oi my dying bride arketa kourastikoi, alla paiksan k liga palia sth fash...trelopozeros o aaron. strwmeno xali sth skhnh na mhn tou ponesoun ta gonata(AX).
Printable View
oi my dying bride arketa kourastikoi, alla paiksan k liga palia sth fash...trelopozeros o aaron. strwmeno xali sth skhnh na mhn tou ponesoun ta gonata(AX).
ε πείτε για Negura Bunget σαλονίκη.
Jean Michel Jarre ρε ΑΜΠΑΛΟΙ
αν και τελικα εφυγα πολυ ωρα πριν
ο πιο TRUE METAL λογος για να ακυρωσεις μια εμφανιση!!!
απο gallon drunk κανας ρεπορτας?
εχουμε κανα ραπορτο απ'το λαιβ της πατρας το σ/κ που περασε?
Pain of Salvation?
Symphony X κανείς;
Μα πόσο για το μπούτσο αυτό το forum πια... Ασταδιάλα μαλάκες.
Ειδε κανεις devil's blood? τι λεγαν;
με ειπαν οτι γαμησαν μανες, τελειοι και παθαν την πλακαντους και τετοια. 200ατομα πανω κατω μονο ομως
Εχω παθει λιγο πλακα με την παρτη τους. Καπως βρεθηκαν μεσα στον σκληρο μου και δεν τα χα παρει πρεφα! γαμουν.
παίζαν και οι Mahakala support, όλα μπόμπα λέει κ πολυ καλός ήχος
http://www.youtube.com/watch?v=b9gFJQF-2gc
Όχι τόσο request όσο απορία για το πόσο κόσμο μάζεψαν οι Arcturus. Κατά τα άλλα γελάω με τα σχόλια στο report των ακατανόμαστων.
Ένα όσο χρειάζεται γεμάτο Gagarin.
Καλά ήταν γενικά.
roadburn 2012 κανείς?
Πεμπτη .
επιστροφη στο Tilburg μετα απο 6 χρονια και με τις αναμνησεις θολές κατευθυνομαι στο στο 013.
παιρνουμε τα βραχιολακια στα γρηγορα και αραγμα στην στο Stoffel για μπυρες .
η κατασταση στη KORTE HEUVEL θυμιζει παραλιακη θεσσαλονικης με τους μαυροντιμεν@ς ραφτοφορ@ς να χουν αντικαταστισει τους ῾τρεντιδ@ς῾.
απολαμβανουμε ηλιο κ ολλανδικα προιοντα.
κοντα στις 3 μπαινουμε στο main stage οπου ο κοσμος περιμενε ανυπομονα τους d.USK (ή την εναρξη των συναυλιων). εγω για ντεθμεταλιλες δεν ημουν οποτε στο 15λεπτο πηγα στο πρασινο δωματιο για HORISONT.
καλο λαιβ με δυνατοτερη στιγμη το NIGHTRIDER και την μπαντα λιγο ῾σφυγμεμη῾ απο ποσο γεματη ηταν η αιθουσα.
επομενοι οι SATURNALIA TEMPLE που εξαπολησαν ενα οργιο ερωτικου θορυβου και οκκαλτ μαυριλας.γουσταρισα.
πισω στο main για OM οπως και ΠΟΛΥΣ αλλος κοσμος. παρολο που ειμαι φανμποις κατι με χαλαγε.ισως ηταν νωρις (7 παρα) ισως κατι αλλο αλλα κατι ελειπε και εφυγα για την εκκλησια οποθ παιζαν οι RED FANG.ειδα το 2ο μισο του λαιβ.φουλ ενεργεια και ο κοσμος να χοροπηδαει.δικαιως το hype.
κατα την επιστροφη απο pit-stop ανακαλυπτω οτι η εκκλησια εχει κ εξωστη με καναπεδες , πατωματα κ τοιχους φαση get-him-to-the-greek (μαλλον εκει κανουν τα ασυλα τους οι καθολικοι).
συνεχεια με ANCESTORS.οπτικη επαφη δεν ειχα αλλα η 70s ταξιδιαρικη ψυχεδελεια τους με κρατησε στη θεση μου σχεδον σε ολο το σετ τους και ετσι απο LORD VICAR ειδα κανα 25λεπτο αρκετο να με κανει να θελω και αλλο.
