Please, join our campaign against zombie threads. Let old threads die in peace.
Printable View
Please, join our campaign against zombie threads. Let old threads die in peace.
Τα ζόμπι είναι φίλοι μας :ddevious:
Afta einai.
Να σαπίσουν όλοι όσοι στέκονται σα(ν ο))) τα γίδια αριστερά. Είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις το A5 από την κορυφή της σκάλας και να μην μπορείς να τρέξεις να το προλάβεις επειδή κάποιος κάθεται αριστερά. Και αν κέρδιζα αυτά τα ποταπά 10 δευτερόλεπτα, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
Επαναλαμβάνω, καρκίνο στις φτέρνες όσων στέκονται αριστερά στις κυλιόμενες. Μόνη εξαίρεση ο carlmikaze που λόγω φιλίας εύχομαι απλά να βγάλει σπυριά στις μασχάλες του.
Dixi.-
Afhste to na sapisei....
Quote:
Originally Posted by Atheist
xaaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxax
parakalountai oi xrisimopoiountes to metro tis paraskeues kata tis 9 to prwi sti grammi omonoia - syntagma na prosexoun gnwsto ER user pou xrisimopoiei tis kyliomenes kai steketai aristera. Eyxaristw.
Onomata den leme, ypolipseis den 8igoume. :loco:
gamw tous tragelafikous pou protimoun tis kyliomenes
Den einai oloi straightedge san kiemas filos :wink:Quote:
Originally Posted by S-11
:rofl:
afto. kai epeidi prosfatws eimoun agglia, tha voithouse an ypirxe KANONAS episimws opws ekei. Na grafei re paidi mou dipla stis skales STATHEITE DEKSIA.Quote:
Originally Posted by Morphine Child
Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει κάτι μεγάφωνα που σας παρακαλούνε να στέκεστε δεξιά. Σε σας μιλάνε. Αλήθεια.
Ωραίο είναι αυτό. Το έχει και στην Κηφισιά. Και μάλιστα χωρίς να έχει κυλιόμενες.Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
:shock: pote pou ti les twra??? exw na mpw metro max ena mina kai den elegan tetoia pragmata!!!Quote:
Ισχύει αυτο που λέει ο Harbinger.
Χαχαχαχαχαχαχ :lol:Quote:
Originally Posted by tamagothi
@necrodead
Από τότε που βγήκε το μετρό τα φωνάζουν αυτά :-o
de mporei, koufos eimai????Quote:
Ίσως δεν προσέχεις αυτά που λένε από τα μεγάφωνα; :roll:
Φαντάζεσαι ότι ψεύδομαι για να κερδίσω το επιχείρημα;
oxi re, apla entypwsiazomai. Mipws afto pou lene to lene mono se sygkekrimenes wres?
px den exw parei pote to metro prin tis 7:30 to apogevma i s/k an den apatwmai.
Ούτε εγώ έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο :|
pantos ,opote eimai stis kiliomenes skeftome afto to thread kai fovame min eiani kamia Morphine Child ekei girw.
:roll:
εγώ γενικά φοβάμαι μην είναι κανένας stormrider εκεί γύρω
και στις κυλιόμενες
και αλλού
:fear:
:(
Το λένε πολύ συχνά και το έχω πετύχει όλες τις ώρες της ημέρας ( Καλά υπερβάλλω ). Συνήθως το λένε μετά το "Γαμώ το σπιτάκι σας σταθείτε ΠΙΣΩ απο την κόκκινη γραμμή".Quote:
Originally Posted by necropethamenos
Πράγματι το λένε πού και πού στα μεγάφωνα για τον τρόπο που πρέπει να κάθεται κανείς στις κυλιόμενες, κυρίως τις μεσημεριάτικες ώρες που έχει και τη μεγαλύτερη κίνηση.
EDIT:
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, απ'την αρχή του thread έχω ταχθεί με την ίδια άποψη, πως ο κανονισμός αυτός είναι βλακώδης.
Ας το λένε και κάθε 10μs. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. Από πότε κάνουμε "ότι λέει το μεγάφωνο;" Δηλαδή πόσο πιο πρόβατα πια; Ας καθυστερήσει και λίγο ο άλλος, δεν έγινε και τίποτα. Αν είναι όντως σημαντικό ας ζητήσει να περάσει/σμπρώξει λίγο. Επίσης αν εκείνη τη στιγμή έρχεται το μετρό όλοι τρέχουν, κανείς δεν κάθεται, οπότε δε παίζει να το χάσει κανείς λόγω αυτού.
