ναι γαμω το μουνι που τους πεταγε... 25 μαιου παλι... ΦΜΛ
Printable View
ναι γαμω το μουνι που τους πεταγε... 25 μαιου παλι... ΦΜΛ
σαμπρελα τι δεν ειναι σοβαρο ρε? οτι εχασα την χρονια?
εσυ που ξερεις και πεντε δεκα πραματα για την οποια κατασταση περναω ερχεσε μετα και με πουλας και ειρωνια με δελλες και παπαριες?
μπραβο ρε παλικαρε
σωστοτατος
οσο για τους πεντε που εριξαν μουτζα στο πρωτο μου ποστ...νταξει,τι να λεμε
Καλό θα ήταν να λέτε και καμιά ιστορία όμως ε.
εγω θα την πω στις 25 μαιου με το καλο. Γιατι δεν γραφονται αυτα σε φορα (παρτιδα) να ουμ :)
freak ακούγεται ότι οι δικηγόροι θα συνεχίσουν την αποχή ως τον ιούνιο. να προετοιμάζεσαι για 2η αναβολή...
Όχι άλλη ενθαλπία.
Και συνεχίζεται η fml πορεία με...
Spoiler
Τι σχολή είσαι;
Χημικός μηχανικός. Ναι η σχολή είναι κάπως, αλλά το τελευταίο διάστημα το κακό έχει παραγίνει. 3 εργασίες και 1 πρόοδος τη βδομάδα, εδώ και τρεις βδομάδες.
Ωραία περνάτε και σεις. :teddy:
παρουσιάζω σημάδια αγχους, μεθαυριο παρουσιάζω διπλωματική *, αρχες του επομενου μηνα παρουσιάζομαι
* μολις με ενημερωσαν οτι ο ενας απτους τρεις καθηγητές της επιτροπής είναι ένας ποζεράς που ρωτάει οτι ξέρει ο ιδιος
Διπλωματική στα @@ σου ρε,μια χαρά θα τα πάς.
Που παρουσιάζεσαι?Γνωρίζεις??
Μλκ,πραγματικά,για ένα παιδί σαν εσένα,ο στρατός θα είναι αποκάλυψη,φαντάζομαι από τώρα τα μούτρα σου με αυτά που θα ακούς και κλαίω.
δεν εχω ιδεα ακομα το μπεριμενω μεσα στη βδομαδα το χαρτι οπως μου ειπανε πριν απολιγο σε τηλεφωνικη επικοινωνία με εναν που ακουγοταν σα σουβλατζης στη στρατολογία
θα μπείς με τους εξ αναβολής λογικά έτσι?
Ε θα κάτσεις μέσα περίπου 20 μέρες.Ασε λίγα μαλλιά,για να έχεις να τραβάς.
νομιζω τωρα στις 13 μερες ορκιζονται .
οχι οι εξ αναβολής.Αυτοί μπαινουν μια βδομάδα πριν,και ορκίζονται όλοι μαζί.
14μηνο εγινε, ακουσα
Ευχηθείτε μου την Παρασκευή να μπορώ να ποστάρω στο MLR.
Παρασκευή πρωί
Σούτσου & Αλεξάνδρας
απότομο σταμάτημα του μπροστινού γλιστράει η μηχανή. 4 ώρες χειρουργείο, συντριπτικό κάταγμα στον αγκώνα.
Τουλάχιστον τώρα είμαι σπίτι.
Αυτός που έχει μουτζώσει την φαμίλια μου, έχει στ' αλήθεια το χάρισμα
Αυτό με τα απότομα σταματήματα, που μετά σου λένε "να κρατούσες απόσταση ασφαλείας" είναι η μεγαλύτερη μαλακία, ειδικά όταν είσαι σε μηχανή και δεν είναι απλά υλική ζημιά..
Περαστικά και σιδερένιος!
:teddy:
Αγάπη και προδέρμ στον Σαμπρέλ μας.
Σιδερένιος φίλε:teddy:
περαστικά βρε σαμπρελίνε
Πω αυτές είναι μεγάλες μαλακίες. δεν φταις κιόλας.
περαστικα ρε. πόσο καιρό θα είναι το χέρι παροπλισμένο?
Πωωω περαστικά ρε :-?
Περαστικά Σαμπρέλε!
siderenios koilia kai upomoni!
ευχαριστώ για τις ευχές :oops:
φόραγα μπουφάν με προστατευτικά, κράνος και γάντια.
Για θέμα απόστασις τώρα ήταν μόλις ξεκίνησα από φανάρι, δηλαδή σαν να λέμε έπεσα με 5χλμ... απλά γκαντεμιά :-(
για το θέμα τις ανάρρωσης τώρα δεν είμαι σίγουρος.... σε 1 με 1,5 μήνα περίπου μου είπαν για φυσιοθεραπείες αλλά για ικανοποιητική λειτουργία σίγουρα 5-6 μήνες
Περαστικα. (εγω σφιγγομαι οταν μαθαινω τετοια, ειχα παλαιοτερα ατυχημα και με πιανει εκ νεου η αγωνια)
υπομονή και ταχεία ανάρρωση στον πιο :pink: χρήστη του ER
Πάρε και μία ιαπωνική κάρτα get-well-soon
Spoiler
Σιδερένιος και καλή επάνοδο!
περαστικα ρε σαμπρελε (και στην μηχανη ε?)
κανε τις φυσιοθεραπειες σου και ολα καλα θα πανε
το αφεντικομ εσπασε την επιγονατιδα και παραλληλα με τις φυσιοθεραπειες σηκωνε καγκελα ο καημενος
καταραμενη φτωχεια
:teddy::teddy: Περαστικά κοιλιτσα! κάντε και κάνα 3σαγιο.