Σε καταλαβαίνω, κ γω προσπαθώ να τα βλέπω όσο πιο μετριοπαθώς μπορώ, αλλά με κάτι τέτοια σαν κ αυτό που λες ή το λινκ του νεροπεθαμένου πριν...άσε...σκέφτομαι ρε γμτ, τι στον κόρακα του "μαθαίνουν" στις σχολές που πάνε κλπ...
Printable View
Σε καταλαβαίνω, κ γω προσπαθώ να τα βλέπω όσο πιο μετριοπαθώς μπορώ, αλλά με κάτι τέτοια σαν κ αυτό που λες ή το λινκ του νεροπεθαμένου πριν...άσε...σκέφτομαι ρε γμτ, τι στον κόρακα του "μαθαίνουν" στις σχολές που πάνε κλπ...
Δεν είναι θέμα τι μαθαίνουν (που προφανώς δεν μαθαίνουν τίποτα, όπως είπε ο Ρέιβεν Λορντ η εκπαίδευσή τους δεν πρέπει να απέχει πολύ από αυτήν του απλού φαντάρου στον στρατό), αλλά και θέμα χαρακτήρα.
Ο κάθε άξεστος που πηδούσε γίδες στο χωριό του έρχεται και γίνεται αστυνομικός.
as vgei anakoinwsi apo syntonistiko antieksousiastikwn organwsewn pou na leei oti antikeimenikos skopos twn taraxwn einai i dolofonia astynomikou
Πορεια στην τυρουπολη.
Αρκετα μαγαζια στο κεντρο εχουν δυστυχως κλεισει. Btw Δευτερες εδω ειναι ανοιχτη η αγορα απογευμα.
http://img68.imageshack.us/img68/453...ia01ch9.th.jpg
λολ!!!!!!1!!!Quote:
Originally Posted by freezing_moon
αχαχα χαλαρά οι υπόλοιποι 199.990 λαρισαίοι είναι με τους μπάτσους.Quote:
Originally Posted by HAVOC
Οχι, σε γενικες γραμμες η τυροαριστερα κανει χαλαρες και ομορφα προστατευμενες πορειες. Δεν θα δεις gta καταστασεις.
Ειναι σουρεαλιστικη η ατμοσφαιρα να αντικρυζεις μια τετοιων χαμηλων τονων διαμαρτυρια και παραλληλα να κατεβαινουν ρολα απο καταστηματαρχες γιατι φοβουνται ντου απο αλλου.
Tεσπα, για λιγη ανταποκριση το εβαλα.
Η δικιαμ γνωμη ειναι
http://img529.imageshack.us/img529/3...aathenspz0.jpg
Εdit: Και απο ο,τι ενημερωνομαι τωρα-γιατι ειμαι στο γραφειο και δεν το κουναω απο εδω-ακομη πιο κεντρικα σπανε eurobank και διαφορα αλλα σημεια. Εκτακτα.
Molis girisa apo tin poreia sti Larissa.mazeytikan peripou 1500 atoma kai h poreia ksekinise arketa irema, ki apo ena simeio kai meta arxisan na spane trapezes (alla MONO trapezes, kai polis kosmos trigyro xeirokrotouse).Apo ena simeio kai meta eskasan myti kai oi batsoi kai petousan dakrygona kai xeirovomvides lampis-krotou,kai genika h atmosfaira htan apopniktiki.Den ksero perissoteres leptomereies gia to pos exoun ta pragmata tora, mono oti eida metafero.Pantos apo ena simeio kai meta h poreia espase h' toulaxiston exase poli se ogko logo ton episodion.
εντιτ. τωρα είδα την φωτο της havoc και δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια πορεία. Σε αυτή που ήμουν εγώ και ξεκίναγε στις 6 στην ταχυδρομίου, δεν είδα σημαίες στην κορυφή της πορείας (εκτός κι αν δεν τις είδα εγώ) κι ο κόσμος ήταν πολύ πυκνός.Μεγάλη εντύπωση μου έκανε πάντως που κανένας εκπρόσωπος κόμματος δεν ήταν εκεί για να καπελώσει το event.Και πολύ καλά έγινε, κατα τη γνώμη μου
TO DENTRO ANAPSE PRWORA! :twisted:
ston alpha edeikse ena akoma video pou mia kopela etrwge mpouketa...
enw se mia kamera tou skai eida skiniko na einai enas katw kai na erxontai oloi oi mpatsoi enasn enas kai na rxinoun klwtsies...mono enas pige kai apomakryne tous allous....
