IKIOU DYO RE!!!!!!!Ksekinhsa na paizw kai to Fable, kalo einai alla poly eykolo re gmt.
Printable View
IKIOU DYO RE!!!!!!!Ksekinhsa na paizw kai to Fable, kalo einai alla poly eykolo re gmt.
QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4QUAKE4
FM 6 KAI MONO.
Χαχαχαχαχαχ :thumbsup:Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
Syberia 1 kai 2 (collectors edition) Ta spaei molis termatisa.
San Andreas
C.S.I Dark Motives
Pasientza...
για πες ρε Κάλκι τπτ για το Quake 4
θα θεωρήσω σοβαρή τη γνώμη σου βέβαια, μόνο αν έχεις παίξει και το 3 ε
Μέχρι την μέση είναι σαν το Half-Life αν και imo λίγο καλύτερο. Από εκεί και πέρα γίνεται το παλιό Quake με γραφικά που έβγαλαν τα 3,2 GHz, τα 1024 MB Ram και την 256 MB κάρτα γραφικών μου αρχαιολογία.
Ευχάριστο το single player (πολύ πιο fast-paced απ'το Doom 3), αλλά το FEAR είναι καλύτερο. Σε multiplayer δε το'χω δοκιμάσει ακόμη, αλλά δεν έχω ακούσει καλά λόγια.
kse8apsa to commandos 3
(Ftaiei to dvd "i ptwsi" pou eida, ti na pw :P)
re kalki, re sagapaw re. Molis to ekana install shmera Kai ekei liwnw kai kaigomai. H mesh einai ekei pou ginesai kai esy rompot h exw poly akoma?Quote:
Originally Posted by Kalki
fm 2006 :PQuote:
an to pame ari8mimena exoun bgei polla perrisotera apo 6 cm/fm :)
Bullet το NBA '06 είναι ίδιο με το '05 ή αξίζει να το αγοράσω?
Δε γκζέρω τι λέτε, εγώ πάντως παίζω εδώ και 2-3 μέρες το Κώλλ οφ Ντιούτη 2.
Και χαίρομαι :drazz: :dsmile: :dcontent:
Call Of Duty 2 λιώσιμο όμως.
Δικτυακό FM 2006 με κολλητό, πολλές ώρες.
Γαμάει λέμε :DQuote:
exei kai sniper? :D
Απ' όλα τα καλά έχει :D
Το τερμάτισα σήμερα και μου έδωσε αφορμή να ξαναπαίξω το MOHPA.Quote:
Originally Posted by psychotron
Τρελή πώρωση.
Θέλω και COD 3 ΤΩΡΑ.
Scummvm και πολλά-πάρα πολλά παλιά adventure της Lucas Arts όπως :
Monkey Island 1 & 2
Full Throttle
Sam & Max : Hit the road
Day of the Tentacle
Indiana Jones 1 & 2
Zak McKracken
και αν φιλοτιμηθεί ο ghoul να μου γυρίσει το απόλυτο έπος, θα ξεκινήσω ξανά το Grim Fandango...
"Intimidating?Me?But I'm your friend. My name is Manny Calavera. I'm your new travel agent..."
Πω...γιατί να γαμάει τόσο πολύ ένα παιχνίδι?Όχι πείτε μου γιατί? Μετά με τι καρδιά να παίξεις τα υπόλοιπα?
και λίγο offtopic: έχει παίξει κανείς το black mirror?ένα τσέχικο adventure από την εταιρεία που έβγαλε πρόσφατα και το Nibiru:Ages of Secrets?Αξίζει ή όχι, γιατί το κατέβασα και ήταν τελικά στα γερμανικά και τώρα πάμε πάλι από την αρχή...
to call of duty exei kai ekdosh me cd?
Το τερμάτισα χθές και μου έδωσε αφορμή να το ξαναρχίσω σε δυσκολότερο επίπεδο.Quote:
:disco:
F.E.A.R.
Virtually Jenna :dick:
Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones
Serious.Sam.II
NFS.Most.Wanted
FM.2006
PES.5
F.E.A.R.
PC
AOE III
Dragonshard
PSP
Championship Manager
Star Wars Battlefront II
Wipeout Pure
XBOX360
Quake IV
Show-off!
Θες να δείξεις απλά ότι πήρες XBOX360. :P
To eipa kai sto off topic thread! :P
XRONIA POLLA KAI KALI XRONIA KAI SE ESENA BTW!@#!#!#@!
kala kanei reeeeeeeQuote:
Originally Posted by Sereg
Quote:
Originally Posted by jimid
mario&luigi "partners in time" sto gameboy DS
isws to koryfaio mario pou exei vgei meta to mario land 2
DS:
Age of Empires
Tetris DS
PSP:
Tales of Eternia
PC:
Galactic Civilizations II
rome - total war.
einai megalo klasimo to paixnidi..
ΓΑΜΑΕΙ.
Κι ακομα πιο πολυ γαμει το Rome : Total Realism, το Modification που αναπαριστα την ακριβη ιστορικη περιγραφη factions, μοναδων και πολεων με τις περιπου τετραπλασιες πολεις μες το παιχνιδι.
www.totalwar.com γιατι ερχεται το Medieval 2. χεβυμεταλ.
Τελευταία έπαιξα τα:
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (finished, γαμάτη ατμόσφαιρα, πολλά bugs. Αξίζει)
The Elder Scrolls IV: Oblivion (the way RPGs should be made .- )
Star Wars: Empire at War (κορυφαίο RTS)
Scratches (απλά το εγκατέστησα βσκ :P)
Hitman 2: Silent Assassin για 1032η φορά, καθώς τα Hitman δεν διαγράφονται ποτέ απ'τον σκληρό μου.
Και City of Heroes/Villains, εννοείται.
Τώρα που μου το θύμισες ας δώσω κι εγώ ένα update:
Elder Scrolls IV: Oblivion (XBOX 360)
Dungeons & Dragons - Dragonshard (PC)
Fifa Soccer RTWC 2006 (XBOX 360)
Ksereis apo mpala blepwQuote:
Originally Posted by Deggial
to contracts sou arese? Basika ws kalutero pshfizw to 1, giati to 2 ebgaine k mono me ateleiwto pistolidi.
Το Contracts δεν το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα γιατί πολλές απ'τις αποστολές είναι, ως flash backs, ίδιες με του 1. :| Το Blood Money, το οποίο βγαίνει 19/5, απ'την άλλη, φαίνεται καταπληκτικό (έχει trailers στο gamershell.com κ' κάποια exclusives στο IGN).
Ως καλύτερο θεωρώ το Silent Assassin. Οι αποστολές του έχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και υπάρχουν πάρα, πάρα πολλοί τρόποι to finish the contract.
Επίσης, θα γυριστεί ταινία Hitman (με αναμενόμενη κυκλοφορία το 2007), με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel. \m/
στο 2 εριχνες μια σφαιρα και ο κακος πεταγοταν 800 μετρα μακρια .. μουφια το 1 γαμαγεQuote:
Originally Posted by sabbattack
Στο 2 το μόνο πραγματικώς εκνευριστικό στοιχείο είναι πόσο αργά περπατεί σε sneak mode. Ευτυχώς στο Contracts το είχαν βελτιώσει.
Άκου εδώ τι σκαρφίστηκαν οι τύποι για να βγάλουν σίκουελ :shock:Quote:
Originally Posted by Deggial