ασχολειστε με ατομο που ειναι βαζελος-κυκλοφορει με σπαθι και γουνινο σωβρακο σαν τον γιαγκοναν και θεωρει οτι οι manowar ειναι οτι καλυτερο υπηρξε στη μουσικη :!:
Printable View
ασχολειστε με ατομο που ειναι βαζελος-κυκλοφορει με σπαθι και γουνινο σωβρακο σαν τον γιαγκοναν και θεωρει οτι οι manowar ειναι οτι καλυτερο υπηρξε στη μουσικη :!:
Quote:
Originally Posted by Pinatero
Μεγάλε είσαι πολύ γρήγορος ........................................... :P
εϊ, εσύ, στο αποκάτω θρεντ.
Στις παρυφες των 80ς οποτε τυχει να παιξει κατι καπως tradiotional:
Leather Nunn (Take the Night), Liege Lord (Master Control), Sarissa (demo), Angeldust (To dust ..), MF - (Dont break the oath), Black Knight (Masters of ..), Graven Image (Warn the children), Ostrogoth (E& danger), Malteze (Count your blessings), Blood covered (winterhawk) , Dammaj (mutiny) και τα γνωστοτερα cannons of destruction, restless & wild, crystal logic, gates to purgatory, refuge denied ktl
pth888g: εγω λεω οτι o ruthless ως heavy metal οριζει groups που εχει ακουσει λιγος κοσμος δλδ ουτε τους metallica-lol, ουτε τον dickinson, οποτε και δεν εχετε σημειο επαφης. Πχ σκεψου καποιον που θεωρει black μονο τον ηχο στα demo των goatmoon και καποιον που γουσταρει DsO.
Εκεινη την εποχη (εστω 1983-1986) υπαρχουν εκατονταδες ο,τι νανε The Rods, Black Virgin, Allied forces, Pallas και "εμπορικα Savage" Grace (δεν γραφω τις επικουρες) στο ειδος που γουσταρει.
Μην αρπαζεστε τοσο επειδη θεωρει τον κοσμο εδω "εχω αποψη για το ΗΜ αφου ειδα το videoclip του nothing else matters φορες πολλλες πριν χρονια 10, και -λεμε τωρα- αποψη για το black @1991 επειδη καποιος ειπε κατι που διαβασε οτι ειχε γραψει ενας ξαδερφος ξαδερφου που επαιζε ποδοσφαιρο με τοn varg στο προαυλιο 1997 (σημ. κερδισε ο varg 0 -3 ευκολα).
Post-αρε και κανα hm δισκο που ακους ομως :P
Συμφωνώ απόλυτα με τον phthoggon σε όλα. Με κάλυψε απολύτως. Οπότε δεν ξέρω γιατί πο(υ)στάρω.
giati psema einai?Quote:
Originally Posted by GG*
The Future Of Heavy Metal
http://img218.imageshack.us/img218/2...efuturevz9.jpg
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ
POST of the year.. :!:Quote:
Originally Posted by Nasum
ρουθλεςς,
να σαι καλα ρε συ.μας εχεις χαρισει πολλα λεπτα γελιου σε εμενα και στην κοπελα μου.δεν το πιστευα ποτε οτι θα εφευγα απο την πολη και το μυαλο μου θα ηταν στο η-αρ και στο γελιο που βγαζουν πολλοι γιουζερς.
παντως:
α)τι σε κανει να πιστευεις οτι οι τσιριχτουληδες που ακους,ειναι πιο ΑΝΤΡΕΣ απο τους οποιονδηποτε.εχεις ακουσει ποτε κανεναν ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΑΝΤΡΑ να βγαζει κορωνες???η κορωνα προυποθετει εκ φυσεως μια ψιλη φωνη,δεν μπορει να βγαλει πχ ο λη ντοριαν.μηπως να ψαξουμε ποιος ηταν ο πρωτος που στο ΑΜΟΛΥΝΤΟ χεβυ μεταλ επιασε κορωνες?σωστα,ο ρομπ χαλφορντ.χαχαχαχα!
