Τελευταία κίνηση ήταν το "0.0 Santa Fe" των Thorns Ltd πρόπερσι, από τότε υποτίθεται ότι δουλευει στο καινούριο (γελάει ο κόσμος)
Printable View
Τελευταία κίνηση ήταν το "0.0 Santa Fe" των Thorns Ltd πρόπερσι, από τότε υποτίθεται ότι δουλευει στο καινούριο (γελάει ο κόσμος)
Δουλεύει όντως το νέο album, με drummer τον Kenneth Kapstad των Motorpsycho και μπασίστα τον Jon Wesseltoft που παίζει στους Tongues of Mount Meru με τον τεράστιο Lasse Marhaug. Και σταθερά με τον Aldrahn και χωρίς τους Satyr/Hellhammer. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τον ίδιο τον Lasse Marhaug.
Supergroup ναι, μπλακμεταλ σουπεργκρουπ ομως αραγες;
το θέμα όμως είναι να ακούσουμε κ κάποτε καμια νότα.
πριν 2 χρόνια είχα μιλήσει με τον aldrahn στο myspace(εξαιρετικά φιλικός)
την τελευταία φορά είχε πει:Quote:
Originally Posted by Aldrahn
Αγοράστε το single, είναι για ιερό σκοπό.
Δεν το έλεγα γι' αυτούς, η μη συμμετοχή του Satyr ειδικά είναι υπερ-χαρμόσυνο νέο, αλλά διατηρώ ακόμα αμφιβολίες για τις (μπλακ) μεταλ ανησυχίες μουσικών από ας πούμε (ελλείψει καλύτερου όρου) avant garde ή indie κύκλους. Ναι, ο Wesseltoft έκανε ωραία πράγματα και με Marhaug και με τον Yeh (αν είσαι της φάσης), ναι ο Kapstad είναι ωραίος ντράμερ (αν και προτιμώ των Gebhardt), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να πιάσουν το feeling ενός black metal δίσκου, να ΝΙΩΣΟΥΝ τη φάση ρε παιδάκι μου. Δεν είναι μόνο οι μη μεταλ ανησυχίες μεταλ μουσικών που μερικές φορές δε λειτουργούν, και το αντίθετο συμβαίνει αρκετά συχνά. Φυσικά ο δίσκος μπορεί να σκιζει εναλλακτικές πραγματικότητες στα δυο στο τέλος, αλλά άμα δεν κάνουμε αυθαίρετες υποθέσεις με τι θα περάσουμε την ώρα μας;
Περί αργοπορίας, γουστάρω αμα αργεί επειδή δουλεύει, δε θα γουστάρω τόσο άμα μάθω ότι αργεί επειδή βαριέται να ασχοληθεί ξέρω γω.
Ανήσυχο!Quote:
performance by The Boy
directed by The Callas
τι black metal; το τελευταίο thorns ήταν τίγκα ανθρωπισμός.
ακολουθει post χαρας :
TI HTAN AYTO ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟ Α) PLANET OF ZEUS
ΚΑΙ Β ) UNIVERSE217!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aληθεια , δεν εχω ξανακουσει ωραιοτερη μπαντα με γυναικεια φωνητικα. ω τι λαιβαρα εζησα.
Κατέβασα το καινούργιο Shining χωρίς καμιά προσδοκία, κλασσικά στη φάση "έτσι για να υπάρχει". Και δεν το περίμενα τόσο καλό..
Edit: υπερβολικός ενθουσιασμός οδηγεί σε διπλά posts.