Όχι ρε μουνόπανο, έχω κόψει όμως τον πούτσο του πατέρα σου και τον ταχυδρόμησα σε γαύρουςQuote:
Originally Posted by Razor
Printable View
Όχι ρε μουνόπανο, έχω κόψει όμως τον πούτσο του πατέρα σου και τον ταχυδρόμησα σε γαύρουςQuote:
να φιλησεις παγωμενη την μανα σου ευχομαι σκατοφλωρε
μια απο τα ιδια στο παιδι
@razor
:skase:
δεν πιάνει σε μένα αυτό
οπότε
http://i49.photobucket.com/albums/f2...onclapping.gif
αλβανε πρωτον ποιος ασχολειται με σενα ρε μλκα,τραβα γαμησου
αποπανε κριμα που δεν εισαι απο θεσσαλονικη :(
ναι κ δεν έχω πάει κ ποτέ
θέλω ξενάγηση όταν έρθω ετσι?
έντιτ: αλλά εσύ γιατί τόση στεναχώρια πια?
:kostakis: geia sou thesalonikara me ta palikaria sou!!!!
enas kai enas!
labro mi vrizeis tha se kapsei o theos
Last edited by Swollen on 30-06-2007 21:56; edited 1 time in total
αντε φλωρε κανε κανα εντιτ μπας και γλιτωσεις καμια μπατσα και μετα τα ξαναλεμε.τσιρς
RAZOR ΠΑΝΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ.ΜΠΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
loipon... kariolh.. mazevw kosmo k erxomai panw.. den toxw se tipota
mono pou prepei na mou peis ton dromo gia na se vrw
tsoglani
oloi mesa sto fystiki amaksi me diavatiria kai kadronia gia voulgaria!
βουλγαρία είμαι 'γω ρε, όχι ο φλώρος. και, ευτυχώς, εδώ δεν έχει πολλούς τέτοιους ντιντίδες :)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ναι ρε συ γι'αυτό το είπε
ερχόμαστε κει σε παίρνουμε κ γυρνάμε θεσνίκη
στο γνωστο σημειο για μπουγατσες&μετα ξυλο στον λιγο
Razor flwre prosexe mono opws tha pairneis fora mh se petyxei kanas PAOKTZHS. Tsou.
Swollen fortwse to batmobil re, pame na ksefygoume.
DIE HARD 4.0
:twisted: :twisted: :twisted:
Quote:
Originally Posted by Atheist
καλά τι ρεζιλίκι χθες στο αντιρατσιστικό: στο χώρο τον συναυλιών με grover & Deus ex.. κολυμπούσαμε στο σκουπίδι. Ο κάθε κάγκουρας/καγκούρισα έπινε τη μπύρα του και πετούσε κάτω στο γκαζόν το μπουκάλι ή το κουτάκι. Ξεφτίλα! :evil:
Ρέηζορ όταν με το καλό ανέβω ξανά Θεσσαλονίκη (γιατί θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή) θα φας τις μάπες που πρέπει. Μέχρι τότε ελπίζω να σ' έχουν πετύχει τίποτα παοκτσάκια να πάει το κλωτσίδι σύννεφο, σιχαμένο σκουλήκι. Τζάμπα μάγκα του φόρουμ.
Υ.Γ. Αν έχεις φάει μπαν μέχρι τότε, που το βλέπω πολύ πιθανό γιατί είσαι ο πλέον μαλάκας χρήστης, μην τρέφεις αυταπάτες. Θα σε βρω όπως και να 'χει.
ε αντιρατσιστικό ήταν όχι οικολογικό! εγώ ήπια τις μπυρίτσες μου (που πέταξα στα σκουπίδια) ινδικές που εμφιαλώνονται Βέλγιο.. έγινα κόκκαλο κι έφυγα πριν τους γκρόβερ, αν και είχα υποστεί και τις προηγούμενες μπάντες! καντιρού έκανα ένα γύρο αλλά δεν σε βρήκαQuote:
Originally Posted by Candiru
:D :D :D
ελα στειλε κανενα πμ να γλεντησουμε
εντιτ:οποτε γουσταρω δινω τηλεφωνο περναω απο super3 χαριλαου απογευματακι να τα βρω σαν πολιτισμενος ανθρωπος και μετα ξαναγυρναω σπιτι μου να ποσταρω στο ER.
