πιο ταιριαστό το "Marilyn Manson called, he wants his song back."
μεγάλη ντροπή για τους Morbid Angel να βγάζουν τέτοια πράγματα, ποιός ήθελε Vincent πίσω είπαμε;
οι κιθάρες ούτε για stoner ε
Printable View
πιο ταιριαστό το "Marilyn Manson called, he wants his song back."
μεγάλη ντροπή για τους Morbid Angel να βγάζουν τέτοια πράγματα, ποιός ήθελε Vincent πίσω είπαμε;
οι κιθάρες ούτε για stoner ε
και το δεύτερο λινκ χάλι μου φαίνεται, τουλάχιστον είναι τραγούδι όμως
ευτυχώς βγήκε το AUTOPSY και ξελάσπωσε το old school όλο
http://www.youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY
this is THE song..
Δεν έχω προλάβει να ακούσω το Morbid Angel, αλλά από τις αντιδράσεις τρομάζω λίγο. Το Autopsy είναι όντως πολύ καλό αλλά με γυαλισμένο ήχο και μερικές κοιλιές.
Mitochondrion είμαστε για φέτος κατά πως φαίνεται.
έχει τόσο πλάκα η αντίδραση στο καινούριο morbid angel
θα το άκουγα πάνω από μισή φορά στο youtube αν ο David Vincent είχε καν προσπαθήσει στα φωνητικά, επειδή το altars και το blessed έχουν μερικά από τα πιο γαμάτα death metal φωνητικά για μένα. Οπότε δεν θα είχα πρόβλημα να ακούσω αστείο ιντσαστριαλο - quake III arena - μεταλ με καλά φωνητικά και γαμάτα σολο άντε, 2 φορές, αλλά είναι και χάλι ο τρόπος που απέδωσε εδώ.
αυτο
καλά ο Αζαγκθοθ σου γράφει τέσσερις "οκ" στόνερ δίσκους σε 2 μέρες αν θέλει. Ο Αζαγκθοθ έπαιζε πεντατονικό-σαν-σαμπαθ όταν ο Τσακ Νορις έτρωγε κλοτσιές από τον Μπρους Λι. Ο Αζαγκθοθ ηταν τυφλός και ηλίθιος όταν το σύμπαν ήταν ακόμα αγέννητο, ο Άζαγκθοθ ήταν και το κλειδί και η πύλη ο Αζαγκθοθ πήδηξε την Σαμπ Νιγκουραθ και τα χίλια σκοτεινά νεογνά της
Ο Αζαγκθοθ έπρεπε να το διαλύσει, να μη φέρει πίσω την ΠΟΥΣΤΡΑ, ή τουλάχιστον να ΜΗ βγάλει δίσκο χωρίς τον ΚΟΜΑΝΤΟ. Βασικά μάλλον το πρώτο για να μην το κουράζουμε.
Με το που είδα να το χώνετε λέω "θα γαμάει, δεν παίζει". Αλλά μάγκα μου....η ΘΛΙΨΗ η ίδια.