Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
δεν εχω ιδεα τι απ τα 2 ειναι χειροτερο.
Printable View
Quote:
δεν εχω ιδεα τι απ τα 2 ειναι χειροτερο.
ο τρελός οδοντίατρος!!
e synithws tetartes pigaina otan den douleua,den diavaza,den eixa gkomenaQuote:
Originally Posted by Raven Lord
Άμα ξαναπάς, να πεις μια καλησπέρα στο dj εκ μέρους μου.
:lol:
:?: gnwstos sou :?:Quote:
Originally Posted by psychotron
Το μαλλιά με το μουσάκι δε λες;
Ναι, φίλος από παλιά.
πως το λεν το γιαχαμπιμπι?
:roll: i surrender
moonspell o psychotron ειναι ο dj (spoiler)
:evil:
Δε θα σε δω σήμερα ρε;;; Θα σε ποτίζω μπύρες μέχρι να σκάσεις.
Επιτέλους, κατάφερα και έβγαλα ταυτότητα σήμερα...
ok,twra niwthw malakas! :oops:
den to eixa myristei.h alitheia einai oti enas palios user mou eixe pei oti grafei o dj sto forum,alla den thymomoun nick.
loipon meta tis 14 pou teleiwnw mexri pote tha einai anoixta?
bullet,skas ki esy agori? :twisted:
@shadowking:poswn xronwn eisai kai den eixes vgalei tautothta?
ε ρε, χάλασε και το τζασμιν. τίγκα στους gayρους. πάνε οι παλιές καλές εποχές... :touched:
:P :P :P θέλω κι εγώωωωωωωωω :(
"by mooooooooooonlight, weee riiiiiiiide, 10000 side by side....."
:beerz:
Αδελφέ μου λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά 11 είναι η τελευταία τετάρτη. 14 Σάββατο κλείνει για καλοκαίρι.Quote:
me dj ton psychotron ti perimenes?
kai sto palio eixa paei kamposes fores.
giati re?idaniko to savvato!2 mathimata dinw ekeinh th mera alla den peirazei!esy tha paizeis h oxi tote?Quote:
αυτη η απειλη ακουγεται σα ποιημαQuote:
@ Moonspellhein:
choo.
8 χρόνια βράδυ και τα 5 απ' αυτά παράλληλα πρωινή σταθερή δουλειά, με έχουν κουράσει υπερβολικά. Από φέτος δουλεύω μόνο τις τετάρτες (χεβιμαίταλ και αλκοόλ ρε μουνιά - γι αυτό κάθε πέμπτη είμαι σα ζόμπι). Θα είμαι κει το τελευταίο Σάββατο πάντως, όλο και κανα τραγούδι θ' ανέβω να παίξω.
@ Bullet: Careful what you wish, you just might get it :D :D :D
Την είχα χάσει και παιδευόμουν 3 μήνες να βγάλω, είχαν χάσει το ραντεβού οι μπάτσοι, γάμησε τα, ασφαλίτες, τι περιμένεις. Πω, πω σήμερα ήταν μια μπάτσα που μου την έβγαλε, ΚΑΒΛΑ, αντιπαθέστατη και ψυχρότατη... Ήταν να την σοδομίσεις με το γκλομπ ανάποδα, σε ένα δωμάτιο τίγκα στο χημικό φορώντας αντιασφυξιογόνα μάσκα και φωνάζοντας "σκυλιά φυλάτε τ' αφεντικά σας". Πρωτόγονα, έκφυλα, όμορφα ένστικτα.
υγ: Χαίρομαι που η ταυτότητα μου θα με απεικονίζει με μαλλιά και μούσια. Θα με βλέπουν τα παιδιά μου (αν δεν την χάσω κ' αυτή) και θα 'ναι περήφανα :P
τα λεμε το σαββατο λοιπον!! :twisted:
tha maste oloi ekei!na forate mono ena kartelaki sto peto me to nick sas gia na anagnwristoume!Quote:
Originally Posted by Magellan
πρόσεχε νέος. είναι όλοι τους παλιόπαιδα και θα σε μπλέξουν. ο psychotron παίζει σατανιστική μουσική και ο mitsmann μοιράζει ένα παράξενο υγρό που άμα πιείς πολύ βλέπεις παραισθήσεις. επίσης, ρίχνουν τριπάκια στη μπύρα αλλιώς δεν εξηγείται πώς γίνεσαι κομμάτια με 2-3 ποτήρια.Quote:
:happyjump:
ρε ρεηβεν, δεν ειμαστε 15 χρονων πια
εσείς όχι
αχαχαχα
touche
Είναι, λοιπόν, αλήθεια ότι για να βγάλεις πλέον ταυτότητα πρέπει να κλείσεις ραντεβού;
Ισχυει εδω και καιρο απο τοτε που εγινε ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ με τα διαβατηρια. Δεν ξερω αν το εχουν κρατησει απο τοτε.
το έχουν κρατήσει. κ μιλάμε για ραντεβού ακριβείας ε, αν αργήσεις/λείψεις σε πάνε και μια βδομάδα μετά.
παιχνιδαραQuote:
Originally Posted by hvilelos?
Καλα μην τρελαινεσαι, ειναι αναλογα στο αστυνομικο τμημα, εγω ειχα κλεισει ραντεβου για μετα απο 2 μερες και οχι μετα απο βδομαδα και πηγα 10 λεπτα μετα, δεν εγινε και τιποτα...Quote:
Originally Posted by Atheist
Οχι κατι σπουδαιο κατεμε αλλα σιγουρα ευχαριστο και δροσερο.Γμτ,το 1995 επρεπε να ψαξεις για να βρεις κακο adventureQuote:
Originally Posted by locust
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν όλο αυτό μου ακούγεται εξαιρετικά πολιτισμένο ή εντελώς για κλάματα.
(για τις ταυτότητες πάντα)
The newest registered user is Υπολοχαγος Εντερο ΔΗΚΚΙ
The shadows have a life of their own............... :twisted:
Kalimeraaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa
paw na grapswwwwwwwwwwwwwww
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
8)
τι όμορφα θα περάσω τις επόμενες 2 ώρες σε εργοτάξιο κάτω από τη θαλπωρή του ήλιου. :(
Ελπιζω να απορροφησες υπεριωδεις και κοσμικες ε.
μαύρισμα ως το μανίκι :?