-
Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
ama auta x8es htan ta "deutera" tou olympiakou tote o PAOK synexeia me ta "deutera" paizei, symfwna me tis apousies pou exei ka8e ligo kai ligaki....mazeuthte... :evil:
gia mas legate oti 8a riksoume klwtsidia kai oti kindyeuete. alla eida gw....kata ta alla o mpalafas efage kitrinh ap thn eksedra.....re oust!
a ksexasa, matwse kai to autaki ths monica kai to deixne sth kamera. kai enw h mpalla paizotan h kamera mas edeixne gia kana lepto to poustraki.
em poustrakia de ferate diogo, kapoios eprepo na faei kai mia ap ton pablo! lol
gia mena to paixnidi sto 2o xalase gia mas, epeidh efyge ivic kai veron de mporouse na ton antikatastashsei sth douleia pou ekane o ivic sto ghpedo.
bebaia o dudu me ypoulh gonatia ton ebgale ektos, o opoios eprepe na xe fygei ap to mats me 2 kitrines gia plaka.
sto 1o o kakos epaikse genika swsta kai oi gayroi parakseneuthkan....etsi sto 2o prospa8hse na tous krathsei sth perioxh mas mhpws kai ginei tpt
2 kefalies se mia fash. auta
-
με πιο καθαρο μυαλο απο χθες,αφιερωνω την νικη στις γνωστες υπερφιαλες λουκιες του φορουμ(μιτσμανν,φορντ) και αναρωτιεμαι τι μπορει να λεει ο υπαλληλος του θειου,ο τζιτζιβλακας.
και παιδες,χθες ειχε και ο ΠΑΟΚ παρα πολλες απουσιες.
κατα ενα 70% ο ΠΑΟΚ ειναι στην επομενη φαση.
γελασα παντως παρα πολυ χθες οταν το καινουργιο παικτακι σας,ο αγγλος,ηρθε στην 4 και εβγαζε φωτο τον λαο και ετρεχε ο γυφτουλας ο πατσατζογλου να τον μαζεψει γιατι οι σαβουροφυλλαδες σας σημερα θα τον περνουσαν κοσκινο..
εντιτ-ρεηζορ,παρτο γραμμη.μια ομαδα στην πολη μπορει να φερει τιτλο.και δεν ειναι η δικια σου.φαε σκατα και δες τον τουρκο ξανα.
γκευβροι,σε περιπτωση που σας περασουμε,δεχτειτε επιτελους οτι ΜΙΑ ομαδα στην ελλαδα μπορει να σας πηδηξει,και θα το κανει αν ειναι στοιχειωδως σοβαρη.Η χανουμισσα οσο καλη και να ειναι θα χανει αιωνιως,οσο αφορα τον βαζελο του εχετε δημιουργησει ΤΟΣΑ κομπλεξ,οσα εμεις στον αρουλη.θα σας κερδισει μια φορα την πενταετια.
γελαω παντως με αποψεις στυλ "κυπελλακι".σιγα ρε μπαρτσελονες ολοι εδω μεσα,εγω δεν ξερω καμια ομαδα που να ειναι αδιαφορη για εναν τιτλο.
-
Ε, συγγνώμη που δεν το έχουμε πάρει κατάκαρδα κιόλας ε; Για την κοτσάνα του Πινατέρου περί Ευρώπης, ΕΜΕΙΣ θέλουμε Ευρώπη, όπου εμείς, οι Ολυμπιακοί. Εσύ σκέφτεσαι τον Κόκκαλη που καταξοδεύτηκε για τον Ντέρμπυσαϊρ. Ο Σώκος βλέπει ότι για να χτυπήσουμε μεγάλα πράγματα φέτος πρέπει να περάσουμε την Μίλαν, σου λέει σιγά μην τα σκάσω. Αυτό που τον νοιάζει είναι το πρωτάθλημα --> ΤσουΛου --> Φράγκα, τα οποία τα έχει ήδη στην τσέπη. Κύπελλο το έχει χεσμένο, εκτός και αν αρχίστε όλοι να κουνιέστε πέρα δώθε και να του την λέτε γιατί είναι και μεγάλο εγωιστικό αρχίδι.
Περί ματς:
Ωραίο ματσάκι γενικά, ρυθμός, φοβερό γκολ, δίκαιη νίκη μΠΑΟΚ. Πολύ καλή εξέδρα και προσωπικά αν και τον θεωρώ επικίνδυνο χαρακτήρα και ικανό να τινάξει ματς στον άερα, ρισπέκτ στον Κονσεϊσάο, πολύ ψυχή και παρέσυρε και τα υπόλοιπα παόκια να ανεβαίνουν. Θετικές εντυπώσεις μου άφησε και ο Λίνο. Βέβαια θέλει ψωμί ακόμα για να δέσει η ομάδα αλλά συνολικά θεωρώ ότι άξια είναι στην δεύτερη θέση αυτός και όχι ο βάζελος. Με τόσες "ψυχάρες" όμως υπάρχει και το θέμα ότι σε κάποια φάση ξεχνάνε την μπάλα και αρχίζει η τρόμπα. Στο β' ημίχρονο σαν θολωμένοι παίζανε όλοι. Ο Χαλκιάς έπιασε μεν την κεφαλιά (που δεν το περίμενα να βγάλει τέτοια) του Τζόλε, αλλά γενικά πολύ δεύτερος σαν τερματατζής και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Συνολικά, πιο πολύ το έβλεπα για Χ, αλλά ελέω Ζεβλάκωφ και αναποτελεσματικότητας Μήτρογλου, δίκαιος ο άσος.
Αυτά που ενδιαφέρανε πρωτίστως εμένανε:
Ρε ΜΑΛΑΚΑ Ερνέστο, ρε ΜΑΛΑΚΑ... ΠΑΛΙ μέσα ο Ντουντού;
Δηλαδή, 'ντάξει, αυτό ήτανε; Στα παπάρια μας όλα; Να σκάσει; Όταν σου κλατάρει ΕΝΤΕΛΩΣ όμως, τι θα κάνεις ρε πούστη μου; Με άλλον παίχτη δεν έχει κάνει σύστημα; Όλα ο Ντουντού.
