Άσε που ξεχνάτε πόσο πιο παλέψιμο ειναι το -3 απο το +3!
Printable View
Άσε που ξεχνάτε πόσο πιο παλέψιμο ειναι το -3 απο το +3!
:wave:
καπου παει αυτη και μας χαιρεταει
χτες 0 βαθμοί και βαρδάρης από τα παλιά εδώ στη Βουλγαρία.
Ξιπαήσαμεν.
Βασικά είναι ότι φυσάει κιόλας. Σε πετσοκόβει. Μας, οκ.
Εγω μετα απο τον φετινο χειμωνα αντεχω πολυ περισσοτερο στο κρυο. Μειον δεκα και να φυσαει και να νιωθεις -15 λεει, μου τυχε κανα 2 φορες και αρκετες φορες ημουν στο -5 εως -7. Δε με χαλασε καθολου. Κατα τα αλλα τα γνωστα φυσικα γαμιεται ο χειμωνας κτλ εννοειται θαλασσα για παντα κτλ επισης.
Normal καιρός για μένα.... Κοιμάμαι με tshirt και σεντόνι ακόμα και καλοριφέρ off :|
τα ίδια κι εδώ, χτες το μεσημέρι κυκλοφορούσα με κοντομάνικο :roll:
Πέσε για ύπνο εσύ, μου έμαθες και FW.
σήμερα οι καιρικές συνθήκες εδώ είναι ό,τι χειρότερο. ήλιος να σου καίει τα μάτια πρωί πρωί και 1 βαθμός :puke:
είμαι σε μάθημα με έναν ιταλό που δε μιλάει αγγλικά και έναν άγγλο που δε μιλάει ισπανικά. αυτή που παραδίδει επίσης δε μιλάει αγγλικά και στις σπάνιες αναλαμπές γλωσσομάθειας, τα μιλάει με τέτοιο τρόπο που ο άγγλος δεν καταλαβαίνει.
για να δούμε λοιπόν πώς θα πάει αυτή η μέρα.
Στο θέμα κρύου όμως δεν είναι ούτε ο αέρας ούτε οι βαθμοί. Αν ντυθείς σωστά δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα με δαύτα. Το θέμα είναι πως εδω πάνω έχουμε του πούστη την υγρασία που κάνει το κρύο να διαπερνάει ότι φοράς. Εκεί ναι, είναι λίγο ζόρι αλλά και πάλι το προτιμώ από όταν μερικούς μήνες πριν είχε 40 βαθμούς και πρακτικά δε μπορούσες να κάνεις τίποτα εκτός από το να υποφέρεις.
Ξέρει κανείς από Νομικά εδώ μέσα; Χρειάζομαι ενημέρωση για το εξής. Κλείσιμο μαγαζιού από ενοικιαστή λόγω ιδιοχρησίας και ο ιδιοκτήτης έναρξη επιχείρησης με το ίδιο ακριβώς εμπόρευμα και εκμετάλλευση πελατείας.. Ο πρώην ιδιοκτήτης της επιχείρησης μετακόμισε την επιχείρηση 50 m από την προηγούμενη, φυσικά μη γνωρίζοντας τι θα κάνουν οι νέοι ιδιοκτήται και παίρνοντας βεβαιώσεις ότι θα ασχοηθούν με κάτι άσχετο από το αντικείμενο του.
Παίδες αν κάποιος γνωρίζει κάποια πράγματα περί του θέματος και αν μπορεί να γίνει κάτι, πμ..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Αποκλείονται τραμπουκισμοί του στυλ μολότωφ κλπ :P
στο αστικό δίκαιο δεν είναι αυτό;