σορρυ παλι αλλα μαλλον δεν καταλαβες. θεωρω τουρτα οποιοδηποτε καφε εχει εστω γαλα μεσα. ο πραγματικος καφες πινετε μαυρος.
και σκοτεινος.
Printable View
σορρυ παλι αλλα μαλλον δεν καταλαβες. θεωρω τουρτα οποιοδηποτε καφε εχει εστω γαλα μεσα. ο πραγματικος καφες πινετε μαυρος.
και σκοτεινος.
μαλιστα
Σκέτος καφές; Γιατί; :? Είναι λίγο σαν βασανιστήριο.
oxi , den einai
γαμαει.
Εξαιρετικες μισανθρωπες σελιδες.
Θυμηθηκα αρκετες και δικες μου "αγαπες",
αλλα η μια και μοναδικη καταρα που δεν ξεπερνιεται στο δικο μου best of ειναι ο,τιδηποτε εχει να κανει με δημοσιο και δημοσιαντζες. Εσχατιες, το τελος του γκοσμου και ολα τα σχετικα παρελκομενα.
Δημοσιο λεμε και λοκ.
αυτοι που κανουν comment στα video στο youtube ατακες απο το video.
giati?
Οι καθυστερημένοι που αποκαλούν όλους τους καφέδες που δεν είναι σκέτοι, τούρτες.
Το ένα από τα δύο αφεντικά μας. Όλοι ανεξαιρέτως τον αποκαλούν ΑΜΕΑ, αν και αυτό είναι προσβολή για τα ΑΜΕΑ.
Επίσης οι μπάτσοι που κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα και όποτε τους καυλώσει βγαίνουν κλησό-τσαρκα και χθες μας γράψανε για παράνομη στάθμευση χωρίς αυτό να δικαιολογείται με τίποτα! Τους πήγαμε φωτογραφία του αυτοκινήτου (εκεί όπου το έγραψαν προφανώς), αλλά εννοείται ότι είπαν "και πού ξέρω εγώ ότι δεν του άλλαξες θέση". Το σπίτι σου.
πολλες μουτζες δε μοιραζεις για κυπριος;
η διαταραχή κενώσεων [είμαι εκλεπτυσμένη γαμώ τον χριστό μου]
ταρίφες.
ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΟΥΝΙΆ ΤΗΣ ΛΆΣΠΗΣ!
Ναι τι;
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
Oi papares pou den anavoun flash sto dromo.
Den uparxei kamia dikaiologia, Kounas to daxtylaki sou 3 ekatosta, den einai kai duskolo.
H "οδικη συμπεριφορα του νεοελληνα".
Οι δρομοι δεν ειναι λουνα παρκ/πιστα επιδειξης ρε καγκουρες. Τα στοπ δεν ειναι εκει για να κολλαμε αυτοκολλητα.
Καταλαβαινω οτι οι ντιλιβεραδες κανουν ενα πολυ δυσκολο επαγγελμα αλλα ρε στοκοι ποσο χρονο γλιτωνετε οδηγωντας παντα αναποδα σε μονοδρομο? Στη Καλλιθεα που ειναι εναλλαξ μονοδρομοι πως γινεται να πανε παντα αναποδα?
Θανατος στις κυρατσες και τους βλακες που διπλοπαρκαρουν ενω στα 5 μετρα υπαρχει θεση.
Θανατος στους ταριφες που σταματανε χωρις καμμια προειδοποιηση μες στη μεση του δρομου ενω μπορουν να κανουν ανετα δεξια.
και πανω απ ολα.
ΘΑΝΑΤΟΣ στους βλαμμενους που την εχουν δει πονηροι και μπαινουν σφηνα στα φαναρια ενω περιμενεις στη σειρα σου να στριψεις.
Συμπεριφορά ελλήνων οδηγών γενικά μεγάλο κεφάλαιο (αν και όταν πας ίστανμπουλ για 1-2 μήνες μετά τους λατρεύεις). Εκτός από τα φλας και τις προσπεράσεις από δεξιά, με τσαντίζουν τρελά και αυτοί με τα χαλασμένα ή κακορρυθμισμένα φώτα. Το ένα κερί και το άλλο φάρος πχ ή (πιο συνηθισμένο) να ρίχνει φως στην ευθεία-προς τα πάνω με αποτέλεσμα να σε τυφλώνει. Ειδικά τώρα στην Κορίνθου-Πατρών που σε μεγάλα μέρη έχουν μία λωρίδα μου σπάνε τ'αρχίδια, όταν κολλάει κάποιος από πίσω οδηγώ ψιλοσκυφτός για να μην τυφλώνομαι από το μεσαίο καθρέφτη.
δρακο,o ka8reftis exei ena katisandiakoptaki gia afto akrivws ton logo.
ο καριόλης γείτονας που διπλοπάρκαρε για άλλη μια φορά επειδή την έχει δει τσιφλίκι του κ το φορτηγό κόρναρε κανα 30λεπτο για να έρθει να το πάρει...
15 λεπτά ησυχία κ 3ανά κορναρίσματα επειδή πάλι είχε παρκάρει ο πουτάνας γιος στο ίδιο σημείο κ ενοχλούσε κ 2ο φορτηγό. :dfinger:
Ότι αυτό δεν είναι δικαιολογία/ δίνει δικαίωμα, στον άλλο να είναι καγκουρας και να τυφλώνει τους άλλους;
είπε κάτι τέτοιο?
λύση έδωσε για να μη σου σπάνε τα νεύρα οι καθυστέρες (λιγότερο τουλάστιχον)
Ε δεν είναι κι αυτό λύση γιατί πρέπει να τον ξαναρυθμίζεις μετά από λίγο (του πούστη, έχεις πάντα την ελπίδα ότι στην επόμενη στροφή θα προσπεράσει). Και λέω για τον μεσαίο όπου χτυπάνε και τα δύο φώτα και ενοχλεί περισσότερο από τους πλαϊνούς, που δεν έχει διακοπτάκι, τον ρυθμίζεις με το χέρι και δεν είναι και ό,τι πιο ακίνδυνο να προσπαθείς να τον επαναφέρεις ακριβώς οδηγώντας με 120χαω, ειδικά όταν αυτό πρέπει να γίνει 2-3-5 φορές στη διάρκεια ενός ταξιδιού.
έντιτ, επίσης όχι, δεν έχει διακοπτάκι "γι'αυτόν ακριβώς το λόγο" (ίσως να έπεσε γι'αυτό η μούτζα), τα διακοπτάκια υπάρχουν για να ρυθμίζεις σωστά τον καθρέφτη κι όχι για να τον ρίχνεις προς την οροφή για να μην τυφλώνεσαι από τους καθυστέρες. Όπως υπάρχουν και διακοπτάκια για να ρυθμίζεις σωστά τα φώτα, μακάρι να τα χρησιμοποιούσαν μερικοί.
ειμαι βεβαιος πως οσοι το βιωνουν θα συμφωνησουν
ΤΟ ΓΑΜΩΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
ετσι μου ρχεται να παρω στο εκατο να τους πω οτι ειμαστε σε ωρα κοινης ησυχιας
:pink:
που τώρα το χειμώνα τα χείλη μου ξεραίνονται και ματώνουν.
τεράστιο σπάσιμο και μην ακούω για λιποζάν..άλλη μαλακία αυτή.
vale meli mwri tzenifer.
:pink:
ή σκέτο ή σε αλοιφή
Apanthse kai o dragon apla na prosthesw oti to na axristeueis tous kathreytes sou (pou tha prepe na nai swsta rythmismenoi kai na tous xrhsimopoieis) gia na mhn sou spane ta neyra oi kathysteres den einai kai lush.
ps. H mounta htan ontws gia to "γι'αυτόν ακριβώς το λόγο".
παίζει να το χετε ξαναγράψει αλλά:
οι άνθρωποι που σε μια συζήτηση απαντάνε ΠΑΝΤΑ μόλις τελειώσεις αυτό που λες "ναι αλλά εγώ τότε/ναι αλλά το καλύτερο είναι/εγώ μια φορά", γενικά που σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν άκουσαν λέξη απ'ό,τι είπες και περίμεναν απλά να πούν τα δικά τους.
τραβάτε μιλήστε με το cleverbot ρε γαμημένοι.