Τίποτα το ΠΑΣΟΚ οφείλει να μετατραπεί απο κόμμα αρχηγικό σε κόμμα αρχών.
Printable View
Τίποτα το ΠΑΣΟΚ οφείλει να μετατραπεί απο κόμμα αρχηγικό σε κόμμα αρχών.
τα είδα αυτοπροσώπωςQuote:
Originally Posted by Ford Prefect
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
ναι
αρκουδάκι σεφ.
Αμπρούτζι τι έδωσες;
μπενυ
και μάλλον ήταν η τελευταία φορα που ασχολήθηκα με το πασοκ
εδώ που τα λέμε αν έβγαινε ο μπενυ 8α έδειχνε οτι τουλάχιστον η βάση του πασοκ έχει ένα άλφα κριτήριο.
Η βάση του ΠΑΣΟΚ να έχει κριτήριο. Ναι.
Το 50% επιεικώς ήθελε Μπένι την πρώτη εβδομάδα μετά τις εκλογές γιατί ο πετί Ζορζί είναι λούζερ αλλά μετά σκέφτηκε (μόνο του) ότι ο Μπένι "είναι πολύ επιθετικός".
Η βάση πάντα έχει ένα ικανό κριτήριο. Το ότι ο κόσμοντας ακόμα κι αν διαγράψει το πασοκ δε ξέρει που να πάει γιατι παντού είναι σκατά και δε βλέπει διέξοδο, δε σημαίνει κάτι. Το οτι το όλο πράμα αναλώνεται σε αντιπαρά8εση προσώπων και χαρακτηριστικών (γκούφυ vs μαύρος πητ, ήπιος vs επι8ετικός) και δεν ακουμπάει πολιτικά τα ζητήματα είναι ένα πρόβλημα και ευ8ύνονται κυρίως τα μέσα.
Εσύ φορντ πρέφεκτ τι κουμάσι είσαι του λόγου σου;
To ότι είναι ένα πρόβλημα που ευθύνονται τα μέσα σημαίνει ότι ο κόσμος δεν έχει ικανό κριτήριο.
Εγώ είμαι ο Βικ, μόνο που τώρα αντί να σας λέω για αγάπες θα σας βρίζω να ξεδίνω.
Mιλώντας με φίλο πυρηνάρχη της ΠΑΣΠ Ιατρικής, αποκόμισα τα εξής:
Ήταν με Μπένι τις πρώτες 5 μέρες. Μετά πήγε με Ζορζ.
Γιατί;
Γιατί τον Μπένι τον προωθούσαν Σημιτικοί κύκλοι (άρα δεξιοί) και παρά το γεγονός, ότι αναγνωρίζει ως πιο αριστερό τον Μπένι, προτιμάει Ζορζ. γιατί αυτός θα κάνει πιο σοσιαλιστικό το ΠΑΣΟΚ, φέρνοντάς το στις φιλολαϊκές ρίζες, που είχαν θεσπιστεί στη διακύρηξη του 81. Κάπου εκεί γέλασα.
Και αφού το ρώτησα αν προτιμάει μια εσωτερική αναρδιάρθρωση στο ΠΑΣΟΚ σε βάρος της κοινωνίας (με Ζορζ αρχηγό δηλαδή - άρα αντιπολίτευση υπό του μηδενός - άρα η ΝΔ λύνει και δένει), παρά μια καλύτερη εν δυνάμει αντιπολίτευση (με Μπένι αρχηγό, άρα με πιο σαφή κατεύθυνση ενάντια στη ΝΔ), δεν πήρα απάντηση.
Ο χριστός κι ο απόστολος! Τελικά είχαν δίκιο οι βρώμες σχετικά με το άβαταρ!
Τα μέσα σκάνε και χαλάνε το κριτήριο του κοσμάκη, προπαγάνδα να πούμε κι έτσι.
Οι βρώμες με το άβαταρ και τα διακόσα ποστ άλλων που λέγανε ότι είμαι εγώ.
Φιξτ ιτ.Quote:
Τα μέσα σκάνε και εκμεταλλεύονται το ανύπαρκτο κριτήριο του κοσμάκη του ΠΑΣΟΚ, προπαγάνδα να πούμε κι έτσι.
Έλα, δε 8α μπω σε κουβέντες για αυγά και κότες, το να μην έχεις κριτήριο δεν οφείλεται σε έλλειψη γονιδίων, προκύπτει.
