μπερδεψες την μαλακια με το ποσταρισμα δηλαδη... ετσι εξηγειται το ποστ σου.
Printable View
μπερδεψες την μαλακια με το ποσταρισμα δηλαδη... ετσι εξηγειται το ποστ σου.
Αμα ψοφολογησει η Μπριτνευ η ο Just-In Τιμβερλεηκ χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι,διοτι αυτο που κανουν ειναι το εκατομμυριαστο αναμασημα του Τζακο, το θεμα δεν ειναι αν πουλησε η οχι,το θεμα ειναι οτι πριν απ'αυτον δεν υπηρχε κατι αναλογο,οπως και πριν απο τον Ελβις.Το οτι κατι ειναι εμπορικο δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι και κατακριτεο,οσο ειναι καθαρες οι προθεσεις,αλλο το να λες θα κανω καριερα(θελω γκομενες και χρημα και δεν με απασχολει το πως) και αλλο θα γραψω μουσικη(γιατι ο Μαικωλ ναι,εγραφε μουσικη).Ο Τζακσον δεν ηταν δημιουργημα καποιου στουντιο (οπως το 95% των σημερινων ποπ σταρ),ηταν ενα αυθεντικο ΤΑΛΕΝΤΟ,και ανοιξε τον δρομο για την μουσικη βιομηχανια οπως την ξερουμε σημερα.Πραγματικα μονο με τον Ελβις και τους Beatles μπορει να συγκριθει οσον αφορα την επιρροη που ασκησε στο ιδιωμα του,μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ΠΟΠ μουσικη,ουτε για κλασσικη,ουτε για τζαζ,ουτε καν για ροκ,αλλοι οι κανονες,αλλο το κοινο. το 90% των μουσικων θελουν να ειναι επιτυχημενοι,ε ο Τζακσον ηταν ο μεγαλυτερος,και αυτος απο τον οποιο εφαγαν ψωμι χιλιαδες αλλοι.Κανεις δεν τον φτανει,ουτε η ΜΑDANNA ουτε ο Πρινς(κι ας εχει γραψει και αυτος σπουδαια τραγουδια).O Jackson εγραφε μουσικη για τον κοσμο,οπως οταν πεθανει ο Αρνολντ δε θα βγει κανεις να πει σιγα τον ηθοποιο,that's not the point,οι γονεις,οι συγγενεις,οι φιλοι μας ποτε δε θα αναζητησουν κατι περισσοτερο απο τον Jackson,τον Arnie,η αν θελετε πιο τοπικα τον Φιλιππιδη η τον Ρουβα.Εμεις ειμαστε οι "περιεργοι"που μας απασχολουν οι τεχνες περισσοτερο(η εστω γουσταρουμε να ψαχνουμε την μουσικη),δεν φταιει ο Jackson αμα η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου αρκειται σε 5 κουνηματα και catchy ρεφραιν(οσο καλοδουλεμενα ειναι),εχουν και τους λογαριασμους και τα δανεια στο κεφαλι τους.Οπως και να'χει ζωη σε λογου μας,εχω περιεργεια να δω τοσα λεφτα που θα πανε,οπως επισης τι θα λενε για τον Τζακο σε 20 χρονια.Οπως σημερα σου λεει ο αλλος "κανω 70's παρτυ" και παιζει απο Sabbath και Zeppelin μεχρι Abba και Βeegees εντελως απενεχοποιημενα.The times they are a-changin'(σειρα εχει ο Dylan).
ΚΑΛΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
Κατι πηγε στραβα στο στρατολογημα των νεων ER users, η πεμπτη γενια χαρακτηριζεται απο ανοιχτυομυαλα ατομα με ωραια διαρθρωση του λογου και ποστ γεματα επιχειρηματα, δεν μπορω να το εξηγησω, καποιος επρεπε να βρισει λιγο παραπανω να σφιξουν οι κωλοι νομιζω. Μορμ, υπαρχουν και τα ελληνικα ως γλωσσα ξερεις ε. :P
:maikl:
αμνέζιακ παλικάρι μου, είναι τόσο εμφανέστατο για μένα ότι ο μάικλ διέθετε εξαιρετικό ταλέντο και ήταν καταπληκτικός τραγουδιστής και περφόρμερ και αυτοί που γράφαν τα κομμάτια του ή/και ο ίδιος είναι άτομα εξαιρετικά εμπνευσμένα και οι καλύτεροι στο τομέα τους, που δεν βρήκα τον λόγο να το αναφέρω. Εμένα δε με ενδιαφέρουν όμως οι καταπληκτικοί μουσικοί και παραγωγοί, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Και στην εμπορική μουσική ο σκοπός καθορίζει πλήρως το αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι τέχνη εύκολη, πιασάρικη, η οποία να μην έχει απαιτήσεις, να μη κουράζει, να αναφέρεται σε ιδέες και καταστάσεις ήδη γνωστές σε όλους ώστε να μπορεί να πιάσει το lowest common denominator όπως έχουμε ξαναπεί. Λοιπόν μια τέχνη η οποία φτιάχνεται με τέτοιους σκοπούς όσο καλογραμμένη να είναι έχει συγκεκριμένα όρια όπως και να το κάνουμε, για αυτό και όλα τα χορευτικά και οι ορχήστρες και παραγωγάρες του μάικλ είναι συμπαθητικά αλλά σβήνονται μπροστά σε μία φωνητική γραμμή του Jeff Buckley και του Johny Cash και μισή ενορχήστρωση του Sufjan Stevens ξερω γω, για να μην χρειάζεται να μιλήσουμε για ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ και μας λέτε χαμεράκηδες. Για αυτό και γω αναφορικά με τα πράγματα που ψάχνω, δεν έχω χρόνο στη ζωή μου να αφιερώσω στον Μάικλ Τζάκσον, αλλά μπορεί να ακούσω και αρκετή ποπ μουσική που θεωρώ πολύ καλύτερη. Είναι θέμα επιλογών. Όλα τα πράγματα στην ζωή είναι ωραία, αλλά πρέπει να ψάξουμε να βρούμε και τα πιο ωραία, ε?
Φθόγγε να τα ψάξουμε, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι κάποιοι μαλάκες αυτά τα πιο ωραία τα βρίσκουν στο Μάικολ και στο Τζάστιν και στους Κίλλερς και στην Έιμι και πίστεψε με, είναι το ίδιο χαρούμενοι με σένα!
Σίγουρα είναι. Μεγάλες ανακαλύψεις έχεις κάνει σήμερα!!
Mπα,μαλλον το Cry me a river σε Death/Sludge.To southland tales ειναι η πιο προσφατη ταινια του Richard Kelly(Donnie Darko)επιδης ειναι οφ τοπικ,θα ανοιξω θρεντ οταν δεν βαριεμαι.Παιζει ο Just-In,o The Rock,και η Baffy(λεγε με Sarah Michelle Gellar)α,και ο φιλτατος καμενος Sean William Scott.
Μαλάκα ντάξι. Φθόγκε. πάνε φάε μια πίτσα και άκου τη μονοφωνική μουσική σου.
Πίτσα δεν έχω αλλά πάω να βάλω La Monte Young αν επιμένεις!!!!
η πουστιά είναι ότι τις προηγούμενες μέρες άκουγα αρκετά μάικλ τζάκσον, έβλεπα βίντεοκλιπς, πέρασα και μερικά mp3 στο κινητό για να ακούω στη δουλειά.... ψιλοταράχτηκα
JUSTIN RE MOUNIA!
Σύμφωνα με το CNN η αστυνομία αναζητά τον γιατρό του βασιλιά της «ποπ» ο οποίος θα ήταν σε θέση να δώσει διευκρινίσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν τον Τζάκσον στον θάνατο. Ο γιατρός, που έμενε μαζί με τον Τζάκσον και ήταν υπεύθυνος για την φαρμακευτική αγώγη, έχει εξαφανιστεί και αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί υποψίες.
Αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για υπερβολική δόση φαρμάκων που χρησιμοποιούσε ο Τζάκσον ως παυσίπονα και ίσως αυτή η μίξη να τον οδήγησε στον θάνατο.
Μας τον φάγανε οι άτιμοι οι Ελιτιστές!
σταμάτα να μιλάς αγγλικά ρε πούστη.
Φθογγε σχετικα με αυτα που λες η αντιδραση μου θα ειναι ακριβως η ιδια με αυτη της Χ καθως,πραγματικα πιστευω οτι δεν εισαι μουσικα κομπλεξικος,και επειδη και ο ιδιος ανεφερες οτι ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη για την τεχνη,αδυνατω να κατανοησω το γιατι απορεις που αναφερεται ο Τζαξον ως μεγαλος καλλιτεχνης.Ηταν μεγαλος καλλιτεχνης και εσυ θα επρεπε να μπορεις να δεχτεις οτι καποιοι το πιστευουνε,οπως και γω μπορω να δεχτω οτι εσυ θεωρεις μουσικαρες αυτες των Πεισαζ ντ Ιβερ ας πουμε.
Και κατι τελευταιο.Γιατι πρεπει να ισχυει στο μυαλο μας για να ειμαστε προχω οτι ΕΜΠΟΡΙΚΟ=ΜΟΥΦΑ,ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΦΤΗΝΗ ΨΕΥΤΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ μπορεις να μου το εξηγησεις με επιχχειρηματα?
Φιλικα παντα
ο.κ., δεν είδα καν το κόουτ του φίξερ.
Δλδ οτιδηποτε είναι ποπ δεν είναι τέχνη;
Ρωτάω σοβαρά αν αυτό εννοείς, δε το λέω ειρωνικά.
Γιατί το smooth criminal (που μιλάει πχ για φόνο ;ara δεν είναι ακριβώς το πιο ελαφρυ θέμα, κι ας μην είναι στο στυλ των Murder ballads του Cave), πολλά άλλα του jackson, αλλά και κάτι isla bonita, like a prayer της madonna, shiny happy people των REM, δε ξέρω πόσα τραγούδια beatles, και άπειρα ακόμα φανταστικά ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ κομμάτια είναι ποπ, αλλά μου φαίνεται πολυ δήθεν να πει κανείς ότι δεν είναι τέχνη.
Sometimes less is more.
Εδω στο θριλερ μιλαει για πτωματα που σαπιζουν στην απαγγελια τι λεμε τωρα.Φθογγε σοβαρα περιμενω με ενδιαφερον απαντηση
οϊ, να πω κάτι κ 'γω..
ναι μεν, ό,τι έκανε ο τζάκσον απαιτούσε να δουλεύουν πίσω του εκατοντάδες άνθρωποι, και εν μέρει ήταν κατασκευασμένο από τη μουσική βιομηχανία.
αλλά δεν νομίζω να μπορούσαν να το κάνουν πολλοί.
τέχνη ή όχι λοιπόν(κ φθόγγε αλλιώς αγγίζει η μουσική εσένα αλλιώς ένα τσιπιρίκι από το αμέρικα π.χ.) αυτό που έκανε χρειαζόταν μανγκιά.
Και με φωνη Vincent Price.
Μπράβο φθόγγε, πολύ ωραία posts!
viazomai na fugw
opoios vrizei michael tha me vrei mprosta tou. se 2 second anevazw to diko mou tribute ston king
2 ringtones tou michael apo emena me agapi gia sevasmious ixous sta kinhta sas
http://rapidshare.com/files/248969501/mj.rar.html
Burnin rules.
Κατανοώ φθόγκον, ειδικά για κάποιες σαβούρες (Earth Song και ταρχίδια μου κουνιώνται) του Michael Jackson, όμως κι αυτός πρέπει να κατανοήσει ότι η μπασσογραμμή και το ρεφραίν του Billie Jean (και πολλά τέτοια παρόμοια) είναι ό,τι είναι και το Folsom Prison Blues για το είδος του. Το πόσο πούλησε, και πόσο αυτές οι πωλήσεις έγιναν πάτημα για άλλου είδους προβολή είναι άλλο θέμα. Ο Michael Jackson ήταν σχολή, και όταν κάτι είναι σχολή ακούς την ειλικρίνεια (δε θέλω να πω ένα στεγνό "πρωτοτυπία") σε αυτό.
σδφασδφασασδφ παιδιά είστε κουραστικοί γιατί δε διαβάζετε προσεκτικά και ρωτάτε χαζομάρες με το συμπάθειο. Πως είναι δυνατόν να λέω ότι ακούω ποπ μουσική και να δίνω και παραδείγματα στο ίδιο ποστ και να με ρωτάτε αν θεωρώ την ποπ εξ ορισμού μη-τέχνη. Υπάρχει διαφορά μουσικής τέχνης που φτιάχνεται ως πλήρης προσωπική έκφραση και μετά προωθείται από μία βιομηχανία, ιδιαίτερα αν αυτή η βιομηχανία την αφήνει ανέγγιχτη μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, και μουσικής που φτιάχνεται εξαρχής με αυτό το σκοπό. Η μουσική του Μάικλ Τζάκσον δε μου λέει τίποτα, τώρα είτε επειδή έτσι ήταν από τη στιγμή της σύλληψης της ή επειδή διαμορφώθηκε σαν ένα εμπορικό προϊόν αργότερα, αυτό δε το ξέρω. Μπορισαν εκπλήσσομαι γιατί όπως και να το κάνουμε αυτό γίνεται κάθε φορά που ανακαλύπτεις πως κάποιος και εν προκειμένω πολλοί έχουν διαφορετική γνώμη από σένα, αλλά το αποδέχομαι, όπως θα έπρεπε να καταλάβεις από τα προηγούμενα ποστ.
+1
edit: αυτο πηγαινε στο μπερνι ρουλς
Ρε ανθρωπε, το οτι δε σου λεει κατι η μουσικη του ειναι το περιεργο, οχι το οτι λεει κατι σε εκατομμυρια ανθρωπους. Σου ειπανε για songwriting, χορο, τραγουδι, συνθεση, ενορχηστρωση, ιστοριες και τα γειωσες ολα μια επειδη ειναι ποπ, μια επειδη ειναι εμπορικη, μια επειδη δε σου λεει κατι η μουσικη του... αποδεξου οτι μπορει να υπαρχει κατι το οποιο συγκινει εκατομμυρια ανθρωπους και αξιζει χωρις να χρειαζεται να συγκινει εσενα. Υπαρχει κοσμος που χορευει ταγκο και λατιν και το αιμα του βραζει (για να το θεσω ετσι) με μουσικες οι οποιες εσενα κι εμενα μπορει να μας φαινονται ΥΠΕΡΒΑΡΕΤΕΣ και αν θελεις να το παμε και σε "ποιοτητα", μπορει και καποια τραγουδακια του ειδους να ειναι εκπληκτικα απλα και "ποπ" και παλι να δημιουθργουν το ιδιο συναισθημα. Τωρα το αν ειναι καλλιτεχνης ο Μακο η οχι, νομιζω ειναι αυταποδεικτο απο οσα εχουν γραφτει. Θα θελα πολυ να ακουσω την αποψη σου για τους Queen παντως...
:maikl:
την παλεύεις καθόλου ρε παλικάρι? λέω ότι το αποδέχομαι όλο αυτό. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΚΟΥΟΥΤΑΡΕΣ. Λέω για την προσωπική που γνώμη και την υποστηρίζω με κατάλληλα επιχειρήματα που τη δικαιολογούν, ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Οχι για ΕΣΑΣ. Οι Queen είναι από τα πιο αγαπημένα που συγκροτήματα.
φθόγγε στο ποστ λες ότι είναι φτηνή τέχνη με όρια, και ότι οκ υπαρχει καλυτερη ποπ απο τον μιχαλη.
Δεν βλεπω να λες κάπου ότι την θεωρείς τεχνη όπως θεωρείς τεχνη τον JEff (RIP και στον Jeff)