Για να σου τα εξηγήσουμε αυτά που ζητάει ο Οντόνιαν πρέπει να τα δεις πρώτα.
Printable View
Για να σου τα εξηγήσουμε αυτά που ζητάει ο Οντόνιαν πρέπει να τα δεις πρώτα.
βασικα ενα σημειο του φιξξξερ που εχει πλακα ειναι οτι οντως το 90% των πεναλτυ που εχει ουρλιαξει η πρασινη αδικημενη γενια των 700 βαθμων διαφορα, με το ζορι πλησιαζουν το πεναλτυ στον Γκαλεττι.
Κατα πρωτο λογο για να τα δω πρεπει να υπαρχουν. Βασικο. Αλλα ξεχασα, εισαι και μαθηματικος εσυ. Εστω πεναλτυ.
:?
kala egw epanalamvanw oti penalty den einai gia kanena logo alla auto tou fixxxer itan kalo :rofl:
Ο ένας λέει για το 90% των πέναλτυ του ΠΑΟ, χωρίς να έχει δει τους αγώνες και ο άλλος κάνει "μαθηματικά αστεία" για να αποδείξει το πόιντ του. Το τόπικ μου ενηλικιώθηκε και ήρθε η ώρα να το αφήσω να φύγει από το σπίτι και να του κόψω το χαρτζιλίκι.
εσενα σε χαλασε ο στρατος παραπανω απο το μεσο οροQuote:
Originally Posted by freak brother
Ontonian, ναι ρε, το "εστω πεναλτυ" το εγραψα για να αποδειξω οτι εχω δικιο. Γιατι να μην εγραφα τοτε "εστω δικιο" και να τελειωνα?
Quote:
Originally Posted by Odonian
ναι, φασεις βλεπουμε ομως. χαχα.
πρεπει να εχεις λογκ με το τι λεει ο καθενας και το χρησιμοποιεις ξερω γω. Οχι, φασεις δε θα καθομασταν να δουμε.
1. να δω ποιος gayρος με ΑΡΧΙΔΙΑ θα βγει να πει ότι δε θα μας τα κάνατε τσατάλια αν έδινε τέτοιο πέναλτυ σε εμάς.
2. επαναλαμβάνω ότι συγκριτικά με το τι έχετε πάρει φέτος, μπορούσε να δωθεί, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΤΑΚΛΙΝ.
Ρε πάνκηQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
1) Δες το ΥΓ στο ποστ μου που κουόταρες.
2) Δες το εξώφυλλο της φυλλάδας των πρωταθλητών.
Αλλά μάλλον και οι δημοσιογραφίσκοι της παράγκας έχουν γραμμένο τον ΜΠΑΟΓΚ στην καραπουτσακλάρα τους(σικ).
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Εγω λεω οτι δε θα φωναζα αν το εδινε την ιδια φαση πεναλτυ υπερ του παο. Εδω στις πρωτες αγωνιστικες μεσα στο Καραισκακη δινανε οτι να ναι πεναλτυ κατα εμας, και γενικα δεν ειπαμε και τιποτα.
Χωρια που περσι ο Εντοη εκοβε βολτες εξω απ τις γραμμες και σκοραρανε αλλα παλι δεν ειδα κανενα Μπορις Σαν (που δεν ειναι παο ουτε οσφπ, αρα..) να σκουζει.
γενικα η αντικειμενικοτητα εχει ενα προβλημα εδω μεσα.
Εγώ θέλω έναν γαύρο με ΑΡΧΙΔΙΑ, να πει ότι ο ντιογο στη φάση που συνεχίζει και σουτάρει ενώ ο διαιτητής έχει διακόψει το παιχνίδι, έπρεπε να πάρει κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη.
θα επρεπε να τηνε δωσει και θα γκρινιαζα αν την εδινε.
απλο.
:thumbsup:
get a room.
Quote:
Originally Posted by nothingman
Καταρχάς, μου την λες ή κάτι επειδή δεν είμαι θαμώνας στο athletics και τόσο σχετικός ή είναι ιδέα μου;Quote:
Originally Posted by Darkling
2ον Σου πα ότι γράφεις σα μαλάκας, όχι ότι δεν κέρδισες πέναλτυ.
ε αυτο ειναι γνωστο. οτι γραφω ετσι εδω και ενα διμηνο.
αυτο ητανε το θεμα?
Ναι. Μίλα σαν άνθρωπος :teddy:
ααχχαχαχαχαχαχαχQuote:
Originally Posted by Darkling
για τον εντόη να σε διορθώσω και να σε ενημερώσω ότι ο σαλπι βγήκε εκτός και νομίζω όλοι το παραδέχθηκαν.
Άχου τα μωρέ τα φουκαριάρικα τελικά αδικούνται και στο ποδόσφαιρο τα καημενούλικα.
Τέτοια αδικία δεν την θέλει ούτε ο θεός πια, αμαρτία είναι....
τα καθυστερημενα ποστς πανε κι ερχονται, αλλα το θεμα ειμαι εγω.
γιέα.
μάλλον το γεγονός πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις
:P
Ρειβεν και Οντονιαν, οριστε, και δεν το λεω για να το πω. Εγω αν γινοταν τετοια φαση με συγκινητικο Τασουλη Παντο να κλαδευει απο πισω με τα δυο ποδια Σαλπιολα θα ελεγα οτι ειναι αναμφισβητητο πεναλτυ και θα το χαιρομουν κιολας αν τραυματιζοταν ο μαλακακος που δεν μπορει να πλασαρει. Επισης, του Ντιογκο ηταν δευτερη κιτρινη εννοειται γιατι συνεχισε τη φαση κι ενω ειχε σφυριξει πιο νωρις, αλλα εδω δεν εδωσε αλλα κι αλλα. Δε θα μπορουσαν να πω τιποτα ομως, τι να ελεγα δηλαδη?
The official ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ thread
αντε καλα τα βρηκαμε... λοκ
αρχιδατο ποστ.
τι λοκ ρε? χωρις να εχει ποσταρει ο αρχοντας της καθυστερησης?
Λοιπον, για το πεναλτυ στον γκαλετι δεν εχω αποψη, μου φαινεται να παιρνει μπαλα με το τακουνακι του αριστερου ποδιου ο σπυρο αλλα δεν ξερω τι κανει με το δεξι, δεν ειχα εκει τη προσοχη μου.
Ο Τεν Κατε του πηρε τη ταυτοτητα του μυτογκα. Θεϊκη τακτικη και αν ειχε παιχτες που να μπορουν να την αποδοσουν και καλυτερα στο χορτο (ή εστω να εχουν το ελαχιστο μυαλο που απαιτειται για να μετρας για homo sapiens - sariegi fail) τα πραγματα θα πηγαιναν καλυτερα. Τελος παντων, αλλη μια φορα που ο ΠΑΟ επαιξε καλα σε ντερμπυ αλλα δεν κερδισε. Πρεπει να μας προβληματισει...
Πολύ κουβέντα ρε σεις για πολύ σούπα ματς...
ηταν κρεατοσουπα.