Ο Παπαδόπουλος εντωμεταξύ κάτι του έχει κάνει του Ερνέστο, δεν εξηγείται αλλιώς. Δηλαδή πότε σκοπεύει να τον βάλει;
Γκαλίτσιος θέλει πολλά ματς ακόμα και να ξεχεστεί λίγο. Είχε κλάσει μέντες στο πρώτο ημίχρονο από την ατμόσφαιρα; Επειδή ξεκίνησε βασικός; Δεν ξέρω, πάντως πολύ νευρικότητα, πάρα πολλά λάθη, δεν μ'άρεσε.
Ντέρμπυσαϊρ, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, ήταν ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει συνεννόηση για το πού πρέπει να του στέλνουν τις σέντρες, ποιες τοποθετήσεις παίρνει, αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φαινόταν με διάθεση και να μην μάσησε από έδρα. Τώρα τι μπάλα ξέρει δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια. Έπρεπε να τον έχει από την αρχή του β' ημιχρόνου.
Μήτρογλου. Πάλι γίδι ρε πούστη μου. Κοντρόλ απίστευτα ατζούμπαλο ρε γμτ και για φορ που δεν έχει τοποθετήσεις αυτό είναι θάνατος. Ο Κοβάσεβιτς και καλύτερο κοντρόλ έχει και κυρίως ξέρει πού πρέπει να είναι ώστε να μην το έχει ανάγκη. Τρίπλα, ψιλοστέκεται, πάθος δείχνει... Βασικά θέλει ψήσιμο σε άλλη ομάδα, να μάθει πού να κάθεται και μετά αν μάθει και βγει να μας ξανάρθει. Αλλιώς είναι ο 4ος, μην πω 5ος επιθετικός για τον Ολυμπιακό. Για άλλη ομάδα μπορεί να σταθεί. Δεν τον έχω για άχρηστο, αλλά όχι για Ολυμπιακό και σίγουρα όχι τώρα.
Πάτσα γενικά έκανε καλό παιχνίδι, θετικό αυτό, φαινόταν και πιο άνετος μέσα στο γήπεδο, χωνόταν. Ζάλιζε αρκετά την μπάλα αλλά ντάξει. Μακάρι να κρατήσει αυτήν την απόδοση.
Τοροσίδης πάρα πολύ λίγος. Φλύαρος και αναποτελεσματικός, ασταθής, γενικά για δεξί μπακ τον έχω δει να είναι οκ στην άμυνα αλλά λίγος για πίσω από τον Γκαλέτι και μπροστά δεν τον βλέπω με την καμία να μπορέσει να ακολουθήσει τις φλιπεριές του Μπελούτσι. Είχε άθλιο μπακ τον Γκαλίτσιο για να του αποδώσω πλήρεις ευθύνες αλλά νταξ, όχι κι έτσι. Μπορούσε να δείξει κάτι πολύ καλύτερο. Και μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις σχεδόν καραγκούνιες διαμαρτυρίες του.
Μπελού, μια χαρά. Βέβαια μύγα μέσα στο γάλα και πήγανε χαμένα όσα έβγαζε, αλλά πάλι σκύλος του πολέμου στα μαρκαρίσματα και στην πίεση. Είναι φοβερό πάντως πόσο πολύ βλέπει γήπεδο και πώς σπάει την μπάλα. Καμάρι. Έφαγε και το ξύλο του και πάλι δεν μάσησε. Να χαίρεστε τον μαλάκα τον Γκαρσία (πάλι).
Παντούρου χαλκέντερος. Αγαπάμε.
Ζεβλάκωφ, ξανά χοντρή γκέλα. Δεν με έχει συνηθίσει σε χοντρές γκέλες και φέτος έχει κάνει 2-3. Πάντως ακόμα τον θεωρώ αξιόπιστο σχετικά παίχτη, δεν με χαλάει και τον πάω γιατί είναι τίμιο παιχτάκι, φιλότιμο.
Τζόλε, ε, εντάξει δεν είναι για ολόκληρο ματς και αρχίζει και φαίνεται πάρα πολύ η έλλειψη ταχύτητας και δύναμης πια. Εκτίθεται όταν δεν πλαισιώνεται από παίχτες που μπορούν να τον υποστηρίξουν. Εντάξει, με Ντουντού σκασμένο δεν γινόταν να έχει υποστήριξη από εκεί και θεωρώ γελοίο να περιμένεις από τον Μήτρογλου να ανεβάσουν το παιχνίδι από το κέντρο και πάνω. Για μαρκάρισμα από Τζόλε είναι ανέκδοτο. Θα προτιμούσα να δω περισσότερο Λεονάρντο και λιγότερο Τζόλε για το καλό και των δυο τους. Δεν προλάβαμε να δούμε Λεονάρντο στο τέταρτο που έπαιξε μετά από τόση απουσία. Τι να το κάνεις...
Γενικά, ο Ερνέστο δεν ξέρω τι ήθελε. Να ψιλοχτυπήσει το ματς και να δει κάποιους παίχτες; ΟΚ, αλλά όχι με Ντουντού ρε γαμώτο (δεν το χωνεύω αυτό). Δηλαδή καλύτερα να στείλεις Λέτο που δείχνει περισσότερες αντοχές και στάνταρ θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Και για να πω και τι θα έκανα εγώ σαν πείραμα, θα δοκίμαζα να βάλω και τον Λέτο να παίξει επιθετικός, σίγουρα πολύ καλύτερη δουλειά θα κάνει από τον Μήτρογλου. Και επειδή έχουμε φοβερό πρόβλημα με τους επιθετικούς σχεδόν επιβάλλεται αυτή η δοκιμή για μένα. Τέσπα.
Το φχαριστήθηκα το ματς.
-
ρε μαλακα φορντ,κοψτο πια αυτο με τον γκαρσια.οκ,δεν ειναι μαγκιες αυτα που κανει,αλλα μην μιλας εσυ ανατολακη,ζε ελιας.
