γαμω τις μερες ηταν αυτη :) υπαρχουν κ βιντεα που όμως ποτε δεν εχω δει. απο Ακη κ Παυλο πρεπει να θυμασαι περισσοτερο το κραξιμο που χεις φάει για μπαντερα παντως :p
Printable View
Σκόρπιες σκέψεις :
Girls Names - Dead to me
Ωραίος surf rock κατά βάση δίσκος όχι πολύ μακρυά απ'τους πρώιμους rem & τους beat happening όμως. Πως γίνεται αυτό; Γίνεται.
Το νέο Vivian Girls τελικά μου έκατσε πολύ καλά όταν άρχισα να μπαίνω καλύτερα στο κλίμα του (αν ψαχτείτε λίγο πιο πίσω στο θρεντ θα δείτε ότι το είχα πει μέτριο). Καθάρισαν τον ήχο τους αρκετά με αποτέλεσμα να ξυνίσω αρχικά αλλά τώρα που το κατάπια απολαμβάνω το άρτιο songwritting. Το έχουν.
Το σφινοτουβλάκι έχει γίνει punk-ο, indie rockas τελευταία και μου πρότεινε τους Yuck οι οποίοι παίζουν ένα είδος δεινοσαυρικούσονικγιουθικού ροκ. Τελικά είναι πιο ''ραδιοφωνικοί'' απ'οτι περίμενα αλλά παραμένουν πολύ πιο πάνω από πρόσφατες φόλες τύπου Male Bonding. Σε κάθε περίπτωση δείτε τα demos τους και προχωρείτε στο ντεμπούτο αν σας κάτσει ο ήχος.
Ακουσα και αυτούς τους Τouche Amore με τον τίτλο σιδηρόδρομο δίσκο που βαριέμαι να κάνω google τώρα για να σας πω πως τον λένε (αλλά δεν βαρίεμαι να ξοδεύω παραπάνω χρόνο πληκτρολογώντας) και είναι screamo της σειράς αλλά διασκεδαστικό και χωρίς περιττές σάλτσες στα σχεδόν 20 λεπτά που διαρκεί. Προσπεράστε το όνομα (και τον τίτλο που λέγαμε) και ακούστε ειδικά αν είστε ο πιτσαδώρος!
Πιτσαδώρε ακόμα περιμένω feedback για το no problem, μην το φοβάσαι!
Α και το νέο fucked up είναι σχεδόν power pop. Και γαμάτη μάλιστα! Έβαλαν και γυνακεία φωνητικά τα οποία ρίχνουν λίγο τα (ήδη πεσμένα) επίπεδα τεστοστερόνης αλλά δεν χαμπαριάζω τίποτα αφού το έκαναν τόσο καλά. Μπορεί να σας κουράσει επειδή η συνολική διάρκεια ξεφευγει για punk-οπαράγωγο αλλά αν το ακούτε αποσπασματικά ουτε που θα το καταλάβετε.
παιδια δε καταλαβαινω γιατι δεν απαντατε, ενημερωστε γιατι στο ιντιμιντια ειναι ρουφιανακια και δε μου λενε τιποτα, ειναι ζητημα ζωης και θανατου. ποτε βγαινει το νεο ελ-πι του συναγωνιστη μιχαλη;
εισαι ο πιο βαρετος νεος γιουζερ της τελευταιας διετιας.
τουβλαχιστον δεν εχω φωτογραφια το δονητη μου. cheers
Καινούριος χρήστης που ξεκινάει την καριέρα του με προβοκατόρικη_ερώτηση_που_θα_εντυπωσιάσει και συνεχίζει με καυστικό_χιούμορ.
Μέσος όρος παραμονής στο ηαρ : 4 μέρες.
Μέσος όρος μουτζών/ποστ : 11
Έχεις 2 μέρες να κάνεις την έκπληξη.
http://3.bp.blogspot.com/-HnPd0RQZqf...%25CE%2591.jpg
εχοις 2 μαιρες για να γεινεις αστειοσ
2g21a, εισαι πανω απο 15?
Ανεβηκαν νεο Engineer και νεο Tombs:
Engineer - Crooked Voices
http://i22.fastpic.ru/big/2011/0608/...1227d50c16.jpg
Tombs - Paths of Totality
http://bestmediaportal.org/wp-conten...totality-1.jpg
Και πετσωνουν και τα 2 γερα.
Τί είναι το Tombs;
σλατζ/μπλακμέταλς με χάρντκορ μπαγκράου και λίγα σοβαρά ποστμέταλς (όχι ξεκωλίκια) μέσα.
Η καλύτερη μπάντα της relapse αυτή τη στιγμή.
με τοση σαβουρα που εχει μαζεψει η relapse
δεν ειναι και κατορθωμα
επίσης το τελευταίο tombs δεν ακούγεται
κάποια καρδιά χτυπάει πίσω απόλο αυτό το πλαστικό αλλά αδύναμα - τα προηγούμενα δύο τα αγαπάω.
anodyne έχουμε ακούσει; η προηγούμενη μπάντα του κιθαρίστα. δυνατοί (και πολύ πιο δύστροποι από tombs)