Πότες θα κάμη ξαστεριά, όπως τραγουδούσαμε και τότε στο ΡΕΞ.
Printable View
Πότες θα κάμη ξαστεριά, όπως τραγουδούσαμε και τότε στο ΡΕΞ.
Τι καύλα μωρέ μαλάκες, θα το παίζουν που θα το παίζουν μέρα-νύχτα στις ειδήσεις, πρέπει να μας τιγκάρετε κι εδώ με τις μαλακίες σας;
τσσσσ, τα σπασε η φοτο.
κατα τ'αλλα απελπισια, το συστημα κερδισε.
Φτάνει που το απειλήσαμε όμως Κάλκι εε~!
να πω την αληθεια, ναι, φτανει. δεν ειναι μικρο πραμα η καθαρη συνειδηση (πραγμα που να πω την αληθεια εγω δεν εχω καθως δεν ημουν εκει, ειμαι σαμο)
όταν νιώθετε καύλα βλέποντας μπάτσο να καίγεται, είστε το ίδιο γουρούνια με αυτούς κι αν σας δινόταν η εξουσία, το ίδιο κομπλεξικά αρχίδια θα γινόσασταν. Συγχαρητήρια :thumbsup:
σε κάποια φάση φώναζαν κάπου μακριά "θα γίνει του καΐρου, θα γίνει της ταχρίρ" και άκουσα "θα γίνει του μαΐου, θα γίνει της μαρφίν" και είχα ένα lolwat moment.
ντραγκο, σοβαρα, στο ειπα και μσν, αν όσοι φωνάζουνε για κάιρο και ταχρίρ πιστεύουν ότι η ελλάδα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, έχουν σοβαρά προβλήματα πολιτικής κατανόησης. Όχι ότι εγώ την έχω και ΞΕΡΩ, αλλά ας επικεντρωθούμε στα δικά μας και να μη φωνάζουμε οτινανε πραματα
ΚΑΛΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ
http://athens.indymedia.org/local/we...11b5akzdzh.jpg
για το κομπλεξικά αρχίδια ούτε λόγος. Νιώσε ΓΑΜΑΤΟΣ
φαντομ, έκανες μαλακισμένο σχόλιο. Λέμε ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, το να μην καυλωνεις βλεποντας κάποιον να καίγεται (έστω και γουρούνι) δε σε κάνει Πρετεντερη. Μη γίνεσαι κρετινος
και στην αμερικη μια χαρα ειναι ετσι ενυ?