και κοψε την καραμελα με το αδιαφορο κυπελλο.ειναι τιτλος,εχει τα φραγκακια του,εχει εισπραξεις απο εισητηρια και ο καρκινιαρης σας δεν χαριζει ουτε καστανο σε θεματα χρηματων.
μπαι δε γουει,ο μητρογλου ειναι τεραστιο ταγαρι.χθες μπορουσες να παρεις την ισοπαλια αν μπροστα ειχες εναν κοβασεβιτς,με τον κανγκουρα δεν πας πουθενα.
και καλυτερος παικτης η μονικα.μεγαλη παιχταρα αλλα μονος του.
-
Ρε πάνκη, χέσε με πια με τον Ανατολάκη και τον Ζε Ελίας. Με ρώτησες τι άποψη έχω για αυτές τους τις ενέργειες; Και τέλος πάντων και οι δύο δεν ήταν ξυλοκόποι ρουτίνας. Ο Γκαρσία είναι θέμα αν βγάλει ματς χωρίς να ρίξει αγκωνιά.
Περί καραμέλας: Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να χάσουν το κύπελλο. Εμένα στα αρχίδια μου. Ξέρω ότι θα προτιμούσες να με βλέπεις να με τσούζει γιατί όπως οι περισσότεροι που βλέπουν μπάλα, η μισή σου καύλα είναι να βλεπεις τον άλλον από κάτω. Προσωπικά η καύλα μου είναι να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ωραία μπάλα. Από μικρός. Όταν μου κουνιούνται, θέλω να τους γεμίζω τον πάτο κρέας, ναι, αλλά εν προκειμένω, με καίει να ξαναδώ την απόδοση που έχω δει σε 5 ματς φέτος να παγιώνεται. Με καίει αν ο γέρος θα κάνει τον Ολυμπιακό σοβαρό Ευρωπαϊκό σωματείο και δεν θα αρκείται στο να βγάλει "τα φράγκα του για φέτος και βλέπουμε και του χρόνου". Με καίει που δεν κάνει μεταγραφές γιατί οι υπόλοιπες ομάδες είναι δύο σκάλες κάτω. Αν με πήρες με τον Γκαλίτσιο και τον Μήτρογλου, ε, στα παπάρια μου ρε πάνκη, πώς θα γίνει τώρα;
Το κύπελλο, που έχω μαζέψει τα μισά του θεσμού, να πάει στο διάλο, ειλικρινά, θα χαρώ περισσότερο να δω χιλιάδες κόσμου να κλαίνε χαρούμενοι για έναν τίτλο από το να το πάρω εγώ πάλι. Εμένα με νοιάζει αν θα σκάσει ο Ντουντού και ο Ντιόγο, τι μου τσαμπουνάς τώρα; Αν σε πάρω με Μήτρογλου και Όσκαρ, ε, ναι, θα το χαρώ, δεν σε πήρα, πάπαλα.
Ο καρκινιάρης που λες τα φραγκάκια του θα τα πάρει ούτως ή άλλως όταν γεμίσει το Καραϊσκάκη. Θα το χαρεί να το πάρει το κύπελλο για να λέει ότι πήρε νταμπλ με 2 επιθετικούς. Από εκεί και πέρα αφρούς και σκυλιάσματα που έχασα στην Τούμπα, ψάξε αλλού να βρεις. Σόρι. Όταν το ματς μεταξύ μας κρίνει πρωτάθλημα θα με βρεις πολύ πιο παθιασμένο. Αν έχωνα πάρω καιρό πρωτάθλημα πάρα πολύ περισσότερο.
Αν παίζεις μπαλάρα γενικά, ε, τότε θα φχαριστηθείς οπαδιλίκι. Και πριν και μετά το ματς.
-
νιωθεις ρε?
τι παθιασμενος να εισαι με +12?πας καλα?χαλαρος και χαβαλε θα πρεπει να εισαι.
το χθεσινο παιχνιδι ισως κρινει την πορεια σου για εναν ακομα τιτλο.και αντε εσυ δεν νοιαζεσαι(λεμε τωρα).οι παικτες σου νομιζεις οτι δεν θελουν να παρουν ενα πριμ ακομα?ο καρκινιαρης δεν ηξερε οτι αν εφτανε τελικο ενα μυρριο ευρω το ειχε στο τσεπακι?γιατι δλδ να τα "χαρισουν"?τοσο χορτασμενοι ειναι πια?
χεσε με και εσυ,γιατι σε πηρα με τον αραπατζη,τον αναστασακο και τον αθανασιαδη.δλδ εγω δεν ειχα ελειψεις?μουσλι,βιερινια,σναουτσερ?
και γιατι δεν μιλας για την κλωτσια του αβρααμ?δεν ηταν κοκκινη αυτο?οπως κοκκινη ηταν και η μαλακια του γκαρσια στην μονικα,ομως.
-
Χε.
Ρε συ, άλλο πρωτάθλημα, άλλο κύπελλο. Μάντεψε στην ιστορία του συλλόγου τι μένει. Τώρα παθιασμένος για κανένα παιχνίδι ελληνικό δεν μπορώ να είμαι εκτός αν πέσει υπερβολικό κούνημα. Να, τον βάζελο ας πούμε, θέλω να του καρφώσω τρία γιατί θεωρεί θρίαμβο το μεταξύ μας του πρώτου γύρου. Οι παίχτες μου που λες στάνταρ θέλουν το πριμ, γι'αυτο και γενικά δε με βλέπεις ανήσυχο. Θεωρώ υπερβολικά αισιόδοξο το 70% που ανέφερες πριν. Δε σε έχω στο Καραϊσκάκη; Με παίρνει να πειραματίζομαι εφόσον έχει επαναληπτικό και το πείραμα τώρα με καίει πολύ περισσότερο. Ακόμα πάντως δεν σου έχω χαρίσει τίποτα. Όπως και να έχει, δεν μίλησα ποτέ για χάρισμα, ούτε με είδες να σου λέω, "ε, νταξει, σιγά την νίκη". Μίλησα για το ματς, όπως είχε και όχι πώς θα ήταν ΑΝ ο ένας και ΑΝ ο άλλος. Απλά, είναι πολύ λογικό εφόσον εξαρχής με καίει να ξεκουράσω παίχτες εν όψει δύσκολου και φορτωμένου προγράμματος να μην μου κάνει αίσθηση η ήττα, αφού το έχω πάρει απόφαση από μπροστά.