Quote:
Originally Posted by pixies451
den einai etoimi i katastasi
ντακς με το που πήγαινες στα προπύλαια καταλάβαινες ότι θα γινόταν της πόρνης.
είμαι κότα και έφυγα στο μπάχαλο στην ομόνοια. τα φάγαμε τα δακρυγόνα μας πάντως εντάξει, όμορφα ήταν.
απ'τη μία ήταν απίστευτο το πόσος λαός μαζεύτηκε. δε ξέρω αν κ πως το κάλυψε η τιβί, αλλά μιλάμε για πολύ κόσμο.
απ'την άλλη σιχάθηκα βλέποντας τους μπάχαλους (που ήταν παράλληλα με την πορεία) να σπάνε τα μαγαζιά και να βγαίνουν με 5-6 κινητά ο καθένας. αναρχία my ass λέμε.
παρόλαυτα χαίρομαι με το κράξιμο που τρώνε οι μπάτσοι από τον απλό κόσμο. είναι ηδονή. και το βουλώνουν. απ'τα μπαλκόνια τους βρίζουν.
άντε να πέσει η χούντα.
τρίκαλα ξαναγίνονται! πριν λίγο σπάσαν τη νομαρχία. το γραφείο μου είναι ακριβώς δίπλα :P
Ayti ti stigmi sti larissa ginetai tis poutanas.Pantou foties kai batsoi (prasinoi kai ble) asfiktiki atmosfaira.
εδώ φαίνεται να ηρέμησαν τα πράγματα.μπάτσοι ούτε για δείγμα.(μόνο γαλάζιοι χωρίς κράνη)
νομαρχία-δημαρχείο-τράπεζες σπασμένα... τα καταστήματα άθικτα
http://www.protothema.gr/content/dat...S-MAKER2.3.jpg
Επαμεινώνδας Κορκονέας
αυτός τον σκότωσε
http://www.protothema.gr/content.php?id=19540
http://www.isthmos.gr/article.php?news_id=12192
kalamatianos
tuxaio?
χθες περπατούσα σε μια διαδήλωση.
απόψε περπατούσα σε βίντεο γκέιμ.
σους, τα καλύτερα παιδιά.Quote:
Originally Posted by pixies451
8ewrw entelws la8os na bazeis proswpo ston sygkekrimeno (kai oxi mono ston sygkekrimeno) mpatso. Exw adiko?
Dhladh ti 8a boh8hsei na stigmathseis p.x. thn oikogeneia tou? auton kserwgw me koukoula kremasma kai ksekoiliasmo sthn omonoia. Alla kserwgw ama kapoioi ton anagnwrisoun ws "civilian" kai meta ksekinhsoun trampoukismoi (agwnistikoi panta) sth gynaika kai ta paidia tou p.x. einai kati 8emito?
parallhla, poso dikio exei o virus se auto pou leei me tous mpaxalous kai ta magazia. Giati re pousth de mazeuomaste perissoteroi na tous sapisoume?
8 dekemvriou h imera tou tzama loipon. 8a sysswreutei olos o ploutos sautous opws pame.
tosi orgi pou deixnei o kosmos saytous pou spane idiwtiki periousia,an edeixne to 1/10 enantia stin ekastote kivernisi ,tha eixan allaksei polla
alla o ypnos einai poly vathys
Ναι όντως πολύ βαθύς ύπνος, κανονικά θα έπρεπε να λέει μπράβο αν του σπάσουν την περιουσία. Ρε πάτε καλά;
+1Quote:
Originally Posted by Kelldorain
paei to xasame
Τί γίνεται ρε πούστη μου; Τί σκατά γίνεται;;; Ζώα όλα τα ζώα! Αποπροσανατολισμένα μαλακιστήρια, μπαχαλάκηδες, κοινοί κλέφτες, ανίκανοι αστυνομικοί, ανύπαρκτη κυβέρνηση, σκατά! Πού είναι τώρα τα ντου της αστυνομίας; Μόνο στην πορεία την πέφτουμε και αφήνουμε τους εγκληματίες ανεξέλεγκτους! Σκατά! Σκατά στα μούτρα τους και σκατά στα μούτρα μας! Σταδιάλα.
