0-7, και ατέλειωτο δούλεμα στον Ισπανό κολλητό που πριν 3 βδομάδες του έλεγα Γερμανικός τελικός και μου λεγε είσαι για δέσιμο.
http://www.sportdog.gr/sites/default...sacuaahkwf.jpg
Printable View
0-7, και ατέλειωτο δούλεμα στον Ισπανό κολλητό που πριν 3 βδομάδες του έλεγα Γερμανικός τελικός και μου λεγε είσαι για δέσιμο.
http://www.sportdog.gr/sites/default...sacuaahkwf.jpg
φάση?
Στις χαρές και στις λύπες μαζί, μοναχά, ΜΠΑΡ-ΤΣΑ εσύ?
:grin:
Καλύτερη ΜΕ ΑΝΕΣΗ η μπαγερ, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι αυτή η διαφορά τους.
Εχτές η μπαρτσελώνα μου θύμισε αυτά τα κακομαθημένα στο σχολείο που ήταν οι καλύτεροι μαθητές και μόλις γινόταν κάτι και εμφανιζόταν κάποιος να τους απειλήσει αντιδρούσαν σπασμωδικά. Έτσι και η μπαρτσελώνα εχτές, ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ. Συνεχείς διαμαρτυρίες και παπαρολογίες.
Και δεν δέχομαι ότι όλη η ομάδα είναι ο Μέσι. Από την άλλη δικαιώνομαι για την επιλογή μου να γουστάρω το "αθλητικό" ποδόσφαιρο τον Γερμαναράδων.
Εύχομαι να μην μασήσει η Ντόρτμουντ και να δούμε ένα ωραίο ματσάκι και να τους κάνει τον κώλο σουρωτήρι.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΦΟΛΑ ΝΤΟΡΜΟΥΝ ΕΊΜΑΣΤΕ
ειχε φανει απο την Μιλαν ακομα οτι κατι δεν παει καλα
και ΠΣΖ με το ζορι την περασε και το κυπελλο με Ρεαλ
καμια σχεση με την ομαδα πουχαμε δει με Πεπ αγνωριστη
η Μασια στερεψε;
και οποιον παιρνουν εκτος Μασια δεν τον βλεπω να κουμπωνει στο συστημα
και ο Τιτο δεν ξερω αν κανει για προπονητης
γενικα θαχει ενδιαφερον πως θα προχωρησει
οι της Μπαγιερν δεν κραταγανε τον Χαινκες;
ο ιδιος δηλωσε οτι σταματαει την καριερα του ως προπονητης
σαφως δεν τραβαει πλεον το μπαρτσα αλλα τα λεφτα του μικροεπενδυτη ξερει να τα στελνει στους μπουκ ομορφα.
θελω νικη bayern με γκολ του γκομεζ στο 90 και πανηγυρισμος "ελ τορερο" μεσα σε αποθεωση.
Μονο Borussia φυσικα
http://www.sporthdwalls.com/wallpape...-2560x1600.jpg
Προφανώς και όλοι με Ντόρτμουντ είμασταν,αλλά το χάρηκα μόνο και μόνο για τον υπερπαίχτη που λέγεται Ρόμπεν
Χμμμ ο οποιος υπερπαιχτης ρομπεν βεβαια εκανε τραγικες επιλογες σε ολες τις αλλες ευκαιριες που ειχε ε! :P
Ολη η Ελλαδα με τη μπαγερν?
περιπου. χεχ.
ναι μεν η Ντορτμουντ ειναι συμπαθεστατοι παικτες, τρομερος τερματοφυλακας, συμπαθεστατη ομαδα, υπερμετρη λατρεια Κλοππ, γενικα "the good guys".
Αλλα οπως και να εχει η Μπαγερν φετος και ενω επαθε το μεγαλυτερο φεηλ περσι, φετος ηταν το Devastator των Harkonnen. Ειτε μας (σας) αρεσει ειτε οχι. Η ομαδα περασε οδοστρωτηρικα (sic!) απο παντου και γενικα οσο -ξαναλεω- και αν θα ηταν τρομερη ιστορια να το παρει η Ντορτμουντ, νομιζω οτι φετος γενικα το δικαιουταν απολυτα με οσα εκανε ολη τη σαιζον.
