ουκαδες η φανταρια ηταν? εγω ετσι οπως ειδα την μοναδα μου που ηταν υπερυπερπροβλεπε , 5 ουκαδες σφαζαν ανετα ολο το στρατοπεδο για πλακα :p
Printable View
ουκαδες η φανταρια ηταν? εγω ετσι οπως ειδα την μοναδα μου που ηταν υπερυπερπροβλεπε , 5 ουκαδες σφαζαν ανετα ολο το στρατοπεδο για πλακα :p
Ειδικές δυνάμεις από Κω ήταν,δεν ξέρω εγώ όλους αυτούς ΟΥΚ τους λέω :P
ουκ ειναι μονιμαδες του ναυτικου :p
Α δεν ξέρω το μόνο που πρόσεξα είναι ότι είχαν μαζί τους και 4-5 γκόμενες :P
στο στρατο παντως οτι εχει να κανει με ηρωικο ειναι η τιγκα υπερβολη η μουφα , αλλα οτι εχει να κανει με υπερ-μαλακια νομιζω ειναι αληθινη ιστορια .
αν το φιλοσοφήσεις λίγο έχει να κάνει με την φύση του στρατού...που στην βαση του ειναι μαλακια..
και λεγοντας για μαλακια θυμήθηκα τον αστικό μύθο για την μηχανή που ήταν με τους σταυρους και είχαν σκοτωθεί όσοι την είχαν καβαλήσει κλπ κανα χρεπι γιαπωνεζικο bol dor θα ταν..
παντως ηταν ενα τετραψηφιο νουμερο που επαιρνες στα καρτοτηλεφωνα, χτυπουσε μα φορα και το εκλεινες. και μετα χτυπουσε το καρτοτηλεφωνο πισω.
το καναμε απειρες φορες και κρυβομασταν περιμενοντας περαστικους να το σηκωσουν.
νομιζω μονο με τηλεκαρτα και πριν γραψει στην οθονη βγαλτε την τηλεκαρτα την τραβουσες
Ότι τα παιδιά δεν πρέπει να τρώνε κουκιά επειδή πίνουν γάλα και θα πάθουν κυάμωση.
Το 1301 έπιανε και στα σταθερά. Άπειρες πλάκες σε μανάδες/γιαγιάδιες.
Γενικότερη σούμα (προφανώς κάποια έχουν αναφερθεί) που μου ήρθαν.
α) ο Στράτος πέθανε από την στενοχώρια του, επειδή έπιασε τον Άγγελο να πηδιέται με τον Σαραβάκο.
β) το αρχοντικό Δουκίσσης Πλακεντίας συνδέεται υπογείως με στοά/ες με το σπήλαιο Νταβέλη (τα είχανε αυτοί οι δύο). Επίσης η Δούκισσα είχε ταριχεύσει την κόρη της και της είχε σε περίοπτη θέση στο αρχοντικό (το τρού στόρι είναι πως όντως είχε χάσει την κόρη της, αλλά ακόμα κι αν την είχε ταριχεύσει, την περίοδο εκείνη η Δούκισσα έμενε αλλού).
γ) το Σινικό Τείχος είναι ορατό από την Σελήνη.
δ) Ο Βασίλης τραγουδάει στον "Κουρσάρο" για τον νεκρό αδερφό του (στο τέλος οι κραυγές είναι το όνομά του τάχαμ)
ε) Κάτι ψευτο-τατουάζ /χαλκομανίες που είχαν οι τσίχλες, λέγαν οτι προκαλούν καρκίνο.
στ) πριν κάτι χρόνια είχαν μαζέψει λιωμίδι τον Νικόλα τον Κέηβ ύστερα/πριν από λαϊβ του, σε είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια.
αυτο με τον Νικ Κειβ γιατι να ειναι τοσο απιθανο ;
Φλας με νεοσμυρνιώτικο legend που καλό θα ήταν να μας πουν οι νεοσμυρνιώτες του φόρο. Δεκαετία και βάλε πριν, ακριβώς απέξω από το θερινό κινηματογράφο επι της Βενιζέλου (Φιλίπ νομίζω) υπήρχε ( υπάρχει; ) περίπτερο που το 'χε μια γριά. Καθυστερημένος φίλος με στέλνει να πάρω τσιγάρα και να της ζητήσω «και μισό κιλό φέτα». Το κάνω πράγματι, η γριά αρχίζει να ουρλιάζει και να με λούζει στο μπινελίκι ("να πας στο διάολο αλήτη"), βγαίνει έξω απο το περίπτερο και αρχίζει να με κυνηγάει (...).
Είχα ακούσει μια ηλίθια ιστορία που είχε να κάνει με νεκρούς γιούς της γριάς και κωλόπαιδα που της έκαναν φάρσα ( ;;; ), δεν έμαθα ποτέ τι συνέβαινε πραγματικά. Πείτε.
έτσι λένε την αιμόλυση που παθαίνεις άμα έχεις έλλειψη του γονιδίου G6PD (αυτό που σε πειράζει επίσης η ασπιρίνη και η ναφθαλίνη) και φας κουκιά, δεν ξέρω τι εννοεί ο μάστορας παραπάνω αλλά τσεκάρουν όλα τα νεογνά γι' αυτό.
