ταμαγκοθη μπαζκορ μπευμπυ με πληγωνεις....σαυρα.
Printable View
ταμαγκοθη μπαζκορ μπευμπυ με πληγωνεις....σαυρα.
Πραγματικά δεν ξέρω ποιόν να πρωτοψηφίσω. Δεν μπορείς να ψηφίσεις μόνο έναν.
Έπρεπε να μπορούσαμε να βαθμολογήσουμε τον καθένα με κλίμακα καθυστέρησης από το 1-10.
κοίτα να δεις,εδώ τώρα ξέρωγω θες να πεις ότι είσαι πατέρας μου ή νταβάς της μάνας μου ή κατιτίς, αλλά καταλήγεις να δείχνεις γιος του καντίρου ας πούμε.εγώ φταίω μετά ;;;
στόκε.βλακέντιε.
καλα σε γαμαει ο γιος του καντιρου σκατοφλωρε.και ειναι και χορτοφαγος.
Εσύ να κάνεις accept όταν σε κάνει κάποιος add.Quote:
Originally Posted by tamagothi
Έλα βλακάκο, καταντάς κουραστικός. Πάρε τον χοκλ και πηγαίντε κάντε παρέα στον ικονοκλαστ που κλαίει αυτή τη στιγμή γιατί ντρέπεται που έχει τόσα πολλά σπυράκια και αφήστε μας στην ησυχία μας.
Μην ξεχάσετε το κλεραζίλ!
και ναι!επέστρεψε ξανά,είναι ο hcpunksonacid πίσω από το πουθενά!
νοτ σειβντ για εσενα γυρισα-ραιτς οφ σπρινγκ και κλαααααμμα η κυρια
βουλωνε σκατοφλωρεQuote:
Originally Posted by dead in magazines
Άντε γαμήσου κι εσύ ρε wannabe ikonoklast.
Users browsing this forum: ., attila, Fireknight, Griffith, H., House Of Low Culture, LokiTricksterGod, Scarbaf, solution_AK-47, stam and the witches, The Good Son
we have a new record!
h neolaia endiaferetai pio poly gia mpougia para gia thn diakyvernhsh autou tou kratous
ntroph
σκαστε
αττιλα ο τασος ειναι γενικα ησυχο παιδι,αλλα οχι πατανοφλωρος οπως ο σπυρος(και το σπυρι του).
ε, το φρένο αρχηγέ. είπαμε!!!!!!Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
/ιππότης
Ποτέ μου δεν προσέβαλα κανέναν Άλεξ, γιαυτό. Σε σχέση με κάτι banana addicted που η ζωή τους είναι μόνο το νετ και κάνουν τους νταήδες μέσα σε ένα φόρουμ.Quote:
χαχαχαχ,όλα βαίνουν ομαλώς.αυτό το θρεντ 8α τα έχει όλα.
Quote:
κλαίω.
είναι η φάση που ο άλλος επειδή δεν έχει κάτι να σου πει,θυμάται οτι κάπου είχες γράψει για εμοκορ και αναφέρει μια τυχαία μπάντα από το είδος.
τέτοια φάση.
αθειστ κανενα φρενο.εχουμε αλλεργια στο παουερ μεταλ,στο πυον και στις κιουσπες.απο σαβουρ μασιν καλυτερα ο θανατος.
ποιος ειναι ο τασος?
ε νοτ σειβντ δεν μου χεις κανει τπτ.ετσι δεν ειναι ρε μουνοσκυλο?
ε ναι.Γιατί με πλήγωσες έτσι;Ποτέ μου δεν άκουγα ραιτς οφ σπρινγκ :(
εγώ δλδ πάνκη τι σου έχω κάνει και μου βρίζεις τους γονείς;
ίσα ίσα που σε θεωρώ γαμώ τα άτομα και θα ήθελα να γνωριστούμε και -γιατί όχι- να κάνουμε και παρέα. οκ μπορεί να είμαι χοντρός και να έχω και σπυρί αλλά στην παρέα είμαι σούπερ!!!
τι λες;
. 1000 σορρυ αν θιχτηκες.και εγς σε παω ρε τρομπα.και δεν με νοιαζει το πως εισαι και δειχνεις.εσενα σου εκανα χαβαλε.τα παιρνω ολα πισω(η και απο πισω).γιατι πανω απο ολα ο...ανθρωπος :D
εντιτ-αττιλα ο πακλατζης.
e.r. ενωμένο ποτέ νικημένο :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sas agapw!
εσυ νταρκ ντομινιον θελεις μεγαλη πουτσα μαλακισμενο-απο την μερα που μπηκες αναψαν τα αιματα αιδιοπανο.
και να φανταστείς δεν προσπαθώ και καθόλου :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
επειδη εισαι απλα ΘΕΟΣ.
αν και τα γουστα μας τα μουσικα ειναι διαμετρικα αντιθετα σε παραδεχομαι και σε παω-γραφεις ιστορια.
Μη γελάς! Την έκανες καλά τη δουλειά σου στο θρεντ των Τουλ!
καλα για να μαζεψετε ατομα για την επερχομενη σφαγη γλυφετε και τον νταρκ ντομινιον.ελεος δηλ.
και έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό ρε γουαναμπί ικονοκλαστ;
αττιλα σκασμος.η πουτσα που θα φατε θα βγει απο αλλο πλανητη.
δε μιλαω με καθυσερημενους παουεραδεςQuote:
Originally Posted by Dark Dominion
σαν τη διαστημικη ομαδα του Μπαοκ ενα πραμα?Quote:
μπράβο κουλτουριάρη της δεκάρας :DQuote:
Originally Posted by attila
ναι μωρη γκεηβροπουστα.
καλα βαρεθηκα να βριζομαι σημερα.θα συνεχισουμε αυριο.ετσι και αλλιως εχουμε χρονο.μεχρι να βγουν τα διαβατηρια...
Γενικά, ακούτε Discharge, παίχτε counter strike και δείτε και κανα Top Gear να γελάτε μέχρι το πρωι.
plaka plaka h diaskeyh pou eixan kanei oi metallica stous discharge htan wraia.
Πάρα πολύ ωραία ήταν, αλλά της έλειπε η τραχύτητα του οριτζιναλ τραγουδιού.