Για την κλωτσιά Αβραάμ δεν την θεώρησα τόσο τραγική. Θα μπορούσε να βγει με δεύτερη κίτρινη, ναι. Θα μπορούσε να βγει ο Γκαρσία με απευθείας κόκκινη. Δεν έγινε τίποτα κε των δύο, στα παπάρια μου κιόλας.
Κάτσε τώρα να πάω να στα χώσω για τον Λέμμυ γιατί τα θέλει ο κώλος να τα ακούσεις και δε θέλω να σε αφήσω με παράπονο!:P
-
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Χε.
Ρε συ, άλλο πρωτάθλημα, άλλο κύπελλο. Μάντεψε στην ιστορία του συλλόγου τι μένει. Τώρα παθιασμένος για κανένα παιχνίδι ελληνικό δεν μπορώ να είμαι εκτός αν πέσει υπερβολικό κούνημα. Να, τον βάζελο ας πούμε, θέλω να του καρφώσω τρία γιατί θεωρεί θρίαμβο το μεταξύ μας του πρώτου γύρου. Οι παίχτες μου που λες στάνταρ θέλουν το πριμ, γι'αυτο και γενικά δε με βλέπεις ανήσυχο. Θεωρώ υπερβολικά αισιόδοξο το 70% που ανέφερες πριν. Δε σε έχω στο Καραϊσκάκη; Με παίρνει να πειραματίζομαι εφόσον έχει επαναληπτικό και το πείραμα τώρα με καίει πολύ περισσότερο. Ακόμα πάντως δεν σου έχω χαρίσει τίποτα. Όπως και να έχει, δεν μίλησα ποτέ για χάρισμα, ούτε με είδες να σου λέω, "ε, νταξει, σιγά την νίκη". Μίλησα για το ματς, όπως είχε και όχι πώς θα ήταν ΑΝ ο ένας και ΑΝ ο άλλος. Απλά, είναι πολύ λογικό εφόσον εξαρχής με καίει να ξεκουράσω παίχτες εν όψει δύσκολου και φορτωμένου προγράμματος να μην μου κάνει αίσθηση η ήττα, αφού το έχω πάρει απόφαση από μπροστά.
Για την κλωτσιά Αβραάμ δεν την θεώρησα τόσο τραγική. Θα μπορούσε να βγει με δεύτερη κίτρινη, ναι. Θα μπορούσε να βγει ο Γκαρσία με απευθείας κόκκινη. Δεν έγινε τίποτα κε των δύο, στα παπάρια μου κιόλας.
Κάτσε τώρα να πάω να στα χώσω για τον Λέμμυ γιατί τα θέλει ο κώλος να τα ακούσεις και δε θέλω να σε αφήσω με παράπονο!:P
χαχ!
ολα και ολα,μπορει στα οπαδικα να διαφωνουμε,αλλα οσο αφορα τον λεμμυ...δεν τιθεται θεμα.θελω επιχειρηματα κουφαλα!
-
me tous sxoliastes ti 8a ginei??? fagame stin mapa ton minwtauro ton trapezanidh sto match me to skoulikh...xtes o Kwlomparinis na mas kanei ta neura tsatalia....
pou 8a paei authn i douleia?
-
1) Ayta ta peri apousiwn einai tou kolou, me ta "an" den perneis kipelo kai opios foraei thn fanela tou olympiakou tha eprepe na to axizei.
2) Skata ston pwrathlith kai sto exwfilo tou simera, poli ginaikwto.
3) Einai tragiko kai mono na anaferete oti snomparoume to kipelo as ekane rotation me ton panthrakiko ama ithele, oxi mesa sthn toumpa.
4) O konseisao evale golara ston nikopolidh pou panta einai ektos mikrhs perioxhs, kapia stigmh tha tou thn kanane, ta karagiozilikia kai to "opadiliki" na leipane
5) Mas eixate zalisei ta arxidia me thn agonia tou diogo kai ta "spasmena dontia" tou eglimatia kai twra avava. An eixe matwsei paixths tou Paok tha eixate katevasei tous vouleytes kai tha apeilousate zwes. Min eiste lamogia paradexteite to.
6) Einai tragiko na milate gia diaithsia se ena mats pou epze na paizete me 8 kai o Garcia eprepe na exei apovlithei 2 fores. Egw prosopika xestika kala kanate alla oxi pali re pousti, toulaxiston otan eynoeiste paradexteite to den kanei kako.
7) Mia xara kerkida de sxesh me alles xronies arxizete kai stwnete
8) Axio to 1-0 pame gialla
-
Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
6) Einai tragiko na milate gia diaithsia se ena mats pou epze na paizete me 8
spasidgia!
-
Wraia as to analisoume
O Garcia pire mia mia kitrinh enw eprepe na eixe parei alla mia sto prwto gia thn fash pou kovei thn mpala me to xeri, oso gia thn agonia as peite eseis pou mas eixate zalisei.
O veron me ton koseisao exoun kanei santouits ena paixth tou olympiakou sto plagio sthn fash meta apo ena tsampouka pou egine. H mpala exei vgei ektos kai kanei taklin me ta 2 podia gia na tou ta spasei enw h mpala exei vgei ektos, o kakos deixnei mono kitrinh.
O anastasakos den eprepe na exei parei deyterh kitrinh sthn fash pou kanei provolh enw exei fygei h mpala?
Epanalamvanw omws den psaxnw gia dikaiologies xestika, sthn edra sas pezete alla min klegeste pali, imarton
-
Εγώ σνομπάρω κύπελλο ε; Για τον εαυτό μου μιλάω.
