βίντεο-γκέημς και τ'αρχίδια μου κουνιούνται... παίξτε λίγο στόνερ ναούμ και λίγο βοτκα-τζούνιορς! :grin:
Printable View
βίντεο-γκέημς και τ'αρχίδια μου κουνιούνται... παίξτε λίγο στόνερ ναούμ και λίγο βοτκα-τζούνιορς! :grin:
λόγω ανωτέρας βίας δε θα παιχτεί εκπομπή σήμερα αλλά από την άλλη Πέμπτη ξεκινάμε δυνατά!! :dfinger:
ειμαι σε εταιρικο pc, οποτε δεν εχει εκπομπη σημερα.
εμείς παίζουμε κανονικά όμως. σε σκρημο, ποστ χαρντκορ και τέτοια θα κινηθούμε σε γενικές γραμμές σήμερα.
http://img203.imageshack.us/img203/4...wq0meepicq.jpg
σήμερα στις 7:00 πάμε δυνατά!!!!
Ωραία, θα πάρω ακουστικά!:)
ξεκινάμε σιγά σιγά....
λοιπον αντιμετωπιζω προβλημα, με το winamp, μου σερνει ολο το pc, δεν ξερω αν θα κατσω να ασχοληθω ξανα δηλαδη, με κουρασε εδω και κανα 2ωρο που προσπαθω να ξαναβαλω shoutcast, ρισταρτ στο ρισταρτ, ενω απο τοτε που το απεγκατεστησα που ειχε πει ο στατοους οτι τελος η φαση, μου πεταει μια μονιμη μαλακια ποπ απ γουιντοου (να αποσταλει ή οχι το προβλημα) καθε τρεις και λιγο!
τεσπα αν βρω καμια ακρη ισως κανω την επομενη φορα, ισως και καθολου, που σημαινει αμα θελει κανας αλλο το διωρο, ας το παρει, ετσι κι αλλιως σε καμια 6-7βδομαδες φευγω και φανταρος
:(
μη γαμιέσαι! 6-7 εβδομάδες δεν είναι λίγες! Σε θέλουμε online, alive and kicking! \m/
έλα το τρένο μας ξεκίνησε και για σήμερα ;-)
Σύντομα θα σας δοθεί, στους παραγωγούς, ένα όνομα χρήστη κ κωδικός για την κεντρική σελίδα για το kick source, λόγο του ότι δοκιμάζουμε κάποια νέα πραγματάκια :)
ξεκινήσε λέμε και για σήμερις
μετά το διάλλειμα της περασμένης εβδομάδας, σήμερα πάμε δυνατά ξανά
\m/
ξέρω έχω γίνει γραφικός αλλά: "και πάλι σήμερα μαζί στις 7:00" :D
Εκει για να στηριξουμε αρχοντα και ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ φωνη της βορειου ελλαδος
ξανά-μανά σήμερα στις 7:00
αν αργήσω κανα 5λεπτο μη φύγετε! :P
Την Παρασκευή 2 Ιουλίου ο σταθμός θα κλείσει μια κ έξω.
Ευχαριστώ από βάθος καρδίας για την συμμετοχή και για της γνωριμίες που έκανα όλων αυτό τον καιρό.:)
:((