Αυτό το λένε από το μεγάφωνο ενδεικτικά για να μπορούμε όλοι μας να κάνουμε τη δουλεία μας καλύτερα. Αμα θέλεις να κάτσεις στις σκάλες, κάτσε δεξιά. Για ποιον ακριβως λόγο να πας να κάτσεις αριστερά αφου είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ?
:thumbsup: ε.Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
Επίσης, από πότε κάνουμε αυτά που λέει το σύνταγμα; Πόσο πιο πρόβατα πια;
Η Ελλάδα ποτέ δε θ' αλλάξει :cry:
StoRmRideR μπορείς να χρησιμοποιείς άφοβα το μετρό, εγώ το έκοψα εδώ και κάποιο καιρό και πάω στη σχολή μου με τα πόδια.
[quote=Morphine Child]:thumbsup: ε.Quote:
Originally Posted by "Kingdom Gone":3uxolt07
Επίσης, από πότε κάνουμε αυτά που λέει το σύνταγμα; Πόσο πιο πρόβατα πια;
[/quote:3uxolt07]
katalavaineis tin profani diafora syntagmatos kai megafwnou e? auto me to megafwno to eipa gia na tonisw pws se kanena vathmo de prokeitai na kanw kati "epeidh-to-leei-to-megafwno".
epishs diafwneis me tis treis teleutaies protaseis tou proigoumenou post mou? to vriskeis toso simantiko thema pou prepei na yparxei kanonas pou na prepei oloi na akolouthoun anti na einai flou kai na kathetai o kathenas opou thelei k an xreiastei as zitisei na ton afisoun na perasei.
an me to na allaksei ennoeis na kathontai oloi deksia stis kyliomenes, de peirazei, as meinei k opws einai.Quote:
Originally Posted by Morphine Child
να με συγχωρεί η χάρη σου kingdomούλη και ξέρεις ότι σε αγαπώ κι ότι ποτέ δε θα σου έριχνα νερό στη μπλούζα το χειμώνα όταν μπορεί να πάθεις πνευμονία, αλλά από κάτι τέτοια μικροπράγματα ξεκινάει και γίνεται ένας τόπος μπουρδέλο. Είναι ένας-απλός-κανόνας. Αν δε μπορείς/ δε θες να συμμορφωθείς με ένα ΤΟΣΟ απλό πράμα, γάμησέ τα. Αντίδραση απλά για την αντίδραση δεν έχει νόημα. Έτσι δε θέλουν κι οι οδηγάρες μας οι ελληνάρες να είναι πρόβατα, οι λεβέντες μας, και βλέπεις τι χάος επικρατεί στους γαμημένους δρόμους της Αθήνας (δεν υπάρχει αντιστοιχία στα παραδείγματα, έτσι το είπα). Αν υπήρχε η παραμικρή συνεργασία με τους γαμωκανόνες και τους νόμους, ένα τόσο δα πράμα να έκανε ο καθένας, τι βελτίωση θα βλέπαμε; Αν πεις κι εδώ σταρχίδια μας, ε οκ, να κάθεσαι σπίτι σου και να μην ενοχλείς τους νομοταγείς πολίτες, τα πρόβατα.
Σ'αγαπώ ε :pink:
Σαφώς οι κανόνες πρέπει να ακολουθούνται, όσο δε δημιουργούν σοβαρά ηθικά προβλήματα. Ε, και δε νομίζω ότι μπορείς να φιλοσοφήσεις πολύ πάνω στην ηθική του να κάθεσαι δεξιά στις σκάλες. :P
Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως ο κανόνας είναι και σωστός. Δεδομένου πως μόνο μια μειονότητα σκοπεύει να περπατήσει στις κυλιώμενες, σε ώρες αιχμής εξυπηρετούνται περισσότερα άτομα με τη παρουσία τους και στις δυο πλευρές τις σκάλας (χωρίς να περπατούν). Και μην πει κανείς (όπως πριν στο thread αυτό) πως εξυπηρετούνται ακόμη περισσότεροι αν οι αριστερά περπατούν κιόλας, διότι η πρόθεση της συντρηπτικής πλειονότητας είναι να μη περπατά στις κυλιόμενες και απλώς θα περιμένουν να μπουν σε δεξιά θέση (καθυστερόντας περισσότερο).
Τέλος, η βιασύνη είναι ηλίθια συνήθεια. Δε πειράζει να χάσετε το τελευταίο λεωφορίο, υπάρχουν και τα ταξί. Το άγχος που δημιουργεί η βιασύνη είναι χειρότερο απ'το να πληρώσεις μερικά ευρά παραπάνω για τη μεταφορά σου.
