Καλημέρες κ.λ.π. κ.λ.π. ο χτεσινός ύπνος ευτυχώς δεν περιλάμβανε μπάνιο σε ιδρώτα.... Για να δούμε σήμερα θα τη βγάλουμε καθαρή??
Printable View
Καλημέρες κ.λ.π. κ.λ.π. ο χτεσινός ύπνος ευτυχώς δεν περιλάμβανε μπάνιο σε ιδρώτα.... Για να δούμε σήμερα θα τη βγάλουμε καθαρή??
slayer;Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
psss.sorry pou xalasa tin wrimothta+th sovarofaneia tou forum.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Πρώτα απ' όλα, αμφιβάλλω αν στέκει αυτό, ως προς τις συνέπειες. Πώς στο καλό να τρυπήσει το στομάχι σου, τη στιγμή που, εφόσον το υγρό έχει διέξοδο μέσω του φάρυγγα, δεν ασκείται ιδιαίτερη πίεση στο στομάχι. Το πιο πιθανό, αν όχι μοναδικό, αποτέλεσμα θα ήταν ο βίαιος εμετός.Quote:
Originally Posted by Candiru
Εκτός αυτού, για να μπορεί να γίνει η αντίδραση, θα πρέπει η Mentos να είναι αμάσιτη, αν έχω καταλάβει καλά. Λίγο δύσκολο να βρεθεί αμάσιτη στο στομάχι κάποιου κατά λάθος. :P
Τέλος, τι στο καλό θέλεις να κάνει το χημείο του κράτους;
να σου στειλει υπογραφη για το πετισιον που κανουμε να ανοιξεις το τοπικ.
ειναι τυχαιο ενω ειχε κινηση το ποταπο σου υποφορουμ, μετα το κλειδωμα δεν συμμετειχε κανεις?
δωσε στον λαο αυτο που θελει.
δεν είναι δύσκολο να την καταπιείς λόγω σχήματος, επίσης όσο μασημένη και να είναι πάλι θα έχει κομμάτια μη κατεστραμμένης ενεργού επιφάνειας. Ο μεγαλύτερος και βασιμότερος κίνδυνος είναι ο πνιγμός, το τρύπημα του στομαχιού είναι υπόθεση που πρέπει να ελεχθεί.
Δεν είναι εμετός, που είναι μια φυσική ανακλαστική λειτουργία του οργανισμού οπότε στιγμαιία μπλοκάρεται η αναπνευστική οδός, είναι μια μη ανακλαστική και αθέλητη αντίδραση.
Στα βίντεο που έδειξε, ο τύπος τις κρατά στο στόμα του, ακόμα πιο επικίνδυνο για κάποιον ανύποπτο που πιεί εκείνη την ώρα που την μασάει, σε ανύποπτο χρόνο το φαινόμενο εξαπλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις συνεπώς και προς τον οισοφάγο-λάρυγγα και αν δεν προλάβεις να κρατήσεις την αναπνοή σου, την έχεις άσχημα. Επίσης στο πρώτο δείχνει να ψιλοπνίγεται, στο δεύτερο ήταν προετοιμασμένος για την αντίδραση. Επιπλέον με κεφαλαία γράφει ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
τελικά το κουράζω γιατί καμμιά άποψη επί της ουσίας (κίνδυνος πνιγμού) δεν αναφέρθηκε, παρά κολήσατε σε μια δεύτερη και μάλλον αβάσιμη υπόθεση, αυτής της χημικής αντίδρασης που τρυπάει το στομάχι.
Δεν λέω ότι πρέπει να μην πίνουμε αναψυκτικά, πρέπει να αναφέρεται αυτή η αντίδραση για μη ταυτόχρονη κατανάλωση, όπως αναφέρεται σε διάφορα φάρμακα, η μη ταυτόχρονη καταλάλωση άλλων φαρμάκων ή τροφών με αυτά. Αυτός είναι και ο σκοπός του ΚΕΠΚΑ.
<agit> giati ta xania btw?Quote:
Originally Posted by Vic
<inhalexhale> gia na deirei ton whitewidowmaker pou me emplekse.
<inhalexhale> aftos mou xe deiksei th fwto me thn kammenh gata.
<agit> fantazeste na skasei o typos sthn porta tou spyretou dipswntas gia aima?
<agit> mono o dialogos pou 8a ginei dld.
<inhalexhale> "xairw poly, spyretos"
<inhalexhale> *dinei xeri*
<whitewidowmaker> apo thn kypselh....ston sfhka.
