H. εμένα πάντως με έπεισες, άλλη φορά δε χαίρομαι για ΠΑΟΚ.
Printable View
H. εμένα πάντως με έπεισες, άλλη φορά δε χαίρομαι για ΠΑΟΚ.
Όχι ρε γαμώτο.
εγώ πάντως σέβομαι Η. βαθύτατα πλέον, ούτε το κλασικό ψάξιμο στο wikipedia πριν επιμείνει για 2-3 σελίδες για τους τίτλους του άρη δεν κάνει. αν δεν είναι αυτό πίστη...
Σιγά μην κάτσω να ψάχνω wiki για να απαντήσω στην κάθε αρχοντομουτσουνάρα. Ποια η σχέση σου με τα αθλητικά φάντομ? Μπήκες απλά για να πεις κάτι στον Η. φαντάζομαι?
απλά για να πω κάτι στον Η. που νόμιζε ότι το "άτιτλος" ήταν κυριολεκτικό, δυστυχώς δεν έχω την ικανότητα να συζητάω πιο τακτικά με τέτοιους Σωτηρακόπουλους.
http://img834.imageshack.us/img834/2...9430331420.jpg
Έως λοιπόν να καταλάβεις ότι το άτιτλος που λέμε αναφέρεται σε (ανυπαρξία από) επαγγελματικούς ή/και πανελλήνιους τίτλους βούλωσε την ειρωνία σου στην κωλάρα σου μαλακισμένο :)
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το να εκφράζεται κάποιος θετικά για άλλη ομάδα πλην αυτής που υποστηρίζει είναι απαγορευμένο γιατί ΠΑΟΚ (κάποιος μπορεί να βάλει εδω όποια ομάδα θέλει) δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι. Επίσης αν παρόλα αυτά κάποιος εκφραστεί θετικά για άλλη ομάδα, πλην αυτής που υποστηρίζει (ξανά μανά)), πέφτει στη κατηγορία του Ελλήναρα που και αυτοί λένε Ελληνας δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι. Χμμμμ. kewl story bro.
Ακόμα καλύτερα μαθαίνουμε ότι εφόσον κάοιος δεν παίρνει πρωταθλημα, κύπελο και πασατέμπο στο γήπεδο, έχοντας παραδεχτεί ότι η ομάδα του είναι χειρότερη, από αυτες που μοιράστηκαν τους τίτλους, ειναι περίργο να του λένε μα εδώ δεν πήρα εγώ πρωταθλήμα πως γίνεται να πάρεις εσύ. Και σε παράγκες να μην αναφέρεσαι και όλα καλά και αξιοκρατικά, λές έχεις χειρότερη ομάδα και μετά σε πειράζει η σύγκριση.
Κάτσε να παίξω κι εγώ με τα κεφαλαία!
Εκτός από ΜΑΛΑΚΑΣ στη συμπεριφορά, είσαι και ΗΛΙΘΙΟΣ γιατί δεν έγραψα πουθενά ότι είπες ότι πας για πρωτάθλημα και δεν παραποίησα ούτε λέξη σου. Διάβαζε καλά τι γράφει ο κόσμος πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς, για να είσαι τουλάχιστον μόνο το πρώτο (ΜΑΛΑΚΑΣ).
Το μόνο που έγραψα που αναφέρεται σε αυτά που πόσταρες είναι ότι ο ΠΑΟ αποδεικνύει ότι έχει ομάδα για να παλέψει το πρωτάθλημα, κάτι που εσύ είχες αρνηθεί. Όπως απάντησα στον μινμιν δεν είμαστε φαβορί, αλλά θα το παλέψουμε με μικρές πιθανότητες.
αφηστε τα αυτα τωρα...
πεταξτε ΟΞΩ απο την Γη τα δρακονιανα μιασματα επιτελους...καποιος να καλεσει ενα διαστημοπλοιο
Quote:
ηταν ποστ στο all about boutaris...δεν ξερω γιατι δεν ανοιγει, ισως το κατεβασαν
Αλήθεια πήγε κανείς από εσάς με Παοκ στο Λονδίνο με την εκδρομή που οργάνωσε ένας Ιωανίδης Αλέξανδρος...?
Τρελλό λαμόγιο ο τύπος,πήρε τα φράγκα και ούτε εισητήρια έδωσε τα έκανε κ πουτάνα με τα ξενοδοχεία,ακόμα τον ψάχνουν για λιντσάρισμα κάποιοι....
Τον γλύτωσε η ασφάλεια του πάοκ (προς το παρόν).
Για να μη ξεχνιόμαστε με τα πολλ ορίστε ένα εδώ.
Νταξει στανταράκι το σημερινό, αλλά ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΘΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΥΛΑ Η 1ια.
kai ta rouvlia :smile:
έλα διαφωνώ , δεν έπαιξε ο ΠΑΟΚ για το Χ, έπιασε και το ρωσσάκι 1-2 καλά
Seeded
PAOK FC,
R. Standard de Liège,
PSV Eindhoven,
Sporting Clube de Portugal,
Beşiktaş JK,
Athletic Club,
FC Metalist Kharkiv,
Club Brugge KV,
Club Atlético de Madrid,
FC Schalke 04,
FC Twente,
RSC Anderlecht,
Manchester City FC*,
Manchester United FC*,
Valencia CF*,
Olympiacos CF*
--------------------------------------------------------
Unseeded
FC Rubin Kazan,
Hannover 96,
Legia Warszawa,
S.S. Lazio,
Stoke City FC,
FC Salzburg,
AZ Alkmaar,
SC Braga,
Udinese Calcio,
FC Steaua Bucureşti,
Wisła Kraków,
FC Lokomotiv Moskva,
Trabzonspor AŞ*,
AFC Ajax*,
FC Porto*,
FC Viktoria Plzeň*
Πόρτο - Μαν. Σίτι
δυνατό
Πολύ γκαντεμιά αυτή η Udinese. Πάλι με τους δυνάστες της κληρώθηκε.
για να σε δουμε ρε Η.
ελα ρε ερνεστο εμαθες και ρεχαγκελισμους :pink:
Τι ακραια σεναρια και μαλακιες, ο γεωργιαδης θα ντυθει πατρισιο αλεχαντρο καμπς και παμε για τριμπαλο ανετα, και μετα ολλανδοι κ βελγοι ινε της πουτσας ομαδεσ. λεω να κλεισω εισητηριο κατευθειαν για βουκουρεστι
Αρκετά δύσκολη κλήρωση, αλλά οι "8" δεν μοιάζουν και άπιαστο όνειρο.
:touched:
μεγαλη αποκρουση στο πεναλτυ.
χαμηλο, γωνια, θυμισε Μιτς.
(απ την αλλη γωνια ομως.)
Porto are considering a complaint to Uefa against Manchester City fans after they taunted Brazilian striker Hulk with chants of "you're not incredible"
.
καλα ηταν και φετος...του χρονου με υγεια
Κάτι πήρε το αφτί μου οτι το έχουν στήσει ανατροπή. Μην απελπίζεσαι.
πλακωσαν και τα μυγαρακια
Αν μπει Μπαλάφας Τσουκαλάς και Παπάζογλου κάτι γίνεται, θα το γυρίσουν.
Τον Κατίδη να βάλει!
http://i683.photobucket.com/albums/v..._Carroll_2.gif
:touched:
(αντίδραση Μακούν)