πηρα καπνο pall mall πρασινο.
ειχα δοκιμασει κ μ φανηκε παρομοιο με virginia πρασινο που κανω αλλα τελικα στα πολλα καταλαβα οτι ειναι χειροτερος.
γενικα ξηραινει λιγο τα μεσα
Printable View
πηρα καπνο pall mall πρασινο.
ειχα δοκιμασει κ μ φανηκε παρομοιο με virginia πρασινο που κανω αλλα τελικα στα πολλα καταλαβα οτι ειναι χειροτερος.
γενικα ξηραινει λιγο τα μεσα
Μετά απο 5 χρόνια Lucky Strike εδώ και κανα 6άμηνο άρχισα
http://www.codecheck.info/img/18739/1
+
http://www.e-smoke.gr/assets/images/...HMI_normal.jpg
Βαρύς και ωραίος με πικρίλα.
Κανένα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ και ΦΤΗΝΟ τσιγάρο που έχετε δοκιμάσει;
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά θέλω να πεθάνω από καρκίνο και όσο πιο σύντομα γίνεται.
Διάβασα όλο το τόπικ και σκάλωσα με ένα παλικάρι που πρότεινε τα ASSOS. More info please?
(on topic καπνίζω camel blue)
Είμαι άστα...θα τα 'χα τινάξει από καιρό.
Tι Μπλου Νέιβι και μάντολες,το μόνο που άξιζε ήταν το 20άρι,που το σταμάτησε η Philip Morris για να εστιάσει στο L&M.
Λοιπόν ανοξείδωτε,θα κοιτάξεις για τον κλασικό Ασσο σε κασετίνα και μαλακό.Εφόσον καπνίζεις Κάμελ Μπλου δοκίμασε πρώτα την κασετίνα γιατί το μαλακό έχει πιο πολλά ανατολικά καπνά μέσα.
φτηνο philip morris το blues εκανα εγω,αρκετα καλο για τα ευρα του
Ασσο παιρνω οταν με στουπωνει ο Καρελιας...καλος ο Ασσος
μπαμπ φορ γκρέητ τζάστις
http://3.bp.blogspot.com/-OqQlHFxr8q...20/Image18.jpg
Τιμιότατος,3.20 δεν έχει σχέση με τις αηδίες που μας πάσαρε η εταιρία ένα χρόνο πριν.
Κυκλοφορει και ο γκολντ για τον οποίο λένε ακόμα καλύτερα πράματα αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
για τα βιολογικά έχει δικιο ο μινμιν, τουλαχιστον για ελλαδα. Ο μπάρμπας μου είπε οτι ο καπνός αρρωσταίνει τόσο εύκολα που δε γίνεται να μη ραντίζουν.
επίσης, είστε απαράδεκτοι όντως, ο μακεδονίτικος μπασμάς είναι λένε ο καλύτερος του κόσμου και πάτε και καπνίζετε αμερικάνικους καπνούς
Ο καλύτερος βασικά είναι από Ξάνθη ε.
Και καπνά από δω όποτε είχα την ευκαιρία τα τιμούσα,αλλά στην Ελλάδα είμαστε τόσο γαμάτοι που το κράτος μόνο δε κυνηγά αυτούς που προσπαθούν να κάνουν βιολογικές καλλιέργιες.Αν είχα μια άκρη για μπασμά πχ θα τον καθιέρωνα μόνιμα από χτες,αλλά από τη στιγμή που δε παίζει αυτό θα στηρίξω τον εκάστωτε Ολλανδό/Αμερικάνο,σόρρυ κιόλας.
κοιτα...μπορει να υπαρξει βιολογικη καλλιεργια αλλα ειναι πουτσα για αυτα που αναφερεις, περαν τουτου αυτο που εχει σημασια ειναι οτι δεν μπορει να σταθει καπνος χωρις προσθετα
τετοιοι καπνοι κυκλοφοραν με υγραντηρα (πχ Pueblo + πετρα)
παραθετω απο σχολιο...
επισης ασχετο...στο ιδιο ποστ αναφερει καποιος τον καπνο για μυτιεςQuote:
Η πέτρα που ανέφερε ενας φίλος είναι υγραντήρας, επειδή ο καπνός δεν έχει πρόσθετα και μένει στεγνός.
μεγαλο μπλαστ φρομ δη παστ
εντιτ...τα παραπανω ειναι απο παρουσιασις του Marlboro καπνου που ανεφερε ο redeemer
εγω με τον Gold ξεκινησα και σημερα πηρα δυο σακουλες κανονικο
μπαι δε γουει,ξέρει κανείς απο επαρχία να πουλάνε καπνό χύμα?
έπεσα σε έναν ταξιτζή τις προάλλες,που προμηθευόταν από έναν στα τρίκαλα,σε πολυυυ φτηνες τιμές και φάνηκε ενθουσιασμένος και με την ποιότητα,αλλά δε μπορούσε να δώσει πληροφορίες ,θα παιρνε το μυστικό στον τάφο και τέτοια.