<verpeilt> egw lew na to lysoume me ena tournoua pro.
<verpeilt> pinontas mpafous.
<verpeilt> epishs lew na pame na trollaroume to blog tou.
<root> -eimai o aigeas.
<root> -xevi.
<root> xaaxaxax, o spyretos re mlk.
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Ωχ, ωχ, εδώ είναι το φόρουμ με τους επιστήμονες;
Ανώτατος προγραμματισμός και δεν συμαζεύεται ε;
Quote:
Originally Posted by Vic
Κοίτα, επειδή το έχω κάνει άπειρες φορές ποτέ δεν πέφτει ξύλο, αυτό στο υπογράφω. Συνήθως διαλέγω ένα σημείο στο οποίο έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα, αλλά διασκεδάζω με μερικούς που -όντως- έρχονται δήθεν περαστικοί από περιέργεια και δεν κοιτάνε ούτε στα μάτια. Η μάλλον κοιτάνε για πολύ λίγο, χαμηλώνουν το βλέμμα και χάνουν λίγο το βήμα. Υπάρχει καλύτερος χαβαλές από αυτόν; Ο ανώτατος αυτοεξευτελισμός του ανθρώπινου είδους. Εγώ απλώς παρατηρώ. Οι ίδιοι σκάβουνε τους λάκους του πληγωμένου τους εγωισμού, μεγάλε. Μάγκας από το πληκτρολόγιο και δάγκας στ' αλήθεια, δεν γίνεται. Ή είσαι μάγκας ή δεν είσαι, δεν υπάρχει μέση οδός.
Υ.Γ
Το blog να το κλείσω; Αν είναι να πέσουν όλα τα μυαλά της πληροφορικής επάνω του, όχι τίποτα άλλο, να μην κάνουμε καμια ζημιά στην google.
να σου πω, γινονται περιεργοι και χαμηλωνουν το βλεμμα οταν σε βλεπουν?
Χαχαχαχα ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ πρεπει να εισαι για να πνιγεις η γενικοτερα να παθεις οτιδηποτε απο Μεντος και Κοκα Κολα... το δοκιμασα χθες με φιλους μου, σιγα την ιστορια, ελεος. Σαν να εχεις κουνησει την Κοκα Κολα ειναι. Και το κοροιδευει και ο τυπος στο βιντεο.
κάντο σε υψομετρο, πχ στην πάρνηθαQuote:
Originally Posted by Fixxxer
Ρίξε και μια ματιά στο youtube να δεις άπειρα βιντεάκια με coke + mentos, είτε χωρίς να συμβαίνει τίποτε απολύτως (το πιο συνηθισμένο), είτε απλά να ξερνάνε.Quote:
Originally Posted by Candiru
Exei vinteaki apo thn PARNITHA omws, eksypnakia?!
ο Αιγέας έχει πλάκα :fear:
Ελα ρε Καντιρου, σιγα μην παω και στον Ολυμπο να το κανω!
έχει σκατα καιρο και υγρασια
είναι με μακριμανικο, κοντομανικο και τζιν μπουφαν
αλλα ολα καλυτερα απο τη ζεστη...
αυτο ξαναπεστοQuote:
Originally Posted by enitharmon
Στο κρύο μπορείς να βάλεις ένα πάπλωμα ρε αδερφέ να ζεσταθείς, στην ζέστη τι να βγάλεις, τις πέτσες σου?
ο μοζιλα δεν μου ανοιγει το e.r σε αντιθεση με τον εξπλορερ που το ανοιγει κανονικοτατα.. :|
ρε αντε βαλε Οπερα ναουμε
κ βαλε κ ΑΝΤ1 - ο Παρασκευας λεει την ιστορια της ζωης του στην Τατιανα :rofl:
σημερα θα ήθελα να εχω μαζι το κασκόλ μου...
εχει κρυο...
αν ολη η ζεστη βγει 3 μερες πριν ξεκινησω να γραφω, θα ακουσουν πολυ βρισιμο τα ουρανια...