Αρα για ποια αντρικη μουσικη μιλαμε?επειδη στιχουργικα αναφερονται σε "φατον,ρουφα τον ολο μεσα σου?" καταστασεις?σορρυ ρε φιλε,αλλα και πολλοι ομοφυλοφυλοι εκφραζονται τοσο και ακομα πιο χυδαια.ψαξτο καλα,μηπως παιζει προμπλεμ.
β)τι σε κανει να πιστευεις πως οτι ακους ειναι πιο σκληρο και βιαιο απο οτιδηποτε ακουει μια γυναικα?γιατι βασικα εγω ξερω παρα πολλες γυναικες που ακουν πολυ πιο ζορικα πραγματα απο εσενα.
γ)θα ηθελα παρα πολυ να επεφτες πανω στις L7,bikini kill,girlschool και να τους ελεγες τις αποψεις σου.πιστευω πως ενα σπαθακι στον κωλο θα το κερδιζες με την αξια σου.
δ)εσυ και οι ομοιοι σου(αζουρεους) πρεπει καποια στιγμη να καταλαταβετε οτι,ξερεις,ΟΛΟΙ οι αντρες εχουν πουτσα,ολοι θελουν/μπορουν/εχουν καποια στιγμη γαμησει,και δεν ειδα δα και θεμα μειζονος σημασιας.αλλα ξεχασα,οτι του λειπει του καθενος το αναγαγει σε μεγιστο ζητημα."δεν μου καθεσαι μωρη πουτανα?ααααααργκ!γινε τωρα η σκλαβα μου λοιπον".
ε)δεν πιστευω να εχεις πει με την μια τις αποψεις σου σε νορμαλ γυναικα και να μην εχεις φαει κραξιμο.οχι καμια σαπια απο αυτες που χωνει ο αζορ(που εχουν να πανε με αντρα δεκαετιες και βαλε και βρωμανε σκατιλα απο χιλιομετρα),αλλα ρε παιδι μου σε μια νορμαλ γυναικα.ξερεις,οχι καμια που φοραει μπλουζα cloven hoof μεχρι τα γονατα.
στ)ο αλλος ο μεγαλος μαγκας ο αζορ λεει πως χτυπαει γυναικες,αλλα δεν μας λεει αν εμφανιστει κανενας γκομενος λιγο ΚΟΡΜΙ που παει και κρυβεται.και αν το ζητημα εδω ειναι η σωματικη ρωμη,πιστευω πως υπαρχουν πολλες που σας ανοιγουν το κεφαλι και μετα θα κουβαλατε και παρεα για να τις δειρετε :rofl:
ζ)γιατι τοσο μισος απεναντι στις γυναικες?σας εχει φαει η αγαμια μηπως?μηπως μετα τον στρατο το πολυ χακι και η μασχαλιλα σας εκανε να αναθεωρησετε την σεξουαλικη σας ταυτοτητα?γιατι βασικα δεν ειστε σεξιστες,θα ελεγα απλοι αντιδραστικοι αγαμηδες οτι ειστε.γιατι αν σας καθοταν ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ(εμφανισιακα),σας εβλεπα να κανετε τουμπες και να τα γυρνατε ολα.εχουμε και εμεις φιλους μεταλλαδες,επικομεταλλαδες για την ακριβεια που μας τα λενε αυτα,αλλα κατα διαστηματα τρωνε κατι χοντρες φρικες επειδη everybody in this town fucks except me.
η)θα ειμαι ο τελευταιος που θα υπερασπιστει τις γυναικες,μιας και γενικα στην προσωπικη μου ζωη τα κανω λιγο σκατα και πουτανα με αυτες,αλλα τουλαχιστον ρε φιλε τις σεβομαι και δεν ποζεριαζω.ευχομαι παντως αν εχεις αδερφη εσυ ή ο αζορ,να μαθετε καποια μερα οτι εθεαθη στα 4 να αγκαλιαζει μια μοτο γκουζι της δεκαετιας του 80,με σπερμα στην μαπα απο ασπηλους ΜΠΡΑΔΕΡΣ ΙΝ ΜΕΤΑΛ.πιστευω θα χαρειτε πολυ με την "πουτανα,τα ηθελε ο κωλος της να βρεξει λιωμενο ατσαλι στην υπερμεγεθη μουναρα της".
