anti-friends eimaste
Printable View
anti-friends eimaste
Ωραία σειρά αλλά συμμερίζομαι τις ενστάσεις του Ρέηβεν. Είναι εκνευριστικά αμερικάνοι φλώροι και ανέφελοι χαζοζαρούμενοι ώρες-ώρες. Κατά τ'άλλα στηρίζουμε.
Καλύτερη σειρά έβερ ούτε στο τοπ 10. Γες Μίνιστερ, Πράιμ Μίνιστερ, Μπλακάντερ, Μόντι Πάιθονς κλπ...
Μην μπλέκεις αγγλία μεριά. Μιλάμε για αμερικανιές.
Όταν ήμουν πιτσιρίκι και το πρωτοέβαζε το σταρ, το μισούσα με όλη μου την ψυχή, μάλλον επειδή παραήμουν μικρή για να πιάσω το χιούμορ (μου την έδιναν και τρελά τα γέλια απο πίσω).
Στη φάση όμως που ξεκίνησα να το βλέπω σοβαρά (15? 16?) ήταν ότι καλύτερο και αγαπάμε και στηρίζουμε γιατί μεγαλώσαμε μ'αυτό και είναι :touched: φάση και μας έχει χαρίσει άπειρο γέλιο και αγαπάμε τους τίγκα αμερικάνους, ρηχούς χαρακτήρες του και μάλιστα έχουμε ρίξει και κάποια χαζοδάκρυα στις συγκινητικές σκηνές του!
Και οι δημιουργοί του σε κάτι τέτοιο στόχευαν θαρρώ, όχι στη δημιουργία πολύπλοκων χαρακτήρων και mind challenging σεναρίων.
Γενικά μην κατακρίνετε κάτι απλώς επειδή είναι ανάλαφρο και μη ψαγμένο.
post pix of vourkomeni Drumsick apo sigkinisi, or it DEFINITELY didnt happen!
Αχαχαχαχαχαχα.. Πόσο λίγο με ξέρεις! Κλαίω σχεδόν στα πάντα. Έχει τύχει να βουρκώσω με άρθρο σε εφημερίδα φφσ.
Ίσως είναι υπερβολικός οκ, αλλά να σου πω την αλήθεια, με το φρέντς πρέπει να'χω ρίξει περισσότερο γέλιο αποτι με οποιαδήποτε άλλη σειρά.
Ε, εντάξει, μην απολογείσαι για το γούστο και τις προσωπικές αδυναμίες σου! Καλή είναι!
Και εγώ μόνος μου είμαι στην λατρεία του Γες Μίνιστερ/Πράιμ Μίνιστερ...
η αμερική είναι "μπροστά" σε αυτά τα θέματα, και φαντάζομαι ήταν πολιτικά ορθό να δέχεσαι τους ΓΚΕΗ, ακόμα και δέκα χρόνια πριν. Είναι πολιτικά ορθό να δέχεσαι τον οποιονδήποτε παπάρα επίσης. Επιπλέον, ο χαρακτήρας της Φημπη ναι μεν είναι εκκεντρικός κλπ, αλλά δεν είναι πολιτικά ορθό να έχεις και έναν χορτοφάγο να σου μοστράρει την εναλλακτική ζωή; Απορώ πραγματικά μερικές φορές πώς δεν έβαλαν και αράπη στην παρέα, αλλά όποτε έχει εμφανιστεί μαύρος στη σειρά με έχουν αποζημιώσει. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τότε που έφεραν τη μαύρη στη γειτονιά και την ερωτεύτηκαν όλοι, και όποιος έπρεπε να την περιγράψει έδινε οποιαδήποτε λεπτομέρεια για αυτήν εκτός από το χρώμα της. Επίσης η μαύρη παλαιοντολόγα στις τελευταίες 2 σεζόν που είχε κάνει την παρέα άνω κάτω γιατί επίσης την ήθελαν όλοι.
Οι συντελεστές της σειράς δε θα πειραματίζονταν με τίποτα απολύτως, γιατί οι αμερικάνοι παρεξηγούνται με τα πάντα, η μη πολιτική ορθότητα συνεπάγεται omg it's like so offensive και γενικότερη γκρίνια, και αυτοί στόχευαν σε νούμερα και λεφτά. Οπότε καλά έκαναν κι έκαναν τους χαρακτήρες τους ασφαλείς για το κοινό, φλώρους και όσο δεν πάει αμερικάνους.
Κατά τ' άλλα κι εγώ το βλέπω φανατικά.
ο al bundy περνει παραμαζωμα και τα 6 χαζοχαρουμενα φιλαρακια
και σκοραρει με touchdown
http://www.itusozluk.com/img.php/734...63403/al+bundy
και το βραβειο για το πιο politically incorrect αστείο στα φιλαράκια πάει στο
Monica: Well, it turns out that Erica didn't pay much attention in Sex Ed class, because the thing she did with that prison guy... it'd be pretty hard to make a baby that way.
