Μη μου πεις ότι διασκεύασαν κιόλας =(((Quote:
Originally Posted by Deniz
Printable View
Μη μου πεις ότι διασκεύασαν κιόλας =(((Quote:
Originally Posted by Deniz
H. στο υπέροχο database που έχω στο foobar μου(και ούτε καν τα μισά πράγματα δεν έχω κατηγοριοποιήσει ακόμα).
Ειλικρινά, το 1986 ακόμα είναι μια τρίχα από τα αρχίδια του 1984. Δηλαδή τι να πρωτοβάλω μέσα;
Hail to England και Sign of the Hammer για αρχή, 2 από τους καλύτερους δίσκους ever.
Μετά έχουμε:
Power Games, Balls to the Wall, March of the Saint, Prayers of Steel, Into Battle, King of the Dead, Last in Line, The Unknown, Heavy Metal Breakdown, Flight of the Griffin, Don't Metal with Evil, Taste of Death, Ample Destruction, Defenders of the Faith, Battle Cry, Ecstasy and Danger, Gates to Purgatory, Crusader(έστω μόνο για το ομώνυμο), Go for the Throat, Metamorphose, Spartan Warrior, And the Angels Were Made of Steel, No Escape, Walpurgis Night, Fist Held High, Knights of the New Thunder, Night of the Blade, Psalm 9, Stay Hungry, Burning the Witches, And the Cannons of Destruction Have Begun, Fit For Fight και πολλά ακόμα.
Δεν βάζω καν μερικά "σχετικά" ψαγμένα(κάτι Reckless, Syron Vanes, Black Death, Saracen, Chataeux, Chariot, Samurai, Ravage etc etc etc) ούτε καν τα απίστευτα EPs/7άρια που βγήκαν εκείνη τη χρονιά(Heathen's Rage, Trident, Witchkiller, Dark Knight, Desolation Angels, Gunfire etc).
Γενικά υπερβολικά πολλά πολύ καλά πράγματα βγήκαν εκείνη τη χρονιά. Δε νομίζω να ξαναυπάρξει τέτοια χρονιά ξανά ποτέ. :(
Σιγά το δίσκο "and angels were made of steel" (γνώμη μου)
Balls to the wall 1983 δεν είναι?
Edit:No Escape και αυτό μέτριο το βρήσκω.UNDER THE SPELL ΛΕΜΕ!
Εdit 2:το Heathen's Rage μήπως είναι 1986?
Δεν κοιτάω μόνο την ποσότητα. Το 1986 βγήκαν τα Awaken the Guardian, None Shall Defy και Epicus Doomicus Metallicus και πόσους δίσκους σκοτώνουν αυτά από την λίστα σου? To 1984 ήταν η χρονιά της καινοτομίας, το 1985 της παραλλαγής και το 1986 η χρονιά της τελειοποίησης της φόρμας :)
Witchkiller, οκ, έχουμε και Sortilege το 84 όμως αν είσαι της άλλης γαλλικής πλευράς. Που και μένα μου αρέσουν παραπάνω από Steel Angel, αλλά και πάλι το angels were made of steel ήταν απίστευτη δισκάρα όπως και να το κάνεις.
Και από όσο θυμάμαι, 84 βγήκαν και το Balls και το Heathen's Rage. Που να είναι και τα 2 σε άλλες χρονιές, και πάλι σιγά τη διαφορά, υπάρχουν ΠΟΛΛA άλλα, αυτά ήταν 2 από τα πολλά(Witchkiller πχ :wink: :P).
Τώρα πόσοι δίσκοι βγήκαν το 86 που σκοτώνουν τα Hail to England, Battle Cry, March of the Saint, Into Battle, King of the Dead, Ample Destruction, Unknown(γνωστός μου βάζει τους Gotham City πιο πάνω από Heavy Load - υπερβολικός), το Cannons, το Night of the Blade; Ακόμα δηλαδή και να βγάλεις τα κατά τα γούστα σας μέτρια albums(όπως το Steel Angel ή ακόμα και τα Brocas Helm ή Cirith Ungol), κάτω να τα βάλεις και να τα δεις λίγο αντικειμενικά(όσο μπορεί ο καθένας), το 84 υπερισχύει σε ποσότητα ποιοτικών album.
