Καλά, μη γίνεσαι ταύρος!
Printable View
Καλά, μη γίνεσαι ταύρος!
Ρε atom, δηλαδή όποιος βγάλει πανεπιστήμιο είναι κοινωνικά καταξιωμένος; Πλάκα μας κάνεις; Και πού το γράφει οτι όποιος σπουδάζει περισσότερα χρόνια θα πρέπει να έχει και περισσότερες απολαβές; Και γιατί δηλαδή ο κοινωνιολόγος θα πρέπει να βγάζει ίδια ή παραπάνω από τον υδραυλικό;
Δυστυχώς κάποια επαγγέλματα δεν έχουν παρόν και δυστυχώς να μην έχουν ούτε μέλλον στην Ελλάδα. Αν ήμουν εγώ αεροναυπηγός θα πρέπει να βρίζω δηλαδή την Ελλάδα και το κωλοκράτος που δεν έχω δουλεια; Και ο καντινιέρης και ο κλαριντζής στην Ολλανδία θα είναι άνεργος αλλά εδώ κονομάει της Παναγιάς τα μάτια.
Σας μιλάει ένας απολυμένος της Ολυμπιακής που περιμένει εδώ και ένα χρόνο μετάταξη. Αμήν και πότε.
Atropos μιλάμε για μετάταξη στο δημόσιο, σωστά;
Αγαπητε ικονοκλαστη, αν δεν ειρωνευεσαι να σε ενημερωσω οτι η ερωτηση μου ειχε καθαρα διερευνητικο χαρακτηρα γιατι εχουμε ξαναμπινελικωθει και ηθελα να δω που το πας. Δεν τσαμπουκαλευτηκα αν και ηταν λιγο αποτομη η ερωτηση μου. Ετσι για να σου κοψω τον αερα. Ειλικρινως πες μου και να το κουβεντιασουμε.
Ατροπε, δεν ειπα πουθενα οτι πρεπει να αμοιβονται περισσοτερο οι κοινωνιολογοι! Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι εχουν το ιδιο στατους ο γιατρος και ο δικηγορος παρα ο υδραυλικος; Στα περισσοτερα παιδακια τι λενε οι γονεις κλπ να γινουν; υδραυλικοι; (κανονικα μονο αν εχουν πατερα υδραυλικο ή εχουν γνωση της αγορας) ή γιατροι; οι φοιτητες μας στα Βαλκανια υδραυλικοι γινονται ή Γιατροι; Αν ησουν αεροναυπηγος 90% σιγα μην καθοσουν Ελλαδα. Εκτος αν βρεις την εξαιρεση, η λυση ειναι εξω ετσι;
Phoebus---->Σωστά
Φίλε atom, δεν είσαι 100% λάθος, αλλά οι εποχές που ο δάσκαλος του χωριού ήταν δακτυλοδεικτούμενος έχουν περάσει. Και ναι πιστεύω οτι ίδιο στατους έχει ο γιατρός και ίδιο ο χασάπης. Δε θα δω σε καμμία περίπτωση και για κανέναν λόγο τον μεν, ευνοικότερα προς τον δε.
Οι φοιτητές μας στα Βαλκάνια γίνονται γιατροί και όχι υδραυλικοί, σύμφωνοι, γιατί όμως; Για το στάτους που λες ή για την κονόμα που θα έχουν μετά; Πάνε σε 20 κορίτσια που σπουδάζουν στη Φιλιππούπολη και πες τες " Έλα στο σκυλάδικο που έχω και θα τραγουδάς μέχρι να πάρεις σύνταξη με 500 ευρώ μεροκάματο εγγυημένα". Την παρατάνε την ιατρική ή όχι;
Τι σπουδασες;
Δεν έχει σχέση τι σπούδασα, ή αν σπούδασα. Τα ίδια θα σου έλεγα σε κάθε περίπτωση. Αν δεν σπούδασα δηλαδή δε θα ήξερα τι τραβάτε εσείς οι σπουδαγμένοι για να βρείτε δουλεια;