η ωρα κοντευει 10 και το overlap ulver/spiders/orchid γαμιεται.
με συνοπτικες διαδικασιες πισω στην εκκλησια για ORCHID η σαμπαθιλα των οποιων με δικαιωνει.αν τους πετυχετε πουθενα ΤΙΜΗΣΤΕ.
ακολουθει WHITE STATIC DEMON.o justin ειναι τσαμπουκαλεμενος ,κουκουλομενος , ῾χαμενος῾αναμεσα στα εφε. πλεον εχουμε μεινει λιγοι και καλοι.ινταστριαλιζε ηχοτοπια σε συνδιασμο με ασπρομαυρα ποσταποκαλιπτικ visuals.χασιμο.a job well done.
η μερα θε τελιωσει με SIGIRIYA στο δεν-χωραω-να-αναπνευσω stage01 με μπυρες να πηγαινοερχονται και εορταστικη αττμοσφαιρα.
tobecontinued
βαριεμαι να γραψω πως ηταν αλλα θα αρκεστω στο γεγονος οτι μισησα λιγο ΟΜ και καταλαβα γιατι αγαπαω Sleep.
ακομα και χωρις τον χακιους που κοπαναει σαν τερας και ετσι οπως πρεπει,καταφερα να χασω ενα μερος της ακοης μου και να σκασουν 3-4 νευρα κατα τη διαρκεια του λαηβ.
κατα τα αλλα εδω παιζει βιντεο ρηπορτ απο καθε μερα ξεχωριστα.
http://www.youtube.com/playlist?list...g&feature=plcp
Παρασκευη.
μετα απο μια παγωμενη νυχτα σε καταληψη χωρις ρευμα/νερο/θερμανση και ελαχιστες ωρες υπνου χώνομαι στο πρασινο δωματιο για FARFLUNG.
αξιοπρεπες λαιβ αν και κατωτεροι των προσδοκιων μου με κανουν να μετανιωνω που εχασα Hexvessel.
περναω στο stage01 που οι DANAVA κανουν το κοσμο να γουσταρει και τις μπυρες να αδειαζουν.
τη σκυταλη παιρνουν οι CONAN με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ηχο (για τα δεδομενα της αιθουσας ) μας κανουν να στριμωχτουμε ακομα περισσοτερο και βαζουν τις ωτοασπιδες σε χρηση.
YOB στο οχι-100%-γεματο μειν και εκδηλωσεις λατρειας απο το σαουνττσεκ ακομα.δυναμικη εισοδος με Quantum Mystic ,χεντμπανκιν κ σινγαλονκ.παιζουν ολο το The Unreal Never Lived με encore Adrift in the ocean.σε σημεια με κουρασαν αλλα εχουν το ελαφρυντικο οτι ημουν ψηλοπτωμα..
χαλαρωση + ζυμωση με roadburn@rs και καπου εδω αρχιζω να καταλαβαινω τι παιζει.οι περισσοτεροι μιλαν μια γλωσσα αγνωστη για στ αυτια μου. η ομορφια των :pink: θυληκων αγνωστη στα ματια μου.τοτε γινεται το κλικ. ειναι ΦΙΛΑΝΔΟΙ και βρισκομαι στο ΦΑΛΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ! (θα επανελθω (ισως))
DOPETHRONE στο πρασινο γαμαν τα παντα (καινουργια και παλια )και τελειωνουν με διασκευη bill withers - aint no sunshine που κανει το coroner - i want you να ακουγεται λαιτ.:dfinger:
᾽σβησιμο᾽ στην εκκλησια με τους DOOM να εχουν ξεκαθαρα ενα δικο τους κοινό να τους ακολουθει (καποιοι απαυτους πιστοι στο πανκ/κραστ σπιριτ εισερχονται απο πλαινη-αφυλακτη πορτα!!! ) και γεματοι νευρο προκαλουν υστερια και αντιδρασεις κοινου που ομοιες δεν ξαναγιναν στο φετινο φεστ. χωσαν και ενα symptom of the universe και αντε γεια.