den eipa oti eimai yper tis zimias se idiwtika aytokinita kai katastimata
apla otan vlepw mia ellada pou koimatai orthia enw tin gamane kai ksypnaei mono gia na kraksei ayton pou kaiei ,spazomai
ksanalew eimai kata tis katastrofis idiwtikis periousias
to 10% tis orgis gia tous antieksousiastes ,an to edeixnan stin kivernisi ola tha itan alliws
:(
oi theseis tou kommatos pou psifizw den lene "kapste tis trapezes"
asxeta ti lew egw
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μπλίτζερς, γιμιφιούελς, insomnia/adslgr/rocking γιούζερς, γιακουμάτοι, δαπίτες κ.λπ. Μπορεί αυτή τη φορά απλά να πέσει ο καραμανλής, αλλά στα καλά τα μπάχαλα (τα άλλα, τα ΚΑΛΑ) θα 'χουμε μερικούς τύπους να ασχολούμαστε. Εμείς, οι φασίστες που τολμάμε να σπάμε το ΑΤΤΙΚΑ σε αντίποινα για το θάνατο ενός μαλακισμένου ("ωπ σόρρι αν έγινε τελικά έτσι έχετε δίκιο!". κότες λειράτες.).
Ρε μαλάκες, έχει βγει και ο παρδαλός υπουργός κι έχει παραδεχθεί ότι έγινε πουστιά χωρίς κιχ για τα μπάχαλα, κι εσείς κρατάτε ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. Γελάμε ρε ηλίθιοι, γελάμε.
Κατά τ' άλλα, λιλά σημαίες σε κεφάλια μπάτσων σε Κομοτηνή και Ξάνθη. Μόνο αυθόρμητες πορείες από δω και μπρος.
Magkes, ayrio h exoyme ekloges h exoyme xoynta :)
kai pes mou se ypotithemenes ekloges ti tha psifisei o kosmos?
kathe mera ekloges na ginontai kwstakis i giwrgakis tha kyvernaei
Quote:
Originally Posted by AngelOfSorrow
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Το Βήμα, η κυβέρνηση προσανατολίζεται να θέσει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, χωρίς όμως άρση συνταγματικών διατάξεων.
Ante paidia, kai EAT-ESA opoy nanai :)
:(
Τράβα κι εσύ και πες τους εμετούς που γράφεις σε αυτούς που απευθύνεσαι από κοντά τότε, αρχιδάτε τύπε.
-ο αυτόνομος φίλος σου, τώρα και ασύρματος.
Γιατί όπως όλοι ξέρουμε άμα έχεις μια άποψη πρέπει να μπορείς να την υπερασπίζεσαι με ΓΡΟΘΙΕΣ
ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ.
Αρκεί να μην το λέει αυτό ο πιο ΑΤΣΑΟΥΑΟ γαμιάς του φόρουμ, μπίχλερ.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
To indymedia einai down ...
paylopoulos
"giati i kivernisi kai i astynomia einai edw gia na prostatepsoune tis zwes twn politwn"
"Άλλο η εικόνα άλλο η πραγματικότητα. Η αστυνομία κάνει τα πάντα για να προστατέψει μπλα μπλα μπλα".
Μιλάει για το έργο της αστυνομίας. Μιλάει για το έργο της αστυνομίας. Μιλάει για το έργο της αστυνομίας. Μιλάει για το έργο της αστυνομίας. Μιλάει για το έργο της αστυνομίας.
Συνεχίζει να μιλάει για το έργο της αστυνομίας. Συνεχίζει να μιλάει για το έργο της αστυνομίας. Συνεχίζει να μιλάει για το έργο της αστυνομίας. Συνεχίζει να μιλάει για το έργο της αστυνομίας. Συνεχίζει να μιλάει για το έργο της αστυνομίας. Συνεχίζει να μιλάει για το έργο της αστυνομίας.