μεχρι το expansion μαλλον αν και επειδη ειμαι λιγο κολλημενος με τα world event δε το κοβω απιθανο να μπω τελη σεπτεμβρη για harvest/brew fest =p
Printable View
Δεν είναι world events αυτά ρε, είναι seasonal. :P
To brewfest άντε και το winter veil είναι τα μόνα που αξίζουν, αν και το περσινό μπρούφεστ ήτανε fail. Αλλά το harvest; Αυτό δε το λες καν event.
Ε οκ υποτίθεται πληρώνεις και τα επόμενα patches, η τιμή θα ήταν απολύτως λογική πάντως αν με κάθε exp έδιναν κι ένα μήνα δώρο. Αλλά πουλάνε, χεστήκανε.Quote:
δεν μπορώ να χωνέψω ότι πρέπει να πληρώνω για κάθε εξπάνσιον όσα πλήρωσα για την υπερπαραγωγή που λέγεται άζεροθ.
τα achievments θελω ρε παιδι
παντως νομιζω στη καρτελα world event τα γραφει,βαριεμαι να κανω login
Tελευταιο πρηξιμο.
μετα το φορματ, αναζητησα drivers απο δω κι απο κει και βρηκα σχετικα γρηγορα κι ευκολα (οπως αναμενοταν) τους drivers καρτας γραφικων.
εχω μια NVidia GForce7600GT και βρηκα αυτους τους drivers απ το σαητ
http://www.nvidia.com/object/winxp_190.62_whql.html
οι οποιοι οπως λεει ειναι για ολη την "7 σειρα". Δεν εχει συγκεκριμενους για καθε μοντελο, απλα το παει με "σειρες" 5,6,7,8 κ.ο.κ.
το θεμα ειναι οτι εγκαθιστωντας αυτους, ολα δειχνουν οκ στο πισι ΕΚΤΟΣ απο οταν βαζω WoW οποτε η αρχικη login οθονη δειχνει σαν χαλασμενη τηλεοραση με λιγες παρεμβολες και τα κειμενα της δεν απεικονιζονται ολα σωστα, λες και χαλαει η οθονη σου την ωρα που μπαινεις εκει.
Τι λετε οτι ειναι?
υ.γ. δεν εχω χρηματα στο ακκαουντ τωρα, οποτε δε μπορω να δω πως ειναι In-game. Απο αυριο αυτο. Ομως κατι δεν παει καλα.
7600γτ ειχα και γω μεχρι λιγο πριν βγει το pre-wotlk patch
απο τοτε δε τη παλευε και πολυ και αλλαξα καρτα...μπας και δε το σηκωνει καν πλεον;
2-3 φορες παντως ειχα προβληματα με τους ντραιβερς τους τελευταιους απο εν βιντια...(7600GS εχω)
κατεβασε παλιοτερους ντραιβερς και θα εισαι οκ
@Abruzzi, οχι δεν εχει θεμα, παλιοτερα το επαιζε υπερβολικα ανετα για να πιστεψω οτι ξαφνικα δεν, ασε που οταν εφαγα το ban, 5-6 μηνες πριν, το WOTLK ειχε ηδη βγει και επαιζα κανονικα (με BC account)
@Τζακ Δε Ριππερ. Xμ. Σωστο. Που τους βρισκουμε ομως? ας ψαξουμε.
Μέχρι το Μάιο που είχα το παλιό pc έπαιζα με 7600GT μια χαρά.
Μιτς είπες πως δεν έχεις παίξει και έρχεσαι από φορμάτ, video settings (δεξιά στο Login screen) πείραξες; Την 1η φορά που ανοίγεις το παιχνίδι ξεκινά με τα minimum σε κάτι αναλύσεις 800χ600 και ακόμα και οι γραμματοσειρές φαίνονται σκατά. Φτιάχ'τα
αναλυση 1024, multisampling 1x
αυτες εχω αυτη τη στιγμη.
http://downloads.guru3d.com/
an thymamai kala apo dw
Θενκς σε ολοι.
Λυθηκε απο αυτο το σαητ, κατεβασα (αρκετα) παλιοτερη εκδοση των Forceware Drivers, ολα ρολοι.
