πέρασε και η Schalke, η γερμανική μου συμπάθεια. Panzer να πάνε ματς στα πέναλτυ και να χάσουν δεν παίζει
Printable View
πέρασε και η Schalke, η γερμανική μου συμπάθεια. Panzer να πάνε ματς στα πέναλτυ και να χάσουν δεν παίζει
Εμεις γιατι δεν ειμαστε ποτε τυχεροι? :(
Γιατι να μην εχουμε το φαρδος της Σαλκε η της Φενερ? :(
2η καβλα συνεχομενη, εξω και η Ρεαλ. :D
Wino, η τοποθετηση μου στο θεμα ηταν ξεκαθαρη, εγραψα ποιος ειναι κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος παικτης ποδοσφαιρου αυτη τη στιγμη στον κοσμο. Αυτο το βασιζω στις ενεργειες που κανει, στις επιλογες του, στα γκολ που εχει βαλει και στο ποσο σκιζεται για να παιξει μπαλα. Με βαση αυτα (που περιλαμβανουν ολα αυτα τα φαντεζι τακουνακια κτλ) ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και για φετος γενικοτερα, ο Κακα παιρνει τα αρχιδια του Κριστιανο. Οχι οτι θελω να μειωσω τον Κακα, γαμω τους παικτες ειναι, και μπορει αν ειχε Παγκοσμιο αντι για Ευρωπαικο το καλοκαιρι ο Κακα να επαιζε 3 φορες καλυτερα απο τον Ροναλντο. Στην ποδοσφαιρικη σεζον 2007-08 ομως, και στην Ευρωπη και στο πρωταθλημα της χωρας του, αυτα που εχει κανει ο Ροναλντο δεν τα εχει κανει κανεις αλλος, εκτος κι αν διαφωνεις και σε αυτο.
Χαιρομαι που ακομα και σε ενα αναμενομενα ευκολο 3-0 απο την Τσελσι οι οπαδοι αλλων ομαδων δινουν βαση στους σχολιαστες και σε 2 σωστα σφυριγμενα οφ σαιντ. :P :P :P
Η Ρομα οχι μονο περασε, αλλα επαιξε και γαμω μεσα στο Μπερναμπεου, αυτο δεν το περιμενα με τιποτα με συστημα 4-6-0.
Η εμφανιση της Ρομα ηταν εντελως καταπληκτικη,αντε και αυριο η Φιορεντινα
Μας ξενέρωσε η Ρεαλ αν και η Ρομα έπαιξε πολύ καλά.
και ναι ο Κριστιάνο αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος και πιο συμπαθής απο Κακα.
Σχολιάζουμε εκφωνητες και κόσμο του γαύρου γιατί απο μπάλα δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ένα δοκαρι δεν λέει και τπτ.
Μαντσεστερ για CL...
επαγγελματική εμφάνιση τσέλσι και άνετη πρόκριση επί ενός ανύπαρκτου gayρου στο 1ο ημίχρονο. πίεση από ψηλά, προσοχή στην άμυνα (στα κόρνερ έμεναν 3-4 παίκτες πίσω) με αποτέλεσμα ο gay να μην μπορεί να χτυπήσει σε στυλ βερντερ που αμυντικά ήταν σκορποχώρι. μετά το 3-0 έγινε και η σχετική συντήρηση δυνάμεων, με αποτέλεσμα να φανεί λίγο και ο κουντιτσίνι ο οποίος ήταν απλός θεατής μέχρι εκείνη τη στιγμή. εισπράχθηκε και η συνηθισμένη ταρίφα από εβραίο προπονητή.
μπράβο στο θρύλο για τη 2η στα 11 χρόνια πρόκριση από τους ομίλους. τα ξαναλέμε σε 5-6 χρόνια πάλι.
χαχαχαχαχαQuote:
Originally Posted by Raven Lord
αυτο το 2στα 11 κατι μου θυμιζει!
χαχαχαχχαχαχα
εμάς φίλος είναι 1/11 :(
(θα έλεγα ότι μου θυμίζει την ευστοχία σας στα τρίποντα στο "ντέρμπυ" αλλά ήταν πολύ χειρότερη)
ase mas re raven.les kai esy den tha mazeues tosa.
epishs thymise mou poia omada se apekleise fetos sto uefa?
KANTE ENΣTAΣH!
ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
axaxaxaxaxa!!!!ma poso asteios?????
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Γιατί από χτες όλοι οι γαυροι που μιλάω φωνάζουν και οδύρονται αν τους λες Τσελσι??? Λέμε κατι περίεργο η μήπως δεν χάσατε?
Επίσης τι μανία είναι αυτή να ακούω εσείς πόσα θα τρώγατε κτλ??
Μπορεί να τρώγαμε και παραπάνω αλλα παίζει να υπήρχαμε στο γήπεδο τουλάχιστον.
Για ΟΥΕΦΑ στην ουσία εμείς παιτάξαμε την πρόκριση απέναντ σε μια μικρομεσαία ομάδα πράγμα που δεν υσχύει για εσάς. Που με το σκορ πρόκρισης 0 - 0 πηγαίνατε για σκορ πρόκρισης και ακουγόταν απο παντού να προσέχει τις κάρτες να παίξει συντηρητικά ο γαυρος και αλλα ωραιά...
Αλλά ευτυχώς ο κόσμος του γαυρου ακουγόταν στο γήπεδο...
Προσπαθω να καταλαβω το νοημα του αποπανω ποστ, αλλα δυσκολα τα πραματα.
Μέτα χαράς να στο εξηγήσω αλλά διάβασε κα 3 - 4 ποστ πριν μήπως το καταλάβεις.
Quote:
Originally Posted by ion_storm
Λοιπον τι συμπερασμα βγαζω εγω απ αυτο.
α) Η Τσελσι μας νικησε.
β) Η Τσελσι μας νικησε φυσιολογικα
γ) Ο παο πεταξε στα σκουπιδια την προκριση
δ) Ο παο πεταξε στα σκουπιδια την προκριση αντιμετωπιζοντας μια μικρομεσαια για τα γενικα ευρωπαικα δεδομενα ομαδα
ε) Ολοι οι οπαδοι του οσφπ μετα το 0-0 ελπιζαμε σε κατι καλο.
Και ξαναρωταω. Ποιο το νοημα των αυτονοητων?