Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
Printable View
Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
loipon skalani kai razor ksekollate tin panagia sas mesa.
ksekolla re skalani,gt sto ksanalew,mporei na eisai apo alli polh,na min ksereis tin fash,alla an kouvaliseis kanenan kai kaneis kamia malakia,o razor sigekrimena tha exei pisw tou trela poli lao(kai kiriws skoulikia-kamia sxesh me metallades kai etsi) kai tha patheis kamia zimia asxhmh kai meta tha les ti malakia ekana.
razor ksekolla kai esy re malakismeno,min einai o skalani kanenas dikos mas kai pesei kamia poutsa kai meta mou klaigese.ante sta tsakidia twra kai oi 2 malakes,pou kalokairiatika psaxneste ante na kollisete kamia touristria...
ps:touristria eipa,OXI XONTRES,OXI XIPISSES,OXI GOTHOUDES.
edit:skalani eilikrina re malaka kopse tin fash edw.xesto,asta na paei sto diaolo.gt apo oti se kovw den eisai kanenas psagmenos me tis faseis,kai den leei meta na pesei kanena kenthma kai na xreiazesai foustano gia na vgaleis tin mapa sou eksw.
Πάνκη το ότι αυτή τη στιγμή δε βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη δε σημαίνει πως δεν είμαι από κει και πως δε γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις. Δε χρειάζεται να κουβαλήσω κανέναν λοιπόν φίλε πάνκη: δύο γνωστούς να έχεις κι ο λαός μαζεύεται. Ειδικά αν οι γνωστοί είναι από καμιά Νεάπολη. Τα σκουλήκια είδες τι γλώσσα βγάλανε φέτος κι απ' ότι μαθαίνω δε μαζέψανε και λίγες μπάτσες.
Το θέμα είναι πως αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση ο φίλος σου θα το φάει το κεφάλι του. Όχι όμως από παρέα. Θα τον βρω μόνος και θα τον σπάσω.
Είπα και πριν "τέλος", απ' το φίλο σου εξαρτάται τώρα. Όπως και να 'χει πάντως, εσύ θα προτιμούσα να απέχεις απ' αυτή τη φάση.
re egw apexw.egw eimai ektos.alla iparxoun alloi pou tha asxolithoun.gia ayto sou lew,asto na paei sto diaolo...min exoume kai kamia xontrh malakia,gt ton teleutaio kairo polla ginontai kai exw parathrhsei mia elleipsi.."oiktou".asto na paei sta tsakidia....
edit:kai kati akoma.les tha ton vreis monos.pws tha ton vreis re c?sinexeia me parea einai.SINEXEIA OMWS.prosexe genika,den se kserw,alla epeidi psiliazomai oti exeis mia antipatheia stous skwlikes ( :D ), se kalyptw mias kai den leei na fas kamia akiri...ase tin sxesh mou me ayton,aytos me kserei kai vgazei vouva.alla den exoume oloi mas ta idia arxidia,oute tin idia dinami,kai poli perissotero stin periptwsh tou ta idia konne..
zhthtai atomo na mou danhsei 400 eyrw mexri tin tetarti.eyxaristw
Tώρα ο ρεήζορ σε φάση όντως κανονίζει χαμό με τον Σκαλάνι από νετ; Δε πάει καλά ο κόσμος, ε
Πάνκη :D
san vlakas pou eimai,na rwthsw pws ksekinhse to skhniko h mpa?
δεν ανοίγουμε ένα τόπικ όπου θα μπορεί όποιος θέλει να κανονίσει τέτοια σκηνικά, για να μπορούν και οι υπόλοιποι να διαβάζουν τα κουτσομπολιά άνετα και χωρίς άσχετα ποστς ενδιάμεσα? παρακαλώ οι μοντς να επιληφθούν επί του θέματος :P
Θα ειμουν υπερ σου αν δεν υπηρχε ο μαγικος αριθμος ER που ειναι κλασμα της ταξεως του 1/34500629088 οπου 34500629088 οι απειλες για ξυλο, γδαρσιμο, μαχαιρωμα, φαλτσετα, πεταλουδες, νουντσακισμους, που εχουν ποσταριστει κατα καιρους και 1 η μονη κινηση βιας που εγινε πραγματικοτητα. Φημολογειται δε, οτι η κινηση αυτη ηταν κατα λαθος αγκωνια του χρηστη Virus στο πλευρο μου, στο παλιο Τζασμιν.
εγω προσωπικα τις τελευταιες 6 βδομαδες εχω εισπραξει δυο απειλες για μηνυση και κατι για ξυλα για να λεω καλως ηλθες στους νεους γιουζερς και οχι αντε γαμησου, αν εχουν μπλογκ με γατουλες.
το πολύ παλιό φόρουμ του 1055 ροκ είχε επιληφθεί του θέματος με ειδικό τόπικ με τον εμπνευσμένο τίτλο Lord of the rings, όπου rings το ριγκ εννοείται.
