α ετσι πες ντε
Printable View
α ετσι πες ντε
χμ, όχι
απλά έχουν δίκιο (εξαιρωντας το φακ γιου μέρος, δεν είναι σωστο να βρίζουμε)
Our Christian land pawnz j00!
Φάκιν μούσλιζ.
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Παίζει να μιλάμε για τους πιο άρτια δομημένους λαούς οικονομικοπολιτικά.
οι Δανοι παντως εκαναν επισημη θρησκεια , την θρησκεια των πατρωων (τους) θεων!
Kαλη φαση.Quote:
Originally Posted by freak brother
Ε εκεί θα πάμε να παντρευτούμε είπαμε. Under the sign of Odin's ravens και το σφυρί του Thor κι έτσι.
Ρισπέκτ.
οπα οπα , σαν οργανωση στην κοινωνια τους συμφωνω ,σαν πολιτικες πεποιθησεις και πιστευω σε οτι εχει να κανει με την θεση τους στον κοσμο τουτο ειναι αστα να πανε.Και τα συμπερασματα μου τουτα ειναι υστερα απο πολιτικες συνομιλιες με αρκετους σουηδοδανονορβηγους και βεβαια απο την πολιτικη τους με τα κρατη μελη της ΕΕ και την γενικοτερη πορεια των χωρων αυτων.Quote:
Originally Posted by Atheist
Και η αποψη αυτη ειναι δικη μου καταδικη μου και δεν την μοιραζομαι με κανενανε.
Παντως ειναι λιγο παραδοξο με τετοια ομορφα κοινωνικα συστηματα να ειναι απ τις πρωτες χωρες σε καταθλιψη ψυχιατρικα προβληματα και αυτοκτονιες αν θυμαμαι καλα στην ευρωπη.
Μπορει βεβαια να κανω λαθος σ αυτο αλλα το χα διαβασει καπου προσφατα νομιζω.
Νταξ ισως φταιει που οι νορβηγοσουηδοι φοβουντε οτι καποια μερα θα ξαναμπουν οι ρωσοι και θα τους γαμησουν , η που μισουν τους φινλανδους και θελουν να τους σφαξουν κιετς.
αν δεις το σαιτ τους και τι πρεσβευουν θα καταλαβεις.Quote:
Originally Posted by enitharmon
αντι-ισλαμισμος μεχρι το κοκκαλο.
έλα τώρα, μαλακίες λένε. λες και όσα συμβαίνουν στους μουσουλμάνους δεν έχουν σχέση με μας (=δυτικούς, δανούς και μη)Quote:
Originally Posted by enitharmon
χαχαχαχαχα
Edika θεός!!!!
:D
το θέμα το έχω δει και από άλλον σκιτσογράφο πριν τον έντικα
Από τον Ντέκα μήπως;
νομίζω ή Μητρόπουλο, ή Αρχέλαο