Chandler: Oh God! What was it? The thing that we hardly ever do or the thing we never do?
Monica: The thing we never do.
Chandler: (nods in appreciation) Shovely Joe!
χαχαχα, μεγάλη σκηνή η παραπάνω.
επίσης, το μόνο πολιτικό αστείο σε 10 σεζόν σειράς:
Ross: Look Ben! It's a toy that protects US oil interests overseas! GO JOE!
συμπτωματικά το πρωί είδα το επεισόδιο με την μαύρη γειτόνισσα που ανέφερε η μόρφιν και σκεφτόμουν ακριβώς αυτό. είχε πολλή πλάκα πως προσπαθούσαν να συνεννοηθούν για κάνα δίλεπτο για το περί ποιας πρόκειται και *κανείς* δεν σκέφτηκε να αναφέρει το γεγονός ότι είναι μαύρη.
το πιο σιχαμερό χαρακτηριστικό της σειράς όμως είναι η εμμονή ΟΛΩΝ εκεί μέσα με τον γάμο. καμιά σχέση δεν θεωρείται σοβαρή αν δεν έχει την προοπτική του γάμου και ειδικά οι γυναίκες υπάρχουν απλά και μόνο για να παντρευτούν.
κατά τα άλλα παραμένει αληθινά αστεία σειρά, αν μπορείς να προσπεράσεις τις σιχαμερές σκηνές.
Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους(που λέει κι ο γαύρος τζιτζίς):
Από 5ο λεπτό και πέρα βλέπουμε μια από τις κορυφαίες στιγμές της τηλεόρασης έβερ.
Και όλα αυτά στην ίδια Αμερική των πολίτικλι κορέκτ πολύ πριν τα φιλαράκια γίνουν η λάμψη στο βλέμμα του γαλατά της σεναριογράφου.
kai egw den kserw..ksanavlepw ta episodes married with children kai einai polyyy mporsta
ρουθλες, τα χιουμορ αντρες vs γυναικες, αστειακια για κρυα ποδια και ροχαλιζοντες αντρες, καθως και αυτα για τα διχρωμα σωβρακα ειναι το ιδιο αθλια και στημενα οπως μερικα των φρεντς.
παρε το ΝΟ ΜΑ'ΑΜ σου και πηγαινε σε κανα μανογουορ θρεντ
πληζ
βασικά, τι σημαίνει "στημένο αστείο";
Έλα ντε. Μάλλον αναφέρονται στα πολύ προβλέψιμα.
Το Friends είναι ένα κάτω άκρο. Όποιος δεν έχει γελάσει ποτέ, ούτε με ένα αστείο, λέει μεν ψέματα, αλλά παραείναι πολλή η κουβέντα για αυτό το ένα αστείο. Αν δω μια αμερικάνικη σειρά και (καταφέρει να) μ'αρέσει λιγότερο από Friends, τότε θα μιλάμε για μια πραγματικά κακή σειρά για μένα. Όταν οι άγγλοι επιχείρησαν σειρά με βάση παρέες, νίκησαν και εκεί.
Εδώ είναι ο επίλογος που λέμε πως δεν χρειάζεται να είσαι και πυρηνικός φυσικός για να καταλάβεις πως η τάδε σειρά ξεκωλιάζει τα friends;;; Σέβενθ Χέβεν μόνο, και όποιος δεν νιώθει είναι χριστιανος, πούστης και γαύρος. Νο οφφένς βικ, πάντως το yesminister παραείναι στατικό για να το μνημονεύσω στα αγαπημένα μου αγγλικά, αλλά φυσικά είναι γεμάτο ατάκες σοβαρές.
ο μικρος ο μπαντι στις τελευταιες σεζον με τα μουσια φαινεται παραξενος
kanenas allos poustrakis den exei parakolouthisei That 70s Show?
τιτανοτεράστια σειρά, ο μεξικάνος σημάδεψε την εφηβεία μου.
enitharmon, μην βλέπεις τον εαυτό σου στη μέση πελάτισσα του Αλ Μπάντι, και γι'αυτό δε σου αρέσουν οι πικρές ομολογουμένως αλήθειες της μεγαλύτερης κωμικής σειράς έβερ;
Σε τελική αν δε γουστάρεις τα ποστς μου, ιγκνόρ. Δεν είσαι δα και τόσο καθυστερημένη να μην ξέρεις πως δουλεύει. Εκτός αν κρύβεις και μαζοχιστικές τάσεις :!:
Ναν τέικεν Μορμ, συμφωνώ ότι ο πάτος είναι το Σέβενθ Χέβεν κιόλας, γκουντ κωλ, αλλά εγώ δεν βιάζομαι να πω πούστη όποιον δε βρίσκει κάτω άκρο το Φρεντς, μεγειά του με χαρά του, με τι γελάμε θα δίνουμε λογαριασμό; Κρινόμαστε από τα μουσικά μας γούστα, τις πεποιθήσεις μας, ε, ας μην είναι και τόσο πέλεκυς το χιούμορ μας.