Ετσι λύνουν τις διαφορες τους οι πραγματικοι αντρες!Αμε
The newest registered user is AlwaysHornyPlataniasIOSQuote:
Originally Posted by solution_AK-47
...
η διαχείριση των σκουπιδιών είναι πάντα από τις προτεραιότητές του. Απλώς επιβαρύνονται οι εθελοντές και με το καθάρισμα, εκτός από όλο αυτό το στήσιμο.Quote:
Originally Posted by Pinatero
Γενικά την ώρα των συναυλιών ήμουν σε πολύ κοντινό οικολογικο σταντ, σε αυτό του κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων.
razor kataferes pali kai egines agaphtos. :D vlepw pali o kosmos sou se thelei anaskela :D
lab esy min aneveis voulgaria,tha se perimenoun edw rwsaki pou sas agapoun poli esas tous romina powers+al bano=felicita.
sta ellinika?
Sa na leme se eipe autiangkoura al[a]bano kserw gw?
thanx! :D
Χρήστη ρέηζορ,
σου είπα νωρίτερα, μ' ένα ξεκάθαρο ποστ το οποίο είναι σε κοινή θέα κι όχι πμ, ότι θα σου σπάσω τη μούρη άμα τη επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη. Το να μου στέλνεις πμ για να με απειλήσεις και να βρίσεις συγγενικά μου πρόσωπα είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δε βοηθάει την κατάσταση. Έχε το κατά νου και μη με ξαναενοχλήσεις, όταν είναι να τα "πούμε" θα σε ειδοποιήσω εγώ.
Επιπροσθέτως, αντιλαμβάνομαι, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια είναι αλήθεια, πως είσαι συνδεσμίτης ή έχεις σχέσεις με συνδεσμίτες της ομάδας των ρουφιάνων. Το να πουλάς τρελίτσα μέσα σ' ένα φόρουμ επαναπαυόμενος στην προστασία που σου παρέχουν οι "πλάτες" και οι δημόσιες σχέσεις σου είναι ελεεινό και τρισάθλιο. Ομολογώ πως γνωρίζω ότι η "προβατοποίηση" σε συνδέσμους είναι κάτι πολύ δημοφιλές ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας που υποστηρίζεις, σου γνωστοποιώ όμως πως αυτό δε με πτοεί καθόλου. Έτσι κι αλλιώς, όταν έρθει η ώρα σου, θα είσαι μόνος. Έχε υπόψην.
Υ.Γ. Είναι αλήθεια ότι μοιάζεις με κεφτέ;; Γιατι ο πάνκης κάτι τέτοιο υποστηρίζει.
Υ.Γ. 2 Φτου και βγαίνω.
:pink:
asxeto:re malaka razor, o Khalkji einai kalo palikaraki,tsampa ton krazeis.pali malakia ekanes....toulaxiston na tin epeftes se kanenan allo,oxi se ayton.autos einai ok.
edit:skalani panta me parea einai o razor,pote monos tou.etsi pliroforiaka sto lew.kai nai,oloi tis idias omadas einai.
deytero edit:oxi keftes,kourada.. :D
trito edit:apla na fas kamia upouli maxairia skalani kai den tha einai o.k kai mpesalidikh i fash opws nomizeis.
Skalani Caveman ΟΠΟΤΕ γουσταρεις κανονιζουμε να δουμε αν θα μου σπασεις την μουρη φλωρε,σε περιμενει πολυ μπουκαλι και κλωτσια.σε προειδοποιω προσεχε τι λες
τελος απο μενα
:(Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Αυτό ακριβώς.Quote:
hcpunksonacid μου φενεται θα χρειαστω και δικα σου ατομα , για να επιβιωσω απο την επιθεση του Skalani Caveman/ικονοκλανια :( μπουνια και σπασμενο σπυρι στον γυαλακια φιλο μας
τωρα τελος.
ειπώθηκε.Quote: