http://electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=20693
ty
ψάχνω εδώ και κάνα μισάωρο το delete post, παραιτούμαι. το θρεντ που θέλω να σβήσω βρίσκεται στο cinema/dvd φόρουμ
επίσης είμαι ο ουμπου ρουά και άλλαξα ακάουντ.
ΕΝΤΙΤ: οκ, μόλις διαπίστωσα ότι επιτρέπεται delete μόνο σε replies και όχι σε threads, μαλακία.
εντιτ το ποστ σου και έχει επιλογή delete
τσου, μόνο όταν πρόκειται για reply. εγώ θέλω να σβήσω thread.
Χμ, έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται αν δεν είσαι μοντ, κάπου το χε αναφέρει κάποιος
ye, έτσι φαίνεται. στο php γινόταν.
τεσπά, ας φιλοτιμηθεί κάποιος mod να σβήσει το άκυρο thread στο cinema.
το σκότωσα
Άμα θες το παλιό ακκάουντ πιμι
κυριλέ, ήθελα να αλλάξω account ούτως ή άλλως.
Το αυτόματο λογκάουτ μόνο σε μένα έγινε ή είναι γενικό το πρόβλημα;
Ξέρω ότι έγινε και στον αμνήζιακ. Σ'εμένα δεν έγινε, dunno. Κάντε λίγο υπομονή πάντως, επικοινώνησαν μαζί μου από το host και ψάχνω deggial. Υπάρχει μια πιθανότητα να κατεβάσουν το site προσωρινά, θα το φτιάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.
αν λετε οτι σε κανει αυτοματα log out αν δεν ασχοληθεις με το er για κανα 5λεπτο και σε μενα το κανει!
τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα να ζητήσω και εγώ 3 πραγματάκια.
μπορεί αυτά να είναι και θέμα firefox ε;
Το πρώτο είναι αυτό με το logout. Σε πετάει πολύ γρήγορα έξω αν δεν κάνεις κάτι.
Τα άλλα δύο μάλλον είναι θεματάκια του φόρουμ γιατί το έχω παρατηρήσει και αλλού. Το insomnia ας πούμε όταν μπαίνει στο index σου έχει έτοιμο username/password ενώ εδώ όχι και το έχεις αποθηκεύσει. Επίσης όταν πατάς logout σου ζητάει επιβεβαίωση η μαλακία λες και είσαι γκαβός ή λες και αν γίνει λάθος κάτι έγινε. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και το adslgr οπότε μάλλον δεν είναι δικό μου θέμα.
Το ξέρω ότι είναι μικροπράγματα αλλά αν είχες χρόνο ρίξε μια ματιά και εγώ θα πω "ευχαριστώ" :)
Γι'αυτό με το logout: είχαμε βάλει όριο 15 λεπτά, που μου φαινόταν αρκετό. Η συγκεκριμένη επιλογή επηρεάζει και το ποιοι φαίνονται online, οπότε δε θέλω να το βάλω και πολύ μεγάλο... το ανέβασα στα 20 λεπτά, ελπίζω να είναι καλύτερα. Μια λύση είναι να πατάς το "remember me" και στο τέλος logout.
Για την επιβεβαίωση και ότι ξεχνάει το username ο browser δεν ξέρω, σε μένα δε ζητάει επιβεβαίωση στο logout, ενώ το δεύτερο μού φαίνεται μάλλον θέμα του browser.
poll options up to 50
μου φαίνεται πολύ περίεργω να ζητάει μόνο σε εμένα επιβεβαίωση και να μην έχει έτοιμο όνομα και κωδικό όταν μπαίνω αντί γράφει στην θέση του user name.
για πείτε και κανένας άλλος έτσι είναι;
εδώ όλα είναι όπως πρώτα (χέρια ψηλά και χειροκρότα).
o 12 stars whatever μεγαλο νικνεημ Βικοτνικ με ειπε οτι δε μπορει να συνδεθει και του βγαζει λαθος λογκιν ενω τα βαζει σωστα.