k edw poutsokrio exei. kontepse na me parei o aeras simera. eimai k 80 atsalina kila
και δω κρυο εχει,στους 16 το αρκουδι
kai'dw mesa kryo exei toses ores pou einai anoixto to arkoudition
33 μέσα στο δωμάτιο. :thumbsup:
To ξερεις οτι ειναι ανουσιο αυτο,ετσι? Το μονο που καταφερνεις ειναι να καις παραπανω ρευμα και να μην εχεις παραπανω δροσια. Εκτος αν ειναι σε χωρο 3χ3 οποτε θες και μπουφαν χαλαρα.Quote:
Originally Posted by Bullet
προσοχή, μην μας πιάνουν (παραπάνω από όσο επιτρέπεται :P ) τον κώλο
Quote:
Αριθμ. Πρωτ: 939
Θεσσαλονίκη, 27 Ιουνίου 2007
Δελτίο Τύπου
Κουβέρ και … Πονηριές
«Πήγαμε να φάμε, σε κεντρικό εστιατόριο. Όταν ήρθε ο λογαριασμός, πρόσεξα ότι μου είχαν χρεώσει κουβέρ. Διαμαρτυρήθηκα και μου το αφαίρεσαν, από το λογαριασμό».
«Στο λογαριασμό, μου χρέωσαν ψωμί, που δεν είχα παραγγείλει. Όταν διαμαρτυρήθηκα, μου απάντησαν ότι το ψωμί αντικατέστησε το κουβέρ και η χρέωσή του είναι πολιτική της επιχείρησης».
Είναι καταγγελίες, που δεχόμαστε, τις τελευταίες μέρες, όλο και συχνότερα, στο ΚΕ.Π.ΚΑ. Για το λόγο αυτό, ενημερώνουμε τους Καταναλωτές:
• Σύμφωνα με την 1/7.5.2007 αγορανομική διάταξη, που ισχύει, από τις 24 Μαΐου 2007, τα κέντρα και τα καταστήματα εστίασης, αναψυχής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης δεν επιτρέπεται να χρεώνουν, στην πελατεία τους, το λεγόμενο ΚΟΥΒΕΡ (σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, πετσέτες, οδοντογλυφίδες κ.λπ.).
• Σύμφωνα με τις αγορανομικές διατάξεις, για τα καταστήματα εστίασης, όλα τα προσφερόμενα είδη (ψωμί, ψωμί με βούτυρο, ψωμί με πατέ ελιάς, εμφιαλωμένο νερό, που πολλές φορές, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή, που καταργήθηκε το κουβέρ, χρεώνονται, αντί του κουβέρ) αναγράφονται, υποχρεωτικά, στους τιμοκαταλόγους, με τις αντίστοιχες τιμές τους. Ο πελάτης μπορεί να τα παραγγείλει, όπως όλα τα υπόλοιπα είδη. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε ενέργεια του καταστηματάρχη να χρεώσει είδη, όπως ψωμί, ψωμί με βούτυρο, εμφιαλωμένο νερό κ.λπ., που ο πελάτης δεν έχει παραγγείλει, αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας.
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. καλεί τους Καταναλωτές να ελέγχουν τους λογαριασμούς τους και να αρνούνται να πληρώσουν κουβέρ ή «μεταλλαγμένο» κουβέρ.
Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ., τηλ. 2310-233333, ώρες 09:00 – 14:30, για τα μέλη και 12:30 – 14:30, για τα μη μέλη.
έχει πάρει φωτιά όλη η ελλάδα πάλι γαμώ το σταυρό τους
έχει στάχτες στο μπαλκόνι μ :?
βσκ μαλλον κανεις πλακαQuote:
Originally Posted by Bullet
οχι σοβαρα μιλαω
αχ ελεονόρα μελέτη
ρε μλκ, τι νοημα εχει να το βαζεις στους 16; (που μαλλον δεν τους πιανει)
σπιτι σου το δουλευεις ολο το χρονο; με το που πιανει 20 βαθμους εσυ το βαζεις στους 16; με μακριμανικο και μπουφαν εισαι;
Ελάτε μωρέ όπως τη βρίσκει κανείς. Με αυτά που περνάω αυτές τις μέρες, εγώ θα το χα στο 10 αν δούλευε.
μπλακ άουτ κεντρική και ανατολική μακεδονία για μίσή έως μια ώρα και μεγάλη πυρκαγια σε μετασχηματιστες σε ωραιόκαστρο. Το τι τοξίνες και κλωφέν κάηκε και το ανέπνευσαν οι δυτικοί θεσσαλονικείς δε λέγεται
οι τοξινες δεν καιγονται, ειναι παραγωγα
eni,εχεις ξεχασει πως ειναι να εχει 40+ βαθμους; με το σωβρακο ειμαι,ποιο μπουφαν;
Perasa Vaseis Dedomenwn mesa sti zesti!
:D :D
sql reeeeeeeeeeeeeeee
:wink:
Μήπως Η/Υ Πάτρα?
:wink:
Μήπως Η/Υ Πάτρα?