Και όπως είπα και στον πάνκη, μας παίρνει να κάνουμε ροτέισον όπου θέλουμε, φοβάσαι τον επαναληπτικό δηλαδή;
Ροτέισον στην Τούμπα ήταν επιβεβλημένο και από την άποψη ότι αυτοί βαράνε κυριολεκτικά στο ψαχνό και το χαίρονται κιόλας. Ε, οι παίχτες μας κοστίζουν και δεν τους έχουμε για πέταμα. Τους θέλουμε και για το ΟΥΕΦΑ. Ο Μπελού δεν μετράει, είναι τιτανοτεράστιο σκυλί του πολέμου.
-
Πλακα εχετε. Ξαναλεω οτι εξαιρωντας το γκολ του Κονσεησαου που ηρθε απο τυχη ολο το ποστ μου πριν το ματς εχει επαληθευτει καρμπον.
οι μεν πανηγυριζουν που σκοτωσαν τον Μητρογλου και τον Οσκαρ, οι δε αναλυουν οτι χαλια επαιξε ο Ολυμπιακος, ολα προβλεπε.
Οσο για τα ποστς Πινατερου, Οδονιαν, JDM κλπ κλπ, σορρυ αλλα εμεις δε λεμε τιποτα παραπανω απ οσα ειδαμε.
Επισης, αμα ηθελα το κυπελλο, θα το ελεγα σαν Μιτς. Δηλαδη τι, το θελω κολασμενα, αλλα κρυβομαι γιατι ειχα δει την Ανικητη Αρμαδα της Τουμπας να ρχεται?
Αλλη μια φορα, καποια στιγμη επρεπε να ξεκουραστουν παικτες. Πολυ καλα εκανε. Στο κατω κατω 1-0 εχασε, οχι 4-0. Στο Καραισκακη θα δουμε. Εγω το μονο που λεω ειναι οτι και να αποκλειστουμε, δε θα γινει και τιποτα. 12 χρονια, 11 πρωταθληματα 5 νταμπλ. Διαολε, δε πειραζει.
-
nai sigoura, oti blepetai lete kai sigoura x8es epalh8euthkate giati eginan akribws opws ta legate kai pali emeis oi kompleksikoi kai de kserw gw ti allo....lol
a re garcia pou 8elete oloi.... :twisted:
-
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες για το ποστ μου μιτσ ότι "εμεις δε λεμε τιποτα παραπανω απ οσα ειδαμε" (εμείς; κολλεκτίβα;).
Ειδικά για το γκολάκι, είναι ντροπή να λες ότι ήταν τυχερό αυτό το γκολ, έκανε ένας δικός σας μαλακία (ανικανότητα) και έκανε ένα φοβερό σουτ ο κονσεισάος (ικανότητα). Δε χτύπησε η μπάλα στα πουλιά. Γενικά το σκορ μια χαρά δίκαιο ήταν, όπως ανέφεραν και οι υποδέλοιποι γαύροι.
Φορντ ωραία ανάλυση παικτών. Ένα σχόλιο που έχω είναι ότι δέχομαι ως ένα βαθμό το ότι δε σε καίει το κύπελλο και ότι δεν κρίνεις την ομάδα σου από ένα ματς που έπαιζε με αναπληρωματικούς, αλλά και αυτοί είναι παίκτες σου. Δεν είναι μόνο οι βασικοί ο γαύρος και το να μη μπορείς να βάλεις άλλον επιθετικό από τον ντιόγο μέσα δείχνει φτώχεια.
Εννοώ πως δε μπορείς κάθε φορά που κάνεις ροτέισο (!), κάτι απαραίτητο σε κάποιο βαθμό, να λες "έλα μωρέ, τα δεύτερα έπαιζαν". Πρέπει να έχεις και δεύτερα που να παίζουν τουλάχιστον αξιοπρεπώς.
-
ε αν σε σας πηρε μεχρι το Φλεβαρη για να δειτε οτι τα δευτερα μας δεν τραβανε, τι να κανουμε. εμεις το λεμε κανα τριμηνο.
οσο για το "τυχαιο" γκολ, χμ, ειναι εντελως φανερο τι εννοω. Ξαναδειτε τη φαση. Καποια στιγμη και το ξυγκι της μυγας τελειωνει.
-
ας βγαλουμε τα κεφαλια μας απο τις κωλαρες μας ομως ε. εχουν ειπωθει τα χιλια μυρια και μετα αναρωτιεστε οι olympiakakius karapoutsaklarakious γιατι ο κοσμος παντα εχει να πει κατι για σας. και η προφανεστατη εξηγηση ειναι παντα οτι, λενε για σας οι ομορφες επειδη ειναι "μικρες ομαδες", "σιχαματα παικτες", "οπαδισκοι του ελεους και της ελιας", "ασημαντοι συνδεσμοι", "τοπικιστες" και οχι επειδη πρωτοι εσεις ανοιγετε τη στοματαρα του Κοκκαλικου Ονειρου για να αδειασετε απο μεσα θεωριες για το ποιος ειναι μικρος, ποιος μεγαλος, ποιος σημαντικος, ποιος ασημαντος και ριχνετε και μια πορδη στο ελληνικο πρωταθλημα που στο κατω κατω σας χρωσταει δεν του χρωστατε. μεινετε με αυτη τη φιλοσοφια λοιπον, αλλα τουλαχιστον τα κεφαλια βγαλτε τα απο τον κωλο σας.
-
-
Quote:
αυτοί βαράνε κυριολεκτικά στο ψαχνό και το χαίρονται κιόλας.
ksexases na peis "Garcia" .
sto psaxno loipon .
http://i39.tinypic.com/1j6h6w.jpg
ypirxan pola sklira markarismata sto pexnidi ke apo tis 2 plevres . Aneta 8a mporousan kai oi 2 na exoun pekti(es) ligotero .
-
Οντόνιαν, το έχω πει ρε για τον πάγκο. Πόσο καιρό σκούζω για τις μεταγραφές και τις μαλακίες του Σώκου; Ήθελα πολύ να δω γενικά τι παίζει με τον πάγκο και βέβαια τα αποτελέσματα δεν βάζουν φωτιά στο δρόμο.
