Για πες.
Εγώ προτείνω Juicy Grill στο Χολαργό που είμαι μέηνστρημ.
Και το Burger AP του Πετρετζίκη στην Αγ. Παρασκευή πολύ καλό αλλα ακριβούτσικο.
Printable View
Για πες.
Εγώ προτείνω Juicy Grill στο Χολαργό που είμαι μέηνστρημ.
Και το Burger AP του Πετρετζίκη στην Αγ. Παρασκευή πολύ καλό αλλα ακριβούτσικο.
Ε σιγά σιγά ετοιμάζομαι για την κάθοδο στο κλεινόν - Αιγάλεω - Άστυ τον Δεκέμβρη και κάνω έρευνα αγοράς για να δω τι αξιοθέατα θα δείξω στην σύντροφο, 1η φορά Ελλάδα, αθενς μπαι ναιτ κλπ. Τα χοληστερίνης μπέργκερ δεν τα έχω σε εκτίμηση. Απλά κάποιος μου το είχε αναφέρει και στο Λονδίνο κάποιος άλλος επίσης μου το ξανανεφερε οπότε είπα να ρωτήσω τους ντόπιους.
Τα αγαπημένα μου είναι 2,5, το ένα είναι σύνορα Άνω Γλυφάδα με Αργυρούπολη (amam ) Ίσως ο μόνος λόγος που στεναχωρήθηκα που μετακόμισα. Δεύτερο αλλά σχεδόν ίδια είναι στην Αργυρούπολη (InSitu ) το 0,5 πάει στην Γλυφάδα στο Queen Burger και αυτό γιατί επειδή έχω να φάω πάρα πολύ καιρό δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
Στα 2 πρώτα έπαιρνα πάντα ένα τσιζ + πατάτες με τσένταρ και μπέικον, στο κουιν ενα τσιζ και πατάτες με μαγιονέζα :)
αν θες να φας μπιφτέκι, πήγαινε στο υποβρύχιο στον κεραμεικό/γκάζι. το φτιάχνει "σωστό", δηλαδή μόνο κιμά, αλάτι, πιπέρι και ζουμερό. τιμιότατο για τα λεφτά του. θα πιείς και κανα τσιπουράκι σαν άνθρωπος, όχι όπως στα μπεργκεράδικα που πας κάθεσαι τρως φεύγεις.
όλο και κανα φαστφουντ θα τιμήσουμε, αλλά προτιμώ να εντρυφήσω σε πιο μεζε-ταβερν-ρεστωρ-φάση. Έχουμε και τον πεζόδρομο στο Αιγάλεω που θα περάσουμε μια βόλτα απαραιτήτως μιάς και είναι στεκι. Νότια και Βόρεια προάστεια είναι λίγο εκτός ακτίνας δράσης μου.
Ξερει κανεις αν λειτουργει ακομα το "Ετση" στη Θεσ/νικη;
Το Ετση λειτουργεί κανονικά.
Αν θες να πας μετά από χρόνια, έχει χαλάσει.
Υπάρχουν τίποτα καλά παιδιά να μου κάνουν κονέ για χύμα τσίπουρο και ρακή καλής ποιότητας;
αν μιλάμε για Αθήνα, δύσκολα τα πράγματα. Συμπαθητική ποιότητα έχω βρεί μόνο εδώ: https://www.okka.gr/
είναι και μερακλής ο τύπος, μπορείς να δοκιμάσεις πριν πάρεις. έχει πολλές ποικιλίες και πουλάει μόνο τσίπουρα και κρασιά.
Μιλάμε για Ρόδο. Μεσάζοντα για ρακή βρίσκω κι εδώ αλλά μου δίνει 7ευρω το λίτρο ενώ σίγουρα ο παραγωγός του τη δίνει κάτω από 4
α, θες για μαγαζί. από εμένα δύσκολο για ρόδο.
και ναι, 7 ευρώ για ρακή είναι πολύ ακριβά. με 7-8 ευρώ το κιλό παίρνεις - για μικρές ποσότητες μιλάμε - ένα καλό τσίπουρο από παραγωγό. αν πας σε περισσότερο, η τιμή πέφτει.
Το να πας σε φαγάδικα λίγη ώρα πριν κλείσουν δεν είναι καλή φάση, γενικά.
Μεσημεροαπογευματάκι, που θα χει και σουβλάκι.
Τρου δατ αλλα αυτο λεω, οτι ηταν πολυ καλο. Ισως φταινε και οι καναδυοτρεις μπυρες βεβαια ή το οτι ειμαι μπουλης.
Rhino είσαι σαλονικιός;
Κάνε μια επίσκεψη στο "σούβλες σχάρες" στην αντιγονιδών. Είμαι περίεργος, αν θεωρείς το έτση "πολύ καλό" αυτό τι θα το θεωρήσεις. Πυρηνική έκρηξη;
Σωστά μιλάς, ανεβαίνοντας αριστερά στην Πτολεμαίων. Ότι καλύτερο στο κέντρο.
Στο έτση τρώγαμε όταν ήταν ανοιχτό το Αρκ και το Έκκεντρον. Μέτρια πράγματα βέβαια, τό μόνο καλό οτι έβαζες ό,τι σαλάτα ήθελες.
Ταβερνοπατέρες.
Ένα συν άπειρο κι από δω για Σούβλες και Σχάρες. Απίστευτα πράγματα.