σιγά μην είμαι και Shabba Ranks!
επίσης γελάω με το χωριουδάκι σας, 6-7 χιλιόμετρα λέει ο άλλος. ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ απόσταση...
:D
Printable View
Ποιος μαλακας φεικ ακκαουντ ειναι η αταχουλπι
βασικα ειμαι ο ΑΙΜΑΡ. :cool:
Ασε ρε τσολι σιγα μην εισαι και ο Μοριεντες
μονο μην ειναι ο ξαδερφος σου ο τσιριλο ρε φιξξξερ...
Ριτζεκτ ολα καλα, παλι πεταχτηκες στο ασχετο ομως, πολυ κουτσομπολα εχεις καταντησει... που να μη δουλευες κιολας!
δεν δουλευω ρε αυτες τις μερες.
ειμαι 4 μερες σερι σπιτι,αρρωστος με πυρετο.
Περαστικα, θα σου λεγα να ερθει η αταχουλπι να σε βοηθησει με την αρρωστια αλλα αν μοιαζει με τον Αιμαρ τι να την κανεις.
να σαι καλα,αν και την εχω καταβρει.τωρα ειμαι στα 38.3 και αρχιζουν παλι οι ζαλαδες.:)
αν μοιαζει στον Αιμαρ στειλτην,θα την γραψω στην γυναικεια ομαδα του ΠΑΟΚ.
Μη μοιαζει με κανεναν Μπυροκοιλοκε και δεν μας κανει ουτε για επιθετικος στον αρουλη.
αταχουάλπη προφερομαι, οχι αταχουλπη. Εχω και α, για να ειμαι ευηχη. Επισης αν θες πηγαινε εσυ να τον βοηθησεις τωρα που ειναι αρρωστουλης, εγω δεν εχω προβλημα. :)
<ΑΡΗΣ>
πασα στον θρασερ με την μια.
εδω μεσα εχει πολλα παοκια??
οχι,λιγους σκωληκες.
μαλακες.. εγω την/τον ειδα πρωτος ε!!!
:dfinger:
φρηκ δικό σου είναι ρε μη μασάς, οι άλλοι απλά κάνουν μπούγιο
χο, μαγκες εγω δεν ειμαι κανενος. ειμαι αλητης.
εδώ όλοι είναι φλώροι μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
έχεις δρόμο ακόμα
Βασικά Sotos μέχρι αποδείξεως του εναντίου εδώ μέσα όλοι οι νέοι είναι φέηκ γιούζερς δλδ αδελφάρες και κρετίνοι.
greetings...new fish here..
Γαμώ το Χριστό σου και σένα.
:rofl: έλιωσα
Μαλλον εχετε συμφωνησει να αποπαιρνετε ολους τους καινουριους ε? Δε θα ξαναμπει να γραψει το παιδι αν τον κανετε ετσι.
esy exeis peraseis ta psila mou fenetai.
to epiteleio na epeksergastei thn periptwsh ths parakalw.
τι θα πει εχω περασει τα ψηλα?
o pitchfork einai ypey8inos se afton ton tomea , malon 8a prepei an apef8yn8eis se afton .
Από κοντά.
ps: mlk . gelasa poly milame, akoma gelaw dld. den exw sinelthei
enimerwmenos mia xara eisai peri tolkioen gia ola ta ipoloipa pou eipes simeiwsate lathos...
eipa ki egw na postarw epitelous. xairetw ta plithi.
Τελικά ο κόσμος γουστάρει παναγίες. Σε λίγο θα ποστάρει και ο Loader εδώ να μας πει καλώς μας βρήκε. :-P
giannh?
Είπα να τον διορθώσω κι εγώ αλλά το άφησα.
Τέσπα, Tioϊolkϊean είναι το σωστό στην Υψηλή γλώσσα.
πρεπει να εννοει οτι γραφει λαθος το Ναμαριε, αλλα ισως στα Νολντο να ειναι ετσι και να κανω λαθος.
mikro to kako file..