σχεδιασμος πεμπτη,ακομα δεν εχω τελειωσει τα σχεδια. κατα πασα πιθανοτητα πιστολι κ εκει.
Printable View
σχεδιασμος πεμπτη,ακομα δεν εχω τελειωσει τα σχεδια. κατα πασα πιθανοτητα πιστολι κ εκει.
8-19 Ιουλιου, 4 μαθηματα σερι και τα αλλα 4 δυο-δυο και παλουκια.
Καλο καλοκαιρι!
Λοιπόν, φέτος ήταν από τις πρώτες εξεταστικές που το πρόγραμμα έκατσε τέλεια από θέμα ημερών. Έδωσα 6 στο σύνολο, 3 έχουν βγει, τα 2 τα πέρασα, ενώ στο δύσκολο κόπηκα (είναι και μέρος αλυσίδας, γεγονός που σημαίνει ότι αν δεν το περάσω και τον σεπτέμβρη, δεν θα μπορώ να πάρω εργαστήρια στο εαρινό εξάμηνο, οπότε σ ί γ ο υ ρ α ένας χρόνος παραπάνω στη σχολή, fml). Τα άλλα 3 κατά πάσα πιθανότητα θεωρούνται περασμένα (τα δύο ήταν επιλογής, ενώ στο άλλο, αν και δύσκολο, έπεσε η αντιγραφή του αιώνα, άρα μάλλον όλα κομπλέ).
ποτέ πια εξεταστικοκατάθλιψη. καλή δύναμη στους αγωνιστές. υπάρχει ελπίδα για όλους.
Και επίσημα ορκομωσία τον σεπτέμβρη :maikl:
Μπράβο και στους δυο σας ρε αλάνια :)
Η ζέστη και η υγρασία είναι ανυπόφορες, οι εστίες δροσιάς έχουν φροντίσει να παραδώσουν πνεύμα και η διάθεση όλο κινάει μα δεν λέει να ρθει.
8ο έτος και μία ανάσα από το να ρίξω οριστικό κανόνι. Στην υγειά μας.
kane come back
lol
EXΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!
http://i52.photobucket.com/albums/g3...ps143cb916.jpg
καλως η κακως δεν υπαρχει τελεια κοινωνια
παιδια και γω γενικα ειμαι υπερ της αντιγραφης
ετσι και αλλιως , η αντιγραφη πιο πολυ κατι μεμονωμενο ειναι,
τις πολλες φορες υπαρχει και η θεληση του ατομου να τα γραψει μονο του
απο προσωπικο πεισμα η ως στοιχημα και δεν θελει να πρηζει τον διαβασμενο συναδελφο
ετσι και αλλιως ,μπορει δυο ,τρια η περισσοτερα ατομα απο την ιδια σχολη να ανοιξουν ενα γραφειο ή να δουλευουνε πχ πολλα χρονια συνεργατικα
αρα το να τιμωρεις αγριως την αντιγραφη δεν εχει τοσο νοημα
απο προσωπικες εμπειριες συλλογικο διαβασμα+αντιγραφη=success
Την ίδια κατάθλιψη είχα στις εξεταστικές, παρ' όλα αυτά με την καταθλιψάρα, το άγχος και την ένταση που έχω όλο το χρόνο πλέον, σκέφτομαι τις εξεταστικές και τις νοσταλγώ. Θα εξαιρέσω την τελευταία μου εξεταστική που ήταν φρίκη.