εχω τρου ιστορια με εναν κολλητο μου στις Σπετσες που τον κυνηγουσε η cat power με ενα μαχαιρι εφετο το καλοκαιρι .
ποια;!
Επιβεβαιώνω το παραπάνω νεοσμυρνιώτικο που είπε ο ικόνοκλαστ. Άλλωστε μένω πολύ κοντά.
Έχω να προσθέσω τρία:
1) Ο Rory Gallagher έδινε λεφτά στον IRA (κόσμος το υπερασπίζεται αυτό με πολύ σθένος)
2) Στο στρατό δεν είχατε ακούσει ποτέ το urban legend για μία ομάδα στρατιωτικών που, λίγο μετά το σκηνικό με τα Ίμια, είχε περάσει απέναντι από τη Σάμο, είχε μπει σε τούρκικο φυλάκιο και είχε σκοτώσει όλους τους φαντάρους; Ο αρχηγός της ομάδας αν θυμάμαι καλά πρέπει να λεγόταν Χάρισμας. Αυτός είχε σε βάζο με φορμόλη τα αυτιά των Τούρκων φαντάρων μέχρι πρόσφατα στο γραφείο του.
3) Η κόκα κόλα λέγεται έτσι γιατί έχει εθιστικά συστατικά που σε κάνουν να "κολλάς", όπως η "κόκα". (για να μην πίνουμε κοακόλες μικροί)
edit ακόμα ένα: Η courtney έφαγε τον Cobain
Για cave ο μύθος μπορεί να είναι ως προς την πολυκατοικία , γιατί από κει και πέρα είναι απόλυτα "φυσιολογικό".
Για τον Rory δεν θα μου έκανε εντύπωση ... μπορεί "επαναστατικά" να τον έχουμε ψηλά τον IRA αλλά μια χαρά νταβατζής ήταν (ο IRA).
οχι ετσι αλλα "ελληνες ουκ/μυκ/κομμαντο/μπερεδες/τζωνηραμπος κολυμπανε ως απεναντι στην τουρκια και φερνουν κεραμιδια (!) ως αποδειξη.
σε αλλα νεα, "εχω ενα γνωστο" (το ξεκιναω ον τοπικ) που ισχυριζοταν οτι οι SOAD, εκαναν προβες στον Πειραια πριν γινουν διασημοι.
δε μπορω να μπω σε λεπτομεριες , αλλα με πηρε τηλεφωνο και μου λεει - Ξερεις μια τραγουδιστρια κατ παουερ ; του λεω εννοειται , μου λεει μενουμε στο ιδιο σπιτι στις σπετσες και ειναι σαικο , κατι μου ελεγε για ψυχιατρεια που ηταν και για αλκοολισμο κλπ και ενα βραδυ κατι μου πε και της ειπα και πηγε στην κουζινα και μου πεταξε ενα μαχαιρι ... και μετα με κυνήγησε και κλειστηκα στην τουαλετα μεχρι να ηρεμησει ... ΚΑΛΤ.
ολη η ιστορια ειναι βαλιντ . Οταν στην λεει τυπος που ακουει Μητροπανο .
που πηγαινες σχολειο ; Στην Βαρβακειο ; Πρωτη φορα εβερερ το ακουω αυτο .
Δεν έχει αίμα αγελάδας.Ο αράπης έπεσε μέσα στο καζάνι και έλιωσε.
εμένα μου έλεγε ο πατέρας μου ότι το μίλκο έχει μέσα τριμμένο κεραμίδι για να βγαίνει έτσι το χρώμα του
Αυτό αληθεύει. Όσο για το "κόκα", πρόσφατα φίλος φαρμακοποιός με είπε πως στην αρχή είχε εκχύλισμα κόκας. Νόμιζα και εγώ για καιρό ότι ήταν μούφα αλλά με είπε πως αληθεύει.
Για το περί φαρμάκου, τα λέει κι εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola
Σε λίγα χρόνια o μύθος θα είναι για τις 10 κυρίες με τις τζιπάρες που σκάγασι στη Βαρβάκειο και αγόραζαν κρέατα για τον κοσμάκη.
Στο ευρύτερο πλαίσιο του urban legend, γελάω κάθε φορά που ακούω από παππού/γιαγιά το "εμάς στο χωριό μας πόδι Τούρκου / Γερμανού δεν πάτησε!" (ιδιαίτερα μιλώντας για Πελοπόννησο βέβαια).
Ως φανμποης έχω να δηλωσω πως το Ούρμπαν Λέτζερ λέει πως φωνάζει Ηλίαααααααααα και ότι γράφτηκε για τον αδερφό του που σκοτώθηκε με μηχανή.
Τον αδελφό του τον λένε Ανδρέα, είναι σχεδόν ίδιοι στα μούτρα (πλην μύτης) και είναι ο αφεντικος στη Σφεντόνα.
για τα μίλκο που λέτε, μπορεί και να μην είναι τόσο έρμπαν λέτζεντ:
τα φρέσκα γάλατα που επιστρέφονται ως ληγμένα στις γαλακτοβιομηχανίες από supermarket κτλ, τα κρατάνε και τα κάνουν μίλκο