;-);-)
λολ
Τελικά Μιτς σε ποιον σερβερ πήγες? τι έκανες? :) δώσε στον λαό σου ινφο
loipon ypenthimizw oti eimai kerkyra gia praktiki edw kai 3 mines kai exw na paiksw apo aprilio!
alla xthes eixa repo kai den anteksa allo! ligisa!
eida ta nea forms stous druids kai kavlwsa! lew tha ksanarxisw me druid!
mexri pou...ROOTS??? ON MY EARTHBIND TOTEM????
opote mallon me vlepw pisw sto shamanaki mou!!!
eseis ti lete? mono gia pvp tha ksanapaiksw! ti leei to elemental pvp atm?
Έχω ξαναλυγίσει κι εγώ εδώ και μια βδομάδα και ξανάρχισα warlock απ'την αρχή! Human αυτή τη φορά.
Πρώτον, πόσο γαμαάει το mount στα 20.
Δεύτερον, πόσο γαμάει το νέο sacrifice του voidwalker (όταν το είχα αφήσει εγώ ο vw πέθαινε)
Τρίτον, πόσο γαμάει (ως διαφορετικό αφού δεν το είχα παίξει ποτέ, ως βαμμένος horde) το levelling σε Westfall, Loch Modan, Redridge Mountains, Duskwood!
Για raids, tier και μαλακίες μη με ρωτάτε, εγώ πάντα ήμουν casual gamer 8-)
Άντε, από βδομάδα χτυπάω και το Lich King, να δούμε και λίγο Death Knight.
kai ti pathainei tora o VW?
Απλά χάνει ένα μικρό ποσοστό του hp του δίνοντας σου ασπίδα για 30" και δεν πεθαίνει, συνεχίζοντας κανονικά να βαράει. Μεγάλη μαγκιά. Σαπίζεις rogues για πλάκα πια :cool:
Server Laughing Skull, έχω και φιλαράκι 80άρη paladin εδώ, γι'αυτό. Όνομα Gluecifer. Κόπιασε :D
den pame oloi s enan server na kanoume ena ER guild?
να μαζευτουμε να πατε
(ακου κει alliance...)
Έλα βρε, κι εγώ horde είμαι μέσα στην καρδιά μου 8)
Αλλά it's only a game κλπ κλπ. Και μη έχοντας παίξει καθόλου alliance, δεν το είχα παίξει κατά το ήμισυ σχεδόν καθόλου.
Αλλά μόλις πάρω το Lich King θα φτιάξω και έναν horde Death Knight 8)
warlocks, peite ena kalo dentro gia level up
Τσέκαρε αυτό
Καλως σας βρηκα.
Ειμουν Elemental σαμανος στο wow με end game hardcore guild protoδρακους και τετοια και ειμαι 1 μηνα καθαρος :D
http://www.level.ro/galerie_imagini/...on_230_113.jpg
Και γελάς με τέτοιες pics;
εισαι paladinος να φανταστω? ;-)
BAN
loipon! ksekina me
http://talent.mmo-champion.com/?warl...7a9phul,,10392
kai sto 72 lvl respecc se
http://talent.mmo-champion.com/?warl...utcm2kw,,10392
αν ξερετε τον συγκεκριμενο raid leader (που εννοειτε οτι ειναι ελληνας) πεστε του οτι προσκυναω :D
Χαχαχαχα λιώνω. Γιατί χοροπηδάνε πάνω κάτω;
Γιατί βαριούντε όσο μιλάει ο άλλος και απλά πατάνε κανένα κουμπί;
Συνηθισμένα πράγματα και οκ τυπικός Έλληνας raidleader, έχουμε περάσει και από τέτοιους np.
να μας πει το χτικιο αν θυμάται μπενεντικτ και βερόνικα
Thumamai. epishs thumamai kai LAREL.
ναι αλλα ο δικος σας δεν εκανε τη κραυγη του ταρζαν στο βεντριλο σε καθε bossQuote:
τυπικός Έλληνας raidleader, έχουμε περάσει και από τέτοιους
παλιός raid leader φίλου μου: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, Ε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