φιλια.
να πας να γαμηθεις κωλοπανκη ,ειμαστε κλειστομυαλοι,σε γραφουμε στα παπαρια μας και θα συνεχισουμε να εχουμε τις ιδιες αποψεις μεχρι να ψοφησουμε.ΓΚΟΥΧ , ΓΚΟΥΧ :!:
δεν εισαι κλειστομυαλος ρε μαλακα,μην ανησυχεις.
αγαμητος εισαι.μπορει να λυθει το ζητημα ΚΑΠΟΙΑ στιγμη.
σου ευχομαι να πεθανεις συντομα παντως. :P
Εμείς από τον σύλλογο ανθρωπιστών τους ευχόμαστε να γαμήσουν γρήγορα αμφότεροι με όλη μας την καρδιά.
δεν σε χαλασε που μεσα στο 2009 ηδη γαμησα μια γκομενα και σε μια εδωσα τσιμπουκαρα μεσα στο 8ball
εντιτ: και μια ρουμανα στο μπουρδελο στην βιλκα :dfinger:
Βρίσκεσαι κάπου εδώ.
μουναρα
η αδερφη σου ειναι?
ρε μλκ,εσυ ΓΑΜΑΣ!Quote:
Originally Posted by Razor
ωωωωω!πες μας ρε μλκ πως ειναι!μεταφυσικη εμπειρια?νιωθεις οτι πετας?βλεπεις καταπρασινους παπαγαλους να καβαλανε τον ντενβερ τον τελευταιο δεινοσαυρο?σκανε φλασιες με τον τζατζ ντρεντ να κανει σερφ υπο τους ηχους των εξαιτερ( :dfinger:)? αληθευει οτι μεγαλωνει ο φισφιρικος σου και γινεται απο φοφικο τρονκυ?
τι να με χαλασει βρε ζωο.μια φορα 0,μια ζωη 0.
μλκ νταξει.θα σου δωσω ενα φτυαρι.επιασες πατο,καιρος να αρχιζεις να σκαβεις για να πας και πιο βαθεια.και μετα με το καλο να μπεις σαν σκουλικι στο χωμα σου.
:lsd:Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Σαφέστατα το ηαρ που θέλουμε :!:
Οι αντμίνς να φτιάξουν διαφημιστικό με το συγκεκριμένο τόπικ παρακαλώ.
ρεηζορ.
θέλω φωτογραφία γκόμενας που έχει γυρίσει να σε κοιτάξει.
Δεν πρόλαβα καν να στο δείξω έτσι; Με τη μία όμως!Quote:
Originally Posted by 12 stars circle your brow
Μ' αρέσει που δε σ' άρεσε κιόλας μωρή πούστω!
Καλά, ο wom είπε απίστευτες δισκάρες λέμε.
Πάντως δεν είπα ποτέ πως ο Dickinson δεν είναι heavy metal(το Accident of Birth πχ είναι από τους καλύτερους heavy metal δίσκους των 90s). Αλλά δεν αρχίζουν και τελειώνουν όλα στον Dickinson ή στους Metallica. Δεν λες ακούω heavy metal επειδή σου αρέσει ένα Tears of the Dragon ή ένα Unforgiven. Ήμαρτον.
Τέσπα, αν εσείς συνεχίζετε να βλέπετε γυναίκες στο heavy metal, μάλλον μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Εγώ γενικά ψωλαρία βλέπω, και αφού λοιπόν επιμένετε πως το heavy metal είναι μουσική και για γυναίκες, σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε γιατί η αναλογία είναι 50:1(και βάλε). Τι μπορεί να φταίει;
Επίσης θέλω να δω video Varg να παίζει μπάλα. :P
@πάνκη: Γέλασα με τα ποστς σου. Πραγματικά. Και έχω να πω πως τα κατάφερες ρε μπαγάσα, με έπιασες! Πρέπει να σκεφτώ ένα καλό σχόλιο για να κερδίσω τις εντυπώσεις, τώρα που ξεμπρόστιασες τους λόγους των ποστς μου.
