LOL kai sin tois allois einai kai 80s.Kako prama auto.
Printable View
LOL kai sin tois allois einai kai 80s.Kako prama auto.
em, afto pou to pas?hahaQuote:
Originally Posted by WoTaN
kai na mhn milhsoume kai gia tous stixous e?
OU OU TRUE METAL OU OU 666 POPE ROME THE BEAST
Exete dikio kaneis apo mas den akouei pote tipota pou vgike sta 80s. Epeidi den exoume to yperspanio tetraintso me to ena kommati (miso apo ti mia plevra, miso apo tin alli) twn swordofsteel.Quote:
Originally Posted by TRAMPAKOULAS
synexiste.
exei megalytero endiaferon na tsakonontai oi trou me tous true.
Ntaks POSO trou eimai pia?
FERTE MOU ENAN TROU KAI ENAN TRUE NA TOUS KAMNW MIA XAPSIA
geia sou re sympo gnOsth toy epic metal :rofl:
Oi Heathen's Rage gamoun olh th floroeuropower skhnh me anesh. To demo pou anaferthike (ayto me ta 11 tragoudia) einai hxografhmenh prova kai den xanoun nota.
KAI EPITELOUS STAMATISTE NA GRAFETAI DK TA ARXIKA ton Dark Quarterer!
koufales 3eperasa ta 200 posts...
(bravo malaka)
:roll:
aftokannivalismos.
to deftero demaki me ta 4 songs einai pio epishmo kai hxhtika arketa xyma se epipedo master of disguise :headbang2:Quote:
Originally Posted by warlord
Oute egw to exw auto basika :(Quote:
Exete dikio kaneis apo mas den akouei pote tipota pou vgike sta 80s. Epeidi den exoume to yperspanio tetraintso me to ena kommati (miso apo ti mia plevra, miso apo tin alli) twn swordofsteel.
Quote:
geia sou re sympo gnOsth toy epic metal
version 1 :
geia sou ki esena omorfo agori
version 2:
akoma ki enas asxetos me to epik mporei na katalavei oti oi bathory patane oles tis paparies pou aradiazete
version 3:
oudepote dilosa gnostis kai fan tou epikou metal kai giauto kati pou me sygkinei kai mou vgazei epiko feeling,mallon einai ontos epiko kai oxi o kathe aunanismos atalanton italon.
version 4:
to er den einai trou.
vrhka ton ki8arista kai exei kopies
goustarete? :D
an kanei katw apo 1200 euro den ANEXOMAI na to agorasw.
esy 8a to pareis tsamba re tsiph
εγώ γουστάρω και bathory και heathen's rage (αλλά όχι doomsword :P )
είμαι FALSE... 8)
Egw pali pou goustarw Heathen's Rage,de goustarw Doomsword kai apo ta epika twn Bathory mou aresei mono to ''Blood On Ice'' ,''Hammerheart'' -epitelous to akousa gia prwth fora prin 5 meres- ti eimai?Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Tha ithela na mou apanthsei o DHLWMENOS EPIKAS Sympho.....(to Videaki pou sou ta ''rixnw'' sto Sabba pou einai?) :P
gouitskiler ki ego to thelo auto na to deixno sta paidia mou
Pote to eipa akribws afto? :?Quote:
Aleithia ,poios to exei?Les o Allaih.....Quote:
Originally Posted by symposium_lexotanil
Fysika kai tha to deixneis sta paidia sou gia na doune me th paidarades ebgenes......... :rofl: :P
slourp
nai logika o aliah tha to xei :pipa: :sex:
XAXAXAXAXAXA
To deksi emoticon einai ola ta lefta!!!!!!!!!!!! :rofl: :rofl:
Quote:
:worship: :worship: :worship: :worship:
Pwpw malaka.ftasame 15 selides.E re glentia.Kai pou'ste (oxi pouste) akomh.Erxontai kai alla megaleia.........
E afto einai apla mia prosopikh mu epitixia to oti eftase to thread 15 selides. OMG simfonw me Witchkiller,HR epos kai Bathory maresei Blood on ice trela mono kai ante hammerheart (kai nordland kala).den pame kala
Loipon as pw kai gw kapoia pragmatakia na mpoun ta pragmata sth 8esh tous.
Vasika,kalhspera sas.
Gia mena to pio adikhmeno group twn 80s (kai metepeita kai twn 90s) einai sigoura oi Mystic Force oi opoioi me to 8eiko demo kai to ep deiksane ti esti heavy metal vary,ashkwto kai epiko.
Oso gia ton Deathamster,as tragoudhsei se kamia ekklhsia kai as afhsei to epic gia kanenan allo.Kalh tou tyxh me to neo group antigrafh Bathory.
Eimai eftyxhs me th dhlwsh tou oti 8a afairesei tis kragmenes epirroes Bathory sto teleftaio album.
Kala mpas kai akoute kana allo album re?
Heathen's Rage gamou to mouni.
oreo avatar
ahah okQuote:
Oso gia ton Deathamster,as tragoudhsei se kamia ekklhsia kai as afhsei to epic gia kanenan allo.Kalh tou tyxh me to neo group antigrafh Bathory.
mphkan ta pragmata sti thesi tous
btw ekklhsiastikoi ymnoi = pio epic kai atmosfairikoi apo otidhpote metal
eimai i aspa
o waldorf egrapse me th dhlwsh peri Mystic Force
apo tis pio adikhmenes bandes tou planhth.elaxista group eftasan to syn8etiko kai ektelestiko megaleio tous
apla 8eoi :worship:
btw opoios deixnei protimhsh se akousmata typou Solstice,Lord weird Slough Feg kai Twisted Tower Dire (hail se ola afta), as tsekarei to Isen Torr,to project tou Rich Walker Mazi me Tony Taylor kai Perry Grayson
gamei
Quote:
btw ekklhsiastikoi ymnoi = pio epic kai atmosfairikoi apo otidhpote metal
Ti les re? Ti sxesh exoun oi ymnoi sto xristo me tous ymnous sth maxh?
THAT WAS TERRIBLE! BU!!!!!!!
vasika afto to kwlo quote to gamhsa alla ok zhtw oi sortilege
oi ManOwaR ftaine
pou de mas gamane enan enan
Waldorf: oi Lordian Guard exoun epikous stixous?
oi lordian guard einai frikh
.-
Exases,eprepe na peis Thunder Rider gia na me tapwseis.
eipa Lordian Guard, giati einai pio epikoi genikws
Kai apo or8odoksous ymnous? Sygkentrwsou
Oi Lordian Guard prokaloun to gelio apla,mousikh einai Warlord palia kommatia + perissevmata kai fwnh h gynaika tou Tsamis pou tragoudaei annagenhsiaka kai den eprepe pote na xe mplextei,akyro to paradeigma gia ena akyro group.
e8eses poly swsta afto pou variomoun na grapswQuote:
Originally Posted by Waldorf
kai epeidh prin eipame gia mystic force kai mou hr8an sto myalo oi le3eis ektelestikh kai syn8etikh teleiothta,as anaferw kai tous ypertatous 8eous Cloven Hoof oi opoioi edwsan ena apo ta kalytera live olwn twn epoxwn,to prwto tous meta apo 15 xronia apoxhs.
proskynw tapeina