π.σ.για φωτογραφιες/βιντεα κοιταξτε αλλου.δεν ειμαι απαυτους.
Διαβαζω πρωτο post Viperman και νομιζω οτι ημουν σε αλλη συναυλια. Τι να κανεις, το πληθος των επιλογων τα εχει αυτα.
Οι Hexvessel ησαν συγκλονιστικοι και τα νεα κομματια προμηνυουν αναλογη συνεχεια. Οι Pelican έδωσαν ενα ανελπιστα καλο live, οι Valient Thorr και οι Church Of Misery καναν ωραίο σαματα. Τους ΟΜ εγω δε τους μισησα αλλα δε τους ειδα για πανω απο δεκαλεπτο. Οι Sleep ηταν αυτο το ωραιο trippy heavy πραμα που ολοι περιμεναμε και το ευχαριστηθηκε η ψυχουλα μας. Απο τον Hakius ελειψε μονο η μουσαρα του, μουσικα ο Roeder γεμισε το κενο και με το παραπανω.
Για μένα, που δεν είμαι και κανάς μεγάλος ψείρας με τις λεπτομέρειες, αυτό που άκουσα δεν ένιωσα ότι υστερεί σε σχέση με τo πως γνωρίζαμε τα κομμάτια, ο δε Roeder έχει δέσει πολύ ωραία μαζί με τους άλλους δύο. Προφανώς και θα προτιμούσα να τους είχα δει με τον Hakius ε. Εσύ που τους έχεις δει, μπορείς να κάνεις και τις συγκρίσεις, όταν με το καλό παίξουν κι εδώ. Κοντός ψαλμός.
ολακερο το σετ των Sleep στο Roadburn
http://www.roadburn.com/2012/04/why-...age-available/
FARFLUNG Vs Hexvessel γελάει ο κόσμος ε
::)
εδω είμαστε, τα παμε και με τον Πάνκη, πάντως, δεν μου παν πολλά (απο τα βιντεο λεμε ε, δεν ημουν εκει..)
http://www.youtube.com/watch?v=Qu5JZGypGRY
http://www.youtube.com/watch?v=fxyBgIMUCyE
Κανείς από sacred reich?
πείτε για Mayfair
να μην πείτε τίποτα γιατί από το πρωί έχω δει 400 φορές αυτό
και αυτομαστιγώνομαι που δεν πήγα
Δε γράφετε 2-3 κουβέντες για 1000mods & σία στην Ξάνθη όμως.
να πουν ο πινατέρος κι ο βικ
γιατι εσυ που ησανε σε αλλο λαιβ? χοχο.
ολα γαμω, τι να λεμε..
και οι πιτσιρικαδες καλοι, εχουν μελλον, αν αλλαξουν τα χαρντκορ φωνητικα και τα κανουν ή απλα γρεζι ή σλαντζ.
This Is Nowhere καυλα οπως παντα, περιμενουμε καινουργιο
1000Mods, καυλα οπως παντα, το μεγαλυτερο σετ τους που τους εχω δει.
Ας πει κάποιος αν ξέρει τι έγινε με τους The Fall προχτές :)
yparxei to bootleg sto dime. molis anevhke to katevazw. sthn perigrafh leei auta pou den ta diavsa
enjoy
The Fall. Gagarin 205 Club, Athens, Greece. 1st February 2014.
Intro
Victorola Time
Hungry Freaks Daddy
Wolf Kidult man
I’ve Been Duped
Strychnine
Mister Rode
Remainderer
White Lightening
Cowboy George
Off stage
Amorator
Theme From Sparta F.C.
Outro
Well, this was all very strange, but also all very wonderful. Just getting to this gig in central Athens meant checking the ‘Athens riot status’ IPod app (yes there really is one) to make sure the little skirmish earlier in the evening at Syntagma square had cooled off enough to let us in. Then you have to find a parking space!! Thankfully this all went rather smoothly, however, this was the last thing that seemed to go to plan.
The beginning half hour or so of this gig was quite possibly some of the most powerful Fall I have ever heard. The two drums assaulting the senses so violently that Darren’s kit literally fell to pieces after about two songs. MES looks very well and Elana full of smiles as she blew kisses to relatives in the balcony above my head. It’s all ticking along rather wonderfully until around the end of Mister Rode I think when MES does his usual wonder off stage. Nothing to worry about here as he always returns?