αχαχαχα ελιωσα απ το γελιο!!!! Εμπνευσμενο!
Γαμω το σπιτι τους γαμω. Αποφασισαν 2 εξεταστικες Σεπτεμβρη απο 27-8 μεχρι 15-10. Και θα δινω μεχρι 13 Ιουλιου(εδω και 2 μηνες...) .
Το σπιτι τους. Γαμω. Μπουρδελοσχολη.
τουλαχιστον το πτυχιο σου θα εχει αξια :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Που αυτο?γιατι και εδω(χανια) τα ιδια σκατα θα εχουμε...εξεταστικη τελειωνει την επομενη εβδομαδα...και κατα τις 20-30 αυγουστου θα ξεκινησουμε τη διπλη του σεπτεμβριουQuote:
Originally Posted by animae
Φυσικο Αθηνας, το σπιτι τους γαμω. Καλο μας κουραγιο γιατι δεν μας βλεπω καλα μεχρι να τελειωσουν ολες οι εξαταστικες.(μην νομιζεις οτι η εξεταστικη τελειωνει 13ιουλιου που τελειωνω εγω...19 μου φαινεται τελειωνει :shock: )
αχαχαχαχα Φυσικο Αθηνας. Αλλος ενας ταλαιπωρος βρηκε το δρομο του για εδω..
animae είσαι ο animae που γράφεις και στο forum του τρικαλινού και έλεγες πως οι satyricon είναι φλώροι;;;;
δν πάτε καλά εκεί πάνω ε.Quote:
Originally Posted by carheart
ωχ μυριζομαι τσαμπουκα!
Mα ειναι... :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by carheart
Ποιος εισαι συ στον Τρικαλινο?
Mias pou einai k polu ths modas oi tsampoukades sto ER mhpws na kamname kana thread Gewlogoi vs. Hlektrologoi vs. Fusikoi na sunennoh8oume na pame pou8ena na paiksoume mapes?!
edit: oi Satyricon einai ontws flwroi e?!
Πες μου ομως και ποιο ειναι το κατω.Quote:
Originally Posted by Atheist
Quote:
edit: oi Satyricon einai ontws flwroi e?!
Ε, καλα, αυτο το χα πει εν μεσω ακροασης καινουργιου DHG. Οποτε με τετοιες συνθηκες ειναι φλωροι :shock:
A egw to lew katw apo opoiesdhpote sun8hkes. Otan akouw to kainourgio DHG de skeftomai tous satyricon.
oi semfites tou forum voithoun ilektrologous kai fysikous giati eimaste ligo kai apo tous dyo! :D
οι γεωλόγοι χαλαρά θα νικήσουν τα γεωλογικά σφυριά ανοίγουν ή τρυπάν κεφάλια στο πι και φιQuote:
Originally Posted by solution_AK-47
Nαι, αλλα δεν εχουν ραδιενεργες πηγες και την Παπαδοπουλου στο εργαστηριο.Quote:
Originally Posted by Candiru
Γώ είμαι ο Kiwik! Δεν είναι, αλλά αν άκουγες supervillain είχες δίκιο.Quote:
........
Ξενερωσες ε?Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
ποιος είναι τρικαλινός?Quote:
Περιπου πρωην καθηγητης στο φυσικο και αυτος που εχει σηκωσει το "φορουμ" της σχολης.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
κι εγώ που νόμιζα ότι θα'ναι κανα τυρί να κανονίσω τσαμπουκά :P
as kanei ena koumanto kapoios na ferei pisw rockavlon kai joey allen.kalokairi einai,prin pame diakopes as ksekourastoume ousiastika.
OK. Ρίχνει ΧΑΛΑΖΙ. Στην Ελλάδα ψήνεστε ακόμη;
mits,h mana sou partouzonetai me enan alaniarh gato kai ton bajevic.kanonizoume synantisi sto jasmine aurio stis 23:57 akrivws.na kratas ena kokkino triantafyllo wste na se anagnwrisw!Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Καλα δε σου πανε ποτε στη σχολη οτι τους ηλεκτρολογους τους βριζουμε γιατι ειναι για τον πουτσο και ψωναρες και φοβουνται οτι θα τους φαμε τις δουλειες χωρις να ξερουν οτι ειμαστε χειροτεροι ακομα κι απο αυτους?Quote:
Originally Posted by lab
Εγω παω με τους Φυσικους γιατι σταρχιδια μου οτιδηποτε εχει να κανει με πληροφορικη και ηλεκτρολογικες μαλακιες τυπου δικτυα επικοινωνιων. Ασε που εχουμε και λυση ΑΚ-47 αν παει στραβα.
12ωρος υπνος,ειχα ξεχασει πως ειναι :)
3wros ipnos. ton thimithika xwris na thelw
:lol:
γιατί αύριο? :P 8)Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
:(