Για την κλωτσά του Αβράμη το σχολίασα ήδη, με την διαφορά ότι εγώ (ΕΓΩ) δεν βλέπω δόλο, ατζουμπαλοσύνη βλέπω. Ο δικός σας είναι άλλο ανέκδοτο.
Το παραλήρημα της Μίλτον δεν το έπιασα. Σε ποιον απευθύνεται ειδικά.
-
-
Φορντ το ξέρω ότι το λες (κι εγώ το λέω μιτσ από την αρχή της χρονιάς), δε σχολιάζω αυτό. Απλά ότι είναι μια ήττα μέσα στην Τούμπα και έχει σημασία, δεν μπορείς να την απαξιώνεις γιατί έχεις τον γκαλιτσιο και τον μητρογλου μέσα, δε φταίει ο ΠΑΟΚ ή ο οποιοσδήποτε που δεν έχεις καλύτερους.
Επίσης, συμφωνώ με τον απ δε χαμερς (!!!), ροτέισο κάνεις στα εύκολα του πρωταθλήματος, στην Τούμπα πας με το μαχαίρι στα δόντια αν θέλεις να είσαι μεγάλη ομάδα. Αν έπαιζε με μας θα έκανε τα ίδια;
-
Είναι ήττα καθαρή και δίκαια και το γεγονός ότι είχαμε αμφότεροι απουσίες δείχνει και πιο καθαρή εικόνα για το σύνολο της ομάδας, ναι.
Πόση σημασία έχει εγώ διαφωνώ, το είπα αρκετές φορές, και το έχω γραμμένο το κύπελλο και ούτως ή άλλως πιστεύω θα φάνε καλά στο Καραϊσκάκη.
Για το θέμα γοήτρου, δε ένιωσα να μου πέφτει κανένα γόητρο. Βρίσκω κολακευτικό το χαμό που κάνουν τα παόκια αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είμαι ολιμπιακάκιους καραπουτσακλαράκιους με το κεφάλι στην κωλάρα μου (κατά το υπερθεϊκή κωλάρα). (*)
Ροτέισο κάνουμε παντού, δε το κάνουμε για τακτικές και επειδή έχουμε παγκάρα. Λύση επιβίωσης είναι και έπρεπε να ξεκινήσει και πιο μπροστά, χωρίς να αλλάζουμε σωρηδόν εντεκάδες. Όσο για σας, πέραν του ότι συντρέχουν ειδικοί λόγοι (είπαμε, θέλω να σας ρίξω τριάρα, έτσι για ν'απολαύσω ποστ του πιτς), κανονικά με πάνω κάτω ίδια εντεκάδα θα κατέβαινα. Να δω πώς πάνε οι παγκίτες και με εξέδρα υπέρ. Το πόσο μεγάλη ομάδα είμαι σε σχέση με τις ελληνικές δε θα το λύσω τώρα, το έχω λύσει προ πολλού (βλέπε *).
Πάω να δω ΛΟΣΤ.
-
γιατι παραληρημα Φορδ; εχει 4 σελιδες τωρα που χουν μιλησει 2-3 παοκτσηδες, ειπαν γαμησαμε κτλ, ωραιο γκολ και τα υπολοιπα ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε. και για ακομα μια φορα ο γκαρσια και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ και για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0. κι εγω σου λεω οτι ο γαυρος ναι μπορει να γαμησει το συμπαν με 37-0 μεσα στο καραισκακη, αλλα πριν γινει αυτο καλο θα ηταν ενας (1), ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο, το πρωτο ημιχρονο ηταν ολο δικο τους, οι θεσεις τους ηταν στο τερμα του αντιπαλου, δημιουργησαν πολλες ευκαιριες, στο δευτερο εσπασε η επιθεση τους, χαλαρωσαν και δεν επρεπε, αυξηθηκε η αμυνα τους, δημιουργησε ευκαιριες ο ολυμπιακος, δεν μπορεσε να περασει και πειτε ρε παιδι μου στο τελος ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. οπως εγω μπορω να πω για τον γαυρο οτι προσπαθησε, επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι., για να μην λεμε μαλακιες ΟΛΟΙ οι παικτες επαιξαν επιθετικο ποδοσφαιρο, ο γκαρσια μπορει να ναι ενας μαλακας και η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη αλλα ρε παιδι μου μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο παραπανω ποστ μου δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που δεν ειπατε εσεις πρωτοι στις προηγουμενες 4 σελιδες.
-
Quote:
Πάω να δω ΛΟΣΤ.
Μόλις φκιάσω καφέ.
-
Quote:
Originally Posted by Milton
γιατι παραληρημα Φορδ; εχει 4 σελιδες τωρα που χουν μιλησει 2-3 παοκτσηδες, ειπαν γαμησαμε κτλ, ωραιο γκολ και τα υπολοιπα ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε. και για ακομα μια φορα ο γκαρσια και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ και για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0. κι εγω σου λεω οτι ο γαυρος ναι μπορει να γαμησει το συμπαν με 37-0 μεσα στο καραισκακη, αλλα πριν γινει αυτο καλο θα ηταν ενας (1), ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο, το πρωτο ημιχρονο ηταν ολο δικο τους, οι θεσεις τους ηταν στο τερμα του αντιπαλου, δημιουργησαν πολλες ευκαιριες, στο δευτερο εσπασε η επιθεση τους, χαλαρωσαν και δεν επρεπε, αυξηθηκε η αμυνα τους, δημιουργησε ευκαιριες ο ολυμπιακος, δεν μπορεσε να περασει και πειτε ρε παιδι μου στο τελος ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. οπως εγω μπορω να πω για τον γαυρο οτι προσπαθησε, επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι., για να μην λεμε μαλακιες ΟΛΟΙ οι παικτες επαιξαν επιθετικο ποδοσφαιρο, ο γκαρσια μπορει να ναι ενας μαλακας και η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη αλλα ρε παιδι μου μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο παραπανω ποστ μου δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που δεν ειπατε εσεις πρωτοι στις προηγουμενες 4 σελιδες.