Και τέλοσπαντων τι διάολο, ελιτιστής χριστιανός είσαι εσύ; Όλα 8α τα δούμε πια ρε πούστη.
Αμάν ρε πούστη, είπα εγώ πού οφείλεται; Είπα ότι είναι ανύπαρκτο. Εσύ είπες ότι η βάση πάντα έχει ένα ικανό κριτήριο. Ποιους ελιτισμούς μου τσαμπουνάς; Δηλαδή για να μην είμαι ελιτιστής πρέπει να πω ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει ικανό κριτήριο; Εντάξει.
Η βάση θα έβγαζε λοιπόν τον Μπένι, με το ικανό κριτήριο ότι ο άλλος είναι λούζερ του κερατά (και όχι για κανένα πολιτικό ζήτημα προφανέστατα) αλλά μετά τα κακά ΜΜΕ του κάνανε ντου και λύγισε.
Καλύτερο;
Κάπως καλύτερα. Πάρε αρκούδι: :teddy:
:D
faith fails, eisai i pio trantaxti epivevaiosi tis theorias mou oti sta ellinika panepistimia mporei na parei ptyxeio kai o megalyteros ilithios tou kosmou.
OK, o giorgakis estise tin psifoforia. Pos ginetai tote na simpiptoun ta apotelesmata tis me ta gullops ton teleutaion 6 vdomadon se toso megalo vathmo??? Ektos apo tin psifoforia stisane kai tis dimoskopiseis 7-8 diaforetikon etairion??
Conspiracy theories tou kolou, teineis na ekselixtheis se aksio antikatastati tou spyros!!
Quote:
Originally Posted by katwrimos
Quote:
Originally Posted by http://en.wikipedia.org/wiki/George_Andreas_Papandreou
stin faith fails anaferomoun, oxi sto giorgaki. BTW to panepistimio tis stokxolmis einai malon apo ta xeirotera tis souidias. O giorgakis kai i faithfails oute apekso apo ta sovara panepistimia den tha pernousane xoris na tous paroun me tis ntomates.Quote:
Originally Posted by inhalexhale
Πάντως όπως είπε η ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ τώρα στη νετ το πασοκ 8α ακολου8ήσει κεντροαριστερό-κεντρώο προφίλ τώρα αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατι η κεντροαριστερά 8έλει την ανα8εώρηση του άρ8ρου 16.
Quote:
edit:
I luv u too!!!! Ωραίος ο Νοέμβριος πάντα!!
Ετσι ειναι. Επαναφερουμε τον σοσιαλισμο ιδιωτικοποιωντας οτι εμεινε δημοσιο.Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
EOK kai NATO to idio sundikato loipon.Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
sinexizeis na me epivaiveoneis vlepo. Vasika ypotheto oti to gkomeno sou ton dioksane epidi itan anikanos psonismenos opos esy kai otan eide ta apotelesmata to mono pou skeftike itan oti prepei na einai fake. Den tou perase fysika apo to myalo oti epivevaiothikan 7-8 etairies pou exoun kanei apo 4 dimoskopiseis i kathe mia kai proevlepan ta apotelesmata pou ontos pragmatopoihthikan, oute apo to diko sou myalo to spoudagmeno...Quote:
Originally Posted by FaithFails
Alithia pano se afto exeis na apantiseis tipota?? Elegxei o giorgos tis etairies dimoskopiseon??
διόλου απίθανο, τα γκάλοπ γίνονται κατα παραγγελία συνήθως
Quote:
Originally Posted by symposium_lexotanil
:lol: :lol:
Quote:
Μου άνοιξες τα μάτια!! Έμαθα πολλά από τις υποθέσεις και τις θεωρίες σου!! Σ'ευχαριστώ!!!!!
Κατά τα άλλα, δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπα έτσι? Άλλα αντ' άλλων!
Α, και πάρτο χαμπάρι ότι το μόνο ψώνιο εδώ είσαι εσύ που τα ξέρεις όλα, σνομπάρεις και κράζεις ό,τι δε σου αρέσει.
edit: Και ναι, η ομάδα μετόχων που διοικεί τις συγκεκριμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι η ίδια με τον ΟΤΕ και την Singular που έκαναν τις εκλογές του Πασοκ και που τις διάλεξε το επιτελείο του Γιωργάκη, αν και η ομάδα του Βενιζέλου ήθελε άλλους αρχικά. Δεν κάνω υποθέσεις, μας τα είπαν μόνοι τους. Αυτά.
