Δηλαδή για σένα και οι δύο είναι τραγικοί καραγκιόζηδες, απλά ο ένας είναι καλλιτέχνης με κάποιο έργο. Αλήθεια, υπάρχει κάποιος μέσα στη βουλή που πιστεύεις ότι ΔΕΝ είναι καραγκιόζης, κάποιος πολιτικός, κάποιο γνωστό πρόσωπο τέσπα;
Printable View
Δηλαδή για σένα και οι δύο είναι τραγικοί καραγκιόζηδες, απλά ο ένας είναι καλλιτέχνης με κάποιο έργο. Αλήθεια, υπάρχει κάποιος μέσα στη βουλή που πιστεύεις ότι ΔΕΝ είναι καραγκιόζης, κάποιος πολιτικός, κάποιο γνωστό πρόσωπο τέσπα;
Να ρωτήσω κάτι?Γιατί τόση εμπάθεια ξαφνικά με τον Ψαριανό?Δεν έχω και καμία σχέση με τις απόψεις του αλλά το να τον αποκαλείς ξαφνικά τραγικό καραγκιόζη που δεν έχει προσφέρει ένα ελάχιστο πράγμα στη ζωή του μου φαίνεται κάπως.....
εντιτ:@ ικονοκλαστ
Υπάρχουν 4-5 άτομα που είναι βουλευτές και δε τους θεωρώ καραγκιόζηδες, ναι. Θες κάποια λίστα, θα σε βοηθήσει σε κάτι; Υπάρχει κάτι για το οποίο διαφωνείς για τον Ψαριανό ή απλώς σπας αρχίδια btw;
scarecrow, δεν ξέρω σε τι θέλεις να σου απαντήσω.
Θα βοηθούσε να καταλάβω γιατί θεωρείς τον Ψαριανό "τραγικό καραγκιοζάκο". Προφανώς δεν έπρεπε να φτάσει σ'αυτή τη κατάσταση η πολιτική ζωή ώστε να ειπωθούν μερικά πράγματα μέσα στη Βουλή αλλά άποψή μου είναι πως είσαι, κλασσικά, υπερβολικός. Δηλαδή αν Ψαριανός είναι τραγικός καραγκιοζάκος τι είναι άλλα καμάρια της πολιτικής; Εννοώ, έχουμε χάσει λίγο τη κλίμακα με τόσο ισοπεδωτικά σχόλια. Και λίγο σπάω αρχίδια, οπότε θα σε καληνυχτίσω.
μάλλον θέλει να του πείς-τε μερικούς λόγους που βγάζετε τόση χολή
Ποιός χέζει τα "καμάρια της πολιτικής" και το ποιός είναι βουλευτής ή οχι, τον ψαριανό τον κρίνω συνολικά σαν άνθρωπο για αυτά που λέει και αυτά που κάνει. Βαριέμαι πραγματικά να απαριθμήσω χαρακτηριστικά του και περιστατικά που μου γυρνάνε τα άντερα και θα υπενθυμίσω απλώς ότι για κάποιον που θέλει να κουβαλάει παντού μαζί του το ταμπελάκι "αριστερός" η κριτική είναι πιο αυστηρή για το τι λες και το τι κάνεις γιατί υπάρχουν και κάποια στάνταρ. Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ο ορισμός του "δήθεν" με βάση τα δικά μου στάνταρ, αυτό.
δεν τον ξεχναμε το μπουστη που πηγε κεντρικος ομιλιτης σε εκδηλωση πασπ παρεα με τον σκανδαλιδη.
Διασπαστική και μεταξύ μας, απίθανη!
penny georgiou likes this :thumbsup:
:lol:
Σπύρο από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι να καταφέρεις να μπεις στο δημόσιο και να γίνεις ο συνδικαλιστής που ονειρεύεσαι.