Θα ποσταρω το απογιωμα μετα απο μελετη.
εκτος απο ΤΣΟΥΛΟΥ εχει και Γαλλια 2 και Τσαμπιονσηπ.
κατι θα βρεθει.
Printable View
Θα ποσταρω το απογιωμα μετα απο μελετη.
εκτος απο ΤΣΟΥΛΟΥ εχει και Γαλλια 2 και Τσαμπιονσηπ.
κατι θα βρεθει.
επαιξα γκοαλ και οι 2: ρομα, αρσεναλ και ρεαλ.Και ενα τεννις.Χαασε να κερδισει 2-0.
starxidgia mas re malaka
τα ποια;
άγιαξ
άρσεναλ όβερ
ρόμα
σιγά την απόδοση αλλά δε γαμείς;
http://img215.imageshack.us/img215/3888/001hgn.jpg
αγκρέσσιβ
(μη γελάτε για τον οπάπ, δεν παίζουν φράγκα στην prepaid)
κι εγώ ταρχίδια μου, ποθ΄τανα sefilnt
ασο τη Λυων, οβερ το Ιντερ Τοτεναμ οβερ το Παο - Ρουμπιν.
παιχθησαν.
Οβερ βαζελο; τεσπα. Μαλλον δεν τον ακουμπαω γιατι ειναι οτι ναναι. Μαλλον γενικα θα αποφυγω να αγγιξω σημερα.
over vazelo?
Ναι, οβερ το Παο - Ρουμπιν. δινει 2,00 μπορει να μην ερθει ποτε, δε σας ειπα να το παιξετε.
Ε να δεις που θα ρθει κανα 3-2 και θα γελαει μετα....
ΠΑΟ άσος στο 2,74
μονό
Δυσκολο.Ο ΠΑΟ έχει απουσίες.
Το 4 της ΑΕΚ με δελεάζει αλλά ίσως να μιλάει το συναίσθημα....
αν κρατήσει το μηδέν κάτι θα γίνει (για τον ΠΑΟ λέω)
Κάτι άκουσα ότι θα παίξει με 3 κεντρικούς αμυντικούς....
κι ολόκληρος αλευρόμυλος :P
απόψε θα χάσουμε με:
μπενφίκα διπλό
λυών άσσο
τβέντε - βέρντερ όβερ
over σε ματς τις ΝΕΤ ειναι στατιστικο παραδοξο
Παταω λιγο τους απατητους κανονες Μιτς και γραφω για την ΤΕΤΡΑΔΑ μου. Βεβαια ειναι 2 σημερινα και 2 αυριανα ματς αλλα και παλι τετραδα ειναι. κακως.
α.) Μπραιτον - Γεοβιλ. Ασος. Η Μπραιτον ειναι 1η και τρενο στην Ληγκ 1, εχει τη φορμα, εχει την ψυχολογια και παιζει με την Γεοποια?. Ασος. Στηριζω.
β.) Λιβινγκστον - Πιτερχεντ. Ασος. Η Λιβινγκστον ειναι μια κλαση ανωτερη απ ολη την κατηγορια, η Πιτερχεντ τιποτα ιδιαιτερο, πηγα με Λιβινγκστον και το προτερο σαββατο με ευκολη νικη της εντος, θα ξαναπαω και τωρα.
γ.) Χελσιμποργκ - Ατβινταμπεργκ. Ασος. Η Χελσι ανεβηκε πρωτη θεση, τρεις αγωνιστικες πριν το τελος, ισοβαθμει με Μαλμε, αλλα εχει 2 ματς στην εδρα της. Η Ατβινταμπεργκ, τριτη απ το τελος. Οπως αρεσκομαι να λεω, εγω θα χασω μια τετραδα και αυτοι ενα πρωταθλημα. Ποιος χανει πιο πολλα? Ασος.
δ.) και τωρα ντραμς, σαλπιγγες, πυροτεχνηματα, αγωνια.
Λιβερπουλ - Μπλακμπερν ασος.
Αδερφια μου, αλητες, Λιβερπουλιά, μαζι θα πεσουμε η θα υψωθουμε. Θα το κερδισετε αυτο, για τη φουκαριαρα τη μανα του Σωτου.
ΣΤΗΡΙΖΩ μιτσμαν. Με επεισε.
η Λιβινγκστον εφτυσε αιμα λιγο, αλλα η σαββατιατικη δυαδα περασε.
αυριο η Χελσινμποργκ κερδιζει οποτε.....
ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΣΕΥΣΑΗΝΤ.
στηρίζω (και θα το μετανιώσω) άσσο Λίβερπουλ
άσσο Στουτγάρδης
και under ΠΑΟΚ
Χελσιμποργκ 2-0 στο 65'
παει κι αυτο.
βαζω στρημιν, παμε ρε Λιβερπουλ! (λολ)
0-0 υπαρχει υπεροχη, αλλα αυτο μονο. Ενα στημενο, κεφαλια απ την κοτσιδα του Σοτις, λεφτα.
πφφφ
το μονο ενθαρρυντικο ειναι οτι η μπλακμπερν δεν υπαρχει -σχετικα- στο γηπεδο. (απ το 25' και μετα βλεπω)
οχι μονο υπεροχη ρε συ, εχουν χασει αρκετες ευκαιριες, αν παει ετσι και στο δευτερο, θα μπει το γκολ τι στο διαολο
sotis :touched:
Μητς πανηγύρισες γκολ Πουταναςγιού;
1-1 και 2-1 μεσα σε τρια λεπτα. πφφφ. καρδιακους θα μας κανουνε.
δε πανηγυρισα, αντε γαμηθειτε.
ο μίτσμανν μοίρασε εκατομμύρια με την τετράδα του, εμένα με πρόδωσε η επίθεση πολυβόλο του ΠΑΟΚ
Η αληθεια ειναι οτι στηριξα ψυχολογικα και οχι οικονομικα μιας και ειχα κανει την επενδυση μου...η οποια τελικα απεδωσε τα λεφτα μου πισω..οποτε αρχιδια. Επρεπε να χα σμπρωξει.