Κάτι Fates και Crimson Glory(για να σας προλάβω) δε με τρελάναν εμένα ποτέ συγκριτικά με τα προαναφερθέντα. Ούτε κάτι Satan's Host συγκριτικά με Jag Panzer. Στα πολύ γαμάτα του 86(σε επίπεδα 84) θα έβαζα με το ζόρι μια ντουζίνα albums και ότι καθαρούς πόντους θα κέρδιζε το 86 θα ήταν από κάτι Leather Nunn, Emerald, Heir Apparent και Fifth Angel μάλλον(Desolations Angels δεν έβαλα, είχαμε το Valhalla το 84). Και στο θέμα demos/EPs/7άρια, μόνο τα Valkyrie και Villain θα έβαζα που με εξαίρεση το Kamikaze τα Witchkiller, Wyzard(δεν το είχα πει αυτό πριν - και με τσιρίδες Knights of Metal χτυπά το κινητό μου :oops:) και Dark Knight τα πατάνε κάτω.
PS: Προφανώς ξεχνάω αρκετά albums αλλά είναι πολύ πρωί.
ένα πέπλο cultιλας και obscuritism μόλις σκέπασε αυτό το θρεντ :)
καταρχήν το King of the Dead ποιος το είπε μέτριο να του φάμε τα συκώτια. Όταν το θυμήθηκα ότι είναι 84 σχεδόν συμφώνησα μαζί σου.
οι Gotham City σαφώς είναι ανώτεροι των Heavy Load άμα διαλέξεις έναν δίσκο των Load, αλλά συνολικά όχι.
Για Tokyo Blade δεν λέω τίποτε, δεν τους θεωρώ σπουδαίους, αλλά Warlord κάτι γίνεται. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που προτιμώ Lordian Guard από Warlord οπότε εδώ πάμε 90's.
Σε ποσότητα συμφωνώ ότι το 84 υπερτερεί τρελά. Αλλα σε αυτό που λέω, στο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΑ της φόρμας ας πούμε το Awaken σκοτώνει ο,τι Iron Maidenιζον είχε βγει μέχρι εκεί και βγήκε μετά (ακόμα και οι Deaf Dealer). To Epicus Doomicus καταστρέφει ο,τι αργόσυρτο (και μην ακούσω τίποτε για Black Hole ή Nigro Mantia, σπουδαίοι αλλά όχι τόσο) και ε ναι, οι Satan's Host νικάν τους Panzer!
Επίσης, σε αγαπώ.
edit: ένα μόνο πρόβλημα στο πρώτο μας ραντεβού θα ήταν οι Leather Nunn που είναι βαρετοί αλλά ακριβοί απλά.
:pink:
Σας θυμίζω ότι υπάρχει και αυτό: http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=17701
Όπως έλεγα και τότε, πιο πολύ προς '86 κλίνω, με δεύτερο το '84. Αλλά και πάλι οι διαφορές είναι απειροελάχιστες.
:)
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
ναι αλλά παιδιά το 1966 βγήκε το Revolver και το Blonde on blonde, οπότε δε έχει νόημα να το συνεχίσετε όλο αυτό! μη χάσετε άλλο χρόνο δηλαδή! όπως επίσης δεν έχει νόημα να μπείτε στο wikipedia να βρείτε κάποια_άλλη_πιο_γαμάτη χρονιά με κάποιους_άλλους_πιο_ψαγμένους δίσκους! μπορείτε να το κάνετε, δε σας το απαγορεύει κανείς αλλά και πάλι θα χάσετε γιατί το 1966 βγήκε το Revolver και το Blonde on blonde οπότε κερδίζω πάλι εγώ! τσάμπα θα κουραστείτε ας πούμε και εκτός αυτού θα σας πούμε εγώ και οι φίλοι μου κομπλεξικούς μαλάκες γιατί ξερωγω προσπαθήσατε να αποδείξετε πως υπήρξε άλλη καλύτερη χρονιά! αφού είναι προφανές πως αφού το 1966 βγήκε το Revolver και το Blonde on blonde, δεν υφίσταται ανταγωνισμός!
ζήτω το Revolver!
ζήτω το Blonde on blonde!
ζήτω το 1966!
