Και ειδικότερα για σένα καράφλα.
Printable View
Και ειδικότερα για σένα καράφλα.
Προσωπικά μιλώντας, δε θα σε κοροϊδέψω επειδή έφερες Χ, θα πω απλά όμως ότι θα μπορούσατε να νικήσετε άνετα άμα παίζατε πιο επιθετικά και να είχαμε 6 ευρωπαϊκές νίκες τώρα. Και ο λόγος που δεν παίξατε πιο επιθετικά είναι γιατί ο Sir Takis χέστηκε πάνω του. Anyway, σταρχίδια σου.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Προσωπικά μιλώντας να προσθέσω ότι ούτε κι εγώ σε κοροιδεύω γιατί έφερες χ (άλλωστε για σένα το αποτέλεσμα αυτό είναι επιτυχία).
Σε κοροιδεύω για τη φάτσα σου.
Λέξη δεν είδα στο φόρουμ για τα 5 μπαλάκια που τους πετάξαμε στο πόλο μέσα στο κωλοχανείο τους.
Μόνο ο antrikos το ανέφερε σε ένα άσχετο τόπικ νομίζω.
Δεν πειράζει, περαστικά.
Για την ιστορία αυτοί που τους φυστίκωσαν είναι οι Δήμου 3, Τσόκας 1, Μπιτσάκος 1
Και την Τετάρτη ερχόμαστε πάλι. Αναβρασμός φαντάζομαι θα επικρατεί στους λαγούς που θα πάνε πάλι να προπυλακίσουν τις ισόβιες πρωταθλήτριες. Περαστικά και σ αυτούς, το καλό είναι ότι το σκορ σ αυτό το σπορ σταματάει στο 3...
αχαχαχα εχε χαρη που ηταν ολοι στην Ρωμη και δε σας πεταγανε παλι μπρατσακια και σωσιβια.
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=53503Quote:
Η απορία του Κατσαμπή
Ο Τάσος Κατσαμπής επιφυλάχτηκε να υπογράψει το "φύλλο αγώνα" και όταν είδε τον Πολατιάν στα αποδυτήρια του εξέφρασε την απορία του: γιατί διέκοψε το παιχνίδι όταν ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του Κόκκαλη από τους οπαδούς του Ηρακλή και δεν έπραξε το ίδιο, όταν νωρίτερα είχαν πράξει αναλόγως οι οπαδοί του osfp με συνθήματα κατά της μάνας του ιδίου του ποδοσφαιριστή, μόλις αυτός είχε ανοίξει το σκορ.
Ρε βλάκα Κατσαμπή χέστηκε για τη μάνα σου το κοράκι. Σάμπως την ήξερε?
Το ίδιο έχει τη μάνα σου με τον εργοδότη του?
καλα σορι κιολας αλλα το σπορντογκ.. ειναι για τον πεο ε.
Επισης εισαι οφ τοπικ, εδω κοροιδευουμε την ομαδα που ονομαζεται θρυλος, κι οχι τυχαρπαστους κατσαμπηδες.
1. fantasma δεν κοροιδεύουμε τον ΘΡΥΛΟ αλλά τον οσφπ - διάβασε και τον τίτλο του τόπικ (εντάξει, ολυμπιλαγός λέει αλλά εννοεί τον οσφπ).
2. freak βάζω τα δικά τους τα site αν και όλα δικά τους είναι - ας μας πουν επιτέλους ποια είναι τα αντικειμενικά γι αυτούς site και ποια είναι τως .... άλλων για να ξέρουμε άμα έχουν πρόβλημα.
Είπαμε:
ΝΤΟ-ΚΟΥ-ΜΕ-ΝΤΑ
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=56184
Τελικά όπως οι ίδιοι ομολόγησαν όφειλαν να τιμήσουν την ιστορία τους ως ρουφιάνοι τσάτσοι και μαιμούδες (και πάντα ρόμπες τελικά) και γι αυτό θα υποβάλλουν την ένστασηQuote:
Στα δικαστήρια για το αποτέλεσμα οσφπ - Καλαμαριά. Καταθέτουν ένσταση οι «ερυθρόλευκοι»
Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2008, 13:25
Γράφει: Γιώργος Κτενάς
Ο Βάλνερ ίσως "σώσει" τον οσφπ από την ήττα στο "Καυτατζόγλειο"
Στα δικαστήρια αναμένεται να κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα του οσφπ με την Καλαμαριά! Η ΠΑΕ οσφπ αναμένεται να καταθέσει ένστανση για την χρησιμοποίηση του Αυστριακού κυνηγού Βάλνερ, από τον Απόλλωνα Καλαμαρίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν με αυτόν τον τρόπο να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά και να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Να αναφέρουμε ότι αρχικά η σκέψη των πρωταθλητών ήταν να μην καταθέσουν ένστανση και απλά να αναφέρουν την παρανομία των Ποντίων. Όμως, φαίνεται ότι προέκυψε αλλαγή πλεύσης την τελευταία στιγμή στο Δ.Σ της ΠΑΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη (η προθεσμία είναι 48 ώρες), μια και οι άμεσοι "θιγόμενοι" (Λεβαδειακός, Βέροια, Eργοτέλης) που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και θα τους ευνοήσει ο ενδεχόμενος μηδενισμός της Καλαμαριάς, δεν έχουν κινηθεί ακόμη για να υποβάλλουν ένστανση. Επίσης, στον Πειραιά σκέφτηκαν ότι η ένστανση των ομάδων αυτών δεν θα είχε μεγάλη δυναμική αφού δεν εμπλέκονται άμεσα αγωνιστικά όπως ο οσφπ.
Για του λόγου το αληθές η ανακοίνωση του καμμένου κοκάκια:
Μάλλον την νομιμότητα την αναφέρει για εφέ βέβαια, μόνο η ιστορία του τον ενδιαφέρει. Αν τον ενδιέφερε η νομιμότητα δεν θα κατέβαζε βουλευτές δημάρχους κλπ δεκανίκια για να χαριστούν οι 7 βαθμοί πριν λίγα χρόνια στα αίσχη της Νέας Σμύρνης.Quote:
«Το ΔΣ αφιέρωσε μεγάλο χρόνο στο συγκεκριμένο θέμα και αποφασίσαμε να καταθέσουμε ένσταση. Είναι υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του οσφπ αλλά και απέναντι στη νομιμότητα που πρέπει να ισχύει σε όλες τις κατευθύνσεις»,
Πρεπει να τοχω ξαναπει,εκεινη η ιστορια με τα σκοτεινα σχεδια του Κρατους για διαλυση του οσφπ διατυπωμενη με καθε σοβαροτητα απο τον Σωκρατη Κοκκαλη ειναι απτα ωραιοτερα chapters
Δεν βλέπω τπτ στο τόπικ οπότε βάλε σε παρακαλώ αναλυτικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ (με στοιχεία κλπ) για να τα βλέπουν και οι νεώτεροι και να γελάνε.
Ον τόπικ, πολύ μεγάλη πλάκα έχει και αυτό ειδικά όταν σκάει στα καπάκια από τους υποστηρικτές της... νομιμότητας.
Ο στολτιδης πηγε το πρωι στο αεροδρομιο (συγκεντρωση εθνικης για αναχωρηση προς κυπρο) αλλά έγινε λαγός μετα απο λιγη ωρα!
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=56174
Ακολουθησε ανακοινωση της επο που δεν εξηγεί τιποτα και σε κανεναν (προφανώς - μήπως πρέπει να δώσει και λογαριασμό ο γκαγκάτσης για το τσιφλίκι του?)
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Περα απο τεραστια ξεφτιλα για την εθνικη (που έτσι κι αλλιώς εγώ την έχω για το μπούτσο μου) ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για τεράστια αστειότητα - σκάνδαλο που αφορα τους εμπλεκομενους στην λιγκα, οι κανονισμοι είναι σαφείς και προβλεπουν τιμωρια 3 (και βαλε) αγωνιστικων στο πρωταθλημα σε περιπτωση αρνησης της κλησης.Quote:
Ο ποδοσφαιριστής Ιεροκλής Στολτίδης της ΠΑΕ οσφπ αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η οποία αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/2/2008 για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά, αντιμετωπίζοντας την Τρίτη 5/2/2008 την αντίστοιχη της Τσεχίας και την Τετάρτη 6/2/2008 την αντίστοιχη της Φινλανδίας.
Η κατάντια του κοκαλιστάν συνεχιζεται από χθες με ανακοινωση του λαγού στο σάιτ των ελληνοαμερικάνων οπου ομολογει και ο ιδιος οτι δεν ειναι τραυματιας, απλα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να παει!
Αναλυτικά η δήλωση του λαγού:
Κουβεντα απο κανεναν για τιμωρια φυσικά, σήμερα όλοι οι υπάλληλοι δημοσιογραφούληδες στα ραδιόφωνα λένε οτι αποκλειστηκε απο την ιδια την ομοσπονδια οποτε δεν υπαρχει θεμα!Quote:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Όττο Ρεχάγκελ, για την τιμή που μου έκαναν με την κλήση μου στην Εθνική ομάδα, της οποίας ήμουν, είμαι και θα παραμείνω θερμός υποστηρικτής. Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους στην ομάδα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
Όπως εξήγησα και στον κ. Ρεχάγκελ, θεωρώ ότι δεν θα ήμουν ειλικρινής, αν δεχόμουν την πρόσκληση, τόσο απέναντι στους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας, όσο και στο φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να με δει με την φανέλα της. Στις ήδη πολλές υποχρεώσεις που έχω με την ομάδα μου τον οσφπ σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, θα προστίθεντο και αυτές με την Εθνική. Πιστεύω ότι δεν βρίσκομαι πλέον στην ηλικία ώστε να ανταποκριθώ με την ίδια επιτυχία και να προσφέρω αυτά που εγώ επιθυμώ.
Το να φοράς τη φανέλα με τον Εθνόσημο, επαναλαμβάνω ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αντιλαμβάνεται και τον βαθμό στον οποίο μπορεί και οφείλει να είναι συνεπής, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.
Επιθυμώ τέλος, να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους, τους οποίους για μια ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου, ότι εάν αυτή η πρόσκληση είχε έρθει νωρίτερα, όταν ήμουν σε θέση να προσφέρω αυτά που εγώ ήθελα, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα έθετα τον εαυτό μου στην διάθεση της Εθνικής μας.»
Αχαχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχα
χαχαχχαχαχαχαχαχαχα
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑ - ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ.
Δε θελετε να γινει η ενσταση.
Θελετε να τιμωρηθει ο Στολτιδης.
Η κοκκινη του γκουμα χτες στο 3' - δε γαμιεται! εδω οι γκεη κανουν ενσταση!-
Φτιαξτε καμμια δωδεκαδα αιτηματα ακομα και πειτε του τζιγγερ να τα ανακοινωσει σημερα.
Επί του θέματος έχεις να πεις τίποτα ή θα ακολουθήσεις την προσφιλή τακτική του άλλαντάλλα της παρασκευής το γάλα?
Ναι. Πολυ καλα εκανε ο Στολτιδης και εξηγησε του φιλου μας του γερμανου γιατι δεν θελει να παει. Αμα θελετε να κανετε ενσταση να τιμωρηθει!!!!
Ας περιμένουμε πρώτα λίγο όμως μπας και κάνει ο Λεβαδειακός ή ο Εργοτέλης.
:D
Quote:
Originally Posted by Moonspellheim σε άλλο τόπικ (αν και εδώ είναι το σωστό)
aaxaxaxaxaxaxa
Quote:
Originally Posted by i thia tou Vasili
μην κοροϊδεύετε το προσωπικό δράμα της θείας.
δεν πά να γαμηθεί κ η θειά...έβλεπα χτες πάλι το βίντ του αγώνα με τη βέρντερ όξω και ο φίλος μας ο μπάζιλ έκοβε κ έραβε(ή κάτι τέτοιο)...νταξ σε 'ρκετά ματς στο ελλάντα είναι λίγο κοιμήσης είναι η αλήθεια :x
http://www.sportdog.gr/new/dog_page.asp ... e_id=56968Quote:
Του αρέσουν οι τεχνικές ποινές...
Και ένα ωραίο για να κλείσουμε... Όπως διάβασα σε ρεπορτάζ μεγάλης αθλητικής εφημερίδας, ο Κώστας Μουζάκης έχει μία ιδιαίτερη έφεση στις τεχνικές ποινές! Την επομένη του αγώνα Ολυμπιακός – Άρης για την Α1, όπου δόθηκαν συνολικά 6 τεχνικές ποινές εναντίον του Άρη, ο κ. Μουζάκης «σφύριξε» την αναμέτρηση Α.Ε. Ψυχικού και Α.Ο. Μαρκόπουλου για την ΕΣΚ Αθηνών στην έδρα του πρώτου.
Τι έγινε λοιπόν στο ματσάκι; Τίποτα ασυνήθιστο, καθώς ο κ. Μουζάκης έδωσε τρεις τεχνικές ποινές κατά της ομάδας του Μαρκόπουλου και απέβαλε τον προπονητή της, Δημήτρη Αποστολόπουλο. Αλλά το ωραίο δεν είναι αυτό, έχει και συνέχεια το πράγμα. Γνωρίζετε ποιος είναι χορηγός και χρηματοδότης της ομάδας του Ψυχικού; Ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, το αφεντικό, δηλαδή, της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Τα έμαθαν στον Άρη, αλλά σχόλιο δεν έκαναν...
Εγω ακουσα πως εγινε μανουρα με τον πιτσιλκα στον ορισμο διαιτητων για το ντερμπυ γιατι φαινεται να εχει δεχτει προταση για καποιο ποστο στον οσφπ του χρονου και γιαυτο αποκλειστηκε.Ο ιδιος ουτε επιβεβαιωσε ουτε διεψευσε αυτην την ειδηση
Το δε γεγονος με τον διαιτητη μουζακη και τον αγγελοπουλο ειναι σαν να προσπαθεις να δειξεις πως ο παο δεν κοβει και ραβει τοσα χρονια στο μπασκετ
με την εκταση που πηρε το θεμα θα αναγκαστει να παιξει 50-50,αν παιξει
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
ενω πριν τι θα γινοταν ας πουμε?
αν ισχυει αυτο που ακουγεται για ποστο του χρονου...ε
Ρε δε τα πιστεύω αυτά που διαβάζω….
Ο πιτσίλκας από μόνος του θα έπρεπε να έχει την ευθιξία και να ζητήσει να μη μπει στη κλήρωση αφού υπάρχει θέμα. Αλλά αυτός έκανε τη πάπια νομίζοντας ότι θα τον αφήσουνε!!!!
Η πλάκα είναι τώρα δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς άλλος πλην των γραφικών γάβρων, σου λέει τι τη κάναμε τη μεταγραφή αν είναι να μη παίξει στο πιο σημαντικό αγώνα?
ποιό θέμα υπάρχει μωρέ...δηλαδή εσείς αμέσως το χάψατε?
Εκτίθεσαι.
εσύ εκθέτεις την νοημοσύνη σου.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 87940.html
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/ ... 87976.htmlQuote:
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Εργοτέλη
Δημοσίευση : 17/02/2008 00:19 - Τελ. ανανέωση : 17/02/2008 00:35
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίο (Σταθόπουλος, Ακριβός, Πάνου) στην αναμέτρηση με τον οσφπ στο "Γ.Καραϊσκάκης" εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης το βράδυ του Σαββάτου (16/02). Αναλυτικά...
"Βασικότερος κανόνας στο ποδόσφαιρο είναι ότι πρέπει να παίζεται έντεκα εναντίον έντεκα. Έτσι το παιχνίδι γίνεται ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Όταν όμως παίζουν δεκατρείς εναντίον έντεκα ή δεκατέσσερις εναντίον έντεκα και ιδιαίτερα όταν με έντεκα παίζει ο τελευταίος της βαθμολογίας με τον πρώτο, τότε το παιχνίδι παύει να είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Για μια ακόμη αγωνιστική η ομάδα μας αδικείται από το αποτέλεσμα και την βαθμολογική θέση που έχει αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για την σωτηρία της ομάδος μας".
Quote:
Προειδοποιεί την Τσέλσι ο Λούα Λούα
Την πεποίθηση του ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη και να αφήσει εκτός συνέχειας του Champions League την Τσέλσι εξέφρασε ο Τρεσόρ Λομάνα Λούα Λούα.
Ο Κονγκολέζος επιθετικός του Ολυμπιακού προέβη σε δηλώσεις, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη μάχη των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, στην αγγλική εφημερίδα "Τhe People", τονίζοντας ότι η ομάδα του Λονδίνου δεν είναι ανίκητη.
Ο 27χρονος φορ αναφέρθηκε, επίσης, και στην πολλή καλή σχέση που διατηρεί με τον τεχνικό των "μπλε", Άβρραμ Γκραντ, ο οποίος τον είχε βοηθήσει σημαντικά όταν βρισκόταν στην Πόρτσμουθ.
Σχετικά με τον προσεχή αγώνα με την Τσέλσι στο Καραϊσκάκη ο Λούα Λούα τόνισε:
"Παρακολουθώ αρκετά παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος και έχω διαπιστώσει ότι η Τσέλσι είναι μια φανταστική ομάδα, όχι όμως και ανίκητη. Έχει στο ρόστερ της μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, όπως ο Ντρογκμπά, ο Λάμπαρντ και ο Ανελκά ωστόσο είναι ευάλωτη στην άμυνα ειδικά με την απουσία του Τζον Τέρι".
"Έχουμε έρθει ισοπαλία στο γήπεδο μας με την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ κερδίσαμε εκτός έδρας την Λάτσιο και την Βέρντερ Βρέμης. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα δεν νομίζω ότι μπορούμε να φοβόμαστε την Τσέλσι και πιστεύω ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση".
Ποσο συν τοις εκατο οργης σας παιρνει ενας παικτης που κανει κατι κατακριτεο, οταν αυτος ο παικτης παιζει στον Ολυμπιακο?
poly. ki auto einai logiko an to deis psyxraima kai os eksoterikos paratiritis. dld ok eisai IDI sti dysmeni thesi na paizeis stin deuteri pio sixameni omada tis europis ki anti na katseis isyxos vgaineis kai kaneis arxidies. e einai eksorgistiko. kai mesa se ola auta, klironetai i deuteri pio sixameni omada tis europis me tin proti pio sixameni omada tis europis kai den ksereis poion na ypostirikseis :|
η πρωτη σου λεξη στο ποστ με καλυψε ως απαντηση.
:(
ela, des kai to ypoloipo pou leo oti sixainomai tin tselsi perissotero!!!
χεχ, οκ και γω δε τα παω τα καριολια. Κριμα που ειναι υπεραπιθανο να τους κανουμε καμμια νιλα χοντρη.
yperapithano?! petas ena ntarkogkolaki apo stimeni fasi prin to 20' kai tous afineis na trexoun meta kai ante geia. siga. edo akoma kai i tapeini rangers me ton yperterastio ellas europi panathinaiko ta katafere!!!!
to gouri einai re!min psarwneis!
Quote:
Originally Posted by iskra
εγω θα ειμαι υπερευχαριστημενος να ερθει πριν το ματς ο Αμπραμοβιτς μαζι με τον Τερυ, τον Ντρογκμπα, και τον παραπληγικο βοηθο τους, Μπαλακ και να μας πουν
-Good evening lads!!
-Καλησπερα μαστορα
-Ηow much does your tomarr cost
-ε ξερεις πως ειναι, μερεμετια, δουλεια, ανταλλακτικα, ε να μην κανει 120 εκατομμυρια ευρω?
-oou, thats very expensive
-Καλη καρδια, αφεντικο!!
xaxaaxaxaxaxxaaxxa
kai
:pink:Quote:
και τον παραπληγικο βοηθο τους, Μπαλακ
ο Μπαλακ ειναι ο συνδετικος κρικος μουντιαλ και παραολυμπιακων.