Στα του ματς, μετα το πρωτο 25λεπτο, η Μπαγερν ηταν τουλαχιστον ιση η και καλυτερη. Τρομερος ρυθμος και ευκαιριες εκατερωθεν, ο Ρομπεν παραλιγο να τους καψει αλλα στο τελος το καθαρισε.
Ειναι εκπληκτικο παντως οτι και τα 2 γκολ της Μπαγερν κρινονται εντελως στην τσιλια. στο 1ο, η σεντρα βγαινει ελαχιστα πριν το αουτ, η μπαλα βρισκει στον τερματοφυλακα οσο χρειαζεται για να μην την βρει ο αμυντικος μετα στο χιλιοστο και αντιθετως να την βρει καλα ο Μαντζουκιτς.
στο δευτερο γκολ, ο Ρομπεν, προλαβαινει το τακλιν και ντριπλαρει παλι στο ντε τε και στο χιλιοστο.
Δικαιο για μενα.
Του χρονου το σηκωνει ο Παπασταθοπουλος.
Δεν ξερω τι ειναι οι μαλακιες που γραφεις, αλλα ο Ρομπεν ειναι ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ και σιχαμενος αν και πολυ καλος παιχτης, και φυσικα ημασταν με Μπορουσια γιατι και καλυτερα επαιξε, και πιο συμπαθης ειναι, και πιο ωραια ιστορια θα ειχαμε αν κερδιζε, και το πεναλτυ ηταν κιτρινη καρτα που θα ηταν η δευτερη.
Στο ποδόσφαιρο αυτό που γουστάρουμε είναι ότι δεν παίρνει πάντα την νίκη, ο καλύτερος. Εχτές η Ντόρτμουν ήταν πολύ καλή, αλλά η Μπάγερ ήταν τελικά καλύτερη, οπότε πούλο.
Έχω να πω ότι ήταν από τους καλύτερους τελικούς CL που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Μέχρι να σφυρίξει δεν ήσουν 100% σίγουρος ποιος θα το πάρει. Ευκαιρίες και από τις 2 πλευρές, και 2 τερματοφύλακες να κάνουν όργια.
Μελανό σημάδι του τελικού η κάποτε συμπάθειά μου Ριμπερί, που όσο πάει και πιο καραγκιόζης γίνεται.
Θα συμφωνήσω ότι ο Ρομπέν ίσως και να έβγαλε την ρετσινιά του λουζεράκου εψές.
Όσοι έχετε πάψει να παρακολουθείται γερμανικό πρωτάθλημα να το αρχίσετε ξανά, είναι το νέο ποδόσφαιρο που θα κυριαρχήσει στην Ευρώπη σε επίπεδο Κλαμπζ (δήλωση: 26-05-2013 , και για τον Φιψψψψερ 05-26-2013).
Spoiler
δικαιο αποτελεσμα,οχι τοσο συμφωνα με τη ροη του ματς αλλα κυριως με την παρουσια της μπαγερν στο cl τα τελευταια χρονια.
ματσαρα παντως αν και μου εβαλε γκομεζ στο 93 και μου χαλασε τη φαντασιωση.
Spoiler
συμφωνω οτι το νεο τρεντ θα ειναι οι γερμανικες στην θεση των ισπανικων.εχει ηδη αρχισει να φαινεται και απο την χρηση των ομαδων στα online ποδοσφαιρακια :P
Γιατι ενω τον συμπαθουσα οταν πρωτοξεκινησε (δεν ηθελε και πολυ, αριστεροποδαρος, τεχνιτης, ΦΑΛΑΚΡΟΣ), εχει εξελιχθει σε κακομαθημενη βεντετα που παιζει βρωμικα και πουστικα, διαμαρτυρεται σε καθε φαση, και οταν βγαινει η μπαλια σε κενο τερμα που τη σωζει ο Χουμελς πανω στη γραμμη (ισως και καλυτερη φαση του τελικου), αντι να κανει τακλιν να βαλει γκολ η ΤΙΤΙΚΑ, παει να κανει πλασε και φυσικα δεν προλαβαινει.
Γενικα οτι ειπε ο Σαμπρελας, παρα πολυ καλος ο τελικος, και αξιομνημονευτος επισης (=το οποιο μετραει περισσοτερο). Ηθελα και παραταση, δεν ηθελα να τελειωσει.