Ειπε επισης να του στειλει ο Δραγονλορδ το pass του στο μεηλ, η κατι τετοιο.
Βρειτε τα. Εγω εκανα το ψυχικο.
feature είναι νομίζω.
:pink:
κάτι μαλακία έχει παιχτεί με τα polls μετά το conversion, πχ εδώ δεν θυμάμαι ποια ήταν τα αποτελέσματα του πολλ και αν άλλαξαν αλλά ο χρήστης rincewind2k δεν ψήφισε 30-34 όπως φαίνεται αν κάνουμε vew results αλλά την προηγούμενη επιλογή.
Θα το συζητήσω με deg, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα πλέον για λάθη που έγιναν στο conversion. Στην αρχή το είδαμε και φάνηκε να πήγαν όλα καλά, οπότε αφού δώθηκε online και άρχισαν να γίνονται και νέα ποστ είναι λίγο δύσκολο να αλλάξει κάτι.
Tώρα που το είδαμε αρκετό καιρό, μπορεί να αλλάξει η ώρα στα ποστς στην παλιά μορφή; :D
+1
Emena pantws maresei kalutera to na leei X hours ago, apo to na leei ksera mia wra kai na prospathw na vrw pote to ekane to post.
Genika den exw katalavei giati thelete th palia morfh, to nohma einai na vlepeis eukola prin poso kairo egine to post, oxi pote akrivws egine.
Για αυτά που είναι πάνω από μέρα δεν βολεύει ρε συ. Ειδικά στα 1 year ago κλπ
Αφού μέχρι weeks δε δείχνει; Αλλιώς δείχνει την ημερομηνία. Νο;
Καλά τα λέει ο Ινγκόλεμος.
:fear:είχα την εντύπωση ότι στα παλαιότερα δεν έδειχνε ημερομηνία, δεν ξέρω γιατί. Στα πρόσφατα, η ένσταση μου είναι ότι δείχνει το ίδιο για ένα ποστ πχ που έγινε στις 2 και για ένα που γινε στις 3 παρά αλλά τέσπα αν οι περισσότεροι θέλουν να μείνει προφανώς να μείνει
ούτε έμενα με βολεύει πάντως. δε με ενδιαφέρει να ξέρω πόσο καιρό πριν έγινε το ποστ αλλά ακριβώς πότε. αν είμαστε η μειοψηφία βέβαια, σιγά, ας μείνει.
κάνω c/p κι αυτό γιατί το είχα ποστάρει σε λάθος τόπικ,
ena mikro bug (mallon):
χμ πώς σου φαίνεται έτσι;
χρησιμοποιώ το Bright και δεν έχω αίσθηση του Dark, πες χρώμα άμα είναι.
επίσης πείτε άμα άλλαξε το χρώμα και κάπου που δεν έπρεπε.
ναι ρε συ αυτό εννοούσα, μια χαρά είναι τώρα. πινξξξξ!
τα nicks έγιναν γκρι! καλύτερα έτσι.
μήπως έγιναν γκρι και τα τόπιξ στην αρχική, στα υποφόρουμ κλπ? ήταν άσπρα? δεν θυμάμαι αλλά δε με χαλάει.
edit. όχι πράσινο, όχι.
το βρήκα, αλλάζει και η στήλη "last post". και στην κεντρική και μέσα στα subforum. αναγκαστικά αλλάζουν όλα μαζί. εμένα δε μου χτυπάει άσχημα.
(χααχχα το πράσινο το έβαλα για να φανεί να δω τι αλλάζει.)
ναι το φαντάστηκα, ουφ. απλά μετά απο εκείνο το μπλε ηλεκτρικ τι σκατά ήταν έχω φοβηθεί λίγο.
Λοιπόν, πάνω στο λόγκο του er πατάω αυτό το "albums" που λέει και μου βγάζει:
Kelldorain, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.