ωραιο παιδι φαινεται
Printable View
ωραιο παιδι φαινεται
πάω για μπάνιο,άντε γειά κορόιδα !!
http://a14.ac-images.myspacecdn.com/...68ca56d9cd.jpgQuote:
Originally Posted by cavity
κινκυ
gamiete to sympan?mou exei kopei to reyma treis fores shmera.epishs oti katevaza sto slsk eksafanisthkan kai mou zhthse neo log in.arg.
gamiete to sympan?mou exei kopei to reyma treis fores shmera.epishs oti katevaza sto slsk eksafanisthkan kai mou zhthse neo log in.arg.
Grapsto allh mia na to empedwsoume.
LIWNWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
kai den vriskw kai parea na paw paralia.....
:evil:
na pareis to mp3 player sou ki ena vivlio kai na pas monos
den diavazw vivlia kanoun kako exw mathei.
sou proteinw afou de diavazeis vivlia na kaneis to kommati sou kratwntas apla anoixto mprosta sou to "dimio tou erwta" tou yalom. auto pisteuw oti tha aresei sta koritsia k tha deiksei oti eisai euaisthitos k skeptomenos k etsi tha exeis perissoteres pithanotites na gnwriseis kapoia k na tin ksekwliaseis k na ti xiseis anamesa sta matia
Γαμιέται το καλοκαίρι, ε..
Αυτό δεν είναι ζέστη.. είναι λάβα ξέρω γω.. :gun:
ρε σεις δεν εχει τοσο τραγικη ζεστη, μην κανετε σαν μωρα
Ρε αντε γαμηθείτε πια, γαμάει το καλοκαίρι. σπέρνει το καλοκαίρι. βαράει. χώνει
αιρκοντίσιον, τσιγάρο και παγωμένο ουζάκι και ψαραντώνης (ποοοουτε μου νααααα ποτε μου να μη πιωωω κρασιιι) και διάφορα μερακλίδικα. Αυτό, homie, λέγεται καλοκαίρι
σημειωσατε τη λεπτομερεια που κανει τη διαφοραQuote:
Originally Posted by Khalkji
κατα τ' άλλα παραδοσιακός όμως! ΓΡΑΝΑ!
τι γράνα γαμώ το κεφάλι σου;
εντιτ: διπλωματία!
ΓΡΑΝΑ.
ΣΠΟΡΙΑ
Ante re tsakWna.
Ξου ρε μπέμπη.
Ον τοπικ:
καλοκαιράκι
:dcontent:
το καλοκαιρακι εννοειται οτι τα σπαει!!!!!αλλα το να εισαι με 40 βαθμους στη θεσσαλονικη με υγρασια και να προσπαθεις να διαβασεις για την εξεταστικη αυτο ειναι μαρτυριο!!!!!!!!!!να παει να γαμηθει η κωλοεξεταστικη,θα τα παρατησω και θα σηκωθω να φυγω απτην τσιμεντουπολη!!!!
Σωστός. Τα λέμε Αμοργό για ουζάκια όλοι =)))))))))
Τι κάνεις όμως όταν τα μαθήματα που πρέπει να δώσεις είναι τα πρώτα-πρώτα και δε θες να τα κάψεις από τώρα;
Τα καίει ζέστη για σένα, μην ανησυχείς :P
Αμαν ρε σταμ κι εσύ "τι κάνεις;" και "τι κάνεις;". Τίποτα δε κάνεις φίλος! Τίποτα!
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Aμοργο κ εσυ???κ εμεις γ εκει ψηνομαστε,καλη φαση!!!!
Βαλτε μια alpha.Μιλαει ο μπατσος πους χτυπουσε τους μεταναστες,ειναι πραγματικα πολυ αστεια αυτα που λεει.
επισης λενε οτι σημερα ειχε 45 βαθμους.ο αλλος ψινει αυγα πανω σε μεταλλικη πλακα.
Νταξ, αν είσαι σε νησί δεν είναι και τόσο άσχημα
:|
πρωτοφανες περιστατικο :!:Quote:
Originally Posted by hunted by a Freak
locust πως θα γιορτασεις το smoking ban; ακουσα καλα οτι ειπες πως θες να γυρισεις;
ναι ελλαδα ειμαι τωρα, αλλα δεν την πολυπαλευω. Το σμοκινγκ μπαν δεν με απασχολει καθολου αφου στα 5 χρονια που ειμαι αγγλια ειναι ζητημα αν εχω βγει εξω 5 φορες, μια χαρα περναω στο σπιτι μου. Αν δεν κανω λαθος στους δημοσιους χωρους δεν θα απαγορευεται?Quote:
Originally Posted by Milton
παντου. θα απαγορευεται παντου. νιωθω καταθλιψη και παρκινσον
τι παντου? σπιτι μου δεν θα μπορω να καπνισω?
μπορεις. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ :cry:
ε ποιο ειναι? παρ'οτι ειμαι φανατικος καπνιστης το βρισκω πολυ σωστο σαν μετρο, μακαρι να εφαρμοστει και εδω καποτε.
Παλι δεν πιανω το "παντου" , στο αμαξι σου θα μπορεις? στο δρομο θα μπορεις? στις στασεις του τραινου?
Οχι τιποτα αλλο αλλα μην με πιασουν μαλακα οταν ξανανεβω και πληρωσω κανα ηλιθιο προστιμο επειδη δεν ειμαι καλα πληροφορημενος :!:
μην πεταξεις γοπα κατω γιατι θα φας προστιμο. και γενικοτερα στο δρομο να εισαι πολυ προσεκτικος που θα καπνισεις. οπουδηποτε και να εισαι.
γενικοτερα ρε παιδι μου σου λενε πανε σε μια γωνια και ψοφα. αρκει να μην χαλας την αισθητικη.
ε νταξ δεν νομιζω να ειναι τοσο θεμα αισθητικης. Εχω την εντυπωση οτι τα παρουσιαζεις λιγακι τραγικα τα πραγματα
αντικαπνιστές κουφάλες, έρχονται κρεμάλες
είστε και άγγλοι
γυναικωτοί
πούστηδες
ελπιζω να μην αναφερεσαι σε εμενα ως αντικαπνιστη