καπνος απο τα τρικαλα (πρωτο λολ) ενθουσιασμενος απο την ποιοτητα (δευτερο λολ) και δεν μπορουσε να δωσει πλεροφοριες (τριτο λολ)
καπνο χυμα θα παρεις απο παραγωγο μονο, και μονο οταν ειναι ο καιρος του
για πες ρε παιδι μου.
ε τι να πω...
πρωταπολα τρικαλα δεν εχουν καπνα
δευτεροναπολα αμα καιγεσαι τοτε να σε στειλω κανα πασταλι...αλλα θελει να τον κρατας υγρο
τιμες:σιγα μη βαλομε και τιμη
πως βρισκεις τους παραγωγους που ψηνονται να πουλησουν?αν υποθεσουμε δηλαδη οτι κανουν μαυρο εμποριο και δε θελουν να το διατυμπανίζουν παντου.και ποτε ειναι η εποχή που βγαινουν?δεν καίγομαι αλλα θελω να δοκιμασω γενικα τι παιζει.
κανενα μαυρο εμποριο...
υποτιθεται οτι οι παραγωγοι κρατουσαν εξαπανεκαθεν πασταλια για παρτη τους, γιαυτο και τα ροζ χαρτακια (και προσφατα και φιλιτρα)
οι παραγωγοι ειναι στους καπνοπαραγωγους νομους (αγρινιο, λαμια, κατερινη, σερρας, ξανθη κλπ)
ο καπνος αρχιναει ανοιξις με τους χασλαμαδες (φυτεια-φυτρες) το καλοκαιρι σπαζεται (συγκομιδη) και μπουρλιαζεται (βελονιασμα) ταυτοχρονα ξηραινεται σε λιαστρες κλπ κλπ και μπαινει σε ''κουγια'' (υπαγεια σκαμμενα στην γη παλια, τωρα απλα αποθηκες)
η εποχη για να αγορασεις ειναι το φθινοπωπορω
ωραια πραματα.αν ανεβω προς τα καπου εκει θα το ψαξω καλυτερα.
μερσι :)
αμα ειναι να ρθεις δωσε στοιχεια ντοκουμεντα και τηλεφωνα να σε φκιασομε ενα καλαθι με διαφορα προιοντα...πανω απολα ο αγροτουρισμος
ο (ίδιος με παραπανω) μπάρμπας μου με είχε πει εμένανε (απαντώντας μου στο "γιατι αγοράζετε τσιγάρα, αφού είστε παραγωγοί καπνού"), οτι το κράτος τους επιτρέπει να κρατάνε για προσωπική κατανάλωση μια χ ποσότητα κάθε χρόνο κι όχι παραπάνω. Οπότε μάλλον όσοι πουλάνε χύμα μπορεί να θεωρηθεί ότι κάνουν μαύρο εμπόριο, αν σκεφτείς και τη φορολογία που έχουν καπνός/τσιγάρα
ναι υπαρχει περιορισμος...αλλα δεδομενου του οτι ΟΛΟΙ σχεδον οι παραγωγοι προτιμουν να σταζουν το μισο τους εισοδημα στα ετοιμα τοτε μπορεις να παρεις απο διαφορους παραγωγους μια ικανη ποσοτις
μπαδεγουεη...τι ειρωνια-το λεγαμε προχτε με εναν εδω-να εισαι παραγωγος και να τα σταζεις στις χημειες...σαν βγαζεις κρασι/τσιπουρον και να τα σταζεις στην αμστελ και στο τσονυ
Ε ναι συνήθως δουλειές κάνουν με μαυρα,παραγγελίες φιλων/συγγενων/γνωστων κλπ.
Μινμιν γουσταρες πιο πολύ τον κανονικό;Εμενα στη δευτερη καπνοσακούλα μου αφηνε μια μυστήρια γεύση και γύρισα στον γκολντ.
Μπαηδεγουεη προμηθευτήκαμε αφθονους τσεμπελομπασμαδες,οπότε το τριπάκι του Μάρλμπορο παραμερίζεται για κάποιους μήνες.
σημερα τον αρχισα τον κανονικο κι αυτο λογω του οτι του ειχε τελειωσει ο Gold...για τον οποιο πρεπει να ππω οτι με κανονικο φιλιτρο ειναι και γαμω
Spoiler
ο κανονικος μεχρι τωρα το παει καλα το θεμα
τα χαρτάκια που χρησιμοποιείς είναι ρίζλα γαλάζια
μιας κ αναφέρθηκαν τα χαρτάκια, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς άλλος που να κάνει ρίζλα γλυκόριζα.
τον τελευταίο καιρό έχει βρομίσει ο τόπος από γλυκόριζα που δεν έχω καταλάβει αν είναι αυθεντικά ή όχι -μάλλον όχι δλδ- που είανι απλά χαρτί κ δεν μπορώ να βρω πουθενά τα κανονικά.
η ψιλικατζού μου, που πάντα έπαιρνα από κείνη ύστερα από το πρώτο κρούσμα που είχα στον Βόλο τον χειμώνα πέρυσι, μου είπε πως ένας τύπος πήγε κ αγόρασε δύο κουτιά (πρεζάκι κάργα) γιατί είχε πάθει κ αυτός το ίδιο μπλα μπλα μπλα... τώρα έχω ξεπέσει σε κάτι γαλάζια περιμένοντας να φέρει αλλά δεν είναι τσιγάρο αυτό =(
εχουν αρχισει πλεον (εγω τωρα το πηρα χαμπαρι) παμφτηνοι καπνοι σε σακουλακια κατευθειαν απο παραγωγους . καλη φαση.
Εγώ παιδιά, τελευταία φουμάρω λίγο τέτοιοSpoiler
USB2?
Ικόνο, που βασίζεις την πεποίθηση οτι θα πάθουν μαύρο θάνατο όμως?
Σαντοου, ηλεκτρονικό τσιγάρο ναι. Και μιτς, φορτίζει και μέσω usb, αμε.
Γραφικοτητες v2.0
Koιτάχτε να δείτε, για να μιλάμε με φακτς και να μην πετάμε μούτζες εδώ κι εκεί λόγω άγνοιας.
Να πούμε για αρχή πως πρόκειται για μια συσκευή η οποία έχει ήδη βοηθήσει πάρα πολυ κόσμο να κόψει το κανονικό τσιγάρο. Ανάμεσα σ'αυτούς είναι και μέλη της οικογένειάς μου.
Σαφέστατα δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε πόσο βλαβερό μπορεί να αποδεχτεί πως είναι για την ανθρώπινη υγεία ιν δε λονγκ ραν, αλλά τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα λένε τα εξής:
Καταρχάς η λογική της συσκευής είναι πως γεμίζεις το φίλτρο με ένα υγρό, αυτό ατμοποιείται μέσω μιας αντίστασης και ο χρήστης ρουφά/εκπνέει τον ατμό.
Οι δυο πιο διαδεδομένες ουσίες που χρησιμοποιούνται σα βάσεις για τα υγρά, είναι η προπυλενογλυκλολη και η φυτική γλυκερίνη, ουσίες οι οποίες χρησιμοποιούνται επίσης κατα κόρον στη βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Μάλιστα η προπυλενογλυκόλη αποτελεί συστατικό εισπνεόμενων φαρμάκων για το άσθμα.
Στις βάσεις αυτές τώρα προσθέτεις όση νικοτίνη θες και κάποιο άρωμα και ατμίζεις αυτό το τελικό υγρό.
Επομένως, απ'τη μιά έχεις το κανονικό τσιγάρο, το οποίο αποδεδειγμένα σαπίζει τα δόντια, χαλάει την επιδερμίδα, φράσσει τις αρτηρίες, μαυρίζει τα πνευμόνια και προκαλεί ένα σωρό καρκίνους και κάτι δεκάδες χιλιάδες θανάτους το χρόνο κι απ την άλλη έχεις κάποιες ουσίες οι οποίες είναι αβλαβείς όταν καταναλώνονται από τον άνθρωπο και μια συσκευή μέσω της οποίας μπορεί κάποιος εθισμένος στη νικοτίνη, να την προσλάβει χωρίς να στερείται και την αίσθηση του καπνίσματος, με μόνο μελανό σημείο το ποιές ακριβώς θα είναι οι επιπτώσεις από την μακροχρόνια εισπνοή αυτών.
Ε λοιπόν, δε θα πρότεινα να πιάσει το ηλεκτρονικό κάπνισμα κάποιος που δεν καπνίζει του μπιγκιν γουιθ, αλλά σίγουρα θα το συνιστούσα σε κάποιον σαν εναλλακτική στο κανονικό τσιγάρο, αφού σύμφωνα με τα φακτς, φαίνεται πολύ πιο αβλαβές.
Αυτά.
καπνό απο παραγωγο που και που παιρνω απο εναν φιλο που εχει ενα μπαρμπα γνωστο, του οποιου εχει 10πλασιιαστεί η πελατεια του μεσα σε μισο χρονο. το στελνει με μυστικοτητα, και ειναι και καλα καταχωρημενο σαν λιπασμα. βγαινει κατι λιγοτερο απο 1Ευρω ο 25αρης.
καλης ποιοτητας, απλα εμενα με αρεσει και τον χαρμανιαζω με λιγο καπνο βιομηχανικο. τωρα πια μετα απο πειραματισμους (περασα απο καρελια, ντραμ γαλαζιο, craven στα σεκλετια) κατεληξα σε ντραμ λευκό