Not this time.
So that was it for Mark. The rest of the set becomes a bit of a mish-mash where the band in Elana hold things together, sharing the vocal duties with Darren Garratt in just his second Fall gig since his debut in Cologne last December. I don’t think it takes a genius to see this wasn’t at all planned, but I have to hand it to the troops, they kept rocking for just short of an hour in total without the boss, delivering a fantastic Amorator which never appeared on the original paper set list.
Highlight without a doubt is Mister Rode. Hanley/Burns eat your heart out.
You must grab this one for the double drums alone. The set survives without Smith, so don’t let that put you off. The Fall might well be Mark and his granny on bongos, but if Smith fucks off, those fuckers left bash the guitars and bongos are still very much The Fall.
Huge huge thanks to my wonderful host Kostas Loukidis for allowing me into his wonderful family and home. Your hospitality in times of national difficulty is humbling. I must now return the compliment. You must sample some real fish and chips and binge drinking. We don't currently tear gas out citizens just yet, but hurry up mate. It won't be long now.
All in all, fantastic Fall. They are still by far the best band in the world. With or without Mr Grumpy.
Παρακαλώ ένα ρηπόρτ από 1000mods και VIC στη Λάρισα.
^επικό επος. Vic μια ώρα και 10 λεπτά, ωραιότατοι με τον νέο κλαρινιτζή να το ζει πολύ περισσότερο από τον προηγούμενο, με Σώτο να στήνει χορό επι σκηνής γύρω από την μπαντα. Μόδια σχεδόν 2ωρο σετ, εμφάνιση που εστάζε κάβλα ως συνήθως, με τα νέα κομμάτια να ακούγονται πιο ψωμομένα live απ' ότι στο cd, και κοινό jam/κλείσιμο μαζί με VIC. Γενικά από τις πιο καβλωτικές συναυλιακές εμπειρίες του τελευταίου χρόνου.
Χθες στην Αθήνα πάλι,
Spoiler
Και πέρυσι τον Μάη που είχαν έρθει εδώ οι 1000mods ήμουν Αθήνα και σήμερα που παίζουν εδώ θα είμαι Αθήνα. Ευτυχώς που άνοιξαν για graveyard και είδα κι εγώ.
Πώς λέγεται το ωραιότατο instrumental krautίζον κομμάτι που έπαιξαν οι Mods λίγο πριν τη λήξη;
edit: Reverb of the New World. Εξαιρετική εκτέλεση, μπράβο.
ΣΕ ΕΙΔΑ χτες στο ΑΝ, όπως κοιτάς την σκήνη, στην αριστερή πλευρά, ψηλά πάνω στα σκαλιά, ήταν δύο γυναίκες με γυαλία στραβωμάρας, η μία ήσουν εσύ και κάπνιζες ψυχεδελικά τσιγάρο. Μου χτύπησες ευχάριστα στο μάτι (και δεν ήμουν και πιωμένος).
Α, και μπάντα χτες τα' σπάσε, το Δάνη το' χει πάει πράγματι σε άλλο επίπεδο, χαιρόσουν να τον ακούς, γενικά η μπάντα κάνει βήμα δύσκολο με πιο rock oriented in-your-face κομμάτια και βγάζει μάτι ότι δεν είναι εύκολη δουλεία να κολυμπάς έξω από τα (ριφ-μπουλντόζα) νερά σου, αλλά το πήγανε τζιτζι! :D
Επίσης το ΑΝ τους είναι πια μικρό, end of story... και στο κάτω-κάτω είμαστε και γέροι άνθρωποι, κυριλέ κοτούλες, δεν γίνεται να μην έχει χώρο να καβατζώθουμε και να χτυπηθούμε γαλαρία γεροντίστικα. Τα Μόδια έχουν πλέον στάνταρ posse νεολαία που σκάει κάγκελο για τρέλες, οι μεταλλάδες τι θα κάνουμε... όλοι παρέα δεν γένεν.
Υπάρχουν βίντεο από το live των neurosis?