Ώπα, δηλαδή στα άλλα τόπικς δεν είναι καφενείο; Μαλακία σας.
Printable View
1.οκ
2.οκ (οχι ψιλο,εντελως)
3.οκ
4.ηταν ωραιο το τσιγκλισμα μου παντως-πουστικο.δεν εθιξα ευθεια το μεταλ,αλλα σε εβαλα σε κακο τριπακι.
5.εξωτικο=περα απο τα τετριμμενα και συνηθισμενα μουσικα γουστα μας ρε χαλβα.
6.η Τουμπα δεν εχει πρεζονια,μονο σουρωμενους.τα μεταφεραμε στον ηρακλη τα ζακια.και μονο που εχετε παντως στην συνομοταξια σας αζορ και ρουθλεςς,εχετε κλεισει σαν μουσικη σκηνη.κριμα που δεν εισαι βαζελος να σε αρχισω στο δουλεμα περι επικου μεταλ,οι γκευβροι ειστε(οπως και οι παοκτσηδες) γνωστες κλασσικομεταλ λουλες.
ασε με τωρα να βγω καμια βολτα ακομα,9μιση πηγε.
4. Κανένα τριπάκι. Μόνο απορίας: Γιατί μου τα λέει αυτά;
5. Σώπα. Εγώ πότε έθιξα τα εξωτικά δεν ξέρω. Μια φορά μόνο στο δίλημμα μιουζ-ρέντιοχεντ είπα "Ομπιτσουαρι". Ακούω πάρα πολλά εξωτικά.
6. Ο Ρέηζορ ξαναλέω είναι στους τοπ 5 πόστερς.
Καλή τσάρκα.
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου, δεν έχει νόημα ο διαχωρισμός, απλά γιατί: πού θα μπουν threads πχ για System of a Down, Rammstein κλπ κλπ.; Εκεί κι αν θα γίνει μπάχαλο.
Η μόνη λύση κατ'εμέ, έκκληση για μείωση της μαλακίας και αυστηρότερο moderating. Ειπώθηκαν όλα αυτά απ'ό,τι βλέπω αλλά κάνω μια σούμα.
Εμ. Φαντάσου μπάχαλο αν κάποιος κακομοίρης πάει και βάλει ράμσταην στο μέταλ φόρουμ. Μαλακίες, γενικώς ο μόνος λόγος που θα σκεφτόμουν το διαχωρισμό θα ήταν να είχε τόοοση κίνηση που να δυσκολευόταν κάποιος να παρακολουθήσει, όπως πχ είχε γίνει με το διαχωρισμό general-death to polls.
αν γίνει ο διαχωρισμός δεν θα ξέρω που θα γράψω μιας και έχω αποφασίσει να μην έχω παρωπίδες στα αυτιά μου.
Δεν ξέρω αν είναι κακό να ακούς στον νταλκά σου The Fall και Swans , να σε πιάνει να βάζεις στο πικ απ , Dead Kennedys και να κάνεις τεράστιο ταξίδι να δεις Anthrax Suicidal Tendencies και Sacred Reich.
Να έχεις στο σπίτι σου δισκογραφία Nick Cave (και όλα τα γύρω γύρω) Einsturzende Neubauten (και όλα τα γύρω γύρω) Depech Mode και παραδίπλα maiden , metallica (3 πρώτα εντάξει? :P) ozzy , και από κάτω Skynyrd , ZZ-TOP molly hatchet.
Και στο απέναντι ραφάκι 4ad και factory μαζί με όλο το manchester των 90's.
όποιος θέλει να βάζει ταμπέλες και παρωπίδες είναι γούστο του , αλλά εμένα με τα στενά προσωπικά μου γούστα δεν θα μου κόψει κανένας την καύλα να ακούω καλή μουσική.
Ομοίως και σε ένα ανοιχτό φορουμ, αν κάποιον τον θεωρώ "παπάρα" απλά προσπερνάω τι λέει.
(απελπιστικά άσχετο συμπέρασμα , /join #care)