Quote:
Originally Posted by FaithFails
Afto pou les gia tis etairies dimoskopiseon einai geloio. Diladi o giorgakis elegxei kai tis etairies dimoskopiseon pou proskeintai sti noudou?? Giati kai toutes giorgaki vgazan stis dimoskopiseis tous.
Alla ok gia xarin tis sizitisis as dextoume oti isyei to parapano. Tote giati den tous evaze na vgazoun proto kai to pasok stin parastasi nikis stis proigoumenes ekloges?? Idios meta tis pyrkagies, an mporouse na elenksei tis eteries dimoskopiseon tha tis evaze na vgazoun 5% dimotikotita ston kostaki, na vgazoun parastasi nikis pasok 70% kai tha tis eperne tis ekloges gia plaka. Giati den to ekane??
Tora oson afora to peri psonismatos. Xoris diathesi na se prosvalo (eilikrina) tha sou po to giati exo afti ti gnomi: Kathe fora pou diafoneis me kapoion, kaneis ta eksis:
A. Provaleis tis spoudes sou, oi opoies ektos apo amfivolou poiotitas einai kai asxetes me ena forum sto opoio ypotithetai mpaineis os isi kai oxi os pantognostis pou tha mas dosei to fos.
B. Postareis mia lista me ta vivlia pou exeis diavasei kai les "i apopsi mou stirizetai apo tin parapano vivliografia 30.000 selidon, an diafoneis mazi mou simainei oti den mporeis na katalaveis ta vivlia afta".
C. Pairneis yfos atomou xomenou sta pramata, mas petas kai kala 2-3 inside information apo ton gkomeno sou sxetika me to stisimo stis ekloges tou pasok, theoreis adianoito na kaneis lathos kai o gkomenos sou aplos na leei malakies epidi ton apolysane. Otan sou episimaino to poso apithano einai na stiseis mia eklogiki diadikasia kai na vgazeis akrivos ta idia apotelesmata me 7-8 etairies, anti na apantiseis prospatheis na ksekiniseis flame. Epikaleisai inside plirofories tis opoies an isoun esy se thesi na katexeis tha tis kateixe kai oli i ipoloipi ellada, kalypteis ti mia theoria sinomosias me perissoteres kai ok prepei kapoia stigmi na apofasiseis an eisai o stephen hawking i o giorgos georgiou, giati KAI spoudagmeni kai diavasmeni KAI synomosiologos tis kakias oras den ginetai.
Sou epanalamvano oti den thelo na se tsantiso/meioso i kati tetoio, apla i simperifora sou otan diafoneis me kapoion einai entelos antitheti me tin eikona pou thes na provaleis (tis spoudagmenis kai eksypnis gkomenas). Alla me vasi afta pou grafeis, nomizo oti stin pragmatikotita eisai mia gkomena me metriotates spoudes se ena metrio panepistimio, me ena metrio koinoniko background kai genikotera mia metria zoi me tin opoia eisai metrios ikanopoihmeni. OK kanena provlima os edo. To provlima ksekinaei apo to oti oxi mono pisteveis oti eisai paneksipni (sorry, den eisai) kai teras morfoseos (sorry, den eisai) alla kai aksioneis apo tous allous na se antimetopizoun os paneksipno teras morfoseos.
Kai ok oson afora to oti ego eimai psonismenos, isos, omos iparxei terastia diafora fili faith fails anamesa sto na eisai mia mikroasti imimathis i opoia oneirevetai oti einai meros tis elite kai apaitei analogi antimetopisi, kai se kapoion krazei opoion den tou aresei.Quote:
Α, και πάρτο χαμπάρι ότι το μόνο ψώνιο εδώ είσαι εσύ που τα ξέρεις όλα, σνομπάρεις και κράζεις ό,τι δε σου αρέσει
Oson afora to oti snomparo, sovara aporo pou to vrikes afto. An psakseis ta post mou tha deis oti oute ton joey allen/hypnosia/whitecross den snomparo.