ομορφα οσα λες αγαπη, αλλα πραγματικα εγω τα λεω απο πριν το ματς.
Κι αν δεν εγινα κατανοητος, αποψη μου ειναι οτι με εκατονοχτακοσα πρωταθληματονταμπλ κλπ, ο θεσμος του Κυπελλου Ελλαδος δεν θα πρεπει να ειναι ματς που να κατεβει φετος (με τις γνωστες αδυναμιες στο ροστερ.) με το μαχαιρι στα δοντια. Ας κατεβει με (οσο) ροτεησο γινεται, και ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ να αποκλειστει.
Απ τη στιγμη που δεν παιζει με τον Παναθηναικο (σορρυ οι υποδελοιποι) εγω, για φετος του το συγχωρω. Αυτο λεω και το λεω απο πριν το ματς. Εγω δεν ξερω αν θα ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ κωλαρες στο Καραισκακη, μπορει και οχι, αλλα ο ΠΑΟΚ ειχε την ευκαιρια του απεναντι σε μια σχετικα αδυναμη εντεκαδα Οσφπ και ΔΕΝ πηρε σκορ προκρισης. Δεν φταιμε εμεις για αυτο ε.
Οσο για το ποστ του Οντονιαν, λεμε ολοι τα ιδια και δε κατανοω γιατι να διχονευουμε (σικ.)
Η Δευτερη εντεκαδα του Οσφπ, υπο Κ.Σ. ειναι πολυ δυσκολο να παρει διπλο στην Τουμπα. Και οι 2 μας αυτο λεμε. Φυσικα και δε φταιει ο Παοκ.
υ.γ. ο Γκαρσια παραμενει αρχιδι με τον τροπο που παιζει μπαλα. Παικτης που κοιταει να δωκει ολη την ωρα τη σκαρια, και την αγκωνια και ολα αυτα, ενταξει εμεις ειχαμε τον Ζε Ελιας που για καποιο ακατανοητο λογο ειναι δεκακις χειροτερος απ οτι καταλαβα, αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει. Και αν ηθελε ξερω γω να σπασει το ποδι του Ντιογο (υποθετικα μιλωντας) τοτε, εκανε ΑΡΙΣΤΑ ο Βαλβερδε που τον αφησε Αθηνα. Δεν μπορω να καταλαβω τι σας φαινεται στραβο.
-
Σιγά τη διαφωνία μωρέ, κουβέντα κάνουμε. :P
Ελπίζω σε πρόκριση γαύρου, να παίξουμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Σαν το ΟΑΚΑ περίπου.
-
λολ δε θα περασετε το αεκ!!!!1``1`1`1
-
λολ αν δεν περασουν το αεκ
-
Ας πω κ γω 2 κουβέντες. Αρχικά ωραίο ματς, δε βαρέθηκα. Μοιρασμένα νομίζω τα ημίχρονα, περίμενα να φάμε κάποιο γκολ στην αρχή που ο ΠΑΟΚ πίεζε πραγματικά πολύ, κ όχι τη στιγμή που το φάγαμε. Πάντως σίγουρα δικαιούταν ένα γκολ, έστω κ αυτό που προήλθε από χαζομάρα δικιά μας, με το φοβερό τελείωμα του Πορτογάλου. Στο δεύτερο, ειδικά στην αρχή, κάπως πιέσαμε, μπας κ ισοφαρίσουμε, δεν έγινε (πολύ ωραία απόκρουση Χαλκιά btw). Δεν νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Σκληρό ματς, χαλαρά μπορούσαν (έπρεπε?) να αποβληθούν Αβραάμ κ Γκαρσία. Θα συμφωνήσω με Φορντ για Ντουντού, να δούμε πότε θα ξεκουραστεί το παλικάρι. Για τη ρεβάνς τα λέμε όταν είναι να γίνει.
-
λολ καλά σας έπαιξει το αεκ όμως!
-
εγω ειχα φοβηθει για συντριβη.
-
πουτσοειρωνεία, αλλά η ιλλιγγιώδης διαφορά σας δε φάνηκε πουθενά. καλύτερο ήταν μάλλον το αεκάκι.
-
Quote:
ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε. και για ακομα μια φορα ο γκαρσια και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ και για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0. κι εγω σου λεω οτι ο γαυρος ναι μπορει να γαμησει το συμπαν με 37-0 μεσα στο καραισκακη, αλλα πριν γινει αυτο καλο θα ηταν ενας (1), ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο, το πρωτο ημιχρονο ηταν ολο δικο τους, οι θεσεις τους ηταν στο τερμα του αντιπαλου, δημιουργησαν πολλες ευκαιριες, στο δευτερο εσπασε η επιθεση τους, χαλαρωσαν και δεν επρεπε, αυξηθηκε η αμυνα τους, δημιουργησε ευκαιριες ο ολυμπιακος, δεν μπορεσε να περασει και πειτε ρε παιδι μου στο τελος ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. οπως εγω μπορω να πω για τον γαυρο οτι προσπαθησε, επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι., για να μην λεμε μαλακιες ΟΛΟΙ οι παικτες επαιξαν επιθετικο ποδοσφαιρο, ο γκαρσια μπορει να ναι ενας μαλακας και η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη αλλα ρε παιδι μου μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο παραπανω ποστ μου δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που δεν ειπατε εσεις πρωτοι στις προηγουμενες 4 σελιδες.
basika pigaine se of8almiatro h asxolisou me kati allo.
