Τι σχέση έχει ο τζίρος με το πόση ώρα παίρνει σε κάποιον να κάνει φορολογική δήλωση?
Printable View
Τι σχέση έχει ο τζίρος με το πόση ώρα παίρνει σε κάποιον να κάνει φορολογική δήλωση?
πήγα να εξηγήσω σοβαρά, αλλά βαρέθηκα. αν την κάνεις μόνος σου είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις.
Επειδή την κάνω μόνος μου και μου παίρνει πάντα την ίδια πάνω κάτω ώρα ανεξαρτήτως τζίρου απορώ βασικά.
για παράδειγμα, όταν έχεις 30 τιμολόγια από 20 διαφορετικές δραστηριότητες, είναι το ίδιο με 3 τιμολόγια?
Στη συγκεντρωτική πελατών - προμηθευτών είναι χαώδης η διαφορά, στη φορολογική όμως?
καλά οκ, είναι το ίδιο
Πήγα να παραδώσω, ξανά, το τελικό πρότζεκτ για την σχολή. Τυπώνω αφού περίμενα ένα θεικό θεόμουνο να τελειώσει τις δικές τις 300 σελίδες, και διαπιστώνω πως δεν μου τυπώνει για κάποιο λόγο την βιβλιογραφία και τα διαγραμματα κλπ μαλακιες τους τέλους. Σύν ότι αργούσε να πάρει το μηχάνημα μπροστά και αντί για 3 αντιτυπα πλήρωσα 5...Η πτυχιακή είχε ούτως η άλλως ένα πρόβλημα μεγεθους. μικροτσούτσουνη.. ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου. παω στην γραμματεια 20 λεπτά μετα το ντεντλαιν, μου την λεει η γραμματεας για αυτο, αλλα ενταξει με εχει μάθει. Της λέω το πρόβλημα, κοιτάει και το μέγεθος - πουτάνες γυναικες - και μου λεει δεν μπορώ να την δεχθώ. πάμε για Οκτώβρη. Μίλα και με την επόπτριά σου και τα ξαναλέμε τοτε.
Αλλά τότε γίνεται το eξής θεικό ξαφνικά εμφανίζεται μια θεά, όμορφη σαν την Αφροδίτη, περνάει μέσα από την τζαμαρία της γραμματείας και στέκεται δίπλα μου. Με ακουμπάει αργα αργα στον ώμο και με αισθησιακή φωνή μου λέει :Spoiler
man na to prosexeis kai egw otan edina to master thesis logw 5imeris aypnias eblepa gymnes gynaikes na mou milane pros to telos to kalytero einai oti blepeis efialtes me pro8esmies kai diagwnismata gia kana mina meta alla oi gomenitses exoun fygei
Ήταν να με διώξουν Τρίτη-Τετάρτη, τελικώς με ξαπόστειλαν σήμερα μετά από φουλ κομπλέ 5ωρο χειρουργειάκι για καλό διπλό κάταγμα γνάθου και μια διαβολοβδομάδα τράβηγμα με τους χασάπαι. Τώρα πάμε για τα δόντια. Τίποτα ανώτερο απ'την αίσθηση ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είσαι πολύ μεγάλος κώλος ή απλά πολύ κακό σκυλί.
http://www.youtube.com/watch?v=kkSFIWzi7aA
και πως το έπαθες όλο αυτό;
tha ton petyxe irl kanenas apto forum
Ποδήλατο στου χαντάκ.
λες και μπορεί κάποιος από δω μέσα να του σπάσει το σαγόνι
Περαστικά σου...