Telos sxetika me to oti ta ksero ola, xm. Grafo sto forum 4 xronia kai kaneis den kserei pou exo spoudasei kai ti (kai as einai panepistimia me arxidia mexri to patoma). Mexri kai o holk nomizei oti spoudazo diethnes dikaio diladi. Apenantias esy tis spoudes sou kai ta anagnosmata sou ta exeis psomotyri. Se kathe diafonia provaleis ti morfosi sou kai stravomoutsouniazeis ki olas otan sou leo oti metries spoudes se ena metrio elliniko panepistimio den einai kai tipota spoudaio, to ksero giati ki ego se elliniko panepistimio ksekinisa. To miso ER einai foitites/apofoitoi omos den tha deis pote kanenan xristi na prospathei na stiriksei ti gnomi tou parathetontas vivliografia 30.000 selidon sinodevomeni apo sxolio "an diafoneis mazi mou den katalavaineis ti grafoun ta vivlia", ti stigmi pou o idios den kserei oute mia sosti parapompi na kanei.
egw xerw ti exeis spoudasei ra kariolh!! na to pw?
a kai symfwnw sto resume autwn pou eipes gia thn faithfalls ws pros thn idea pou mou dinei mauta pou grafei. a kai eisai xerolas.
με το μπαρδόν όμως, αυτό για το μαστερ του κατώριμου (στο Μααστριχτ, δυστυχώς όντως με αρχίδια) στο διεθνές δίκαιο εγώ το ξεκίνησα, γιατί έτσι νόμιζα (αν και είχα πει πολιτικές επιστήμες νομίζω)
o katwrimos exei spoudasei oikonomika sto panepistimio peiraia an den apatomai.
τι αν απατάσαι ρε, ξέρεις ή δεν ξέρεις;
Πάντως και η ΝουΔου Γιωργάκη ήθελε. Αυτό για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Πότε γίνανε αυτές αξιόπιστες πάλι;
εδώ που τα λέμε δεν ξέρω κατά πόσο έλεγε αλήθεια -και δεν κόπτομαι πολύ κιόλας- αλλά πέρσι που έκραζε τις καταλήψεις ως γνήσιος εκφραστής της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Επερχόμενης Επανάστασης, όταν ακόμα και τα συνασπιστάρια συμμετείχαν σε αυτές, έλεγε ότι δεν μπορεί να πάρει πτυχίο από το ΠΑ.ΠΕΙ. λόγω κλειστών σχολών.
το κουράσατε με τον κατώριμο
μέχρι να το διαψεύσει έχει κάνει:
- ναυτιλιακά στο παπει
- κάτιδενξερωτικαιωςτι στη Σουηδία
- μαστερ οικονομικών στο Μααστριχτ
σε αυτό το χώρο κινείται τελος πάντων. Ας ασχοληθούμε με τη φεηθφειλς πάλι
δε στράβωσα με την άποψή σου, δικαίωμά σου να υποτιμάς ανθρώπους, Πανεπιστήμια, καταστάσεις, ότι θέλεις. Νομίζεις ότι με νοιάζει να αποδείξω στον κόσμο κάτι? Απατάσαι. Και τα βιβλία που έδωσα κάποτε ήταν γιατί νόμισα ειλικρινά ότι κάποιοι αυτό ζήτησαν, αλλά ευτυχώς ξεσηκώθηκε επανάσταση απέναντι σε κάποιον που δεν ήξερε τη λογική του ER και του εξήγησαν με βρισιές και κράξιμο πόσο λάθος ήταν. Όχι μόνο εδώ αλλά στη ζωή γενικά ως συμπαντικός νόμος. Και το έμαθε. Αλλά βλέπω ότι το ER (δε μιλάω για όλους) δεν ξεχνάει και υπεργενικεύει και κρίνει ανθρώπους και σνομπάρει κ.λπ. κλπ. Δικαίωμά του.Quote:
Ψωνάρα είναι όποιος υποτιμάει και φέρεται άσχημα σε ανθρώπους επειδή δεν του μοιάζουν και αυτό το κάνεις μόνο εσύ, εγώ ποτέ και ούτε πρόκειται στη ζωή μου. Το διαφορετικό δεν είναι εχθρός μου. Το σέβομαι. Αυτό με μάθανε τα ταπεινά και άθλια πανεπιστήμια που αποφοίτησα. Δεν έχω πρόθεση να θίξω αλλά έπρεπε να σου απαντήσω. Και ειλικρινά αν είπα ποτέ κάτι προσωπικό για μένα ήταν από φιλικότητα και όχι για άλλο λόγο. Λάθος μου.
Α και πού είσαι, όσα χαρτιά ή λεφτά και να έχεις, δε σε κάνουν άνθρωπο. Sorry.
στο παπει ηταν ο κατωριμος ,το 2002 τουλαχιστον
Ο Κατώριμος ήταν στο ΠΑΠΕΙ.