Φτάνει πια με τις σκάλες ε. :cry:
Υπάρχουν και άνθρωποι για τους οποίους 2/3/4 ευρώ παραπάνω σημαίνουν ΠΑΡΑ πολλά, σταμάτα να γενικεύεις τα πάντα σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια, δεν είναι όλο όσοι βιάζονται ηλίθιοι, η ανάγκη τους κάνει να βιάζονταιQuote:
Originally Posted by Deggial
Ας μάθει μια άλλη αρετή τότε, να είναι κανείς στην ώρα του εκεί που πρέπει. Παρεπιπτόντως, αλλο να λες πως είναι μια συνήθεια ηλίθια κι άλλο να λες πως όσοι έχουν μια συνήθεια είναι ηλίθιοι.
kingdom i ierarxia tou kathenos sxetika me to poio thema einai simantikotero poianou einai diaforetiki gia to kathena mas. To oti vriskeis tin viasyni axristi de leei kai polla pragmata ektos tou oti esy den exeis logo na viazesai. An apoktiseis fysika tha allakseis kai SY ierarxisi.
deggial, apo pou exeis kataliksei stin apopsi oti i pleionotita twn xristwn kyliomenis skalas kata koron protimoun na MIN perpatoun panw tis? Den to lew eirwnika, sovari erwtisi.
Morfini, Arista 10.
deggial έχεις πάει ποτέ στο μετρό; η τα συστήματά σου δε λειτουργούν καλά underground; Είχα πολύ καιρό να το πάρω (απέχω εδώ και καιρό λόγω ευαίσθητων νεύρων) αλλά μια μέρα τις προάλλες έβρεχε πολύ και βαριόμουν να περπατήσω στη βροχή οπότε το πήρα. Πήγα με τελείως καθαρό μυαλό και με μια διάθεση "στατιστική" ας πούμε, κι απλά παρατήρησα τι γινόταν. Ήταν ώρα αιχμής και σε πληροφορώ ότι πολύς κόσμος περπατούσε στην αριστερή μεριά (ή τουλάχιστον προσπάθησε.) και μάλιστα ακόμα περισσότερος πήγαινε με τις κανονικές σκάλες, όταν έβλεπε ότι μπλοκάρει η λωρίδα. FYI, η μισή αριστερή λωρίδα ήταν ΑΔΕΙΑ, επειδή κάποια αργόσχολη γκόμενα που φοβάται μη χαλάσουν οι μπότες της άραξε εκεί που δεν πρέπει. Λίγο πιο κάτω ένας άλλος αργόσχολος κοκ. Γίνονται "πηγαδάκια" στις σκάλες, με κενά ανάμεσα στους αργόσχολους (συνήθως αρκετά μεγάλα κιόλας). Τώρα θα μου πεις, ε ωραία, ας πηγαίνουν όλοι με τις κανονικές σκάλες τότε. Ε και θα σου πω εγώ, αν ήταν έτσι δε θα είχαμε τις κυλιόμενες. Θα πεις εσύ πιθανότατα, μα για τους αργόσχολους είναι οι κυλιόμενες, κι εγώ θα σου πω "όχι.". Και η "συντριπτική πλειοψηφία" που αναφέρεις είναι οι μεγάλοι άνθρωποι, κάτι αργόσχολοι (ουφ, κατάχρηση), κάτι γκόμενες με μποτίνια ξερωγω και οι τύποι που δε βιάζονται ποτέ και ζουν σε παράλληλο σύμπαν.
Όλοι οι παραπάνω, εκτός από τους μεγάλους που οκ δικαιολογούνται εν μέρει επειδή σιγά μην ξέρουν, ας ψοφήσουν
Για να μην πούμε γι' αυτούς που ανοίγουν ομπρέλα όσο είναι ακόμα μέσα στο σταθμό και γι' αυτούς που ορμάνε σαν τα ζώα μόλις έρχεται ο συρμός... :(
re gamw tis skales sas gamw
Μα δεν είναι στο χέρι του καθενός να είναι εκεί που πρέπει στην ώρα του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να επείγεται και στην περίπτωση που δεν υπάρχουν απλές σκάλες πρέπει να πάει απ τις κυλιόμενες, όπου θα πρέπει να σπρώξει, να χωθεί, να κάνει στην άκρη ένα σωρό κόσμο και όλες αυτές τις μαλακίες που σπάνε τα δικά σου νεύρα και των άλλων, επειδή σε κάποιους δεν αρέσει να κάθονται δεξιά αλλά όπου θέλουν.
kala pws STON POUTSO epanilthe auto to horror-thread ?Quote:
Originally Posted by S-11