Χμου.
I rest my case.Quote:
θα εφευγα απο την πολη και το μυαλο μου θα ηταν στο η-αρ
:P
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Moυ αρέσεις γιατί στοχεύεις πάντα το καλό του φόρουμ (το στοχεύεις στο καιφάλι λέμε :) )
ρε καμιά σκυλού αλανιάρα θέλετε, να σας κάνει να χορεύετε καπετανάκη πάνω στα τραπέζια.
χλωμο σε κοβω
στη disco καλή είσαι μαθαίνω.
:disco:
θα θελες :moutza:
:(
Quote:
Originally Posted by irreligious
Αγόραρε εγώ κάνω τη σκυλού να χορέψει Καπετανάκη πάνω σε τραπέζι..............
Έχω δει πολύ ωραίες λίστες, αλλά η του wom πραγματικά πολύ ωραία, επιβαιβαίωσε την άποψη που είχα ότι ο συγκεκριμένος χρήστης έχει πάρα πολλές γνώσεις :)
Τώρα για τα υπόλοιπα, με τον φίλτατο ρουθλες διαφώνώ στα περισσότερα, για μένα η μουσική συτή μπορεί μεν να είναι ότι καλύτερο υπάρχει κλπ κλπ, αλλά σαφώς κ δεν πιστεύω ότι απευθύνεται μόνο σε άντρες. Ναι η πλειοψηφεία των ακροατών της (ιδίως των γκρουπ που εννοεί ο ρουθλες heavy metal) είναι αντρική, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να πορωθεί κλπ όσο ένας άντρας. Ξέρω ορισμένες για τις οποίες ισχύει αυτό απόλυτα :).
Κ καταλήγω σε αυτό που πιστεύω, ότι μπορεί να είναι για μένα ότι καλύτερο έχει υπάρξει στη μουσική, αλλά δεν παύει να παραμένει μία μουσική, ανοιχτή σε όλους τους ακροατές.
Α κ επίσης οι Manowar είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί :pingpong:
βρες του κι αυτού καμία να στανιάρει.Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
είναι μακριά ο Πύργος ρε γμτ...
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Σε "παω" πολύ ρε φίλε ,χωρίς πλάκα .Εσύ και ο Eleventh είσαστε οι ψυχούλες του forum ,οι "και γαμώ τα παίδια" ,οι άνθρωποι ρε παιδί μου ,πως το λένε ,οι "όλοι αδέρφια είμαστε" .........................
Γουστάρω Guardian και 11th ! Πολύ γουστάρω άνευ πλάκας
Quote:
Originally Posted by Witchkiller
εσένα σε ξέρω ψοφάς για κάτι τέτοια..
Quote:
Originally Posted by irreligious
Ρε μοντεράτορα ,παγκόσμιε και τέτοια βρες ένα icon να χορεύει τσιφτετέλι να το χώνω σε τέτοιες περιπτώσεις........
http://i161.photobucket.com/albums/t...con/dance4.gif
http://a.imagehost.org/0734/YthFJIS7...VBxUWhRkIA.gif
Το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω.
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!Quote:
Originally Posted by funishment
:pink: :pink: :pink:Quote:
Originally Posted by Witchkiller
Ακόμα κανείς δεν μου απάντησε.
Κάτι μου λέει πως δεν ξέρετε τι να απαντήσετε. :(Quote:
Originally Posted by Ruthless
Επίσης απαιτώ να μάθω την γνώμη του Witchkiller πάνω σε αυτό το φλέγον θέμα.
Να δούμε αν του έμαθε τίποτα ο Lips και αν όντως τα εννοούν αυτά που λένε οι Steamroller Assault.
δεν σου φτάνει που έχεις κάνει ένα ολόκληρο φόρουμ να βγει απ'τα ρούχα του, επιμένεις κ όλας
πάνω που έιχε αρχίσει να ξεχνιέται το θέμα