-
Quote:
Originally Posted by cancer
Quote:
ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε. και για ακομα μια φορα ο γκαρσια και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ και για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0. κι εγω σου λεω οτι ο γαυρος ναι μπορει να γαμησει το συμπαν με 37-0 μεσα στο καραισκακη, αλλα πριν γινει αυτο καλο θα ηταν ενας (1), ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο, το πρωτο ημιχρονο ηταν ολο δικο τους, οι θεσεις τους ηταν στο τερμα του αντιπαλου, δημιουργησαν πολλες ευκαιριες, στο δευτερο εσπασε η επιθεση τους, χαλαρωσαν και δεν επρεπε, αυξηθηκε η αμυνα τους, δημιουργησε ευκαιριες ο ολυμπιακος, δεν μπορεσε να περασει και πειτε ρε παιδι μου στο τελος ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. οπως εγω μπορω να πω για τον γαυρο οτι προσπαθησε, επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι., για να μην λεμε μαλακιες ΟΛΟΙ οι παικτες επαιξαν επιθετικο ποδοσφαιρο, ο γκαρσια μπορει να ναι ενας μαλακας και η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη αλλα ρε παιδι μου μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο παραπανω ποστ μου δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που δεν ειπατε εσεις πρωτοι στις προηγουμενες 4 σελιδες.
basika pigaine se of8almiatro h asxolisou me thn poutsa tou lokitrickstergod :!: :!: :!: .
+ 1
-
-
-
Quote:
Σε παραδεχομαι, εγω παντως κατι τετοιο θα ελεγα! Αν και επειδη συνηθως μιλαω για τη δικη μου ομαδα, θα ελεγα πρωτα απο ολα οτι θα ηταν ντροπη να περιμενουμε ουτως η αλλως κατι περισσοτερο απο εναν αγωνα στον οποιο η ομαδα κατεβηκε με 5 δεξια μπακ. Προσεξε! Το 5 δεν ειναι καποιος μεγαλος αριθμος που χρησιμοποιω για υπερβολη. Ηταν οντως 5!!! Στη θεση του δεξιου μπακ ηταν ο Γκαλιτσιος, ο οποιος, και μαλλον ειναι αρκετα ειρωνικο αυτο, δεν ειναι ουτε στο τοπ 3 δεξιων μπακ του Ολυμπιακου. Στη θεση του κεντρικου αμυντικου, ηταν ο αγαπημενος σε ολους μας Μικαελ Ζεβλακοφ. Ο οποιος ειναι τοσο γαματος γενικα (και ξερει και μπαλα, μπονους ταλεντο για παικτες που αγωνιζονται στην αμυνα στο ελαντα) που εχει καθιερωθει ως ισαξιος κεντρικος αμυντικος, πολυ απλα γιατι δεν εχουμε καλυτερους, ή πιο σωστα, εχουμε μονο τον Π.Αντζα (επιτηδες γραμμενο ετσι). Παμε λιγο πιο αριστερα. Στη θεση του αριστερου μπακ ηταν ο καλτ Τασος Παντος. Ο οποιος ειναι φιλοτιμος, τρεχει πολυ, εχει κανει και μαγικες ενεργειες κατα καιρους, αλλα πως να το κανουμε. Μπορει να πει κανεις οτι σαν δεξι μπακ εχει ισως οτι χρειαζεται στο Ελαντα για να πετυχει, αλλα σαν αριστερο μπακ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, δεδομενου οτι το αριστερο το εχει μονο για να μπορει να ταυτιζεται οταν βλεπει την πολυβραβευμενη ταινια με τον Ντανιελ Ντει Λιουις, "Το Αριστερο μου Ποδι". Συνεχιζουμε με τον Χρησταρα, ναι τον Πατσατζογλου. Ενταξει, το παλικαρι μπορει να παιζει μια χαρα τη θεση του αμυντικου χαφ, αλλα καλως η κακως σε μια σοβαρη ευρωπαικη ομαδα θα πρεπε να παιζει αναπληρωματικο δεξι μπακ. Δεν το λεω γιατι θεωρω οτι ο Ολυμπιακος θαπρεπε να θεωρειται κατι τετοιο, απλα λεμε τωρα... Δε μπορεις να εχεις μπροστα παικτες οπως Γκαλετι, Ντιογκο, Μπελουτσι, Ντουντου, Λετο και στα αμυντικα χαφ τον Πατσατζογλου, δεν κολλαει. Και τελειωνουμε με τον αγαπημενο μου Βασιλακη Τοροσιδη. Εναν παικτη που παρολο που ειναι δεξιοποδαρος, η σεντρα του με το αριστερο ειναι συνηθως καλυτερη, μαλλον γιατι δεν παει η μπαλα εκει που σημαδευει. Εναν παικτη που παιζει μονος του το 1-2 και παλι τη χανει τη μπαλα. Το αγαπημενο μου βεβαια ειναι οταν πεταει μπροστα τη μπαλα και αναγκαζεται να κανει επιθετικο φαουλ για να τη διεκδικησει. Και ναι, αυτος ο παικτης επαιζε χθες δεξι χαφ, για να μην πω εξτρεμ και γελασουμε ολοι.
Συνοψιζοντας, δικιο εχεις ρε κοπελα μου, και καλα κανεις και χαιρεσαι που κερδισατε το σιχαμενο γαυρο αν εισαι μπαοκι, αλλα μην το περηφανευεσαι για αυτο το ματς ε. Δηλαδη εκτος απο τα 5 δεξια μπακ, υπηρχε κι ενας Μητρογλολ στο γηπεδο, τη θεση του οποιου πηρε ενα Αγγλακι που ειχε ερθει Ελλαδα να μεθυσει στην Ιο γιατι ειχαν spring break στο κολλεγιο κια οταν ηρθε απογοητευτηκε γιατι νομιζε οτι εδω εχει ηλιο ολο το χρονο.
Α και για να μη λες οτι δε τα λεμε ολα, οντως ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το γκολ του Πορτογαλου και μπραβο του του πουστη που το εκανε ετσι. Ουτε εγω με τους Generals δεν τα κανω αυτα.
Οντονιαν, τωρα που το θυμηθηκα, δεν εινια ολα ασπρα μαυρα στο ποδοσφαιρο ε. Αν ΜΙΑ λαθος πασα (η οποια μαλιστα για να καταληξει σε γκολ επρεπε να κανει το τελειο κρεμασμα ο Κονσεισαο) οριζει την ανικανοτητα, τοτε θα επρεπε να τους πεταμε 10-10 στον Καιαδα τους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες ε.
-
to opoio agglaki evgaze photos tin 4 apo to kinito tou :D