Το Γες Μίνιστερ ισοπεδώνει τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εύκολα, άνετα, ελιτίστικα, για λίγους εκλεκτούς, Μένσα, κουλτουρέ βιούερς όνλι.
το θεμα δεν ειναι ο αλ μπαντι ρουχλες, αλλα πως πεταγεσαι με το γνωστο τροπο να πεις ποσο γαμαει αυτό που αρεσει σε σενα και ποσο σκατα ειναι ολα τα άλλα. σα να διαβαζω νιου μεταλ θρεντ το 2003 είναι
ειναι αστείο to married with children, αλλά μετά τη δέκατη φορά που δεν έχει μαγειρέψει η μαγκι, μετά το εικοστό αστείο για τα μικρά βυζιά της μαρσι, μετά την τριακοστή αναφορά στην άσχημη πελάτισα στο μαγαζί, ε κάπου αρχίζει και γίνεται βαρετό το πράγμα
σε αντιθεση με το γεματο ανατροπες και εκπληξεις friends
opoios 8ewrei to pantremenoi me paidia anwtero twn filarakiwn pasxei apo mikrofallia. srsly.
gmt de briskw tin skini pou o mpatsos gkomenos tis fimpi pirovolei to pouli :touched:
μαλλον απο γουστο πασχει
βασικα πιστευω οτι τα φιλαρακια
απευθυνονται σε κυπριους-gay-ζελους-οικολογους-κνιτες
διαλεχτε
poios, einai o sigkekrimenos?
Όποιος έχει τη μύγα..
Ο σίχαμας ο gg.
Ωριμότης: ώρα μηδέν.
:thumbsup:
enitharmon, κοίτα τι παίζει ακριβώς. Κάποιος λέει τη βαρύγδουπη δήλωση πως είναι η καλύτερη κωμική σειρά έβερ. Εγώ δεν μιλάω, μια εικόνα ποστάρω που ο ίδιος ο Αλ Μπάντι της λέει Νο Μά'αμ, κάνεις λάθος. Και πετάγεσαι εσύ ως θιγμένη φεμινίστρια σε ημέρες περιόδου να μας πεις να μη σε πρήζουμε.
Σε ενοχλεί να εκφράζεται η άποψη του άλλου; Σε ενοχλεί που υπάρχει κόσμος με άλλα γούστα από σένα; Σε τελική, σε ενοχλεί τόσο πολύ ο Αλ Μπάντι γιατί θίγεσαι ως μια από τις πελάτισές του όπως είπα; Κάνε με ιγκνόρ και μη μας σκοτίζεις εσύ τα παπάρια. Καθυστερημένη. Εγώ την άποψή μου θα συνεχίσω να τη λέω ούτως ή άλλως.
ΥΓ: Δεν έβαλα τα φιλαράκια καν σε σύγκριση με μπλακάντερς κλπ που είπαν κάποιοι άλλοι, θα ήταν τελείως άδικο να το πάμε vs βρετανικό χιούμορ.
ΥΥΓ: Να γίνει πολλ.
Ε ναι ρε φαντάγκο, εγώ τουλάχιστον pms δεν είχα ποτέ, άλλοι το έχουν και αντιδρούν ακριβώς όπως περιέγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.
δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στην διαδικασία friends vs married with children
Είναι νωρίς για διαχωρισμούς άντρες , γυναικόπαιδα.
Το φρεντς είναι μια χαρά χαριτωμένη σειρά , και μόνο οι 10 σεζόν στις Αμερικές κάτι λένε. Απλά ποτέ δεν έλιωσα στο γέλιο , αλλά ταχτικά έσκαγε χαμογελάκι. Και τώρα αν πέσω στο ζάπινγκ πάνω του , απλά αλλάζω κανάλι ΠΟΛΥ γρήγορα.
Εμένα πάλι είναι απο τα ελάχιστα πράγματα που -αν πάρω πρέφα τη μάνα μου να παρακολουθεί- μπορούν να με κάνουν να κάτσω στην τηλεόραση, παρόλο που έχω δει τα περισσότερα επεισόδια πολλάκις.
Σε αντιθεση φυσικα με αλλα ποστς που προσπαθουν να αποδειξουν με απαραμιλλο υφος και γραφικοτητα οτι το Friends ειναι αντικειμενικα η πιο γαματη σειρα ή οτι το Friends ειναι κατωτερο απο οτιδηποτε εξ Αγγλιας ή οτι το Friends ειναι αρκετα καλο αλλα εχει τα αντικειμενικα ελαττωματα α, β, γ που οποιος δεν τα βλεπει ειναι τυφλος.