οντως γαμανε! ωραιος σουολεν!
Printable View
οντως γαμανε! ωραιος σουολεν!
Εγώ πάντως που στα 90ς επένδυα σε βινύλιο, τώρα επενδύω σε cd. Οι τιμές στο βινύλιο έχουν ξεφύγει τα τελευταία χρόνια και πλέον ένας δίσκος 17 ευρώ θεωρείται "φτηνός", ενώ με μια μικρή ψαχτική μπορείς να τον βρεις εύκολα σε cd π.χ με 9-10 ευρώ.
Ακριβώς το αντίστροφο δηλαδή από ό,τι είχε συμβεί στα 90ς.
Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί πλέον το βινύλιο έχει αποκτήσει περισσότερο συλλεκτικό χαρακτήρα και δεν απευθύνεται σε άτομα που αγοράζουν απλά μουσική αλλά σε άτομα που χαλάνε αρκετά λεφτά για μουσική. Συμφωνώ ότι όταν υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στο βινύλιο και στο cd, είναι λίγο μαλακία να προτιμας το βινύλιο (εκτός αν είναι καμιά υπερ-σπέσιαλ έκδοση), αλλά το καλό είναι ότι σιγά σιγά βγαίνουν και κυκλοφορίες που cd και βινύλιο δεν έχουν και μεγάλη διαφορά (πάνω από 2-3 ευρώ ξέρω γω, οπότε και το βινύλιο είναι σαφώς πιο ελκυστικό).
Είμαι περίεργος να ακούσω το Bokomolech - Xero. Αν σας βρίσκεται, ρίχτε ένα πμ.
Νέο Cave In στους Ρώσοι για όσους ενδιαφέρονται.
ναι αλλά έχει υπερσκατά ήχο και το 'σβησα, παίζει να ήταν rip από streaming.
Ισχύει, αν και παίζει να είναι αυτός ο κανονικός του. Δεν είναι παντελώς σκατά. Πάντως είμαι στα πρώτα κομμάτια και ΧΩΝΕΙ.
μπόμπα το Cave-In ρε μαλάκες
πόσο μα πόσο γεμάτος ο ήχος
Το sing my loves συνδυάζει ιδανικά ποθστιά και πόρςση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς. Το χιτάκι του καλοκαιριού :!:
ικονοκλαστς prakasrel στο σλσκ εσυ εισαι? και αν ναι θυμησε με τι ειχες κατεβασει απο μενα
prakasrel είμαι, ναι. Δεν έχω ιδέα τι έχω κατεβάσει (δεν το πρόσεξα καν ότι είσαι εσύ), εκτός αν κρατάει Logs or smth. Γιατί;
εδιτ: από τα πρόσφατα βλέπω κάτι blank dogs, κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
απλα ειδα αυτο που εγραψες για τουιτερ και θυμηθηκα οτι ενας με τετοιο κατεβαζε απο μενα...το θυμομαν (το γιουζερνεημ) γιατι ειχα φαει φλασια τοτες και νομιζα ησανε αλλος
οποτες ξαναμπεις πες να σε βαλω λιστα αν θες τιποτα κλπ...μαλλιαρη αλληλεγγυη και αλλα τετοια
μαλλον βαρέθηκε τα γουνινα σωβρακάκια :p