http://www.legaljuice.com/chicken.jpg
Printable View
Άμα αρχίσουν και τα μπανς και μείνουμε μόνο με τους αμνήζιακς πάει, καήκαμε. Καλά δε λένε τελικά βρε παιδία ότι σε δύσκολους καιρούς τα ήθη... συντηρητικοποιούνται;!
Μην αγχώνεσαι, είσαι ο επόμενος.
Eimai me Harbinger of Deathse auto e.
οσο αντιαισθητικος κι αν μου φαινοταν ο φαϊερστορμ, κι εγω ειμαι με χαρμπινγκερ. και καλα, νταξ ο φαηερστορμ και νταξ η γιουλαη. εδω θελατε να μπαναρετε dhtdg~!
το λεγα και στο αλλο θρεντ, το μονο πραγμα που σωζει καπως το ηαρ πλεον ειναι η ΑΝΑΡΧΙΑ. τι μπαν και μαλακιες, ειμαστε σοβαροι.
ε καλά, εσύ νομίζεις ότι η αναρχία είναι το μόνο που σώζει το οτιδήποτε, your argument is invalid
edit: επίσης σβήσε κανα πμ, η σταυρούλα θέλει να σε ρωτήσει κάτι! εκτός αν πάμε όλοι μαζί για ρακόμελα το σκ
θα το εψηνα αλλα ειμαι σαμο μεχρι τις 7 οκτωβρη =/
raincheck;
(εσενα σου χρωσταω κι ενα παρτυ. σφαζομουν με την πρωην μου οταν μου εστειλες το μηνυμα)
αχαχα, ωραίος, απάντηση μετά από 2 μήνες και δέκα μέρες.
εμενα δε με καλει πλεον κανεις για ρακομελα και τετοια?με βγαλατε απο μοντ με ξεφτυλισατε (???) και δεν ανηκω πλεον στους ΓΑΜΑΤΟΥΣ?
ουφφφ
αποχωρω.
:maikl:
:dfinger:
βαριεμαι.
Αποχωρώ και γω, να πας μόνος σου για ρακόμελα μα****α ντράγκονλορντ. Βγάλε με από moderator μη σου γ****ω.
Πίνκαρα, αλλά σου'ρχεται και σένα το ταληράκι σου.
στο ER στο FB:
Ko Theo
Μνημονεύετε τα demo των Fight αδερφοί μου. Ο καραφλός σας κάνει τρυφερό έρωτα.
Like · · Follow Post · Saturday at 4:07pm
Radi Cal Larry δεν ειμαι παντα τρυφερος παντως
Sunday at 11:48am · Unlike · 6 people
στο ER στο twitter
Mitsmann22 : Δε μας νοιαζουν τα φεησμπουκ σας τρεντοπαιδα.
Quote:
ολοι ξεκινανε με το 'ειμαι φουλ αντιρατσιστης, αλλα..' ακριβως για να αποφυγουν τις αντιδρασεις που εγω λαμβανω. Πιο σιχαμενο πραγμα απο το να εισαι με το στανιο politically correct δεν υπαρχει.
Σεξιστες, ρατσιστες κλπ, ειμαστε ολοι μεχρι τον βαθμο που μας το επιτρεπει η συνειδηση μας.
Το να μην λες τα πραγματα με το ονομα τους ομως ειναι ηλιθιοτητα. κ στα @@ μας κ ο καθε cybernaut, εδω μιλαμε για ενα συγκεκριμενο περιστατικο, δεν βγαζετε καποιο συμπερασμα απο αυτο που ειδατε?
Θα το έκανα copy - paste αλλά θα έχανε τη χάρη του:
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1143736
Ενοχος για τα 1,2,4,8,10,13.
Ξεχασες το "επειδη βαριουνται".
επεστρεψα.
Ξεκινήστε κάνα τουρνουά σκάκι μπας και ησυχάσουμε από το βλάκα.