Αμάν ρε παιδιά με τα τσοντο αβατάρ σας κ σιγκνατιουρσ. Είμαι δουλειά και εκτός του ότι το νέο μου γραφείο είναι στο διάδρομο κ βλέπουν όλοι την οθόνη μου, βλέπουν και τα πορνάκια στις φωτοζ οι βλάκες και σαστίζουν!!!
Printable View
Αμάν ρε παιδιά με τα τσοντο αβατάρ σας κ σιγκνατιουρσ. Είμαι δουλειά και εκτός του ότι το νέο μου γραφείο είναι στο διάδρομο κ βλέπουν όλοι την οθόνη μου, βλέπουν και τα πορνάκια στις φωτοζ οι βλάκες και σαστίζουν!!!
πες τους να κανουν ακκαουντ.
τι ειναι ολα αυτα τα φαρμακα ρε ΑΡΡΩΣΤΟΙ????
δεν παίρνω φάρμακα
malakies gia na sou anoigei i myti einai
an eisai matso ti vriskeis allou ti lysi
@locust: Oute gw. Mono ta poulaw.
@weiss: To dexarhina exei kortizonh, opote xrhsh oxi panw apo 1 ebdomada sunexomena.
@yanqui: Epishs oxi makroxronia xrhsh se otrivin, vibrosil, ronal ktl (pou den exoun kortizonh) giati mporei na prokalesoun e8ismo, kai meta 8a kaneis pluseis me physiomer mexri na sunel8eis.
για φάρμακα λέμε, όχι για φυσικά προιοντα
φυσικά προϊόντα χαχαχαχα:) γαμάτο
έλα ρεεεεεεεεε, μη μου το χαλάς! θέλω να είσαι ο εαυτός σου!
(το χει δοκιμάσει και Blindgeo, ε! :ρ)
έχεις τη μπετζεντάκου για άβαταρ.
!!!!!! ποτέ όμως! Το Μαργκοτάκι μωρέ :|
Dexarhinaspray ftw :dfinger:
Ρωτάνε την Αλέκα Παπαρήγα:
"Είδατε χθες τον Λαζόπουλο;"
Και απαντάει:
"Όχι δεν μπόρεσα να το δω γιατί έβλεπα τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Τσέλσι αλλά δεν ήταν καλός. Ελπίζω σήμερα με την Μαντσεστερ να δούμε καλύτερη μπάλα"!!!
mpa?
http://radio.kapsimo.net
si vous voulez.
πολύ "κλασσικό" για την ώρα :P
ρε μια χαρά φωνή έχει η κοπέλα...
(εγώ έχω συνηθίσει σε τρελλές προφορές)
τι come together ρε :-|
:puke:
παουερανια η φωνη σου κατι μου θυμιζει
ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ?
εντιτ : καλα ενταξει,αυτη παιζει μπιτλς, σε δυο χρονια θα ακουει μεταλ και θα κανει εμετουλη απο τον πονο στ'αυτια
evala na akouso powerania ki ego gia proti fora.exo 5 lepta akomi mexri gia na vgo gia kafe.opote exei ekpobi panta tyxainei na eimai gia kafe :Ρ mia mera tsekaro pio endelexos :P Kali sinexeia anyways
αλλαξε το νικ σου σε ΦΛΩΡΑΝΙΑ λεμε εκτος κι αν βαλεις EXCITER-POYTSA-MASXALILA εντος δεκα λεπτων
βγήκα κι εγώ... με zeppelin και skynyrd κάτι γίνεται... τα επόμενα όμως? :P
*TI DOORS GAMW TO SPITI.
ε λαλακίες
χωρίς grind δε γινεται χωριό
αν παίξει request razor, ειδοποιήστε 1-2 κομμάτια νωρίτερα :dfinger:
δεν ειχε πλακα,δεν απαντουσε στα μηνυματα και το κλεισα
ναι οντως ηταν λιγο αγκαουγκα
Exeis sunaxi ka8e mera? Makroxronia shmainei xrhsh ka8hmerina gia polu kairo. Sunh8ws mhna kai panw.
@lethargica: An kai exw arketes epoxiakes allergies den exw xrhsimopoihsei pote physiomer, alla katalabainw ti les. Genika den 8umamai pote xrhsimopoihsa teleutaia fora spray gia thn muth. Dexarhina den prepei na exw xrhsimopoihsei pote sthn zwh mou. Alla Nasonex ftw. Otan prin kati xronia me eixe piasei trelh krish allergikhs rinitidas me boh8hse para polu.
A, kai gia kaluterh drash twn rinikwn aposumforhtikwn plunete thn muth me physiologiko oro h' 8allasino nero (blepe Physiomer) prin thn efarmogh.
αρχηγέ έχουμε τρίβολο χερσαίο στο μαγαζί?
αν ναι πόσο πάει?
ακόμα στην επιλογή πολυβιταμίνης τι προτιμούμε?pharmaton ή lanes?
εμενα η γιαγια μου παντως εβραζε μεντα βαρουσα εισπνοες....και stoner η γιαγια ε? μαλλι μεχρι τα γονατα και μουσια μεχρι τα βυζα
σαμανα
Mhpws ebraze eukalupto?
επ, γκόου μπακ μια σελίδα εσύ.
Στα ρουθουνάκια σου, αγάπη! :)
Ποτέ μου δεν υπέφερα από αλλεργικές ρινίτιδες, αλλά παίχτηκε συνδιασμός συναχιού και σκόνηςαπόΑφρική και φτερνιζόμουνα 5-6 φορές το λεπτό, φαγούρες στα ρουθούνια, κλάμα και κακό :Χ Γενικά γαμάει, αλλά την ώρα του ψεκασμού χάνεις λίγο τη μπάλα.
Λοιπόν, εχω βαρεθεί κάθε τετάρτη βράδυ που δουλεύω στο μαγαζί να'ρχεται ο καθένας να ζητάει τραγούδια ΕΠΙΜΟΝΑ κι ας μην κολλάνε με ό,τι παίζω εκείνη τη στιγμή, με μοναδικό σκεπτικό το ότι δουλεύει την επόμενη μέρα.. "Βάλε <αυτό>, αλλά ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΩΡΑ, Ε... Ξέρεις, δουλεύουμε το πρωί". Και μετά από 5 λεπτά ξανά. Και ξανά, με πιο επιτακτικό τρόπο. Και ξανά! Μέχρι να βαρεθείς.
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕ, κι εγώ μόλις κλείσω, καπάκι στην γαμημένη την πρωινή δουλειά πάω γαμώ το auto cad μου και τις μελέτες μου και τα γαμημένα τεύχη διακηρύξεών μου γαμώ, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή.
Ουφ, τα πα κα ξέσπασα :-D