Originally Posted by
FIXXXER
Παρα πολυ καλο το 7. Πηγε να με παρει λιγο ο υπνος εκει που μιλουσε ο Κινγκσλεηα (Κεμικαλ Γουοοορφεεεερ \μ/) με τον σκουαηερ, τον οποιο και σαπισε μετα, αλλα τελικα υπηρχε νοημα σε αυτο. Ηταν εμφανες προς το τελος βεβαια το τι θα γινει, γιατι ειναι τεραστιο αρχιδι ο Λανιστερ. Ολα τα σκηνικα με Σνοου και Ιγκριτ γαμάτα. Επισης χεβι μεταλ η τελευταια σκηνη, ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι τα δυο παιδια Σταρκ βεβαια. Και τωρα το σχολιο που θα κερδισει ολες τις μουτζες του κοσμου: Σιχαινομαι την Νταενερυς. Τη θεωρω ενα μυξιαρικο κακομαθημενο κλαψομουνικο κοριτσακι, το οποιο σε καθε σκηνη μου σπαει τα νευρα. Εχω δρακους, ανοιξτε μου την πυλη. Εχω δρακους, φερτε μου στρατό. Εχω δρακους, φερτε μου πλοια. Εχω δρακους, τριψτε μου τα ποδια. Εχω δρακους, γλειψτε μου τις ρωγες. Εχω δρακους, καντε μου αερα. ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ. Σταρχιδια μας οι δρακοι σου. Ελπιζω να βρεθει εστω ΕΝΑΣ να συμφωνησει μαζι μου, δε θελω παραπανω, θα δεχθω στωικα τις μουτζες σας. Η Αρυα και αλλες γυναικες χαρακτηρες της σειρας ειναι πολυ καλυτερες. Α, και τωρα που της Σανσα της ηρθε περιοδος ---> :malakia: