ξεκινήσαμε λοιπόν @ Frostclaw
Printable View
ξεκινήσαμε λοιπόν @ Frostclaw
Γιατί Frostclaw; Στη τύχη ή έχεις πετύχει κάπου server info;
Ερωτηση αν και ξερω τη μοιρα μου.
δεν υπαρχει περιπτωση να πετας σκαφη ε?
φυσικα δε θα ειχε και αυτοκρατορικα κλπ, γιατι για καποιο ΓΕΛΟΙΟ λογο τα γεγονοτα της 1ης τριλογιας πουλανε παραπανω (σκατα στα μουτρα.), αλλα λεμε.
αν είσαι Sith, έχεις αυτοκρατορικό. Πετάς αλλά όχι σε ελευθερο όπως το X-wing vs tie fighter, είναι σε φάση Starfox/Panzer Dragoon όπου είσαι σε μια προκαθορισμένη διαδρομή κι εσύ απλά κουνιέσαι όσο σου επιτρέπει η οθόνη για να αποφεύγεις πυρά/εμπόδια όσο κάνεις mission objectives
πχ
http://www.youtube.com/watch?v=qFjHdipvL30
Είναι πιο πολύ mini-game παρα κάποιο full feature. Ίσως στο μέλλον που θα το μεγαλώσουν..
έκανε εκεί assign το guild η Bioware
και μόλις μπαίνεις μέσα σε λέει "μεγάλε, είσαι στο τάδε πρι - λοντς γκιλντ , θες να σε βάλω με την μία? αλλά πρόσεχε, μόνο ένας χαρακτήρας μπορεί να το κάνει αυτό" μετά θες ινβάιτ για τους υπόλοιπους.
και ΕΧΥΣΑ!
Φυσικά λόγω ανωτέρας βίας θα δω το παιχνίδι μετά τις 28 Δεκέμβρη στα "σοβαρά"
Κι εγώ χθες μπήκα, στο 1ο wave το μεσημέρι, αλλά διάλεξα Red Eclipse.
http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.57478500
http://store.razerzone.com/store/raz...ctID.241168100
Χυνω με το πρωτο, δεν εχει τιμη ομως.
Το δευτερο $140, γελαει ο κοσμος.
Εχω ηδη το παιχνιδι εγκατεστημενο λογω beta.
Θα χρειαστει εγκατασταση και κατεβασμα απο την αρχη για το retail?
Ρε κοιλια..
Light η dark side παιζεις??
Και σε ποιο γκιλντ?
Αντε πες!
πως πάει αυτό; έχει μαζέψει κόσμο; υπάρχει endgame;
Γύρω στα 2 μύρια, τελευταία φορά που τσέκαρα. Για εντγκέημ δεν ξέρω, δεν παίζω :P
Για κόσμο ρωτήστε αφού τελειώσει ο τζάμπα μήνας, πόσοι ανανεώνουν είναι το θέμα, όχι πόσοι αγόρασαν;
Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ερώτηση για το endgame. Αυτό που έχει εδώ και 6 μήνες, 2 raids, heroic instances κτλ.
Ανακοίνωσαν σήμερα το 1.1 και το 1.2 patch:
http://www.eurogamer.net/articles/20...e-game-updates
Γενικά, καλά πράγματα.
Πείτε αλήθεια, είναι καλό;
Πραγματικά τώρα, με αυτά που έχω διαβάσει (κι εδώ μέσα και αλλού), δεν ξέρω κατα πόσο θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση ή όχι.
Τι πάει να πει είναι καλό; Εδώ εσύ το έκλεισες γιατί το 1ο σου quest ήταν να σκοτώσεις 8 μπαρμπαδέλια. Έχει νόημα το να πω αν είναι καλό/γαμάτο/μάπα/γουτέβερ ή όχι; Τα κριτήρια των πιο πολλών γι αυτό το game είναι, όχι λίγο, αλλά τέρμα υποκειμενικά.
Πες τώρα την άποψή σου και βλέπουμε...
Είναι ένα theme park σαν το WoW, σε Star Wars universe, το 2012. Καλοφτιαγμένο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Ok, καλό είναι, εφ'όσον θες κάτι με τις δυναμικές του WoW. Δεν είμαι σίγουρος για το πως εννοεί τον όρο theme park ο Dythor. Γενικά είναι ενα ολοκληρωμένο και αρκετά polished mmorpg.
Τα stories δεν είναι άσχημα (αν και οι διάλογοι είναι bioware), έχει συχνές light/dark επιλογές στους διαλόγους, τα instances είναι καλά και πολλά ενώ τα χοντρά grind quests συνήθως είναι optional/bonus οπότε αν τα βαριέσαι (σαν εμένα) τα κάνεις skip. Από εκεί και μετά το PVP είναι καλό, αρκετά balanced για παιχνίδι που μόλις βγήκε. Λίγο οι ΒΗ, SI φαίνονται OP ώρες ώρες αλλά είναι έτσι το παιχνίδι που δουλεύει καλύτερα με teamplay και αρκετές φορές δεν φαίνεται. Τα space battles εμένα μ'αρέσουν σε γενικές γραμμές και μαζί με το PVP είναι ευχάριστη εναλλακτική για levelling.
Τεχνικά τρέχει καλύτερα από τη beta, αλλά ΑΑ θα μπει με το 1.1 . Επίσης τα graphical artifacts είναι ακόμα εδώ, τουλαχιστον για εμένα που είμαι με ΑTI (ναι, ΑΤΙ.-) αν και από όσο ξέρω δε παίζει ρόλο το brand. Animations μπορούσαν να ήταν καλύτερα όπως και κάποιοι εξωτερικοί χώροι αλλά οκ, χαίρομαι που κάθε ability έχει και δικό του animation.
Τα talent trees είναι μουφες, θυμίζει παλιό wow που έβαζες ένα talent point για να πάρεις 3% crit, bloated πίπες.
Έχει και αρνητικά και θετικά, τώρα δε μου έρχεται κατι. Καλό είναι, παίρνει τα δοκιμασμένα του WoW και βάζει 4-5 δικά του twist ενώ χαλάει και άλλα 1-2. Γενικά καλή αρχή και θα βάλουν πράμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
/shrug
Αυτές τις μαλακίες έγραφες και δεν ήσουν στο terraria; Ωραίος, φτιάξε τώρα μόνος σου την αποθήκη!
Χμ, theme parks είναι αυτά τα παιχνίδια στα οποία μπαίνεις κάπου-κάνεις-βγαίνεις, στα οποία είσαι μόνος σου ή με το instance group σου, τα οποία κάνουν reset. Που έχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις, σε μορφή επιλογής παιχνιδιών σε λούνα παρκ. Theme parks είναι το WoW και το TOR. Sandboxes (το αντίθετο του theme park) είναι τα EVE, Darkfall.
Χμ, προσωπικά δε μ'αρέσει όλο αυτό (χεστήκαμε) αλλά κατανοητό, οκ.
Ήταν μετά το Terraria ρε ΣΤΟΚΕ. Επίσης στη πούτσα μου η "αποθήκη", όπως είδες δε πρόκειται καν να βοηθήσω, το πολύ πολύ αν δε μ'αρέσει να ρίξω κανέναν δυναμίτη εκεί μέσα φορδελαλζ, οπότε κάντε καλή δουλειά μπας και τη γλυτώσει :!: Υποτίθεται αποθήκη ήταν το μέρος που έχτισε ο άλλος το δωμάτιο του, φαντάσου.
Κανε μαλακία να γκρεμίσω όλο το σπίτι. Θα μένω εγώ στην υπόγα, η συγκατοίκηση με τον άλλον δεν παλεύεται.
Star Wars: The Old Republic is free to play this weekend
http://www.eurogamer.net/articles/20...y-this-weekend
μια χαρά μέχρι λεβελ 15 για να πάρεις μια αντιπροσωπευτική ιδέα.
Επίσης παίζει και Invite a friend φάση για 7 μέρες , οπότε ίσως και να μπορείς να το δεις συνδυαστικά για 10 μέρες :)
"You have been a dedicated member of the Star Wars™: The Old Republic™ community and we appreciate your interest in our game. As a thank you for being a dedicated fan, we would like to invite you to participate in a 7-day free Trial. This is one Star Wars™ game you don't want to miss; MSNBC named it "...Game of the Year." See for yourself, you're only a few steps away. Create an account, download the game, click "Start Trial Now" and play for seven full days."
!!!111 Πάνω στην ώρα που παράτησα το ουώου.
πειτε που μπαινουμε; πως κατεβαζουμε και που σκοτωνουμε;
25 GB?!
Θα κατσεις να κατεβασεις 30GB για να παιξεις ενα tutorial star wars που δεν σε αφηνει να chatαρεις με τους αλλους παιχτες ?
δεν θελω να τσαταρω. να σφαξω θελω. επισης δεν τα κατεβαζω στην πλατη μου...
Εγώ πάντως ξεκίνησα Sith Inquisitor στον Frostclaw.
μπορω να σας βρω στον φροστκλο? επαιξα λιγο και μ αρεσε ειναι η αληθεια αν και απλα περιπλανιομουν (και οταν βρηκα κατι μαλακες με καθαρισαν) και μαλλον το λαπτοπ δεν σηκωνει πολλα..
μπορείς να έχεις επικοινωνία με τους υπόλοιπους?
Kyrra είναι ο τσαρ μου , αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να βρω χρόνο να παίξω μέσα στο σουκου
ασε τοτε. θα δοκιμασω λιγο και αν μ αρεσει θα αγορασω...λεμε τωρα...
Boreis na chatareis ( /say) h na kaneis party k na chatareis ekei. Mono wisper den boreis na kaneis alla boreis na apadhseis an s kanei kapoios allos. Me ta fps exw ena thema ,ola low ta settings k vgazw 30-90 fps. Genika polla parapona gia ta fps k polla bug. An to ftiaxoun ligo psinw na agorasw.
Saturnine @ Frostclaw. Βρείτε με !!11
Πρωτη φορα που παιζω MMORPG.
Επαιξα μολις ενα τριωρο σημερα και καταλαβα γιατι και πως μπορει κανεις να χασει βδομαδες και μηνες απο τη ζωη του.
Και θα το κανω.
Λοιπον, εχει free lvl 1-15 για καποιο χρονικο διαστημα, το οποιο ειναι καπως μεγαλη ξενερα γιατι φτανεις λβλ 15 μεσα σε μιση μερα χωρις πολυ κοπο, αλλα αν θελετε να παιξουμε, καντε καναν χαρακτηρα στον Nightmare Lands (ευρωπαικοι σερβερς) και ενημερωστε να φτιαξω κι εγω καναν καινουριο, εχω ηδη εναν 15αρη εκει περα και εναν 43αρη σε αμερικανικο σερβερ, αλλα σταρχιδια σας :!: Και μετα ψηθειτε να το παρετε γενικως να λιωσουμε με οπερεησονς και αλλα ομορφα