Spoiler
Printable View
as mou exhghsei kapoios gia to gpsSpoiler
Ποια δικιά τους ρε μαν, γίνε πιο σαφής :P
Spoiler
^Αν εννοούσε τη μεθυλαμίνη, ναι.
ειδα το 7 χθες
Spoiler
Spoiler
Ένα σκέτο έπος το 8ο,η καλύτερη σκηνοθεσία ever, hail to the king
Όταν χέζεις σου έρχονται οι εκλάμψεις.
Για όσους θέλουν να θυμηθούν το επεισόδιο από το flashback με τον W.W., είναι στο επ 4x04.
Δεν ξέρω τι να πω πια γι'αυτή τη σειρά, δε βρίσκω ψεγάδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ποιος περιμένει έναν γαμημένο χρόνο για το τέλος.
πόσο πολύ γάμησε ρε πούστη
:touched:
εχουν βγει γκρικ υποτιτλοι?
Ε άντε γειά απλά
Spoiler
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σημαντικό, αλλά πραγματικά έχω την ανάγκη να πω κι εγώ "πόσο γάμησε ΚΑΙ το 8ο???? ". Παίζει να είναι από τις ελάχιστες σειρές που οι ύστερες σεζόν (βλέπε 4η-5η) να είναι καλύτερες από τις πρώτες. Γενικά μια τελειότητα.
Ξέρει κανείς πότε περιμένουμε τη συνέχεια; Το καλοκαίρι του '13 ή Φεβρουάριο ξερωγώ;
δεν ειναι σιγουρο αλλα μαλλον καλοκαιρι 13 , φλεβαρη λογικα με τιποτα
Spoiler
α και η Σκαιλερ επαιζε στο Deadwood κι ελεγα τι διαολο κατι μου θυμιζε
Spoiler
Ποιος περιμένει ένα χρόνο γαμω το φελέκι τους;
Spoiler
ποσα ειναι μιστερ γουαιτ τα λεφτα?
http://badassdigest.com/2012/09/04/h...e-have-anyway/
Spoiler
Το ξεκίνησα κι εγώ. Ωραίο φαίνεται!
Εγώ βασικά το ξεκίνησα σε φάση ολοκλήρωσης του 4ου κύκλου την ημέρα που παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή η σειρά χρειάζεται τρελές υπομονές και όχι για λίγο, για μένα οι πρώτες δύο σεζόν κύλισαν αρκετά δύσκολα. Από την τρίτη γίνεται φοβερό μπαμ, όντως μοναδικό χαρακτηριστικό αυτό σε σειρά, όσο περπατάει να γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα από πριν.
Γενικώς παίζει μπόλικο σποϊλάρισμα..Xαχαχα,άντε να γράφουμε εμείς εδώ τα δικά μας.Τεσπα.
Τέλειωσα 2ο κύκλο.
Θεωρώ συγκλονιστικά τα επεισόδια που δείχνει την όλη φάση με τις χηειοθεραπείες - κάτι που εδώ στο Ελλάντα οι και καλά κριτικοί σειρών το έχουν ξεπεράσει.Καλά κάνουν βέβαια και τους εύχομαι να μην τους τύχει.Επειδή έχω ζήσει την όλη φάση,πραγματικά με έκανε να αντιμετωπίσω κάποιους δαίμονες και με βοήθησε αρκετά.
Όσο για τα επεισόδια με τη junk φάση - για να μην σποϊλάρω - θαρρώ πως είναι όπως πρέπει να είναι.
Μεγάλο ρισπέκτ στους παραγωγούς της σειράς που τα βάζουν με πράματα που εδώ στο Ελλάντα τα θάβουμε κάτω από το χαλάκι και απλά κουνάμε το κεφαλάκι μας συμπονετικά,ευχόμενοι "κουράγιο", "καλή τύχη" και διάφορα άλλα...
Την συνεχίζω.
Υ.Γ.
Spoiler
Τώρα το ξεκίνησα. Είμαι στα πρώτα επεισόδια της 2ης σαιζόν. Χωρίς να θέλω να ακουστώ αναίσθητη (ειδικά απο τη στιγμή που για κάποιους είναι τόσο λεπτό το θέμα) θα προτιμούσα να προβαλλόταν λιγότερο το όλο θέμα με τον καρκίνο και περισσότερο η φάση "Νέος kingpin στο ABQ"
Επίσης είναι ιδέα μου ή η Σκάιλερ είναι ψιλοσπαστικιά;
Άσε ρε που τώρα το ξεκίνησες, αφού εσύ έχεις βγάλει όλους τους υποτίτλους της σειράς!
Σύμπτωση νικ, διαβεβαιώ. Πού να βγάλω άκρη με τη λίνγκο του Τζέσι, yo?
Σ' ευχαριστώ που υπάρχεις. Το βλέπω με την αδερφή μου και τη βρίσκει πολύ "λογική" τη συμπεριφορά της. Τζιζ!
Και πού'σαι ακόμα (για τη Skyler).
Μα γιατί οι γυναίκες των πρωταγωνιστών είναι πάντα για τόσο ξύλο; Να πιάσω τη Σκάιλερ; Να πιάσω τη Λόρι (στο Walking Dead); Να πιάσω τη Κάρεν (στο Californication); Δεν πιάνω καμία για να μην βγω οφ τόπικ αλλά η ανικανότητά τους να βάλουν ένα συμπαθή γυναικείο χαρακτήρα κάνει τη μισοκοιμισμένη φεμινίστρια μέσα μου να ξυπνάει.
Τι σε χάλασε στην Κάρεν;
τι κακο εχει η καρεν, μια χαρα συμπαθης χαρακτηρας (και γυναικαρα)
Όποιος βρίζει κάρεν,με βρίσκει απέναντί του
Ακόμη δεν μπήκα, έκανα εχθρούς; Η Κάρεν είναι η πλέον αντιπαθής. Τραβολογάει τον Χανκ και όποτε θυμάται "ξενερώνει" με κάτι και τον βασανίζει μέχρι να αποφασίσει οτι τον θέλει πίσω.
Ρε όχι τέτοιες συζητήσεις στο τόπικ για κοτζαμάν Χάηζενμπεργκ ναούμ. Λίγο σέβας.
Spoiler