Scotland Yard ti epos epitrapezio!
Printable View
Scotland Yard ti epos epitrapezio!
μια δανεική ψηφιακή ρε να βγάλω και εγώ τις αρχαιολογίες μου και ας είναι και κάννον :oops:
Δεν ειναι δυνατον να επαιζε η Χαβοκ με το πειρατικο των πλεημομπιλ και γω να μη το πηρα ποτε.
Αιδως!
Με αυτό το πιμπονοέτσι έπαιζε η αδρεφή μου κι εγώ είχα φαεί τρελό σκάλωμα με την κουζίνα που περιστρεφόταν. Ωστε υπήρξε πραγματικά.
εγώ έπαιζα μέχρι πριν λίγες εβδομάδες και με το πειρατικό των Βίκινγκ, όσπου ο γιος ένοιωσε ότι δεν τον εκφράζουν πλέον και τα χάρισε σε μικρότερο φίλο του :(Quote:
Originally Posted by Mitsmann
το πειρατικο των Βικινγκ.
σαν να λεμε Εσκιμωοι νινζα.
Λοιπόν, τώρα που ανέβηκε ο Ντίνος Θεσσαλονίκη για ΠΠ/Σ/Κ θα ξεθάψω πράματα και θα βγάλω φοτοζ. Ζήλεψα. Γαμιέστε.
Π.ΕΣ.
Αυτά τα στρουμφάκια δεν τα είχε και στο Lucky Cup? Ή ήταν κάτι άλλα συναρμολογούμενα τα οποία μοιάζαν με πρώιμα G.I. Joe? (ξέρετε, αυτά με τα posable μέρη χέρια-πόδια).
ναι, ξέρεις οι Βίκινγκ ήταν αγνοί και αθώοι εξερευνητές όπου όλοι τους υποδέχονταν σε κάθε λιμάνι που άραζαν χαρίζοντάς τους ό,τι είχαν και δεν είχαν σε ένδειξη σεβασμού και αφοσίωσης στους ανιδιοτελείς σκοπούς τους για την πρόοδο της ανθρωπότητας.Quote:
Καπταιν Μοργκαν Ολαφφσσον λοιπον! :dfinger:
Havoc fotoz apo playmobilz OPWSDHPOTE..
@Mitsmann: pragmatika se niw8w..
Den einai dunaton na exei h havoc peiratiko kai egw na gkriniaza se olo to dhmotiko na mou to paroun kai telika na phra ta @@ mou..
8Elw to peiratiko..Estw foto toy, eee havoc???? :oops:
το χα και γω το πειρατικο... ακομα θυμαμαι τι γαμιστερο που ητανε.
Ούτε καν το αρχοντικό σπίτι δεν πήραμε.Quote:
Θυμάμαι τη διαφήμιση της ναυμαχίας που ο τύπος έλεγε ενθουσιασμένος "βύθισες τη ναυαρχίδα μου". Τι καλό χιούμορ που κάναμε μ'αυτή τη φράση μικροί.
Ρε. Έχει κανένας σας κάνα TENTE να ποστάρει καμια φωτό?
Αν δεν θυμάστε, ενοώ αυτα:
http://www.exinmex.com.mx/imagenes/tente_chiquival.jpg
Quote:
Originally Posted by Tribe
τα τεντε ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ.
http://www.latenteteca.net/modelos.php