ον τόπικ: βαριέσαι; δεν ξέρεις τι να διαλέξεις από τον ωκεανό των μπ3 φακέλων σου για να παίξει ο γουινάμπ; μπες και εσύ και άκου το διαδικτυακό ραδιόφωνο του vinyl microstore! εινωραίο!
Καλή προσπάθεια, αλλά δε νομίζω αυτά (και ειδικά το Blonde on Blonde!!) να νικάνε Abbey Road, In a Silent Way, In the Court of the Crimson King, Let It Bleed, Five Leaves Left, Hot Rats, Scott 4 (& 3!), Trout Mask Replica, Ummagumma και άλλους εκατοντάδες υπερδίσκους που βαριέμαι ν'αναφέρω. Συγγνώμη αλλά 1969, και εύκολα μάλιστα.
κοίταξε να δεις
αναφέρω το Revolver και το αντίστοιχο επιχείρημά σου είναι το Abbey Road. 1-0 υπέρ μου και δε χρειάζεται καν να αναλύσω πως και γιατί.
είσαι αδικαιολόγητα ειρωνικός απέναντι στο Blonde on blonde, μα που είναι επιτέλους ο Barry; 2-0.
το 1969 βγήκαν επίσης το Kick out the jams και το Stooges (για αμφότερα συμβουλεύθηκα γνωστή ονλάιν εγκυκλοπαίδεια, αλλά ο κανόνας που θέσπισα δε με πιάνει εμένανε! χα!) αλλά δεν τα αναφέρεις εν αντιθέσει με διάφορες άλλες υπερεκτιμημένες βλακειούλες όπως το Let it bleed και το Ummagumma. 3-0.
το είχα παίξει άσο από ημίχρονο και δικαιώθηκα.
ταμείο.
να τονίσω ότι δε θα απαντήσω σε προσωπικές επιθέσεις σχετικά με όσα αναφέρω πιο πάνω. έχω δίκιο.
πάντως το Hot rats δεν το έχω ακούσει :oops: , φαντάζομαι μαλακία μου. θα επιληφθώ του ζητήματος. σε λίγο όμως, αρχίζει η Άρσεναλ τώρα.
Πάντως ούτε το Ρηβόλβερ είναι το καλύτερο Μπήτλες ούτε το Μπλοντ Ον Μπλοντ το καλύτερο Ντύλαν!
Επίσης, είπες υπερεκτιμημένα το Λετ ιτ μπληντ και το ουμαγκούμα. What's the matter with you χρήστη νάθινγκμαν; Παλιότερα τα έλεγες καλύτερα στα μουσικά!
Ωρες - ωρες, σε συμπαθω απιστευτα.Quote:
Originally Posted by Helm
Το 1. κατανοητο. Για το 2. εχεις 5 δευτερα να μετανοησεις.Quote:
1. Για Tokyo Blade δεν λέω τίποτε, δεν τους θεωρώ σπουδαίους, αλλά 2. Warlord κάτι γίνεται. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που προτιμώ Lordian Guard από Warlord οπότε εδώ πάμε 90's.
Παρολα αυτα, συμφωνω περι 86. Μονο και μονο ετουτα:
Αυτα τα τρια απο μονα τους σβηνουν δισκογραφιες (αν και ο Arch ποτε δε μου κατσε καλα).Quote:
Δεν κοιτάω μόνο την ποσότητα. Το 1986 βγήκαν τα Awaken the Guardian, None Shall Defy και Epicus Doomicus Metallicus και πόσους δίσκους σκοτώνουν αυτά από την λίστα σου? To 1984 ήταν η χρονιά της καινοτομίας, το 1985 της παραλλαγής και το 1986 η χρονιά της τελειοποίησης της φόρμας
Επισης το '86 εχουμε Reign In Blood, Master Of Puppets, Rage for Order, Somewhere in Time (το οποιο μαλλον κοντραρει στα ισα το Powerslave), το Metalized των Καναδων Sword (εχω απεριοριστη συμπαθεια προς αυτη τη χωρα), το ντεμπουτο των Fifth Angel (ανετα στα 10 αγαπημενα debuts εβερ) και γενικα επη που τωρα δε μου ρχονται αλλα πιστευω κοντραρουν τις περισσοτερες κυκλοφοριες του τοτε.
Edit: Εφαγα φλασια. Χελμ, λαθος, το None Shall Defy ειναι του 87.